Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 | 01:08 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη - Αυτόματο Πότισμα - Τοποθέτηση Χλοοτάπητα Βόρεια Αττικη

                      Designer Gardening Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη Για περισσότερα από 20 χρόνια, η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και την συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, εξυπηρετώντας οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βόρεια Αττική. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε κήπους και έργα πρασίνου που αντανακλούν τις επιθυμίες και την αισθητική ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.                                   ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευής και της συντήρησης κήπων.  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη του κήπου σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης του εδάφους και του κλίματος, προκειμένου να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σχέδιο για τις ανάγκες σας. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες τοποθέτησης χλοοτάπητας, η οποία προσδίδει φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον κήπο σας. Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων ποτίσματος, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την φροντίδα των φυτών σας, εξοικονομώντας τον χρόνο και την ενέργεια σας, καθώς και απεντομώσεις κήπων και ψεκασμούς για την προστασία από έντομα.                                 Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας και να δημιουργήσει ένα προσωπικό και μοναδικό κήπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το στυλ σας.           Στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, και γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.                         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.     ΤΗΛ: 2106209849 ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353                ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  9336
  Στείλτε e-mail
  Νέα Ερυθραία - Αττική
  2106209849
  6999154338, 6937023353
 • GARDEN CENTER - ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΥΡΚΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ - ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΙ ΓΑΜΩΝ - ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ ΚΑΒΑΛΑ

  Το φυτώριο GARDEN CENTER του κυρίου ΚΥΡΚΟΥ λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στην Νέα Ηρακλίτσα Καβάλας και έχει ως μοναδικό στόχο να φέρει τη φύση πιο κοντά στον άνθρωπο. Ο κύριος ΚΥΡΚΟΣ με 22 χρόνια στο χώρο δίνει το δικό του στίγμα στον ανθοκομικό χώρο και συνεχίζει να πρωτοπορεί. Το έμπειρο και ενήμερο προσωπικό μας φροντίζουν καθημερινά τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού κατασκευαστή και κηποτέχνη. Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι: - Αρχιτεκτονική και διαμόρφωση κήπου - Μελέτη, κατασκευή, συντήρηση - Αυτόματο πότισμα - Τοποθέτηση υποβρυχίων αντλιών και πιεστικών μηχανημάτων - Διαμόρφωση τοπίου - Κλάδεμα, καθαρισμός, ψεκασμοί - Έτοιμος χλοοτάπητας - Διακοσμητικά βότσαλα - Ψηφίδες - Διακοσμητικές πέτρες - Άνθη φυτά - Καλλωπιστικά δέντρα Προσπαθούμε συνεχώς για πιο δημιουργικές προτάσεις, πρωτότυπες ιδέες, με συνέπεια και επιμέλεια, μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μπορείτε να επιλέξετε το στολισμό της εκδήλωσής σας μέσα από μία ποικιλία φυτών και λουλουδιών από το φυτώριό μας. Πάντα με γνώμονα το προσωπικό σας στυλ και τον τρόπο ζωής σας. Ο κήπος άλλωστε δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ανάσα ζωής. Μια μικρή όαση που προσφέρεται για ξεκούραση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προτείνουμε λύσεις για τη διαμόρφωση του χώρου σας. Πάντα σε λογικές τιμές!!! Ευχαριστούμε για την εκτίμηση, Κύρκος Παναγιώτης

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΙΤΣΑ - Καβάλας
  2594021371
  6974480056
 • GARDEN CHAUDRY | Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων Μεταμόρφωση Αττικής - Κοπή - Κλάδεμα Δέντρων Μεταμόρφωση Αττικής

        GARDEN CHAUDRY Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων Μεταμόρφωση Αττικής Η επιχείρησή μας “GARDEN CHAUDRY” η οποία βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων καθώς και με το κλάδεμα και την κοπή δέντρων, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Μεταμόρφωση και σε όλη την Αττική.  Με συνέπεια, επαγγελματισμό και πολύ μεράκι μπορούμε να δημιουργήσουμε τον κήπων των ονείρων σας και μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε: δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις μικρών και μεγάλων κήπων.                          ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα.  Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά.                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Μεταμόρφωση και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Τατοΐου 221 - Μεταμόρφωση
  2114082764
  6948007484
 • Garden Lab | Κηπουρικές Εργασίες Αθήνα - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πετρούπολη Αθήνα

