Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 | 03:51 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • GBETON | Παρασκευή & Εμπορία Σκυροδέματος Αίγινα

        GBETON Παρασκευή & Εμπορία Σκυροδέματος Αίγινα   Η εταιρεία μας “GBETON” η οποία βρίσκεται στην Αίγινα, με εμπειρία 40 χρόνων στον τομέα των κατασκευών, δραστηριοποιείται με την παραγωγή και προμήθεια σκυροδέματος για ιδιωτικά και δημόσια έργα δίνοντας τις λύσεις που χρειάζεστε. Διαθέτοντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα παραγωγής, άντλησης και μεταφοράς σκυροδέματος (αναμικτήρες, αντλίες, μπετονιέρες, σταθερές και κινητές μονάδες παραγωγής σκυροδέματος) η εταιρεία μας, μπορεί να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε σχετική εργασία. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε έναν πλήρως εκσυγχρονισμένο και εναρμονισμένο με το περιβάλλον χώρο, σεβόμενοι το φυσικό τοπίο της γύρω περιοχής και είναι ανοικτές για το κοινό.                     ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΥΜΕ   πάντα με πιστοποιημένα υλικά κατασκευών και προσαρμόζουμε λύσεις στις απαιτήσεις σας, ενώ παραδίδουμε και αποδίδουμε κάτω από όλες τις συνθήκες. Έχοντας ως κεντρικό άξονα τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας αλλά και την διαρκεί προσπάθεια για την βελτίωση των προϊόντων μας μπορούμε πάντα να καλύψουμε και να ευχαριστήσουμε ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη. Μέχρι και σήμερα η εταιρεία μας έχει εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Αίγινα. Έτσι, έχει καταφέρει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για την προμήθεια έτοιμου σκυροδέματος.       ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ                       ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ήταν και παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, την κοινωνία, αλλά και το περιβάλλον.                   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Αίγινα και το Αγκίστρι.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  099121517 - Αίγινα
  2297027134,2297071559
  6973065773, 6977672215
 • Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν Κόρινθος - Καλλιανιώτης Δημήτριος

      Αδιατάρακτη Κοπή Μπετόν Καλλιανιώτης Δημήτριος | Κόρινθος   Ο έμπειρος τεχνίτης Καλλιανιώτης Δημήτριος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την αδιατάρακτη κοπή μπετόν και έδρα την Κόρινθο. Η πολυετής ενασχόληση με τον τομέα των κατασκευών οδήγησε στην εξειδίκευση στον τομέα της αδιατάρακτης κοπής δίνοντας λύσεις σε έργα υψηλών απαιτήσεων με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και άριστη τεχνογνωσία. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεση κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε έργου και επιτυγχάνοντας άρτια αποτελέσματα σε αδιατάρακτη κοπή και διάτρηση σε οποιαδήποτε κατασκευή. Σκοπός μας είναι η εκτέλεση του εκάστοτε έργου με γνώμονα την τεχνική αρτιότητα και η πλήρης ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.     Επικοινωνήστε μαζί μας Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Άσσος - Κορινθίας
  6947024902
 • Αλαμάνος Γεώργιος | Οικοδομικές εργασίες - Μπετά - Εργολάβος Οικοδομών - Αναστηλώσεις - Οδοποιία - Κατασκευές μπετόν Κάρυστος Εύβοια

  ΑΛΑΜΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΠΕΤΟΝ ΕΥΒΟΙΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ   Η εταιρεία του Γιώργου Αλαμάνου, παρέχει υψηλής ποιότητας κατασκευές με μπετόν σε διάφορους τομείς και για διάφορες ανάγκες. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας στον τομέα των εργολαβιών μπετόν είναι αναντικατάστατες. Με εξειδικευμένο και ικανό προσωπικό, αναλαμβάνουμε μικρές και μεγάλες κατασκευές μεταφέροντας την εμπειρία και την επαγγελματικότητά μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Στην εταιρεία μας, επιδιώκουμε την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Συνεργαζόμαστε στενά με εσάς για να κατανοήσουμε τις ακριβείς ανάγκες και απαιτήσεις σας, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Ανεξάρτητα από το είδος του έργου που αναλαμβάνουμε, είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε ακρίβεια, αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα κατασκευής.      

