Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 | 01:07 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
σε: Αττικής
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Designer Gardening | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη - Αυτόματο Πότισμα - Τοποθέτηση Χλοοτάπητα Βόρεια Αττικη

                      Designer Gardening Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αττικη Για περισσότερα από 20 χρόνια, η επιχείρησή μας “Designer Gardening” η οποία βρίσκεται στην Νέα Ερυθραία Αττικής, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και την συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, εξυπηρετώντας οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Βόρεια Αττική. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε κήπους και έργα πρασίνου που αντανακλούν τις επιθυμίες και την αισθητική ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.                                   ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ καλύπτουν όλο το φάσμα της κατασκευής και της συντήρησης κήπων.  Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη του κήπου σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης του εδάφους και του κλίματος, προκειμένου να δημιουργήσουμε το κατάλληλο σχέδιο για τις ανάγκες σας. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες τοποθέτησης χλοοτάπητας, η οποία προσδίδει φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα στον κήπο σας. Αναλαμβάνουμε επίσης την εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων ποτίσματος, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για την φροντίδα των φυτών σας, εξοικονομώντας τον χρόνο και την ενέργεια σας, καθώς και απεντομώσεις κήπων και ψεκασμούς για την προστασία από έντομα.                                 Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να συνεργαστεί μαζί σας και να δημιουργήσει ένα προσωπικό και μοναδικό κήπο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και το στυλ σας.           Στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, και γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, με έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.                         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Βόρεια Αττική.     ΤΗΛ: 2106209849 ΚΙΝ: 6999154338, 6937023353                ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  6404
  Στείλτε e-mail
  Νέα Ερυθραία - Αττική
  2106209849
  6999154338, 6937023353
 • GARDEN CHAUDRY | Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων Μεταμόρφωση Αττικής - Κοπή - Κλάδεμα Δέντρων Μεταμόρφωση Αττικής

        GARDEN CHAUDRY Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων Μεταμόρφωση Αττικής Η επιχείρησή μας “GARDEN CHAUDRY” η οποία βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων καθώς και με το κλάδεμα και την κοπή δέντρων, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση κήπων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Μεταμόρφωση και σε όλη την Αττική.  Με συνέπεια, επαγγελματισμό και πολύ μεράκι μπορούμε να δημιουργήσουμε τον κήπων των ονείρων σας και μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε: δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις μικρών και μεγάλων κήπων.                          ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα.  Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.  Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά.                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Μεταμόρφωση και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Τατοΐου 221 - Μεταμόρφωση
  2114082764
  6948007484
 • Garden Lab | Κηπουρικές Εργασίες Αθήνα - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Πετρούπολη Αθήνα

      Garden lab Συντήρηση κήπων Πετρούπολη Αθήνα   Η εταιρεία μας Garden lab με έδρα την Πετρούπολη Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Στρατηγό Μακρυγιάννη 65 δραστηριοποιείται απο το 2008 με επιτυχία στην κατασκευή και συντήρηση κήπων. Με εμπειρία 15 χρόνων στο κομμάτι της κατασκευής και συντήρησης κήπων η εταιρεία μας είναι σε θέση να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή και την συντήρηση του κήπου σας προτείνοντας σας ολοκληρωμένες λύσεις για την οικία και την επιχείρηση σας. Δημιουργούμε αισθητικά όμορφους κήπους χωρίς προβλήματα και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και την συντήρηση τους ώστε να παραμείνουν για πάντα υγιή τα φυτά και όμορφος ο κήπος σας.               Με αγάπη και μεράκι Δημιουργούμε τον κήπο των ονείρων σας όπως ακριβώς τον φανταζόσαστε και σας προτείνουμε με βάση την τοποθεσία, το κλίμα και άλλου παράγοντες τα φυτά που ταιριάζουν στον κήπο σας. Στόχος μας είναι να παραδίδουμε τους κήπους με απόλυτη επιτυχία και όσο οικονομικά γίνεται  να σας προσφέρουμε λύσεις κάθε φορά που μας χρειαζόσαστε.    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Στρ. Μακρυγιάννη 65 - Πετρούπολη
  6936073716
 • GardenCare | Κηπουρός Βούλα Αττικής - Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής

