Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 05:29 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΔΑΠΟΝΤΕ ΧΡΥΣΑ - ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ - ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΑΘΗΝΑ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΓΑΜΟΣ ΒΑΠΤΙΣΗ

  ΕΜΠΑ ΜΕΣΑ, χρηστικά αντικείμενα, χειροποίητα διακοσμητικά, κεριά, στολισμοί γάμων – βαπτίσεων, ενδυματολόγος, σκηνογράφος, Καλλιθέα, Αθήνα, Κύθηρα. Το ‘’Εμπα Μέσα’’ είναι ένα ιδιαίτερο κατάστημα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Χώρας των Κυθήρων.Ανοιξε το 1993.Ονειρο και αποκλειστικό δημιούργημα της Σκηνογράφου και Ενδυματολόγου Χρύσας Δαπόντε ήταν και παραμένει καταφύγιο εξω από τον εξοντωτικό χώρο των κιν/κων και τηλ/κων πλατω. Η ιδιοκτήτριά του με σπουδές Ζωγραφικής, Χαρακτικής, Κεραμεικής, Χρυσοχοίας Διακοσμητικών Τεχνών και Διακόσμησης Εσ. Χώρου,αγαπάει κάθε χειροποίητο και μοναδικό δημιούργημα.Κατασκευάζει ιδιαίτερα κοσμήματα και αντικείμενα παρουσιάζοντας κάθε χρόνο νέες ιδέες που δεν αντιγράφουν αλλά αντιγράφ ονται.Στο ‘’Εμπα Μέσα υπάρχει επίσης δουλειά και έργα Ελλήνων χειροτεχνών και δημιουργών . Δεδομένης της ικανότητας απεριόριστων Διακοσμητικών εφαρμογών και ζήτησης εκ μέρους των πελατών μας επεκταθήκαμε και στον τομέα βάπτισης και γάμου με ιδιαίτερες ολοκληρωμένες και μοναδικές πάντα προτάσεις. Μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κάθε σας ιδέα, γι'αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση chrydap@otenet.gr και στα τηλέφωνα 6944716504, 2109410185.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΠΛΕΣΣΑ 85 - Καλλιθέα
  2109410185,2736031842
  6944716504
 • Παπαστεργίου Μιλτιάδης | Εικαστικός Γλύπτης

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ   Ο Μίλτος Παπαστεργίου γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε γλυπτική στην ΑΣΚΤ (1972-1977), με καθηγητή τον Γιάννη Παππά, ενώ φοιτούσε και στο εργαστήριο ζωγραφικής του Νίκου Νικολάου. Συνέχισε τις σπουδές του στην École des Beaux-Arts, στο Παρίσι (1977-1979). Εργάστηκε μαζί με τον γλύπτη Πραξιτέλη Τζανουλίνο στη συντήρηση των γλυπτών στα αετώματα της Ακαδημίας Αθηνών. Σχεδίασε το έπαθλο για το βραβείο Orpheus Award του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles (LAGFF). Έχει παρουσιάσει το έργο του σε ατομικές εκθέσεις (Γκαλερί 7, Αίθουσα Τέχνης Έκφραση, Περιτεχνών) και σε πολλές ομαδικές εικαστικές διοργανώσεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ερμούπολη). Έργα του υπάρχουν σε δημόσιους χώρους στο Μετρό της Αθήνας (σε συνεργασία με τη γλύπτρια Θεοδώρα Βουτσινά), στη Λάρισα, στα Χανιά, καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές (Συλλογή Θανάση Μιχαηλίδη, Συλλογή Εμφιετζόγλου, Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα).  

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λευκάδος 8 - Χαλάνδρι
  2106723181
  6980050541
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ - ASTRON DIGITAL STUDIO - ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΠΑΠΠΑΣ ΜΑΡΙΟΣ

