Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | 05:13 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Αλφα Μπετόν | Βιομηχανία Έτοιμου Σκυροδέματος Κέρκυρα

    ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ Βιομηχανία Έτοιμου Σκυροδέματος Κέρκυρα Η εταιρεία μας “Αλφα Μπετόν” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, αποτελεί μία βιομηχανία έτοιμου σκυροδέματος η οποία δραστηριοποιείται από το 2002 με την εμπορία και διανομή έτοιμου σκυροδέματος. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην περιοχή Αλυκές και διαθέτουμε και υποκατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Λευκίμμης. Έχοντας εξυπηρετήσει έως και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Κέρκυρα, η εταιρεία μας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κέρκυρα που ασχολούνται με το εμπόριο και την διανομή έτοιμου σκυροδέματος. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος αποτελείται από μπετονιέρες και αντλίες, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με έτοιμο μπετόν υψηλής ποιότητας. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο ώστε να καλύπτει πλήρως τις ειδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, να λειτουργεί  άρτια οργανωμένα και με απόλυτη συνέπεια προς τις ανάγκες των πελατών μας.         ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης της παραγωγής στο εργοστάσιο καθώς και ο συνεχής έλεγχος ποιότητας των προϊόντων μας, καθιστά την εταιρεία μας μια από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος σε όλη την Κέρκυρα. Έχοντας ως κεντρικό άξονα τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας αλλά και την διαρκεί προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων μας μπορούμε πάντα να καλύψουμε και να ευχαριστήσουμε ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη. Στόχος μας ήταν και παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, την κοινωνία, αλλά και το περιβάλλον.           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Αλυκές Ποταμού Κέρκυρα - Κέρκυρα
  2661024220
  6936647475, 6970206277, 6979056529
 • ΑΦΟΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΝΗΣΕΛΙ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΜΠΕΤΟΝ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ

  Παραγωγή και μεταφορά έτοιμου Σκυροδέματος σε όλο το νομό Πιερίας. Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος μπορεί να παράγει κάθε είδους σκυρόδεμα και πολλές και εξειδικευμένες εφαρμογές - κατασκευές. Μπετό - έτοιμο σκυρόδεμα για κατασκευές κτηρίων, κατοικιών, τεχνικά έργα και κατασκευές ειδικών προδιαγραφών.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Νησέλι - Πιερίας
  2351076259
  6979002493
 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΚΟΤΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΤΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  Η Εταιρέια μας είναι μία από τις πιο δυναμικές και ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες στους τομείς της εκμετάλλευσης λατομείων και του έτοιμου σκυροδέματος. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Τρίπολη. Δραστηριοποιείται με λατομεία στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας & Φθιώτιδας. Τα προϊόντα που παράγονται έχουν χαρακτηριστεί ως «υλικά πρώτης ποιότητας».

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΛΤΕΤΣΟΡΕΜΑ - Τριπολη
  2710225983,2710232005
  6973495940
 • 19104
  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - Φλώρινας
  2386061330,2386061333,2386061432
 • Κυρίτσης Μιχάλης - Αδιατάρακτη κοπή μπετόν Νέα Ερυθραία Αττική

  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ   || σχετικά με εμάς   Η ομάδα του κου Κυρίτση ξεκίνησε πριν χρόνια με σκοπό να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στον χώρο της αδιατάρακτης κοπής μπετόν και διάτρησης, στην κατασκευή μπετόν αλλά και στη δημιουργία βιομηχανικών δαπέδων, στην Νέα Ερυθραία, τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Αθήνα κατόπιν συνεννόηση. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας εγγυάται την αδιατάρακτη κοπή και διάτρηση σε οποιαδήποτε κατασκευή. Επίσης, μέσω του σύγχρονου εξειδικευμένου εξοπλισμού μας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους αδιατάρακτη κοπή μπετού & διάτρηση σκυροδέματος, χωρίς κραδασμούς και δονήσεις και με απουσία σκόνης και θορύβου.   Διαθέτοντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο κος Κυρίτσης προσφέρει καινοτόμες λύσεις, επιλέγοντας πάντα το κατάλληλο μηχάνημα ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του έργου, για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  25ης Μαρτίου 10 - Νέα Ερυθραία
  6972074932
  6944900537
 • ΝΕΣΤΩΡ ΜΠΕΤΟΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ - ΕΤΟΙΜΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΜΠΕΤΟΝ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  Η εταιρεία μας παράγει και μεταφέρει μπετό - έτοιμο σκυρόδεμα σε όλη τη Μεσσηνία, με έδρα το Πεταλίδι. Παρασκευή έτοιμου σκυροδέματος υψηλών προδιαγραφών & εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιούνται υλικά και τεχνικές διαδικασίες παρασκευής σκυροδέματος, πιστοποιημένες για την καλύτερη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Έτοιμο σκυρόδεμα για κάθε κατασκευή με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Εξειδικευμένα σκυροδέματα - αυτοσυμπυκνούμενα για ειδικές εφαρμογές και έργα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Πεταλίδι, Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  2722031609
  6976768501
 • Σκυρόδεμα Ρέθυμνο - Κωστάκης Νεκτάριος - Μπετόν Ρέθυμνο Κρήτη - Μπετά - Εργολάβος Δομικών Έργων - Οικοδομικές Εργασίες Ρέθυμνο Κρήτη - Κατασκευή Κατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων Κρήτη