      GardenCare Κατασκευές & Συντηρήσεις Κήπων Βούλα Αττικής - Έργα Πρασίνου - Αρχιτεκτονική Τοπίου Η επιχείρησή μας “GardenCare” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στην Βούλα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, χώρων πρασίνου, μπαλκονιών, αιθρίων, επαγγελματικών και λοιπών εξωτερικών χώρων στα νότια προάστια και σε όλη την Αττική. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων πρασίνου και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό είναι σε θέση να ολοκληρώσει ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα πρασίνου. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε όλη την Αττική, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία, το εξοχικά και τον επαγγελματικό σας χώρο στην Βούλα, στα νότια προάστια και σε όλη την Αττική.         ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ   Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στην αρχιτεκτονική τοπίων και στην δημιουργία κήπων, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του κήπου σας όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Έχοντας ως κύριο γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, αλλά και τις εδαφοκλιματικές και περιβαλλοντικές συνθήκες της περιοχής, στοχεύουμε στη δημιουργία ενός καλαίσθητου και λειτουργικού πράσινου χώρου. Στόχος μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Βούλα και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη ιδιωτών και επαγγελματιών σε όλη την Αττική.            ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα τις παρακάτω περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ανάβυσσο, Βάρη, Κηφισιά, τα νότια προάστια και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αντιοχείας 23 - Βούλα
  6937173752
 • Giannis Garden Care | Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων & Έργων Πρασίνου Νότια Προάστια Αττικής

  Giannis Garden Care Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων & Έργων Πρασίνου Νότια Προάστια Αττικής Η επιχείρησή μας “Giannis Garden Care” η οποία βρίσκεται στα Νότια Προάστια Αττικής και πιό συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου, προσφέροντας πάντα μοναδικά αποτελέσματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας την μελέτη, την κατασκευή και συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Νότια Προάστια και σε όλη την Αττική.                     ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις, μικρών και μεγάλων, κήπων και έργων πρασίνου.  Με σεβασμό στον άνθρωπο και στην φύση σχεδιάζουμε τον κάθε χώρο πράσινου στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και εφαρμόζουμε οικονομικά και ολοκληρωμένα προγράμματα συντήρησης των κήπων. Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά άρδευσης που χρησιμοποιούμε και η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο αποτελούν εγγύηση για ένα άριστο και μοναδικό αποτέλεσμα. Η διαρκή ενημέρωσή μας στο χώρο σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων για κάθε εξωτερικό χώρο.                   Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αναλάβει και φέρει εις πέρας έναν μεγάλο αριθμό κήπων και έργων πρασίνου στα Νότια Προάστια και σε όλη την Αττική, ενώ είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου επιθυμείτε, ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τον χώρο σας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Παλαιό Φάληρο, όλα τα Νότια Προάστια και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Θερμοπυλων 7 - Παλαιό Φάληρο
  6944701449
 • IDEAL GARDEN | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα - Αυτόματο Πότισμα - Κοπή Ψηλών Δέντρων - Καθαρισμό Οικοπέδων Αθήνα Αττική

                  IDEAL GARDEN  Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Νέα Κηφισιά Αθήνα Η επιχείρησή μας “IDEAL GARDEN” η οποία βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην Νέα Κηφισιά, δραστηριοποιείται με την κατασκευή και συντήρηση κήπων, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αθήνα, σε όλη την Αττική καθώς και στα νησιά των Κυκλάδων. Διαθέτοντας 20 χρόνια πορείας στο χώρο, εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, παρέχει μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών για κήπους και χώρους πρασίνου που στόχο έχουν την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη και την δημιουργία εντυπωσιακών αποτελεσμάτων.                               ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ           αναλαμβάνουμε την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή κήπων και χώρων πρασίνου, την συντήρηση τους καθώς και υπηρεσίες αυτόματου ποτίσματος, τοποθέτησης χλοοτάπητα αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία επιθυμείτε προκειμένου ο κήπος ή ο χώρος πρασίνου που διαθέτετε να αποτελεί ένας επίγειος παράδεισος. Παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο πρασίνου σας ένα πραγματικό στολίδι.            Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας, έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και συνεργαστεί στένα μαζί σας προκειμένου να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που πάντα θέλατε για τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατασκευής, συντήρησης, αυτόματου ποτίσματος, κοπής ψηλών δέντρων και καθαρισμού οικοπέδων στην Αθήνα, σε όλη την Αττική και στις Κυκλάδες.                           Φιλοσοφία μας  είναι η πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.                         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε εργασία αφορά τον κήπο ή τον χώρο πρασίνου που διαθέτετε και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αθήνα, όλη την Αττική καθώς και τις Κυκλάδες.               6931108926 / 2114195039            

