Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 06:18 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Happy dogs grooming | Dog grooming - Καλλωπισμός ζώων - Κούρεμα σκύλου - Κομμωτήριο σκύλων Θεσσαλονίκη

  Happy dogs grooming Κομμωτήριο σκύλων Θεσσαλονίκη ______ λίγα λόγια για εμάς   Επαγγελματική περιποίηση κατοικίδιων κάθε μεγέθους και τριχώματος. Η Αναστασία σας περιμένει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να περιποιηθεί με αγάπη και σεβασμό τον τετράποδο φίλο σας. Μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες καλλωπισμού σε κάθε μέγεθος σκύλου, μικρόσωμα, μεσαίου μεγέθους αλλά και μεγαλόσωμα. Οτιδήποτε κάνουμε, γίνεται πάντα με σεβασμό πρώτα στα ζώα και φυσικά στα αφεντικά τους. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.   Το Happy dogs grooming είναι ένα κομμωτήριο σκύλων με έδρα τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες καλλωπισμού σκύλων αλλά και κορυφαία προϊόντα περιποίησης.   Η εξυπηρέτηση σας γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού!          

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Πλάτωνος 47 - Θεσσαλονίκη
  2311288097
  6959996233
 • Pawsers - Κομμωτήριο Σκύλων - Καλλωπισμός Κατοικίδιων - Μπάνιο Σκύλου - Μπάνιο Γάτας - Γλυφάδα Αττική

    Καλλωπισμός Σκύλου Pawsers - Κομμωτήριο Σκύλων - Καλλωπισμός Κατοικίδιων - Μπάνιο Σκύλου - Μπάνιο Γάτας - Γλυφάδα Αττική   Στο Pawsers αναλαμβάνουμε το μπάνιο, το κούρεμα και τον καλλωπισμό του αγαπημένου σας σκύλου. Κατά την υπηρεσία του grooming στον σκύλο σας φροντίζουμε πάντα για την καλύτερη περιποίησή του με τον επαγγελματισμό που διαθέτουμε.  Παρατηρούμε εάν τυχόν υπάρχουν δερματικές παθήσεις ή χτυπήματα στο δέρμα τα οποία πιθανόν δεν έχει εντοπίσει ο ιδιοκτήτης και παραπέμπουμε σε κτηνίατρο.  Κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού του σκύλου σας διενεργούμε επίσης με ιδιαίτερη προσοχή και εμπειρία τον καθαρισμό του πρωκτικού του αδένα. Η ποιοτική περιποίηση του τριχώματος του ζώου, με την αφαίρεση της νεκρής του τρίχας, είναι μία ακόμη από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε με μεγάλη επιτυχία.  Μία ακόμη υπηρεσία που προσφέρει το κατάστημα Pawsers είναι και το grooming γάτας. Παρόλο που το πλύσιμο της γάτας μπορεί να γίνεται με λιγότερη συχνότητα από του σκύλου, είναι εφικτό η γάτα σας να συνηθίσει τη διαδικασία του μπάνιου. Ορισμένες γάτες αρέσκονται στην επαφή με το νερό εάν την συνηθίσουν από τη νεαρή τους ηλικία.  Χρησιμοποιούμε κατάλληλα σαμπουάν για την ευαίσθητη επιδερμίδα της γάτας και απαλλάσσουμε το αγαπημένο σας γατάκι από επικίνδυνα μικρόβια. Με το μπάνιο της γάτας μειώνεται ένα μεγάλο ποσοστό των αλλεργιογόνων ουσιών που υπάρχει στο επιθήλιό της και επωφελείστε άμεσα με αυτές τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής.           