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ ΜΠΕΤΟΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ Ο Τεχνικός Τοπογράφος και Εργολάβος Τεχνικών Έργων, Κωστάκης Νεκτάριος, εδρεύει στο Ρέθυμνο, Κρήτη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1994 στις οικοδομικές εργολαβίες σκυροδέματος και καλουπιών. Τα καλουπώματα, τα σιδερώματα και τα μπετά σε μια κατασκευή, πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία και φυσικά με την απόλυτη τήρηση της στατικής μελέτης του μηχανικού και τις προδιαγραφές στο βάρος και στο είδος του οπλισμού, διότι διαφορετικά, δεν υπάρχει ασφάλεια στην οικοδομή.  Με την  πολυετή εμπειρία του και το  άριστα εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών του, ιδιώτες και επαγγελματίες, για τεχνικά έργα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και για κάθε οικοδόμημα. Διακρίνεται 25 χρόνια τώρα, για την ποιότητα εργασίας, την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης του έργου και τις ανταγωνιστικές τιμές που έχει, γι' αυτό συνεχίζει μέχρι και σήμερα την ανοδική του πορεία... ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ - ΜΠΕΤΟΝ - ΚΑΛΟΥΠΩΜΑ - ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ. Μπετά, κατασκευές μπετόν, καλουπώματα, κατασκευή σκελετών στο Ρέθυμνο και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι και αυτό οφείλεται στην πείρα μας. Σας περιμένουμε! Με εκτίμηση: Κωστάκης Νεκτάριος.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Ερωφίλης 3 - Ρέθυμνο
  2831021796
  6979791508
 • ΤΕΧΝΟΣΚΥΡ ΕΠΕ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ ΜΕΓΑΡΑ - ΜΠΕΤΟΝ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ

  Η εταιρεία Τεχνο Σκυρ Ε.Π.Ε. βρίσκεται στη θέση Κοκκινόγη Μεγάρων και δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων τσιμέντου και της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος. Με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών και παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, είναι σε θέση να παρασκευάσει οοιοδήποτε μίγμα σκυροδέματος για ποικίλες εφαρμογές. Ειδικά μίγματα σκυροδέματος για μεγάλα κατασκευαστικά έργα και ειδικές κατασκευές !

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Θέση Κοκκινογή - Μέγαρα
  6972138628
  6951065568
 • ΤΡΙΒΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ Ε.Ε. - ΛΑΤΟΜΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΤΟΣ - ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

