Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Γλυφάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΕΤΟΙΜΟΣ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ

  Κατασκευή και συντήρηση κήπων, αυτόματο πότισμα, έτοιμος χλοοτάπητας, καθαρισμοί κήπων, κλάδεμα δέντρων, κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, Γλυφάδα, Βάρκιζα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Βάρκιζα, Αργυρούπολη.   Η επιχείρηση Γαμπιράκης Μανούσος δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην κατασκευή και συντήρηση κήπων με πολυετή εμπειρία και αγάπη στα λουλούδια και τη φύση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει από όπου μας ζητηθεί στην Αττική, την μελέτη, την κατασκευή πρασίνου και εγγυάται την άριστη κατάσταση όλων των φυτικών μονάδων. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος, χλοοτάπητες, καθαρισμούς κήπων, κλάδεμα, φύτεμα, προετοιμασία εδάφους, διαμόρφωση βεραντών, βραχόκηπους. Παρέχουμε γεωπονικές συμβουλές. Αναλαμβάνουμε επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους. Προτείνουμε τις πιο οικονομικές λύσεις. Όλοι μας έχουμε αρχίσει να αναζητάμε ένα παράδεισο που θα μας δώσει διέξοδο από το άγχος της καθημερινότητας. 

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 11Β - Γλυφάδα
  2109626499
  6932899545
 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ - ΚΗΠΟΥΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΛΥΚΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

  Συντήρηση και κατασκευή κήπων - αυτόματο πότισμα. Με πολυετή πείρα και γνώση δημιουργούμε τον ιδανικό κήπο σε κάθε εξωτερικό χώρο (βεράντες, αυλές, ταρατσες).  Εγγύηση και ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε για ένα τέλειο αποτέλεσμα.  Εμπιστευτείτε μας για το μεράκι και την αγάπη μας για τις κηπουρικές εργασίες. 

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  Σ. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ 25 - Γλυφάδα
  2108946330
  6936584449