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Βορείου Ηπείρου 13 - Γλυφάδα
  2130467911
  6970182505
 • Pawsitive Vibes | Pet Salon - Καλλωπισμός Κατοικιδίων Ναύπλιο

                      Σχετικά με εμάς Pawsitive Vibes | Pet Salon - Καλλωπισμός Κατοικιδίων Ναύπλιο Με αγάπη και στοργή για τους σκύλους και για κάθε κατοικίδιο, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο Pet Salon στο Ναύπλιο, το οποίο μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μικρών μας φίλων όσον αφορά τον καλλωπισμό τους.  Πρόκειται για ένα φιλόξενο χώρο, που το κάθε κατοικίδιο απολαμβάνει υπηρεσίες καλλωπισμού υψηλής ποιότητας, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής.                           Η groomer Άννα Χασάπη άρχισε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 2008.           Η προσωπική της μέθοδος βασίζεται:             Στην εμπειρία ζωής από νεαρή ηλικία στην οικιακή συμβίωση με τα σκυλιά. Σήμερα είναι μαμά δύο παιδιών και δύο ζώων, ενός σκύλου ονόματι Τσέστερ και μιας γάτας ονόματη Ζωή.   Εργάζεται δίνοντας μεγάλη βάση στην ψυχολογία των σκύλων, λαμβάνει πολύ υπόψη τις ιδιαιτερότητες, τη ψυχοσύνθεση, τα ψυχολογικά προβλήματα και το χαρακτήρα του κάθε σκύλου.     Επαγγελματικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της κτηνιατρικής (Ανατομία, φυσιολογία, δερματολογία, ψυχολογία κτλ). Είναι πτυχιούχος της κτηνιατρικής (Πανεπιστήμιο MGAVM, MOSCOW, 2003). Το πτυχίο της είναι αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.   Αλληλεπιδρά με την ενέργεια των σκύλων αναπτύσσοντας, εγκαθηστώντας και υποστηρίζοντας μια προσωπική΄ενεργειακή επαφή.     Είναι επαγγελματίας dog groomer από το 2008 (Ακαδημία Mylord Moscow). Συνέχεια αναβαθμίζει τις ικανότητές της και μαθαίνει καινούργιες τάσεις παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια και master classes. Ανέπτυξε τη δική της τέχνη “sofe grooming process”. Έχει ειδικότητα “salon beard grooming”, “Asian style”, “Teddy bear style”, “creative grooming”.   Χρησιμοποιεί καλλυντικά μόνο υψηλής ποιότητας (ISB, BSB, HYDRA)                   Εξυπηρετούμε μόνο κατόπιν ραντεβού! Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού για τον σκύλο σας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την καλύτερη εξυπηρέτηση και ο μικρός σας φίλος θα μας λατρέψει!    ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ                 

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  1564
  Στείλτε e-mail
  Γεωργοπούλου 2 - Ναύπλιο
  2752026737
  6987402817
 • PET STARS

  Pet stars - Καλλωπισμός - περιποίηση κατοικίδιων ζώων - Κολωνάκι

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ 43 - Κολωνάκι
  2103617177
 • Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ 13 - Αμπελόκηποι
  2106459292
  6971728813
 • Καλλωπισμός Κατοικιδίων Παλαιό Φάληρο Αττική - PUPPY ROUTE 23 - Υπηρεσίες Βόλτας - Εκπαίδευση Κατοικίδιων - Φιλοξενία - Ολιστικές Τροφές - Ολιστικές Θεραπείες Κατοικιδίων - Θεραπευτικά Μπάνια - Pet Taxi - Μεταφορές Κατοικιδίων - Αττική

    Το Puppy Route 23 είναι ένας πολυχώρος για τους μικρούς μας φίλους.   Το προσωπικό του Puppy Route 23 έχει προσωπική εμπειρία με κατοικίδια και φροντίζει το κάθε ένα ξεχωριστά με αγάπη & τρυφερότητα.   Ο Καλλωπισμός περιέχει τεχνικές ανάλογα με την ανάγκες του κατοικίδιου και συμπεριλαμβάνει δωρεάν παραλαβή-παράδοση στο χώρο σας.   Η εκπαίδευση είναι απαραίτητη για την καθημερινή ευχάριστη συμβίωση μαζί του.   Η υπηρεσία μας πάμε βόλτα σας παρέχει την δυνατότητα να έχει ο φίλος σας την εκτόνωση που χρειάζεται.   Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες ολιγόωρης φιλοξενίας, pet reiki & ανθοιάματα.  