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Αλαμαναίικα - Κάρυστος
  2224022878
  6936324641
 • Αλφα Μπετόν | Βιομηχανία Έτοιμου Σκυροδέματος Κέρκυρα

    ΑΛΦΑ ΜΠΕΤΟΝ Βιομηχανία Έτοιμου Σκυροδέματος Κέρκυρα Η εταιρεία μας “Αλφα Μπετόν” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, αποτελεί μία βιομηχανία έτοιμου σκυροδέματος η οποία δραστηριοποιείται από το 2002 με την εμπορία και διανομή έτοιμου σκυροδέματος. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στην περιοχή Αλυκές και διαθέτουμε και υποκατάστημα στον Άγιο Νικόλαο Λευκίμμης. Έχοντας εξυπηρετήσει έως και σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών σε όλη την Κέρκυρα, η εταιρεία μας, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες στην Κέρκυρα που ασχολούνται με το εμπόριο και την διανομή έτοιμου σκυροδέματος. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, ο οποίος αποτελείται από μπετονιέρες και αντλίες, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε άμεσα με έτοιμο μπετόν υψηλής ποιότητας. Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο ώστε να καλύπτει πλήρως τις ειδικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, να λειτουργεί  άρτια οργανωμένα και με απόλυτη συνέπεια προς τις ανάγκες των πελατών μας.         ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Ο υψηλός βαθμός αυτοματοποίησης της παραγωγής στο εργοστάσιο καθώς και ο συνεχής έλεγχος ποιότητας των προϊόντων μας, καθιστά την εταιρεία μας μια από τις πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος σε όλη την Κέρκυρα. Έχοντας ως κεντρικό άξονα τον συνεχή εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας αλλά και την διαρκεί προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων μας μπορούμε πάντα να καλύψουμε και να ευχαριστήσουμε ακόμα και τον πιό απαιτητικό πελάτη. Στόχος μας ήταν και παραμένει η προσφορά υψηλής ποιότητας προϊόντων, με σεβασμό και υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, την κοινωνία, αλλά και το περιβάλλον.           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Αλυκές Ποταμού Κέρκυρα - Κέρκυρα
  2661024220
  6936647475, 6970206277, 6979056529
 • Αφοι Κωστόπουλοι Ο.Ε. - Έτοιμο Σκυρόδεμα Νησέλι Πιερίας - Μπετόν - Παραγωγή & Μεταφορά Σκυροδέματος

  Παραγωγή και μεταφορά έτοιμου Σκυροδέματος σε όλο το νομό Πιερίας. Η εταιρεία μας έχοντας μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος μπορεί να παράγει κάθε είδους σκυρόδεμα και πολλές και εξειδικευμένες εφαρμογές - κατασκευές. Μπετό - έτοιμο σκυρόδεμα για κατασκευές κτηρίων, κατοικιών, τεχνικά έργα και κατασκευές ειδικών προδιαγραφών.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Νησέλι Κατερίνη - Πιερίας
  2351076259
  6979002493
 • ΒΑΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες & Παραγωγή Σκυροδέματος Κύθνος

        ΒΑΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Χωματουργικές Εργασίες & Παραγωγή Σκυροδέματος Κύθνο Η επιχείρηση μας ''ΒΑΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Κύθνο δραστηριοποιείται εδώ και 3 γενιές στις χωματουργικές εργασίες καθώς και στην παραγωγή και διάθεση έτοιμου σκυροδέματος προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες και άριστης ποιότητας προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Σήμερα η επιχείρησή μας θεωρείται από τις πλέον αξιόλογες και ανταγωνιστικές στο χώρο των χωματουργικών εργασιών και του έτοιμου σκυροδέματος με σημαντική παρουσία σε μεγάλα και απαιτητικά έργα σε όλη την Κύθνο. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένους χειριστές μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.         Παράλληλα, η επιχείρησή μας, διαθέτοντας την τεχνογνωσία, σύγχρονα μηχανήματα και έχοντας ως κύριο μέλημά της την παραγωγή σκυροδέματος υψηλής ποιότητας, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας για έτοιμο σκυρόδεμα, κάθε είδους. Το σκυρόδεμα που προσφέρουμε ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές της τεχνολογίας του σκυροδέματος, πάντα με τα πιο ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά που η επιχείρησή μας έχει καθορίσει.   Με κύριο χαρακτηριστικό την υπευθυνότητα που μας διακρίνει, την προσοχή στη λεπτομέρεια, το σωστό σχεδιασμό και την άριστη συνεργασία μας με κάθε πελάτη, σας εξασφαλίζουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το οποίο είναι σύμφωνα πάντα με τις τεχνικές προδιαγραφές. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας καθώς και η  ποιότητα όλων των υπηρεσιών και προϊόντων που σας προσφέρουμε με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.   Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ   Μπετονιέρες   Πρέσες   2 Τσάπες   2 Φορτοτές   Φορτηγά               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κύθνο.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Κύθνος - Κύθνος
  6971782897
 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ - ΚΟΤΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΚΟΤΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

  Η Εταιρέια μας είναι μία από τις πιο δυναμικές και ταχύρυθμα αναπτυσσόμενες εταιρείες στους τομείς της εκμετάλλευσης λατομείων και του έτοιμου σκυροδέματος. Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Τρίπολη. Δραστηριοποιείται με λατομεία στους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας & Φθιώτιδας. Τα προϊόντα που παράγονται έχουν χαρακτηριστεί ως «υλικά πρώτης ποιότητας».

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΒΑΛΤΕΤΣΟΡΕΜΑ - Τριπολη
  2710225983,2710232005
  6973495940
 • 28649
  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ - ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ - Φλώρινας
  2386061330,2386061333,2386061432
 • Κατασκευές Μπετόν Αθήνα - Χασά Αφρίμ - Εργολάβος Οικοδομών Αθήνα Κέντρο - Ανακαινίσεις Χώρων Παντός Τύπου Χασά - Οικοδομικές Εργασίες Αθήνα Κέντρο - Εργολάβος Μπετόν Χασά Αφρίμ

  Ο εργολάβος οικοδομών Χασά Αφρίμ και η ομάδα του αναλαμβάνουν παντός είδους οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και κατασκευές μπετόν στο κέντρο της Αθήνας και σε όλη την Αττική. Η εμπειρία μας και η επάρκεια στον τομέα του μπετόν μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε σε μια ευρεία γκάμα εργασιών, από μικρές κατασκευές μέχρι μεγάλα έργα υποδομής. Προσεγγίζουμε κάθε έργο με προσοχή στη λεπτομέρεια και με έμφαση στις τεχνικές προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του πελάτη.  Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά και μεθόδους για να εξασφαλίσουμε υψηλή αντοχή στον χρόνο και την αισθητική αξία του μπετόν σε κάθε οικοδομική εργασία ή ανακαίνιση. Οι εργαζόμενοί μας είναι εκπαιδευμένοι και εμπειρογνώμονες στον τομέα των κατασκευών μπετόν, ενώ ο μηχανολογικός μας εξοπλισμός εξασφαλίζει την ακρίβεια και την απόδοση σε κάθε έργο.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Σιώκου 8-10 - Αθήνα
  6940106630
 • Κατασκευές Μπετόν Καματερό Αττική - Μπετοτεχνική Γιάνναρος - Κατασκευές Σκυροδέματος - Οικοδομικές Κατασκευές - Κατασκευές Κτιρίων - Χτίσιμο Κτιρίων - Μπετά Οικοδομών