      Garden lab Συντήρηση κήπων Πετρούπολη Αθήνα   Η εταιρεία μας Garden lab με έδρα την Πετρούπολη Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στρατηγό Μακρυγιάννη 65 δραστηριοποιείται απο το 2008 με επιτυχία στην κατασκευή και συντήρηση κήπων. Με εμπειρία 15 χρόνων στο κομμάτι της κατασκευής και συντήρησης κήπων η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή και την συντήρηση του κήπου σας προτείνοντας σας ολοκληρωμένες λύσεις για την οικία και την επιχείρηση σας. Δημιουργούμε αισθητικά όμορφους κήπους χωρίς προβλήματα και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και την συντήρηση τους ώστε να παραμείνουν για πάντα υγιή τα φυτά και όμορφος ο κήπος σας.               Με αγάπη και μεράκι Δημιουργούμε τον κήπο των ονείρων σας όπως ακριβώς τον φανταζόσαστε και σας προτείνουμε με βάση την τοποθεσία, το κλίμα και άλλου παράγοντες τα φυτά που ταιριάζουν στον κήπο σας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε τους κήπους με απόλυτη επιτυχία και όσο οικονομικά γίνεται  να σας προσφέρουμε λύσεις κάθε φορά που μας χρειαζόσαστε.    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Στρ. Μακρυγιάννη 65 - Πετρούπολη
  6936073716
 • GardenCare | Κηπουρός Βούλα Αττικής - Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής

      GardenCare Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής - Έργα Πρασίνου - Αρχιτεκτονική Τοπίου Η επιχείρησή μας “GardenCare” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Βούλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, χώρων πρασίνου, μπαλκονιών, αιθρίων, επαγγελματικών και λοιπών εξωτερικών χώρων στα νότια προάστια και σε όλη την Αττική. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων πρασίνου και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό είναι σε θέση να ολοκληρώσει ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα πρασίνου. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία, το εξοχικά και τον επαγγελματικό σας χώρο στην Βούλα, στα νότια προάστια και σε όλη την Αττική.         ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ   Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στην αρχιτεκτονική τοπίων και στην δημιουργία κήπων, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του κήπου σας όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και τις εδαφοκλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού πράσινου χώρου. Στόχος μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Βούλα και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ιδιωτών και επαγγελματιών σε όλη την Αττική.            ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ανάβυσσο, Βάρη, Κηφισιά, τα νότια προάστια και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αντιοχείας 23 - Βούλα
  6937173752
 • Giannis Garden Care | Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων & Έργων Πρασίνου Νότια Προάστια Αττικής

  Giannis Garden Care Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων & Έργων Πρασίνου Νότια Προάστια Αττικής Η επιχείρησή μας “Giannis Garden Care” η οποία βρίσκεται στα Νότια Προάστια Αττικής και πιό συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, προσφέροντας πάντα μοναδικά αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Νότια Προάστια και σε όλη την Αττική.                     ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις, μικρών και μεγάλων, κήπων και έργων πρασίνου.  Με σεβασμό στον άνθρωπο και στην φύση σχεδιάζουμε τον κάθε χώρο πράσινου στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και εφαρμόζουμε οικονομικά και ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης των κήπων. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα. Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.                   Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό κήπων και έργων πρασίνου στα Νότια Προάστια και σε όλη την Αττική, ενώ είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Παλαιό Φάληρο, όλα τα Νότια Προάστια και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Θερμοπυλων 7 - Παλαιό Φάληρο
  6944701449
 • Green Art | Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων Λασίθι Κρήτης