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Ασκληπιού 23, Παλαιό Φάληρο - Αττική
  2109402923
  6949702155
 • Κομμωτήριο Σκύλων Αργυρούπολη - DOGO LOCO - Pet Grooming - Προϊόντα για Κατοικίδια Αργυρούπολη - Καλλωπισμός Κατοικίδιων Αργυρούπολη

  DOGO LOCO Καλλωπισμός Κατοικίδιων Αργυρούπολη Το κομμωτήριο σκύλων “DOGO LOCO” το οποίο βρίσκεται στην Αργυρούπολη Αττικής, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες για την φροντίδα του κατοικιδίου σας. Με αγάπη και σεβασμό προς τους μικρούς μας φίλους, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας προϊόντα αναλαμβάνουμε την περιποίηση και τον καλλωπισμό τους, χωρίς τη χρήση ηρεμιστικων φαρμάκων. Επισκεφτείτε το κομμωτήριο σκύλων στην Αργυρούπολη με τον μικρό σας φίλο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.  

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Ολυμπίας 56 - Αργυρούπολη
  2114151384
  6982162674
 • Σαλόνι Ομορφιάς Σκύλων - Pet Shop Κυψέλη Αττική - Dogs Kingdom - Κομμωτήριο Σκύλων Κυψέλη - Κούρεμα Σκύλων - Προϊόντα Φροντίδας & Διατροφής Γαλάτσι Πεύκη Ψυχικό

  Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε σχέση με τα σκυλάκια, είτε στον τομέα της εκπαίδευσης, είτε στον τομέα της δημιουργίας και διατήρησης ξενώνα φιλοξενίας. Αυτή μας η αγάπη να ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, είναι που μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το DOGS KINGDOM. Στο χώρο μας που βρίσκεται στην Άνω Κυψέλη, ο αγαπημένος σας φίλος θα βρει προϊόντα για την καθημερινή του διασκέδαση και διατροφή, αλλά και την υγιεινή του. Κύριο μέλημά μας η Grooming περιποίηση του αγαπημένου σας τετράποδου, ενώ επίσης έχουμε συνεργασία με επώνυμες εταιρείες για την παροχή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. Η πολυετής εμπειρία μας με τους σκύλους, μας δίνει τα εχέγγυα για μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με το τετράποδό σας, για περιποίηση στον  φροντισμένο χώρο μας, χωρίς φάρμακα, χωρίς ηρεμιστικές ουσίες, χωρίς πόνο! Ο αγαπημένος σας φίλος θα απολαύσει κοντά μας την spa περιποίησήτου, όπως το έχουν κάνει μέχρι σήμερα εκατοντάδες σκύλοι στο σαλόνι ομορφιάς μας. O χωρος μας είναι ειδικά εξοπλισμένος και διαμορφωμένος σύμφωνα με τις ευρωπαικές οδηγίες pet grooming των European Grooming Association & Hellenic Grooming Association. Σας περιμένουμε λοιπόν στην Άνω Κυψέλη, στο κατάστημα pet grooming που διαθέτουμε για μια Grooming απόλαυση του σκύλου σας. Κομμωτήριο σκύλων Αθήνα Κυψέλη.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Καυκάσου 176 - Κυψέλη
  2108627678
  6938636667
 • Τάνια | Dog Grooming - Καλλωπισμός Σκύλων - Κούρεμα Σκύλου - Κομμωτήριο Σκύλων - Μπάνιο Σκύλων Αθήνα