        ΜΠΕΤΟΤΕΧΝΙΚΗ - ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ Κατασκευές Μπετόν (Σκυροδέματος) | Καματερό Αττική Η εταιρεία ΜΠΕΤΟΤΕΧΝΙΚΗ, με επικεφαλής το Νικόλαο Γιάνναρο και έδρα στο Καματερό Αττικής, δραστηριοποιείται σε σύγχρονες κατασκευές σκυροδέματος (μπετόν) με ποιότητα και προσιτές τιμές. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία, εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα, είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση, χτίζοντας και παραδίδοντας ολοκληρωμένες οικοδομές σε όλη την Αττική. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε υψηλή ποιότητα, μεγάλη ακρίβεια στα κατασκευαστικά σχέδια και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης του εκάστοτε έργου. Οι κατασκευές μας χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή στο χρόνο, δίνοντας μεγάλη σημασία στα υλικά και τις κατασκευαστικές λεπτομέρειες που θα χαρίσουν κομψότητα και καλαισθησία.          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  15870
  Στείλτε e-mail
  Στρατάρχου Παπάγου 23 - Καματερό
  6942641063
 • Κυρίτσης Μιχάλης - Αδιατάρακτη κοπή μπετόν Νέα Ερυθραία Αττική

  ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ   || σχετικά με εμάς   Η ομάδα του κου Κυρίτση ξεκίνησε πριν χρόνια με σκοπό να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στον χώρο της αδιατάρακτης κοπής μπετόν και διάτρησης, στην κατασκευή μπετόν αλλά και στη δημιουργία βιομηχανικών δαπέδων, στην Νέα Ερυθραία, τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Αθήνα κατόπιν συνεννόηση. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας εγγυάται την αδιατάρακτη κοπή και διάτρηση σε οποιαδήποτε κατασκευή. Επίσης, μέσω του σύγχρονου εξειδικευμένου εξοπλισμού μας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους αδιατάρακτη κοπή μπετού & διάτρηση σκυροδέματος, χωρίς κραδασμούς και δονήσεις και με απουσία σκόνης και θορύβου.   Διαθέτοντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο κος Κυρίτσης προσφέρει καινοτόμες λύσεις, επιλέγοντας πάντα το κατάλληλο μηχάνημα ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του έργου, για να πετύχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  25ης Μαρτίου 10 - Νέα Ερυθραία
  6972074932
  6944900537
 • Κυρίτσης Μιχάλης | Αδιατάρακτη κοπή μπετόν - Κατασκευή μπετόν - Εργασίες σκυροδέματος - Κοπή μπετόν Γλυφάδα

  ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΔΙΑΤΑΡΑΚΤΗ ΚΟΠΗ ΜΠΕΤΟΝ ΓΛΥΦΑΔΑ _______ προφίλ εταιρείας   Η εταιρεία του Κυρίτση Μιχάλη, ξεκίνησε πριν χρόνια με σκοπό να προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στον χώρο της αδιατάρακτης κοπής μπετόν και διάτρησης και στην κατασκευή μπετόν στη Γλυφάδα και τις γύρω περιοχές όπως Σαρωνίδα, Λαγωνήσι, Πειραιά κ.α. Με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό - έμπειρους τεχνίτες, αναλαμβάνουμε να φέρουμε εις πέρας οτι μας ζητηθεί άμεσα & με πλήρη επαγγελματισμό. Επίσης, μέσω του σύγχρονου εξειδικευμένου εξοπλισμού μας, αναλαμβάνουμε κάθε είδους αδιατάρακτη κοπή μπετού & διάτρηση σκυροδέματος, χωρίς κραδασμούς και δονήσεις και με απουσία σκόνης και θορύβου.       Εργασίες που αναλαμβάνουμε:  Αδιατάρακτη κοπή μπετόν.  Διάτρηση μπετού.  Διάνοιξη πορτών, παραθύρων, εσωτερικών σκαλών. Κατασκευή μπετόν οικοδομής.   Έχουμε κάθε ειδικό εργαλείο που θα χρειαστεί για να γίνει η εργασία σας ποιοτικά και γρήγορα. _____ εξοπλισμός        