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Κηφισιά - Αττική
  2114195039
  6931108926
 • MANOLIA CLEANING | Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττικής - Κηπουρός Βόρεια Προάστια Αττικής

      MANOLIA CLEANING Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Μαρούσι Αττικής Η επιχείρησή μας “MANOLIA CLEANING” η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Μαρούσι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των κηπουρικών εργασιών και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας αλλά και να φέρει σε πέρας ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. Μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία, το εξοχικά και τον επαγγελματικό σας χώρο.               ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ & ΠΟΛΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ σας προτείνουμε, πάντα, μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του προσωπικού σας χώρου όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων μικρών και μεγάλων. Σκοπός μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του. Στόχος μας είναι η προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών καθώς και η εκτέλεση σύγχρονων κήπων με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.           Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευής και συντήρησης κήπων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Μαρούσι και σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για των κήπων σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Μαρούσι και όλη την Αττική.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Μαρούσι - Αττική
  2112138625
  6946744416, 6983289830
 • Α

   Η επιχείρησἠ μας αναλαμβάνει κοπή και κλάδεμα δέντρων, καθώς και καθαρισμούς οικοπέδων εξυπηρετώντας  Άγιος Στέφανος - Κρυονέρι - Άνοιξη - Δρόσια - Αχαρναί - Μεταμόρφωση - Κηφισιά - Κοπή Δέντρων  Αχαρναί - Μενίδι - Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζουμε τα δέντρα και τους κήπους σας προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Εργαζόμαστε με ασφάλεια και συνέπεια απομακρίνοντας ολόκληρα δέντρα ή τα περιττά μέρη των κλαδιών αλλά και τα μεγάλα και ξερά χόρτα από τους κήπους και τα οικόπεδα. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Δεκελείας - Αχαρνές
  6930426618
 • ΑΝΘΟΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΟΥ ΓΕΡΑΚΑΣ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΙΘΡΙΟΥ, ΒΕΡΑΝΤΑΣ & ΤΑΡΑΤΣΑΣ

  Η ΑΝΘΟΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ 1989-2019, κλείνει τριάντα (30) χρόνια στον χώρο του κήπου (παραγωγή, εμπορία, κατασκευή και συντήρηση αστικού πράσινου, αυτόματο πότισμα, σχεδιασμός αίθριου, βεράντας, ταράτσας). Εκτελούμε όλες τις ανωτέρω δραστηριότητες με συνέπεια και συνέχεια δίνοντας το καλύτερο δυνατό σε κάθε δουλειά. Έιμαστε πάντα έτοιμοι να κατασκευάσουμε το πράσινο όπως ταιριάζει στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας. Μελέτη Κατασκευή Συντήρηση Αυτόματο Πότισμα Ετοιμος Χλοοτάπητας

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αναγεννήσεως 8 - Γέρακας
  2106615330
  6936688870
 • Ανθοπωλείο Χαϊδάρι Αττικής - ΠΑΠΙΟΜΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Φυτώρια - Κατασκευές Κήπων - Πλαστικές & Πήλινες Γλάστρες Χαϊδάρι Αττικής

