Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ
σε: Κυκλάδων, Πάρος
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΝΤΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΚΗΠΟΙ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ

  Στην Παροικιά της Πάρου υπάρχει η επιχείρηση του κυρίου Ντάλλα, όπου με πολυετή εμπειρία (15 έτη), στον χώρο της κατασκευής - συντήρησης κήπων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Διαθέτουμε δικά μας αυτοκίνητα και ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο, όπου μπορούμε να επισκεφθούμε τον χώρο σας. Αναλαμβάνουμε όσον αφορά την κατασκευή του κήπου σας την μελέτη του χώρου, τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωσή του. Όσον αφορά την συντήρηση, αναλαμβάνουμε τον ψεκασμό, κλάδεμα, αυτόματο πότισμα κ.α. και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές όλο τον χρόνο.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΡΟΙΚΙΑ - Πάρος
  2284024234
  6984612077
 • ΝΤΑΛΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΠΑΡΟΣ - ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΠΑΡΟΣ

  Κατασκευή κήπων, συντήρηση κήπων, κηπουρός, έργα πρασίνου, Πάρος, Νάξος, Τήνος, Άνδρος. Η επιχείρηση μας Ντάλλας δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και κατασκευής επίβλεψης κήπων εδώ και 15 χρόνια. Διακοσμήστε τη ζωή σας με εμάς, έχοντας πολύχρονη εμπειρία στο σχεδιασμό και την κατασκευή οποιουδήποτε χώρου πράσινου. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Οι υπηρεσίες μας είναι μελέτη, σχεδιασμός, κατασκευή, συστήματα αυτόματης άρδευσης, ψεκασμούς, επίβλεψη κήπων, κλάδεμα, φύτεμα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Παρακολούθηση για βλάβες και όλα αυτά σε μια περίοδο δύσκολη για το περιβάλλον σε μια πόλη, που τα ποσοστά πρασίνου είναι πολύ μικρά. Οι κήποι είναι οάσεις καλαισθησίας, δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΟΥΝΤΑ - Πάρος
  2284024234
  6984612077
 • ΦΥΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥ - ΣΕΡΓΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΗΠΩΝ ΠΑΡΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Στο χώρο του φυτωρίου μας διαθέτουμε στους πελάτες μας φυτά πολύ καλής ποιότητας, τα οποία μπορούν να καλύψουν πλήρως όλες τις ανάγκες του ιδιώτη και του επαγγελματία. Το φυτώριο μας αναλαμβάνει τη κατασκευή και τη συντήρηση των κήπων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Η γνώση και πείρα μας είναι εγγύηση για τη καλύτερη δυνατή διαμόρφωση του κήπου σας ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές. Δουλειά και ευχαρίστηση μας είναι αυτό που εσείς φαντάζεστε εμείς να το κάνουμε καλύτερο και λειτουργικό. Υποκατάστημα: Αστέρας Πάρου, τηλ. 22840 52404

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΗΠΩΝ – ΦΥΤΩΡΙΑ – ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΩΤΗΡΕΣ - Πάρος
  2284091020
  6977901285