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Γλυφάδα - Αττική
  6972074932
  6944900537
 • Νέστωρ Μπετόν Μονοπρόσωπη ΕΠΕ - Έτοιμο Σκυρόδεμα - Μπετόν Πεταλίδι Καλαμάτα - Μεσσηνία

  Η εταιρεία μας παράγει και μεταφέρει μπετό - έτοιμο σκυρόδεμα άπο το 1982 σε όλη τη Μεσσηνία, με έδρα το Πεταλίδι άπο 3 εργόταξια τζάνε-Φιλιατρά-Χαραυή Παρασκευή έτοιμου σκυροδέματος υψηλών προδιαγραφών & εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιούνται υλικά και τεχνικές διαδικασίες παρασκευής σκυροδέματος, πιστοποιημένες για την καλύτερη ποιότητα και αντοχή στο χρόνο. Έτοιμο σκυρόδεμα για κάθε κατασκευή με τα επιθυμητά χαρακτηριστικά. Εξειδικευμένα σκυροδέματα για ειδικές εφαρμογές και έργα.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Πεταλίδι, Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  2722031608,2722031609,2722031610,2761062890
  6976768501
 • Σκυρόδεμα Ρέθυμνο - Κωστάκης Νεκτάριος - Μπετόν Ρέθυμνο Κρήτη - Μπετά - Εργολάβος Δομικών Έργων - Οικοδομικές Εργασίες Ρέθυμνο Κρήτη - Κατασκευή Κατοικιών & Επαγγελματικών Χώρων Κρήτη

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ ΜΠΕΤΟΝ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ Ο Τεχνικός Τοπογράφος και Εργολάβος Τεχνικών Έργων, Κωστάκης Νεκτάριος, εδρεύει στο Ρέθυμνο, Κρήτη και δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1994 στις οικοδομικές εργολαβίες σκυροδέματος και καλουπιών. Τα καλουπώματα, τα σιδερώματα και τα μπετά σε μια κατασκευή, πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένα συνεργεία και φυσικά με την απόλυτη τήρηση της στατικής μελέτης του μηχανικού και τις προδιαγραφές στο βάρος και στο είδος του οπλισμού, διότι διαφορετικά, δεν υπάρχει ασφάλεια στην οικοδομή.  Με την  πολυετή εμπειρία του και το  άριστα εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, καλύπτει κάθε ανάγκη των πελατών του, ιδιώτες και επαγγελματίες, για τεχνικά έργα μικρού ή μεγάλου μεγέθους, σε κατοικίες, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες και για κάθε οικοδόμημα. Διακρίνεται 25 χρόνια τώρα, για την ποιότητα εργασίας, την τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, την συνέπεια στους χρόνους παράδοσης του έργου και τις ανταγωνιστικές τιμές που έχει, γι' αυτό συνεχίζει μέχρι και σήμερα την ανοδική του πορεία... ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ - ΣΚΥΡΟΔΕΤΗΣΗ - ΜΠΕΤΟΝ - ΚΑΛΟΥΠΩΜΑ - ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ. Μπετά, κατασκευές μπετόν, καλουπώματα, κατασκευή σκελετών στο Ρέθυμνο και κατόπιν συνεννόησης σε όλη την Κρήτη. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε ευχαριστημένοι και αυτό οφείλεται στην πείρα μας. Σας περιμένουμε! Με εκτίμηση: Κωστάκης Νεκτάριος.  