    Φυτώρια Χαϊδάρι Παπιoμύτης Γεώργιος Η επιχείρηση Παπιoμύτης Γεώργιος δραστηριοποιείται  από το 1987 στην κατασκευή και συντήρηση κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη για τα λουλούδια και τη φύση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει από όπου μας ζητηθεί στα Δυτικα Προαστια την μελέτη, την κατασκευή πρασίνου και εγγυάται την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, χλοοτάπητες, καθαρισμούς κήπων, κλάδεμα, φύτεμα, προετοιμασία εδάφους, διαμόρφωση βεραντών, βραχόκηπους. Παρέχουμε γεωπονικές συμβουλές. Επίσης αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις! Στις μέρες μας όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας.  Τη τέλεια λύση σας δίνουμε εμείς με κατασκευή και συντήρηση κήπων, αυτόματο πότισμα, έτοιμο χλοοτάπητα, καθαρισμοί κήπων, κλάδεμα δέντρων, κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Εντός του καταστήματός μας στο Χαϊδάρι, θα βρείτε εποχιακά λουλούδια, φυτά, ανθοσυνθέσεις, λιπάσματα & επαγγελματικά δώρα.     Τα προιόντα μας Λιπάσματα, φυτοφάρμακα, βολβοί, εξαρτήματα για αυτόματο πότισμα, άνθη, φυτά, σπόροι δέντρων, φάρμακα απεντόμωσης, φάρμακα μυοκτονίας, γλάστρες, ζαρτινιέρες, σπόροι λαχανικών,  σπόροι λουλουδιών, σπόροι φρούτων, χλοοτάπητες. Επίσης στο χώρο μας πωλούνται κάρβουνα & καυσόξυλα.   Παρεχόμενες υπηρεσίες Αρχιτεκτονική κήπου Μελέτη - Κατασκευή & Συντήρηση κήπων Μελέτη - Κατασκευή & Συντήρηση  βεραντών επαγγελματικών χώρων Διαμόρφωση κήπων Κλαδέματα Αυτόματο πότισμα          

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Ηπείρου 12 - Χαϊδάρι
  2105910204
  6944272185
 • Βίσι Ρουστεμάι | Κηπουρικές Εργασίες Αίγινα - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αίγινα Αττική

              ΒΙΣΙ ΡΟΥΣΤΑΜΑΪ Κηπουρικές Εργασίες Αίγινα - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Αίγινα Η επιχείρησή μας “Βίσι Ρουστεμάι” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, δραστηριοποιείται από το 2022 στις κηπουρικές εργασίας, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό κήπων που ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα όσο και την υψηλή αισθητική τους. Με εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια και διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό, η επιχείρησή μας, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας την κατασκευή αλλά και την συντήρηση κήπων προσφέροντας ποιοτικές και ολοκληρωμένες λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Αίγινα, στο Αγκίστρι και σε όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης. Η γνώση και η εμπειρία μας είναι εγγύηση για τη καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του κήπου σας ώστε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές.                             ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ &  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ   προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει τις ιδιαίτερες συνθήκες εδάφους και κλίματος που υπάρχουν στο χώρο σας και έπειτα θα σας παρουσιάσουν ολοκληρωμένες προτάσεις, για την σωστή διαμόρφωση του κήπου σας. Δημιουργούν ξεχωριστούς και αρμονικούς κήπους και τους επιμελούμαστε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια με βάση την αισθητική, την λειτουργικότητα αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο.  Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του κήπου σας όπως εσείς τον ονειρευτήκατε.                        Στόχος μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε όμορφες στιγμής σε αυτόν με την οικογένεια ή τους φίλους σας.           ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα, το Αγκίστρι και όλη την Αττική κατόπιν συνεννόησης.          