  Green Art Μελέτη - Σχεδιασμός - Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων Λασίθι Κρήτης Η εταιρεία μας “Green Art” η οποίο εδρεύει Φώτη Κόντογλου 4 στο Λασίθι της Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια, επαγγελματισμό και μεράκι, στο χώρο της μελέτης, του σχεδιασμού, της κατασκευής και συντήρησης κήπων.    Διαθέτοντας μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο, αναλαμβάνουμε έργα πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους με τεχνογνωσία, εμπειρία, σεβασμό στη φύση και στους πελάτες μας.   Εξυπηρετούμε άμεσα και με απόλυτη συνέπεια το Λασίθι, όλη την Κρήτη και τις γύρω περιοχές.   Στην Green Art πιστεύουμε πως ο σχεδιασμός του περιβάλλοντα χώρου ενός κτιρίου πρέπει να αντιμετωπίζεται με την ίδια υπευθυνότητα που αντιμετωπίζεται ο σχεδιασμός του ίδιου του κτιρίου. Ο κήπος, η βεράντα, η ταράτσα είναι μέρη του κτιρίου και όχι προεκτάσεις αυτού, άρα δεν θα πρέπει να στερούνται αισθητικής, λειτουργικότητας και προσωπικής έκφρασης.          Το προσωπικό μας διαθέτοντας πείρα ετών είναι σε θέση να γνωρίζει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς και μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε απαίτηση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε κατάλληλα τον εσωτερικό και εξωτερικό σας χώρο.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Φώτη Κόντογλου 4 - Λασιθίου
  2841021440
  6983147114, 6989342012
 • Greendays Ε.Ε. - Κατασκευή Κήπων - Συντήρηση Κήπων - Σχεδιασμός Κήπων - Τοποθέτηση Χλοοτάπητα - Αρχιτεκτονική Κήπων - Ναύπλιο

    Greendays Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων - Τοποθέτηση Χλοοτάπητα - Αρχιτεκτονική Κήπων - Κατασκευή & Συντήρηση Γηπέδων - Ναύπλιο   Η εταιρία μας, με εμπειρία από το 1994 στην κατασκευή  και συντήρηση χώρων πρασίνου και γηπέδων, διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άριστη τεχνογνωσία. Η στελέχωση του προσωπικού μας με έμπειρους κηποτέχνες που εργάζονται με την επίβλεψη Γεωπόνων εγγυώνται άριστο αποτέλεσμα.  Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε στη κατασκευή και συντήρηση των γηπέδων ή των χώρων πρασίνου. Χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα υλικά προσφέρουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χώρου ανάλογες με τις κλιματολογικές συνθήκες, τη χρήση και τις προτιμήσεις σας .  Με συνεχείς επιμορφώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό είμαστε σε θέση να αναλάβουμε το πιο πολύπλοκο έργο μελέτης  κηποτεχνικής διαμόρφωσης σε τρισδιάστατη φωτορεαλιστική απεικόνιση, κατασκευής αρδευτικού συστήματος, δημιουργίας ταρατσόκηπου ή φυτεμένου δώματος,  δημιουργίας κάθετων κήπων κλπ.   Επίσης αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την συντήρηση γηπέδων με τεχνητό χλοοτάπητα. Μερικά από τα έργα που έχουμε υλοποιήσει:       • Αθλητικές Εγκαταστάσεις Παναθηναϊκού Παιανίας (επιδιόρθωση μονοκαλωδιακού αρδευτικού συστήματος)     • Γήπεδα ποδοσφαίρου  Δήμου Μεσσήνης, Δήμου Σερίφου, Δήμου Ερμιονίδας  (κατασκευή αρδευτικού συστήματος γηπέδου και σπορά χλοοτάπητα)     • 2 Γήπεδα ποδοσφαίρου Συγκροτήματος Ranch Κ. Σκούρας στο Σοφικό Κορινθίας (κατασκευή αρδευτικού συστήματος γηπέδου, σπορά χλοοτάπητα και συντήρηση)     • Γήπεδο Αθλητικού Κέντρου  Κουτσοποδίου (κατασκευή αρδευτικού συστήματος του κεντρικού γηπέδου, σπορά χλοοτάπητα και συντήρηση)     • Γήπεδο Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ναυπλίου (κατασκευή αρδευτικού συστήματος γηπέδου, σπορά χλοοτάπητα και συντήρηση)     • Γήπεδο Αθλητικού Κέντρου Νέας Κίου (κατασκευή αρδευτικού συστήματος  γηπέδου, σπορά χλοοτάπητα και συντήρηση)     • 3 Γήπεδα ποδοσφαίρου Λογγά Δήμου Μεσσήνης και Αγ Νικολάου Δήμου Μεσσήνης (κατασκευή αρδευτικού συστήματος γηπέδου και σπορά χλοοτάπητα)     • Εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο Γήπεδο BALA CLUB Λευκάκια Ναυπλίου            