    Τάνια - Dog Grouming καλλωπισμός σκύλων - Κούρεμα σκύλων | Γαλάτσι Αθήνα   Η επιχείρηση μας “Τάνια” η οποία εδρεύει στο Γαλάτσι και συγκεκριμένα στην Λεωφόρο Γαλατσίου 73 δραστηριοποιείται στον χώρο της φροντίδας και περιποίησης σκύλων από το 1993 έως σήμερα. Με πολύ αγάπη και στοργή για τους σκύλους έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και φιλόξενο pet salon το οποίο καλύπτει τις ανάγκες των φίλων μας όσον αφορά το καλλωπισμό τους. Δίνουμε μεγάλη βάση στον κάθε τετράποδο φίλο μας και προσφέρουμε καλλωπισμό υψηλής ποιότητας τηρώντας αυστηρά τους κανόνες υγιεινής σε όλες τις ράτσες και όλα τα μεγέθη σκύλων.           Παρέχουμε μεγάλη γκάμα υπηρεσιών όπως το grooming, το trimming, το striping, το μπάνιο, το κόψιμο των νυχιών, το κούρεμα φυλής και το άδειασμα πρωκτικού αδένα. Η εμπειρία μας σε αυτόν τον χώρο μας δίνει τα εχέγγυα για μια σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης.    

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Γαλατσίου 73 - Γαλάτσι
  2102132170
 • ANIMALIA - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

  Εκπαίδευση κατοικιδίων, κομμωτήριο κατοικιδίων, Ηλιούπολη. Εκπαίδευση με θετική ενίσχυση, κοινωνικοποίηση και διαμόρφωση χαρακτήρα. Κομμωτήριο Σκύλου & Γάτας το κομμωτήριο μας διαθέτει ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ ως(MASTER GROOMER) απο την  EGA (EUROPEAN GROOMING ASSOCIATION) για την πλήρη τεχνογνωσία κουρεματων φυλών  ΨΑΛΙΔΙ STRIPPING RING SUPPORT PET THERAPY (εκπαίδευση σκύλων για προγράμματα pet therapy)

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ 145 κ' Α. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 141 - Ηλιούπολη
  6972691651
 • BARBER PET - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗ - GROOMING - SPA - ΧΤΕΝΙΣΜΑ - ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ - ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Το κομμωτήριο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών καλλωπισμού του κατοικιδίου σας όπως μπάνιο, κούρεμα, χτένισμα, απομάκρυνση νεκρού τριχώματος και κόμπων, καθαρισμό αυτιών και πρωκτικών αδένων, κόψιμο νυχιών, καθαρισμό δοντιών κλπ. όπως και μιας σειρά προϊόντων για τους μικρους μας φίλους.    Κοντά μας το κατοικίδιο σας νιώθοντας την αγάπη μας προς αυτό θα βιώσει μια απολαυστική εμπειρία περιποίησης !   Ανεξάρτητα από την ηλικία, την φυλή και τον τύπο τριχώματος του, η επίσκεψη σε τακτά χρονικά διαστήματα στον επαγγελματία Dog Groomer είναι μια πράξη ευθύνης η οποία εξασφαλίζει:   Την πρόληψη αλλά και την ελαχιστοποίηση των πιθανοτήτων ο σκύλος σας να προσβληθεί από δερματολογικά ή και άλλα νομίσματα.  Τον σωστό έλεγχο για εξωπαράσιτα (τσιμπούρια - ψύλλους)  Μαθαίνει από νωρίς να δέχεται και να χαίρεται την φροντίδα σας.  Μαθαίνετε εσείς κάτω από τις συμβουλές και τις οδηγίες μας πως να διατηρείτε άριστη τόσο την υγιεινή όσο και την εμφάνιση του σκύλου σας... Έτσι λοιπόν εξειδικευόμαστε εκτός των προαναφερθέντων και σε διάφορες θεραπείες όπως για παράδειγμα αρωματοθεραπεία, φυτοθεραπεία, οζονοθεραπεία του αγαπημένου σας κατοικιδίου και όλα αυτά ΧΩΡΙΣ ΝΑΡΚΩΣΗ - ΧΩΡΙΣ ΥΠΝΩΣΗ σεβόμενοι και λαμβάνοντας υπόψη μας οποιαδήποτε τυχόν αλλεργία των μικρών μας φίλων !!!   Ερεθισμένο δέρμα ΤΕΛΟΣ για το δικό σας κατοικίδιο. Αναλαμβάνουμε κάθε διαταραχή του δερματικού ιστού του κατοικιδίου σας έτσι ώστε να απαλλαγεί από το ερεθισμένο δέρμα του δίνοντας προσοχή στην ανάπλαση του ήδη υπάρχοντος με την ανάλογη και ξεχωριστή θεραπεία που θα επιλέξουμε για το δικό σας κατοικίδιο.    Λαμβάνοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψη σας ένα είναι το σίγουρο...ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΑΣ...ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ !!!   Λούσημο και μασαζ Χτένισμα - Βούρτσισμα  Περιποίηση νυχιών Βούρτσισμα δοντιών Κούρεμα Καθαρισμός αυτιών Αρωματοθεραπεία Φυτοθεραπεία Υδρομασαζ με όζον Δερματολογικά νοσήματα Καθαρισμός πρωκτικών αδένων  Both & massage Styling - Brushing Manicure Teeth cleaning Grooming Ear cleaning Aromatherapy Phytotherapy Hydro massage ozon Dermatological diseases Cleaning anal glands       