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Λιβάδι - Αίγινα
  6947103614
 • ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

  Η επιχείρηση Γαμπιράκης Μανούσος δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή και συντήρηση κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη στα λουλούδια και τη φύση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει από όπου μας ζητηθεί στην Αττική, την μελέτη, την κατασκευή πρασίνου και εγγυάται την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, χλοοτάπητες, καθαρισμούς κήπων, κλάδεμα, φύτεμα, προετοιμασία εδάφους, διαμόρφωση βεραντών, βραχόκηπους. Παρέχουμε γεωπονικές συμβουλές. Αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις. Όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας.   Κατασκευή και συντήρηση κήπων, αυτόματο πότισμα, έτοιμος χλοοτάπητας, καθαρισμοί κήπων, κλάδεμα δέντρων, κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, Γλυφάδα, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Βάρκιζα, Αργυρούπολη.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Δημοκρατίας 11Β - Γλυφάδα
  2109626499
  6932899545
 • Γιαννόπουλος Νίκος - Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων - Καπανδρίτι Αττική

      Γιαννόπουλος Νίκος Κατασκευή και Συντήρηση Κήπων - Καπανδρίτι Αττική Η επιχείρησή μας, η οποία βρίσκεται στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στο Καπανδρίτι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την κατασκευή και συντήρηση κήπων προσφέροντας ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες στην περιοχή του Καπανδριτίου και σε όλη την Αττική. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας, με συνέπεια στην τεχνική υποστήριξη όλων των κηπουρικών εργασιών και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό, είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες άριστης ποιότητας αλλά και να φέρει σε πέρας ακόμα και τα πιο δύσκολα και απαιτητικά έργα. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει στην οικία σας, το εξοχικό σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.                 Σας προτείνουμε πάντα, μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του προσωπικού σας χώρου όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Οι εφαρμογές στους κήπους περιλαμβάνουν κηποτεχνικά σχέδια, δίκτυα αυτόματου ποτίσματος, εγκατάσταση χλοοτάπητα, φυτεύσεις, κλαδέματα, ψεκασμούς και γενικά ότι έχει να κάνει με κατασκευές και συντηρήσεις κήπων μικρών και μεγάλων. Σκοπός μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του. Στόχος μας είναι η προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών καθώς και η εκτέλεση σύγχρονων κήπων με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.           Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευής και συντήρησης κήπων, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για των κήπων σας.   

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Αθανασίου, Καπανδρίτι - Αθήνα
  6947940756
 • ΖΕΡΜΠΕΡΑ - ΝΙΚΟΛΟΥΔΗΣ ΘΩΜΑΣ & ΣΙΑ ΕΕ

  Ανθοπωλείο - Ανθοσυνθέσεις.Προσφορα γαμου 300 ευρω.στολισμο 2 λαμπαδων με λουλουδια,1 συνθεση  για το αυτοκινητο και 1 νυφικη ανθοδεσμη.Δωρο και μια ακομη ανθοδεσμη και ροδοπεταλλα.Αναλαμβανουμε στολισμο για γαμο, βαπτιση και οποιαδηποτε κοινωνικης σας εκδηλωση με απολυτη επαγγελματικοτητα και ευσυνειδησια σε πολυ προσιτες τιμες. Διαθετουμε ανθοσυνθεσεις,φυτοσυνθεσεις και υαλοσυνθεσεις σε μεγαλη ποικιλια και σε συμφερουσες τιμες Ειμαστε εδω για να σας φτιαχνουμε την καθημερινη σας διαθεση με μεγαλη ποικιλια απο ανθη και φυτα. Εκτελουμε παραγγελιες στην Αττικη στην Ελλαδα και σ¨ολο το κοσμο. Μια επισκεψη θα σας πεισει.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΩΡΟΠΟΥ 66 - Γαλάτσι
  2102915590
  6972328807
 • ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΠΑΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ - ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ - ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ

  ΠΑΠΠΑΣ ΗΛΙΑΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ Κηπουρική - Σχεδιασμός έργων πρασίνου - Αρχιτεκτονική τοπίου Ο Ηλίας Παππάς και οι έμπειροι συνεργάτες του αναλαμβάνουν με ταλέντο και επαγγελματισμό εργασίες μελέτης – σχεδιασμού και κατασκευής χώρων πρασίνου. Κήποι, βεράντες και ταράτσες αποκτούν νέα διάσταση και αισθητική και μεταμορφώνονται στα πιο φιλόξενα εξωτερικά περιβάλλοντα. Η γνώση και η 25χρονη πείρα μας είναι εγγύηση για την καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του χώρου σας. Είτε πρόκειται για προσωπικό, είτε για επαγγελματικό χώρο και ανάλογα με τις εδαφοκλιματικές συνθήκες και τις απαιτήσεις συντήρησης, εργαζόμαστε ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.     Μελέτη & Σχεδιασμός  Σχεδιασμός χώρου και προσδιορισμός δυνατοτήτων   Μελέτη αρδευτικού δικτύου   Φυτοτεχνική μελέτη   Δημιουργία προσφοράς   Για τη διαδικασία κατασκευής χώρου πρασίνου μπορούμε να αναλάβουμε τις εξής διεργασίες:   Χωματουργική διαμόρφωση χώρου.   Φυτεύσεις θάμνων και δέντρων.   Κατασκευή αρδευτικού δικτύου με δυνατότητες αυτοματισμών για εξοικονόμηση νερού.  Κατασκευή περιφράξεων, διαδρόμων και χώρων καθιστικού, χρησιμοποιώντας ποικίλα υλικά.   Διαμόρφωση μπαλκονιού ή ταράτσας σύμφωνα με τις δυνατότητες του εκάστοτε χώρου.   Ο σχεδιασμός του κήπου πραγματοποιείται με σεβασμό στις βασικές αρχές της αρχιτεκτονικής τοπίου, όπως: η απλότητα, η συμμετρία, η αρμονία, η έμφαση, η σωστή κλίμακα. Όλα αυτά φυσικά, θα προσαρμοστούν στην αισθητική και τις ανάγκες των χρηστών του κήπου, καθώς και στην οικονομική δυνατότητα που υπάρχει για μελλοντική συντήρηση του κήπου.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ 81 - Πετρούπολη
  6977228914
 • ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΛΥΒΙΑ ΘΟΡΙΚΟΥ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ - ΑΤΤΙΚΗ - ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΩΝ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΔΕΝΤΡΩΝ - ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ - ΑΠΟΞΥΛΩΣΗ ΧΟΡΤΩΝ

  Καθαρισμοί οικοπέδων, αποξύλωση χόρτων, καλλωπισμός δέντρων, φρεζάρισμα, κλαδέματα, μπορντούρα δέντρων, αυτόματα ποτίσματα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ 321 - Καλύβια
  2291022969
  6949202393
 • Καραμπίνης - Συντηρήσεις Κατασκευές Κήπων Αθήνα Κέντρο Αττική - Αρχιτεκτονική Κήπων Βεράντας - Αυτόματο Πότισμα - Ηλεκτροφωτισμός Κήπων - Κηπουρικές Εργασίες Αττική

  ΚΗΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ- ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΚΗΠΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΚΗΠΩΝ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ  ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΗΠΩΝ, ΒΡΑΧΟΚΗΠΟΙ Η επιχείρηση ΚΗΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ- ΚΑΡΑΜΠΙΝΗΣ  με  επιτυχημένη πορεία, εδρεύει στην ΑΤΤΙΚΗ. Είμαστε κοντά σας όλα αυτά τα χρόνια στην κατασκευή και συντήρηση κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη στα λουλούδια και στη φύση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει από όπου μας ζητηθεί, την μελέτη, την κατασκευή πρασίνου και εγγυάται την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων. Με καλή διάθεση και σεβασμό στον χώρο που ζείτε η εργάζεστε, αναλαμβάνουμε την κατασκευή του κήπου σας. Κάθε απαίτηση σας είναι πρόκληση για εμάς που καλούμαστε να την πραγματοποιήσουμε. Αναλαμβάνουμε έργα πρασίνου σε βιομηχανικούς χώρους, καταστήματα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εκθέσεις, πάρκα, σχολεία κ.α .  Η εταιρεία επιμελείται και δημιουργεί με τεχνογνωσία και εμπειρία, σεβασμό στη φύση και στους πελάτες μας. Η μελέτη γίνεται κατά αρχήν με την επίσκεψη στο χώρο σας και ακολουθεί η κατασκευή του κήπου. Ανεξαρτήτως της διάστασης του, έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις για να τον κάνουμε ομορφότερο. ΣΚΟΠΟΣ της επιχείρησης είναι, να δημιουργούμε κήπους που κάνουν τους άλλους, αλλά και εμάς ευτυχισμένους.   ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΗΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ . ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ Φιλικά, Καραμπίνης Χρήστος