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Άγιος Ανδριανός - Ναύπλιο
  2752152652
 • IDEAL GARDEN | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα - Αυτόματο Πότισμα - Κοπή Ψηλών Δέντρων - Καθαρισμό Οικοπέδων Αθήνα Αττική

                  IDEAL GARDEN  Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα Η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά των Κυκλάδων. Διαθέτοντας 20 χρόνια πορείας στο χώρο, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για κήπους και χώρους πρασίνου που στόχο έχουν την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την δημιουργία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.                               ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ           αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου, την συντήρηση τους καθώς και υπηρεσίες αυτόματου ποτίσματος, τοποθέτησης χλοοτάπητα αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε προκειμένου ο κήπος ή ο χώρος πρασίνου που διαθέτετε να αποτελεί ένας επίγειος παράδεισος. Παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο πρασίνου σας ένα πραγματικό στολίδι.            Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και συνεργαστεί στένα μαζί σας προκειμένου να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που πάντα θέλατε για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης, αυτόματου ποτίσματος, κοπής ψηλών δέντρων και καθαρισμού οικοπέδων στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και στις Κυκλάδες.                           Φιλοσοφία μας  είναι η πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.                         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες.               6931108926 / 2114195039            

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Κηφισιά - Αττική
  2114195039
  6931108926
 • Kατασκευή Κήπων Θεσσαλονίκη - Gardeners - Αλεξανδράκης Μιχάλης - Συντήρηση Κήπων Θεσσαλονίκη - Αρδευτικά Δίκτυα - Αρχιτεκτονική Τοπίου

  Στην Gardeners εργαζόμαστε με πάθος για την κατασκευή όμορφων κήπων που ξεχωρίζουν και αποτελούν σημείο αναφοράς. Με πολυετή εμπειρία στην αρχιτεκτονική τοπίου αναλαμβάνουμε την δημιουργία κήπων  υψηλής αισθητικής  πλήρως εναρμονισμένους στο περιβάλλοντα χώρο με ιδιαίτερη προσοχή  στις ανάγκες του πελάτη.   Σχεδιάζουμε και εγκαθιστούμε σύγχρονα αρδευτικά δίκτυα επιλέγοντας μόνο άριστης ποιότητας υλικά.   Μελετούμε με υπευθυνότητα όλες τις υδατικές ανάγκες των φυτών σας καθως και την ποιότητα του νερού για να σας παρέχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνουμε και την συντήρηση του αρδευτικού σας δικτύου για την σωστή λειτουργία του.   Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας προμηθεύσουμε τα φυτά που επιθυμείτε αλλά και να σας ενημερώσουμε για τις ανάγκες κάθε φυτού για την σωστή φροντίδα του.   Σε εμάς θα βρείτε τα απαραίτητα λιπάσματα και χώματα για να κάνετε σωστά τη μεταφύτευσή των φυτών σας και για τη σωστή λίπανση του κήπου σας. Αναλαμβάνουμε με επαγγελματισμό την φροντίδα του κήπου σας για να απολαμβάνετε τα φυτά σας και τον κήπο σας όλες τις εποχές του χρόνου.   Με εκτίμηση Αλεξανδράκης Μιχάλης GARDENERS       θεσσαλονικη - συντηρηση κηπων θεσσαλονικη, χαλκιδικη - κατασκευη κηπων θεσσαλονικη, χαλκιδικη - εμποριο φυτων θεσσαλονικη, χαλκιδικη - φροντιδα πρασινου θεσσαλονικη, χαλκιδικη - αρχιτεκτονικη τοπιου θεσσαλονικη, χαλκιδικη - δημιουργια κηπου θεσσαλονικη, χαλκιδικη - αυτοματο ποτισμα θεσσαλονικη , χαλκιδικη

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αρχαιολογικού Μουσείου 40, Φάληρο - Θεσσαλονίκη
  6944355050
 • LIPSI SERVICES - ΑΝΘΗ ΦΥΤΑ ΛΕΙΨΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΓΡΥΛΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