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 119 - Καλλιθέα
  2155357655
  6944362048
 • BUBBLE BATH - ΜΠΙΤΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

  Κομμωτήριο κατοικιδίων ζώων - Καλλωπισμός - Λούσιμο - Υπηρεσίες φροντίδας

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Φωτογραφίες [3]
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ 88 - Γλυφάδα
  2109634180
  6972281737
 • Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 4 - Αγία Παρασκευή
  2106544616
  6937104450
 • PINK POODLE - ΣΧΟΛΗ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΚΟΛΩΝΑΚΙ - ΛΙΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ

  Σχολή κομμωτικής - Κομμωτήριο σκύλων. Η Helene σπούδασε στη σχολή κομμωτικής σκύλων στην Nantes της Γαλλίας, μετεκπαιδεύτηκε στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Mijo Klein στο Montpellier Γαλλιας, γενέτειρα της Helene. Είναι κριτής καθαρόαιμων σκύλων και τακτικό μέλος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος. Σκυλιά που «αγγίχθηκαν» από τα χέρια της, διακρίθηκαν σε παγκόσμιες, διεθνείς και εθνικές εκθέσεις. Η Helene λούζει, στεγνώνει, χτενίζει, βουρτσίζει, στριπάρει και κουρεύει τα σκυλιά, πάντα χωρίς ηρεμιστικά. Χρησιμοποιεί δερματολογικά ελεγμένα, υποαλλεργικά κυνολογικά καλλυντικά και αρώματα από τη Γαλλία, Αμερική και Ιαπωνία.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΡΑΒΙΝΕ 2 - Κολωνάκι
  2107299929
  6977243633
 • ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ -ΔΑΝΙΛΗ

  Στο σαλόνι μας ειδικά εκπαιδευμένο άτομο με δίπλωμα `PET CARE SPECIALIST` Αγγλίας αναλαμβάνει για να κουρέψει και να χτενίσει τον σκύλο σας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας. Σας προσφέρουμε σωστή και υπέυθυνη περιποίηση που αναζητάτε για τον αγαπημένος σας σκύλο ανεξαρτήτως μεγέθους. Με την βοήθεια μας θα μάθετε να το φροντίζετε σωστά για να είναι πάντα χαρούμενο.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  6ο ΧΛΜ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ (ΑΔΕΛΕ) - Ρέθυμνο
  2831071916
  6976973208 , 6970996555
 • ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΣΚΥΛΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - TZO WILLIAMS

  Περιποίηση, καλλωπισμός και περιποίηση σκύλων, Βουλιαγμένη. Είμαι τυχερή που το χόμπυ μου το έκανα επάγγελμα, έπεσα πολλές φορές θύμα εκμετάλευσης και κακοποίησης φυσικά όχι εγώ, αυτά που αγαπώ, τα σκυλάκια μου. Γι'αυτό φέρτε μου το ζωάκι σας και πριν αρχίσω να το περιποιούμαι ήδη το έχω αγαπήσει.

  Κατηγορία: ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΙ – ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΘΗΝΑΣ 34 - Βουλιαγμένη
  2110140970
  6944550156