  Από το 1950 στον χώρο της φωτογραφίας, έχουμε μάθει πόσο υπεύθυνη είναι η φωτογράφηση των προσωπικών σας στιγμών. Όταν λοιπόν η παραδοσιακή καλλιτεχνική φωτογραφία συναντά την ψηφιακή τεχνολογία, εμείς, συνδυάζοντας τον πιο σύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό με την πείρα τόσων χρόνων σας δίνουμε το καλύτερο τεχνικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Στο φωτογραφείο μας, μπορείτε να εμφανίσετε τα πάντα. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες σας άμεσα και γρήγορα. Εκτυπώσεις φωτογραφιών όλων των μεγεθών, ψηφιακές εκτυπώσεις και σε παζλ, κούπες κ.α. Πάντα σε ευχάριστο και πολύ φιλικό περιβάλλον, φυσικά με τις καλύτερες τιμές. Η πείρα μας και η ψηφιακή μας τεχνογνωσία σας δίνει την δυνατότητα να μας εμπιστευθείτε απόλυτα για την κάθε σας ανάγκη στην επεξεργασία εικόνας και βίντεο.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 95 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ - Αθήνα
  2103825654
 • ΧΥΤΗΡΙΟ ΓΛΥΠΤΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΧΥΤΗΡΙΟ ΟΡΕΙΧΑΛΚΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΧΥΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΑ - AK ART FOUNDRY

  Ορειχάλκινα γλυπτά, Αθήνα. Χυτήριο αγαλμάτων, Αθήνα. Κατασκευή έργων τέχνης - Αθήνα. Μπρούτζινα γλυπτά - Αθήνα. Χυτήριο αλουμινίου - Αθήνα. Ορειχάλκινα αγάλματα  - Αθήνα. Μπρούτζινα αγάλματα - Αθήνα. Το καλλιτεχνικό χυτήριο A.K Art Foundry από το 2009 αναλαμβάνει τη χύτευση και κατασκευή καλλιτεχνικών έργων σε ορείχαλκο και αλουμίνιο με τη μέθοδο του χαμένου κεριού. Τα 25 και, πλέον χρόνια εμπειρίας μας και η αγάπη μας για τη τέχνη εγγυάται για την ποιότητα της δουλειάς μας και για το άψογο αποτέλεσμα. Οι συνεργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει με γνωστούς καλλιτέχνες αλλά και τα έργα που έχουμε αναλάβει μπορείτε να τα δείτε στην έκθεσή μας.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΕΡΔΗ 3Α & ΠΑΡΟΔΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ 13 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102585516
 • ART OF FUTURE

  Ξεκίνησα να ζωγραφίζω από παιδί,σαν έφηβη με λάδι πάνω σε καμβά χρωμάτων και δυστυχώς σταμάτησα για περίπου δέκα χρόνια. Μετά από κάποιο γεγονός στη ζωή μου, άρχισα να πιστεύω ξανά στον εαυτό μου και στο ταλέντο μου. Θα ήθελα πολύ να δημιουργήσω όμορφο κόσμο για όλους όπου κανένας από εμάς δεν θα είναι ξανά λυπημένος. θα ήθελα να δω όλους να χαμογελούν . Πιστεύω ότι ο καθένας έχει το δικό του όμορφο κόσμο και φύλακα άγγελο. Οι φύλακες άγγελοι μου είναι ο Βίνσεντ Βαν Γκογκ, ο Πάμπλο Πικάσο και ο Κλοντ Μονέ. (...) Η έμπνευση μου πηγάζει από την καρδιά μου, από την εμπειρία μου και τι αποκωδικοποιεί το υποσυνείδητο του μυαλού μου, έτσι η ζωγραφική μου είναι η βιογραφία μου. Κάτι που ανακάλυψα πρόσφατα, για τον εαυτό μου και παρόμοια ερεθίσματα είχε ο P. Picasso,''δεν μπορώ να πω, αλλά μπορώ να ζωγραφίσω τα πάντα. Ντορότα Γουόλις.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΘΗΣΕΩΣ 3 - Παλαιό Φάληρο
  2112219228
 • ΠΛ.ΠΛΑΤΑΝΩΝ 1 - Βέροια
  6983030329
  6983030329
 • ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥΔΑ ΧΑΝΙΑ - DELLAZAFIRO

  Αναλαμβάνουμε ζωγραφική παντός είδους και προτίμησης, σε παλέτες, διασήμων προσώπων, τοπίων, καρτούν, ταινιών κτλ, καθώς και ξύλινες κατασκευές με παλέτες. Συνέπεια στην παράδοση του έργου, προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ ΚΑΙ ΟΜΗΡΟΥ - ΣΟΥΔΑ - Χανιά
  6934048241
 • ΜΠΑΜ FIRE WORKS EVENTS PRODUCTION