  Η LIPSISERVICES είναι μια οικογενιακή επιχείρηση η οποία ασχολείται με το εμπόριο άνθεων και φυτών εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δενδρυλίων ελιάς και εσπεριδοειδών και καλωπιστικών δένδρων. Επίσης ασχολείται με την δημιουργία κήπων υψηλής αισθητικής, αυτόματο πότισμα με πλήρη υποστήριξη... Εμπορευόμαστε χειροποίητα κεραμικά Κρήτης Α ΔΙΑΛΟΓΗΣ και πιστοποιήμενα βιολογικά λιπάσματα εγχώριας παραγωγής και διάφορα είδη κήπου. Οι γνώσεις μας γύρω από το αντικείμενο και η συνεργασία μας με τις πλέον αξιόπιστες εισαγωγικές εταιρίες αλλα και εγχώριους παραγωγούς, είναι η εγγύηση μας για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΙΨΟΙ - Λειψοί
  2247041401
  6972075523
 • MANOLIA CLEANING | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττικής - Κηπουρός Βόρεια Προάστια Αττικής

      MANOLIA CLEANING Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Μαρούσι Αττικής Η επιχείρησή μας “MANOLIA CLEANING” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Μαρούσι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των κηπουρικών εργασιών και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας αλλά και να φέρει σε πέρας ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία, το εξοχικά και τον επαγγελματικό σας χώρο.               ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ & ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ σας προτείνουμε, πάντα, μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του προσωπικού σας χώρου όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων μικρών και μεγάλων. Σκοπός μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του. Στόχος μας είναι η προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών καθώς και η εκτέλεση σύγχρονων κήπων με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.           Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευής και συντήρησης κήπων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για των κήπων σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Μαρούσι και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Μαρούσι - Αττική
  2112138625
  6946744416, 6983289830
 • Στείλτε e-mail
  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 70 - ΕΥΟΣΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310766089
  6936182397
 • Α

   Η επιχείρησἠ μας αναλαμβάνει κοπή και κλάδεμα δέντρων, καθώς και καθαρισμούς οικοπέδων εξυπηρετώντας  Άγιος Στέφανος - Κρυονέρι - Άνοιξη - Δρόσια - Αχαρναί - Μεταμόρφωση - Κηφισιά - Κοπή Δέντρων  Αχαρναί - Μενίδι - Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζουμε τα δέντρα και τους κήπους σας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εργαζόμαστε με ασφάλεια και συνέπεια απομακρίνοντας ολόκληρα δέντρα ή τα περιττά μέρη των κλαδιών αλλά και τα μεγάλα και ξερά χόρτα από τους κήπους και τα οικόπεδα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Δεκελείας - Αχαρνές
  6930426618
 • ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΠΥΡΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ ΛΑΜΙΑ - ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

  Κατασκευές κήπων, συντηρήσεις κήπων, έργα πρασίνου, Λαμία, Φθιώτιδα, Ευρυτανία, Βοιωτία. Η πολύχρονη εμπειρία μας στην κατασκευή και συντήρηση του οικιακού και επαγγελματικού χώρου, εγγυάται μια ποικιλία προτάσεων υψηλής αισθητικής και την ανάδειξη του χώρου σας, γιατί για μας ο κήπος δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη ζωής. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή κήπων, την διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, συντήρηση, ετοιμασία κήπων, φύτεμα, κλάδεμα οπωροφόρων δέντρων, αυτόματο πότισμα, φυτοχώματα, καφασωτά, πέργκολες, βότσαλα, καταρράκτες, συντριβάνια, δεξαμενές νερού, αρχιτεκτονική τοπίου, αυτόματο πότισμα. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεση εξυπηρέτηση απο όπου μας ζητηθεί, προτείνονται οικονομικές λύσεις, ποιότητα εργασίας, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, κατασκευές μικρών και μεγάλων κήπων, βεράντες.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΝΑΥΠΛΙΟΥ 8Α - Λαμια
  2231036733
  6978485480
 • ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ ΡΟΔΟΥ | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Ρόδος

      ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ ΡΟΔΟΥ Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Ρόδος Η επιχείρησή μας “ΑΝΘΟΚΗΠΟΙ ΡΟΔΟΥ” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης έργων πρασίνου και κήπων, προσφέροντας πάντα μοναδικά αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.   Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση χώρων πράσινου - κήπων σε ξενοδοχεία, οικίες, τουριστικά καταλύματα, εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, καφετέριες κλπ σε όλη την Ρόδο.            ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτομάτου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων μικρών και μεγάλων.    Σχεδιάζουμε τον κάθε χώρο πράσινου στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και εφαρμόζουμε οικονομικά και ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης των κήπων.    Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα. Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.  Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων πρασίνου σε όλη την Ρόδο και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Λάρδος - Ρόδος
  2244044166
  6932018855, 6972721928
 • ΑΝΘΟΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΙΘΡΙΟΥ, ΒΕΡΑΝΤΑΣ & ΤΑΡΑΤΣΑΣ