  Η εταιρία ΤΡΙΒΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ Ε.Ε. έχει έδρα τα Πακόγια Ρειχέας Λακωνίας , του δήμου Μονεμβασίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της εκμετάλλευσης λατομείου και εμπορίας αδρανών υλικών.   Παράλληλα διαθέτει τέσσερα εργοτάξια παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος και συγκρότημα παραγωγής ασφαλτομίγματος. Αναλαμβάνουμε διαστρώσεις δρόμων και ιδιωτικών χώρων καθώς επίσης και κατασκευές κτηρίων.   Η εταιρεία μας έχει αποδείξει έμπρακτα τον σεβασμό στον πελάτη, αφού διαθέτει πιστοποίηση της TUV AUSTRIA HELLAS για τα αδρανή υλικά της, πιστοποιημένη σύνθεση σκυροδέματος, σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή για την φόρτωση της μπετονιέρας και γεφυροπλάστιγγα για την ζύγιση της μπετονιέρας ή του φορτηγού, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ποσότητα του εμπορεύματος.    ΠΟΙΟΤΗΤΑ TUV AUSTRIA HELLAS, εργαστήριο τεχνολογίας σκυροδέματος ΤΙΤΑΝ Α.Ε., Ελληνικό κέντρο ερευνών τσιμέντου ΕΚΕΤ ΕΠΕ, εργαστήριο θραύσης δοκιμών.   Πιστοποιητικό   ΠΟΣΟΤΗΤΑ Σύγχρονο σύστημα φόρτωσης μπετονιέρας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με προκαθορισμένη ποσότητα, γεφυροπλάστιγγα ζύγισης μπετονιέρων και φορτηγών.          ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ: 1 Λατομείο 1 Μονάδα επεξεργασίας λατομικών προϊόντων (σπαστηροτριβείο αδρανών υλικών) 4 Μονάδες παραγωγής σκυροδέματος 1 μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος 18 Μπετονιέρες 8 Αντλίες σκυροδέματος 16 Φορτηγά ανατρεπόμενα 5 Φορτωτές 1 Διαστρωτήρα 1 Οδοστρωτήρα    Εξυπηρετούμε τις ευρύτερες περιοχές: Μολάων, Μονεμβάσιας, Σπάρτης, Νεαπόλεως, Γυθείου, Αρεόπολης, Λεωνιδίου.    Η εταιρεία μας μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει και συνεχίζει να εξυπηρετεί αρκετά δημόσια και ιδιωτικά έργα, τα οποία απαιτούσαν και απαιτούν μεγάλες ποσότητες αδρανών υλικών, σκυροδέματος και ασφαλτομίγματος καθημερινά.   Ενδεικτικά αναφέρουμε την τροφοδότηση με σκυρόδεμα των ανεμογεννητριών σε βουνά του Πρώην Δήμου Ζάρακα ( νυν Δήμου Μονεμβασίας), την ασφαλτόστρωση τμήματος του επαρχιακού δρόμου Μολάων-Κουπιών, την αποπεράτωση της αγροτικής οδοποιίας πρώην Δήμου Μολάων, την τροφοδότηση με σκυρόδεμα για την δημιουργία όγκων με σκοπό τηn κατασκευή λιμανιού στη θέση Κοκκινιά Δήμου Ευρώτα, Νομού Λακωνίας, (σε εξέλιξη) και άλλα παρόμοια έργα. Στοιχεία επικοινωνίας: Πακόγια Ρειχέας, Σπάρτη / Λακωνίας Τηλέφωνο: 2732023402 Κολλιάκος Ιωάννης: 6944744788 Κολλιάκος Ευάγγελος: 6947384976    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΚΟΓΕΙΑ ΡΕΙΧΙΑΣ - Σπαρτη
  2732023402
  6944744788 - 6947384967
 • Χρήστος Λ. Βέλλιος - Παραγωγή & Μεταφορά Έτοιμου Σκυροδέματος Θέρμο Αιτωλοακαρνανία - Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών Θέρμο Αιτωλοακαρνανία - Επεξεργασία & Εμπορία Σιδηρομπετού Θέρμο Αιτωλοακαρνανία - Έτοιμο Σκυρόδεμα Θέρμο Αιτωλοακαρνανία

  Η επιχείρησή μας “Χρήστος Λ. Βέλλιος” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιό συγκεκριμένα στο Θέρμο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και μεταφορά έτοιμου σκυροδέματος στο Θέρμο, το Αγρίνιο αλλά και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, καθημερινά μπορούμε να παράγουμε όλες τις ποιότητες σκυροδέματος ενώ οι συχνοί έλεγχοι μπορούν να σας εγγυηθούν για την άψογη ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Σας προσφέρουμε έτοιμο σκυρόδεμα παραγωγής μας με πιστοποίηση ISO απο τα αδρανή υλικά. Η μεταφορά του έτοιμου σκυροδέματος γίνεται με δικά μας οχήματα, φορτηγό, μπετονιέρα και όπου υπάρχει η ανάγκη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πρέσα. Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και η διαρκείς ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.     Παραγωγή Έτοιμου Σκυροδέματος Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Μεταφορά Έτοιμου Σκυροδέματος Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Επεξεργασία Σιδηρομπετού Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Εμπορία Σιδηρομπετού Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Έτοιμο Σκυρόδεμα Θέρμο Αιτωλοακαρνανία