  Η πρώτη και μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης πυροτεχνημάτων στην Ελλάδα, Θεσσαλονίκη - Κομοτηνή - Σέρρες - Χαλκιδική - Βέροια. Η ΜΠAM με έδρα την Θεσ/νίκη, υπηρετεί τον χώρο των εκδηλώσεων και της διαφήμισης για περισσότερο από 25 χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Τα τελευταία 10 χρόνια δραστηριοποιείται στο είδος των πυροτεχνημάτων και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να αναδειχτεί ως η κορυφαία εταιρία στο είδος της με 20 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη και μοναδική αλυσίδα λιανικής πώλησης πυροτεχνημάτων με 15 καταστήματα ΜΠΑΜ και 5 shop in shop σε όλη την Ελλάδα και η πρώτη που δημιούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα λιανικής πώλησης πυροτεχνημάτων (www.mpamshop.gr). Με γνώμονα την ποιότητα, την πρωτοπορία και την εξυπηρέτηση του πελάτη, η ΜΠΑΜ συνεχίζει να επεκτείνεται και να κερδίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε κάθε μέρος της Ελλάδας. Η ανταπόκριση του κόσμου, η αυξανόμενη ζήτηση για τα προϊόντα ΜΠΑΜ και η επιτυχημένη πορεία της εταιρίας δικαίωσαν τις επιλογές της ΜΠΑΜ να παραμείνει πιστή στις αρχές και τις αξίες που διακρίνονται από τις σχέσεις ειλικρίνειας με τους συνεργάτες της και τους καταναλωτές και την παροχή ποιοτικών και πιστοποιημένων προϊόντων σε οικονομικές τιμές. Σε συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους οίκους πυροτεχνημάτων της Κίνας δημιούργησε και εισάγει την δική της σειρά πυροτεχνημάτων ΜΠΑΜ. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της μεγαλύτερης γερμανικής εταιρίας στο είδος της, την Comet. Όλα τα προϊόντα της ΜΠΑΜ ελέγχονται και είναι εγκεκριμένα από το γερμανικό Ομοσπονδικό Ίδρυμα για Έλεγχο και Έρευνα Υλικών Β.Α.Μ. καθώς επίσης και από όλες τις αρμόδιες Ελληνικές Κρατικές Αρχές. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια της ΜΠΑΜ, τα εντυπωσιακά σχέδια και οι οικονομικές τιμές έχουν καθιερώσει την ΜΠΑΜ ως την πλέον αξιόπιστη και μεγαλύτερη εταιρία στο είδος της. Τα ειδικά εφέ έρχονται να συμπληρώσουν την πλούσια γκάμα των προϊόντων της ΜΠΑΜ και να δημιουργήσουν τις ιδανικές συνθήκες για μια επιτυχημένη εκδήλωση. Στα 20 σημεία πώλησης που αριθμεί πλέον η ΜΠΑΜ θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία μπαλονιών, χαρτοπόλεμων & ειδών party.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Φωτογραφίες [18]
  Στείλτε e-mail
  ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 33 - ΕΥΟΣΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310700144
 • ΣΟΦΙΑ ΜΑΜΑΛΙΓΚΑ - ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ

  Λογότυπα, cartoons, illustrations, κάρτες, comics

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - Παλαιό Φάληρο
  2109831926
 • ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ - DANZARTE Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ - ΤANGO - R N\\\' B - ROCK N\\\' ROLL - RUMBA - SALSA - SAMBA

  Ο χορός είναι ένα άριστο μέσο επικοινωνίας και έκφρασης, διασκέδασης και χαράς, εκτόνωσης, καλλιέργειας και εκγύμνασης σώματος και πνεύματος. Όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει είναι ανεκτίμητης αξίας!!! Ο οργανισμός πλημμυρίζει από ευχαρίστηση, το σώμα αποκτάει καλή θέση και ευθυγράμμιση. Πολλά ωραία πράγματα μπορούν να σας συμβούν όταν μαθαίνετε να χορεύετε στη σχολή μας! Το σίγουρο είναι πως η ζωή σας θα αποκτήσει άλλο χρώμα και ρυθμό!!!

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

  Φωτογραφίες [2]
  Στείλτε e-mail
  ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 22 - Αμπελόκηποι
  2107474300