  Η ΑΝΘΟΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ 1989-2019, κλείνει τριάντα (30) χρόνια στον χώρο του κήπου (παραγωγή, εμπορία, κατασκευή και συντήρηση αστικού πράσινου, αυτόματο πότισμα, σχεδιασμός αίθριου, βεράντας, ταράτσας). Εκτελούμε όλες τις ανωτέρω δραστηριότητες με συνέπεια και συνέχεια δίνοντας το καλύτερο δυνατό σε κάθε δουλειά. Έιμαστε πάντα έτοιμοι να κατασκευάσουμε το πράσινο όπως ταιριάζει στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας. Μελέτη Κατασκευή Συντήρηση Αυτόματο Πότισμα Ετοιμος Χλοοτάπητας

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αναγεννήσεως 8 - Γέρακας
  2106615330
  6936688870
 • Ανθοπωλείο Φυτόκοσμος | Λουλούδια, Στολισμοί Γάμων - Βαπτίσεων Ιθάκη

    Ανθοπωλείο Φυτόκοσμος Λουλούδια, Στολισμοί Γάμων - Βαπτίσεων Ιθάκη Το ανθοπωλείο μας “Φυτόκοσμος” το οποίο εδρεύει στην Ιθάκη και πιο συγκεκριμένα στο Βαθύ, είναι κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, χαρίζοντας χαμόγελα ευτυχίας σε εκατοντάδες ανθρώπους προσφέροντας όμορφα λουλούδια και υπηρεσίες στολισμού υψηλής ποιότητας.    Στο ανθοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε πλούσιες συλλογές από φυτά, ανθοσυνθέσεις, πρωτότυπα καλάθια με ποτά και μεγάλη ποικιλία από είδη δώρου για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις, καθώς και είδη διακόσμησης και περιποίησης κήπου.   Το έμπειρο προσωπικό του ανθοπωλείου μας, ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις είναι σε θέση να σας προτείνει τις πιο καλαίσθητες συνθέσεις και στοχεύει πάντα στον να σας προσφέρει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τα λουλούδια με χαρά, ενώ μπορεί να σας δώσει και συμβουλές για την φυτοκομία.        Ακόμα, εάν επιθυμείτε μία λαμπερή δεξίωση με όμορφα λουλούδια που θα δημιουργήσουν με χρώματα και αρώματα ένα μοναδικό σκηνικό, επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να συζητήσουμε μαζί και έπειτα να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.   Όλες οι δραστηριότητες μας εστιάζουν στην υψηλή καλαισθησία και την ποιότητα, καθώς και στο σύγχρονο design, την λεπτομέρεια σε κάθε σύνθεση ή διακόσμηση χώρου, τις σωστές συνθήκες συντήρησης την συνέπεια και τα υψηλά standards. Αυθημερόν παράδοση λουλουδιών σε όλη την Ιθάκη κάθε μέρα εκτός Κυριακής. Βρισκόμαστε πάντα στην διάθεσή σας, είτε θέλετε να στείλετε κόκκινα τριαντάφυλλα στον σύντροφό σας, λουλούδια για τα γενέθλια ενός φίλου ή ένα δώρο για γρήγορη ανάρρωση, θα σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη εντύπωση! Επισκεφτείτε το ανθοπωλείο μας στην Ιθάκη, όπου μπορούμε μαζί να δημιουργήσουμε επί τόπου το μπουκέτα ή την σύνθεση με άνθη και φυτά της δικής σας επιλογής. Λουλούδια, Στολισμοί Γάμων - Βαπτίσεων  Βαθύ / Ιθάκη Τηλ: 2674033560 Κιν: 6979390559, 6980922734

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Βαθύ - Ιθάκη
  2674033560
  6979390559, 6980922734
 • Ανθοπωλείο Χαϊδάρι Αττικής - ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Φυτώρια - Κατασκευές Κήπων - Πλαστικές & Πήλινες Γλάστρες Χαϊδάρι Αττικής