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Στίλπωνος 6 - Μετς
  2107521185
  6937866263
 • Κατασκευές - Συντηρήσεις Κήπων, Έργα Πρασίνου, Αυτόματο Πότισμα Κηφισιά Αττικής

    Κατασκευές - Συντηρήσεις Κήπων Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων Κηφισιά Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει Πύρρου 45 στην Κηφισιά, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό, στον χώρο της κατασκευής και συντήρηση κήπων, έχοντας δημιουργήσει έως σήμερα εκατοντάδες έργα πρασίνου ανεξαρτήτου μεγέθους και τεχνικής δυσκολίας, στην Κηφισιά και σε όλη την Αττική.   Αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η δημιουργία μοναδικών λύσεων για τον εξωτερικό χώρο σας, λαμβάνοντας υπόψη την εύκολη και οικονομική λύση με έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας.   Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άριστη τεχνική κατάρτιση μας, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευής και συντήρησης κήπων, για κάθε ανάγκη που υπάρχει σε κήπους οικιών, πολυκατοικιών, εταιριών ή επαγγελματικών χώρων.    Δουλειές μας       Περισσότερες Δουλειές μας   Το τεχνικό και εργατικό προσωπικό της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρα άτομα με πολυετή παρουσία και γνώση στο χώρο της κατασκευής και συντήρησης κήπων και πάντα σας προσφέρουν τις υπηρεσίες μας με ιδιαίτερη προσοχή και αποτελεσματικότητα.   Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου, ανεξαρτήτως μεγέθους, στην Κηφισιά, σε όλα τα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αττική.   Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη της επιχείρησής έστι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις όλο και αυξανόμενες ανάγκες του καταναλωτικού κοινού. Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα η εταιρεία μας έχει τις λύσεις και τις απαντήσεις! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων  Πύρρου 45, Κηφισιά / Αθήνα Τηλ: 2108073103 Κιν: 6932222712    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Πύρρου 45 - Κηφισιά
  2108073103
  6932222712
 • Κατασκευές Κήπων Κερατέα Αττική - ΒΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - Κηπουρός Κερατέα Αττική - Κηπουρικές Εργασίες Κερατέα Αττική - Καθαρισμοί Κήπων Κερατέα - Συντήρηση Κήπων Κερατέα - Κλάδεμα Αττική - Έργα Πρασίνου Κερατέα Αττική - Αποψιλώσεις Οικοπέδων

  Η εταιρεία μας ΒΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες κατασκευής και συντήρησης κήπων παντός τύπου στην Κερατέα στην Αττική.   Σε συνεργασία με τους καλά εκπαιδευμένους μας κηπουρούς και τα εξειδικευμένα μας εργαλεία είμαστε έτοιμη να αναλάβουμε την κατασκευή, την μελέτη, τον σχεδιασμό και την συντήρηση κάθε κήπου ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.   Αναλαμβάνουμε κήπους σε όλη την Κερατέα και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Αττική.   Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία γρήγορα και με προσοχή στην λεπτομέρεια για άριστα αποτελέσματα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Ιωάννου 22 - Κερατέα
  6948744420
  6948744420
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΚΗΠΟΥΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΛΥΚΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

  Συντήρηση και κατασκευή κήπων - αυτόματο πότισμα. Με πολυετή πείρα και γνώση δημιουργούμε τον ιδανικό κήπο σε κάθε εξωτερικό χώρο (βεράντες, αυλές, ταρατσες).  Εγγύηση και ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε για ένα τέλειο αποτέλεσμα.  Εμπιστευτείτε μας για το μεράκι και την αγάπη μας για τις κηπουρικές εργασίες. 

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  Σ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ 25 - Γλυφάδα
  2108946330
  6936584449
Σελίδα 1 από 5