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Θέρμο - Αιτωλοακαρνανία
  2644022007
  6947872485
 • ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΕΤΡΕΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ - ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΑ - ΚΑΓΚΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ

  Η επιχείρηση ΚΑΓΚΑΡΑΣ δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο των χωματουργικών εργασιών πάντα με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Η επιχείρηση με ιδιόκτητα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας αναλαμβάνει και δημόσια έργα, διανήξεις δρόμων, επιχωματώσεις, μπαζώσεις, εκσκαφές, κατεδαφίσεις, διαμόρφωση χώρων, κατασκευή οπλισμένου σκυροδέματος αλλά δραστηριοποιείτε και στο εμπόριο με πέτρες για πετρόκτιστα σπίτια, οικοδομικά υλικά, ασβεστοπολτός, πυρότουβλα, πυρόκολλες, άμμος αμμοχάλικα. Η μεταφορά των υλικών γίνεται από εμάς δωρεάν. Το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε μπορεί να εξυπηρετήσει από όπου μας ζητηθεί άμεσα με ποιότητα εργασίας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Ευχαριστούμε για την εκτίμησή σας.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  ΑΝΩ ΞΗΡΙΑΣ - Καρπενήσι
  2237025106
  6972888331, 6972888333, 6972888332
 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Έτοιμο σκυρόδεμα - Τεχνικά έργα Διαθέτουμε δύο μονάδες παραγωγής σκυροδέματος: α)3ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας τηλ:2541084844 β)4ο χλμ Εχίνου-Μελιβοίων τηλ:6932628794 Η εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. με πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέρει στους πελάτες της άριστης ποιότητας υλικά και υπηρεσίες. Με δύο μονάδες παραγωγής έτοιμου ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ, στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας και στο 4ο χλμ Εχίνου – Μελιβοίων, αποτελεί τον πιο αξιόπιστο προμηθευτή έτοιμου σκυροδέματος στον Ν. Ξάνθης. Η εταιρεία με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της, έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή σκυροδέματος είναι πιστοποιημένα κατά CE.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ 53 - Ξάνθη
  2541026707
 • ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΘΕΡΜΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΑΙΑ ΜΙΚΡΑ

  Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια ιστοσελίδα μας.  Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη στο Νέο Ρύσιο και μέσα από την 15ετή εμπειρία μας δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή, μορφοποίηση και τοποθέτηση σιδήρου και μπετόν με στόχο την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση σας.  Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας, εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα, υπεύθυνα για μια ζωή.  Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.  Επικοινωνείτε στα τηλ. 2310480042, 6977592663 για οποιαδήποτε ενημέρωση.  Φιλικά ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ - Θεσσαλονίκη
  2310480042
  6977592663
 • ΙΝΤΕΡ ΜΠΕΤΟΝ ΑΦΟΙ ΦΥΤΙΛΗ

  Από το 1980 η βιομηχανία παραγωγής σκυροδέματος ¨ΙΝΤΕΡ ΜΠΕΤΟΝ¨ τροφοδοτεί τον νομό Μαγνησίας και τους γύρω νομούς με σκυρόδεμα και μπετόν όλων των κατηγοριών. Για την καλύτερη και ταχύτερη κάλυψη των πελατών της, η ΙΝΤΕΡ ΜΠΕΤΟΝ διαθέτει τις εξής μονάδες: 1)Εργοστάσιο Σέσκλου: τηλ: 2421096812, 2421096813 2)Εργοστάσιο Κρόκου: τηλ: 2422021850, 2422022721 3)Γραφεία Αλμυρού: τηλ:2422022772

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΚΡΟΚΙΟ ΑΛΜΥΡΟΥ - Βόλος
  2422022459
  6972913030, 6972913031
 • ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ - ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Παραγωγή και εμπορία σκυροδέματος - χάλυβα και σιδήρου. Πολιτικοί Μηχανικοί Α.Π.Θ.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΙΕΡΙΣΣΟΣ - Χαλκιδικής
  2377041101,2377022844
  6979445526
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΑΡΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΡΟΣ - ΜΠΕΤΑ - ΣΙΔΕΡΑ ΠΑΡΟΣ

  Οικοδομοτεχνικά έργα, Πάρος Εργασίες σκυροδέματος, Πάρος Μπετά - Σίδερα, Πάρος Καλούπια, Πάρος Οπλισμός μπετού, Πάρος

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΑΣΠΡΟ ΧΩΡΙΟ - Πάρος
  2284043294
  6974867230