    Φυτώρια Χαϊδάρι Παπιoμύτης Γεώργιος Η επιχείρηση Παπιoμύτης Γεώργιος δραστηριοποιείται  από το 1987 στην κατασκευή και συντήρηση κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τα λουλούδια και τη φύση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει από όπου μας ζητηθεί στα Δυτικα Προαστια την μελέτη, την κατασκευή πρασίνου και εγγυάται την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, χλοοτάπητες, καθαρισμούς κήπων, κλάδεμα, φύτεμα, προετοιμασία εδάφους, διαμόρφωση βεραντών, βραχόκηπους. Παρέχουμε γεωπονικές συμβουλές. Επίσης αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις! Στις μέρες μας όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας.  Τη τέλεια λύση σας δίνουμε εμείς με κατασκευή και συντήρηση κήπων, αυτόματο πότισμα, έτοιμο χλοοτάπητα, καθαρισμοί κήπων, κλάδεμα δέντρων, κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Εντός του καταστήματός μας στο Χαϊδάρι, θα βρείτε εποχιακά λουλούδια, φυτά, ανθοσυνθέσεις, λιπάσματα & επαγγελματικά δώρα.     Τα προιόντα μας Λιπάσματα, φυτοφάρμακα, βολβοί, εξαρτήματα για αυτόματο πότισμα, άνθη, φυτά, σπόροι δέντρων, φάρμακα απεντόμωσης, φάρμακα μυοκτονίας, γλάστρες, ζαρτινιέρες, σπόροι λαχανικών,  σπόροι λουλουδιών, σπόροι φρούτων, χλοοτάπητες. Επίσης στο χώρο μας πωλούνται κάρβουνα & καυσόξυλα.   Παρεχόμενες υπηρεσίες Αρχιτεκτονική κήπου Μελέτη - Κατασκευή & Συντήρηση κήπων Μελέτη - Κατασκευή & Συντήρηση  βεραντών επαγγελματικών χώρων Διαμόρφωση κήπων Κλαδέματα Αυτόματο πότισμα          

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Ηπείρου 12 - Χαϊδάρι
  2105910204
  6944272185
 • ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΔΡΑΜΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ

  Η εταιρία «ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ» ιδρύθηκε το 1999 και έχει έδρα τους Σιταγρούς της Δράμας. Η εταιρία μπορεί να αναλάβει οποιοδήποτε έργο αφορά στη δημιουργία , κατασκευή κήπων και πάρκων, από τον αρχικό σχεδιασμό έως και το τελευταίο στάδιο κατασκευής όσο μεγάλο και απαιτητικό αν είναι. Επιπλέον η εταιρία βρίσκεται δίπλα σας και με το πέρας της κατασκευής, καθώς αναλαμβάνει και την συντήρηση του έργου, με εξειδικευμένα συνεργεία. ΕΡΓΑ ΜΑΣ Τα χρόνια της εξέλιξης μας έχουμε κατασκευάσει και συντηρήσει πολλά έργα στο νομό Δράμας άλλα και στην περιφέρεια Μακεδονίας-Θράκης. Μερικά έργα μας είναι : • Νέο Δημαρχείο Χρυσούπολης • Ανακαίνιση κήπου Δημοτικού αναψυκτήριου Κιλκίς • Ξενοδοχείο «Φαράγγι» στη Συμβολή Σερρών • Ξενοδοχείο «Αλέα» στον Πρίνο Θάσου • Ξενοδοχείο «Royal Paradise» στον Ποτό Θάσου • Ανακαίνιση κήπου Ξενοδοχείου «Blue dream palace» Τρυπητή Θάσου • Έπιπλο «Κοσκερίδη» Δράμα-Σέρρες-Αλεξανδρούπολη. • Θεματικό κήπο στο «Σουηδικό σπίτι» Καβάλα • Πάρκο ποντίων Χρυσούπολης • 3Ο Δημοτικό Χρυσούπολης • Αυτόματη άρδευση γηπέδου Μικροπόλεως • Νέος πράσινος χώρος στην Αγ. Βαρβάρα Δράμας επί της γέφυρας «Ζώνκε» • Ιδιωτικές κατοικίες και εταιρίες σε Δράμα και Καβάλα Μερικά έργα συντήρησης μας είναι : • «Μαρινόπουλος» Δράμας – Κομοτηνής • Δ. Σιταγρών • «PLUS» Δράμας • «LIDL» Μακεδονίας – Θράκης το 2005 • Νοσοκομείο Δράμας • Ιδιωτικές κατοικίες και εταιρίες σε Δράμα και Καβάλα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Η εταιρία «Ασλανίδης» εκτός από την συνεχή κατάρτιση των εργαζομένων επενδύει και στην αναβάθμιση και βελτίωση του εξοπλισμού της, ακoλουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις, για να μπορεί να προσφέρει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες όπως : • Την μελέτη και τον σχεδιασμό του κήπου , πάρκου, τοπίου. • Τα χωματουργικά και στραγγιστικά έργα, όπως και την προετοιμασία του εδάφους. • Την μελέτη και εγκατάσταση ποτιστικού συστήματος • Την φύτευση • Την σπορά ,υδροσπορά και εφαρμογή έτοιμου χλοοτάπητα • Την εδαφοκάλυψη • Την μετέπειτα συντήρηση του χώρου. ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ Αξιολόγηση και μελέτη του χώρου σύμφωνα με τις αρχές της αρχιτεκτονικής τοπίου, ώστε να γίνει λειτουργικός σχεδιασμός και επιλογή υλικών ,για την μεγαλύτερη αξιοποίηση του τοπίου όσο μικρό η μεγάλο είναι. Προσεκτικός σχεδιασμός και αξιοποίηση όλων των θετικών του στοιχείων. ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ Κατάλληλες εργασίες μορφοποίησης του εδάφους και στράγγισης ΑΡΔΕΥΣΗ Σχεδιασμός και κατασκευή αρδευτικών συστημάτων με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Σωστή λειτουργία άρδευσης με πλεονέκτημα την ανάπτυξη του χλοοτάπητα και των φυτών. Εξοικονόμηση νερού και μείωση κόστους εργατικών και συντήρησης. ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ Οι φυτεύσεις γίνονται με βάση τα οικολογικά κριτήρια, την ανθεκτικότητα των φυτών , την λειτουργικότητα και τέλος την αισθητική του κάθε φυτού. ΣΠΟΡΑ – ΥΔΡΟΣΠΟΡΑ-ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ-ΕΔΑΦΟΚΑΛΥΨΗ Η υδροσπορά είναι μέθοδος η οποία χρησιμοποιείται σε περισσότερες εφαρμογές από την παραδοσιακή σπορά. Ο χώρος ψεκάζεται με ειδικό μείγμα το οποίο περιέχει σπόρο ,εδαφοβελτιωτικά , λίπασμα ,νερό και κυτταρίνη. Αυτό δημιουργεί συνθήκες να ριζοβλαστάνουν τα φυτά πολύ πιο γρήγορα, δημιουργεί ομοιόμορφο φύτρωμα και δεν αφήνει τον σπόρο να τον παρασύρει η επιφανειακή απορροή του νερού. Η υδροσπορά είναι μια γρήγορη, οικονομική και αποτελεσματική μέθοδος για την εγκατάσταση της νέας βλάστησης. Ο έτοιμος χλοοτάπητας δίνει το άμεσο αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε κατασκευή έργου . Μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα. Ένα γήπεδο μπορεί να είναι έτοιμο σε 4 μόνο μέρες. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με ταχύτητα όλες τις εργασίες συντήρησης που χρειάζεται οποιοσδήποτε χώρος πρασίνου. Εργασίες όπως : • Κλαδέματα δένδρων, θάμνων, μπορντούρες. • Μάζεμα κλαδιών , θρυμματισμό και επαναχρησιμοποίηση των υπολειμμάτων. ( μεγάλο πλεονέκτημα γιατί αποφεύγουμε το πέταμα χρήσιμων υλικών) • Φροντίδα χλοοτάπητα (κοπή, λίπανση, εξαέρωση, αερισμό) • Εποχιακές εργασίες. Είμαστε : Μία εταιρία η οποία αναλαμβάνει οποιαδήποτε εργασία που έχει σχέση με τον κήπο,τα πάρκα και την αποκατάσταση τοπίων όπως λατομεία ,δρόμους. Έχουμε έδρα μας τους Σιταγρούς της Δράμας. Οι συνεργάτες μας είναι οι πιο πολλοί από τον νομό Δράμας

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΙΤΑΓΡΟΙ - Δράμας
  2521095662
  6942052525, 6942055525
Σελίδα 1 από 11