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Ερωφίλης 3 - Ρέθυμνο
  2831021796
  6979791508
 • ΤΕΧΝΟΣΚΥΡ ΕΠΕ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΓΗ ΜΕΓΑΡΑ - ΜΠΕΤΟΝ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ

  Η εταιρεία Τεχνο Σκυρ Ε.Π.Ε. βρίσκεται στη θέση Κοκκινόγη Μεγάρων και δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων τσιμέντου και της παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος. Με πολυετή παρουσία στο χώρο των κατασκευών και παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, είναι σε θέση να παρασκευάσει οοιοδήποτε μίγμα σκυροδέματος για ποικίλες εφαρμογές. Ειδικά μίγματα σκυροδέματος για μεγάλα κατασκευαστικά έργα και ειδικές κατασκευές !

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Κοκκινογή - Μέγαρα
  6932288427
  6951065568
 • ΤΡΙΒΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ Ε.Ε. - ΛΑΤΟΜΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΤΟΣ - ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΣΠΑΡΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

  Η εταιρία ΤΡΙΒΕΙΑ - ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ Ε.Ε. έχει έδρα τα Πακόγια Ρειχέας Λακωνίας , του δήμου Μονεμβασίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της εκμετάλλευσης λατομείου και εμπορίας αδρανών υλικών.   Παράλληλα διαθέτει τέσσερα εργοτάξια παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος και συγκρότημα παραγωγής ασφαλτομίγματος. Αναλαμβάνουμε διαστρώσεις δρόμων και ιδιωτικών χώρων καθώς επίσης και κατασκευές κτηρίων.   Η εταιρεία μας έχει αποδείξει έμπρακτα τον σεβασμό στον πελάτη, αφού διαθέτει πιστοποίηση της TUV AUSTRIA HELLAS για τα αδρανή υλικά της, πιστοποιημένη σύνθεση σκυροδέματος, σύγχρονο σύστημα ηλεκτρονικού υπολογιστή για την φόρτωση της μπετονιέρας και γεφυροπλάστιγγα για την ζύγιση της μπετονιέρας ή του φορτηγού, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα και την ποσότητα του εμπορεύματος.    ΠΟΙΟΤΗΤΑ TUV AUSTRIA HELLAS, εργαστήριο τεχνολογίας σκυροδέματος ΤΙΤΑΝ Α.Ε., Ελληνικό κέντρο ερευνών τσιμέντου ΕΚΕΤ ΕΠΕ, εργαστήριο θραύσης δοκιμών.   Πιστοποιητικό   ΠΟΣΟΤΗΤΑ Σύγχρονο σύστημα φόρτωσης μπετονιέρας μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή με προκαθορισμένη ποσότητα, γεφυροπλάστιγγα ζύγισης μπετονιέρων και φορτηγών.          ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ: 1 Λατομείο 1 Μονάδα επεξεργασίας λατομικών προϊόντων (σπαστηροτριβείο αδρανών υλικών) 4 Μονάδες παραγωγής σκυροδέματος 1 μονάδα παραγωγής ασφαλτομίγματος 18 Μπετονιέρες 8 Αντλίες σκυροδέματος 16 Φορτηγά ανατρεπόμενα 5 Φορτωτές 1 Διαστρωτήρα 1 Οδοστρωτήρα    Εξυπηρετούμε τις ευρύτερες περιοχές: Μολάων, Μονεμβάσιας, Σπάρτης, Νεαπόλεως, Γυθείου, Αρεόπολης, Λεωνιδίου.    Η εταιρεία μας μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει και συνεχίζει να εξυπηρετεί αρκετά δημόσια και ιδιωτικά έργα, τα οποία απαιτούσαν και απαιτούν μεγάλες ποσότητες αδρανών υλικών, σκυροδέματος και ασφαλτομίγματος καθημερινά.   Ενδεικτικά αναφέρουμε την τροφοδότηση με σκυρόδεμα των ανεμογεννητριών σε βουνά του Πρώην Δήμου Ζάρακα ( νυν Δήμου Μονεμβασίας), την ασφαλτόστρωση τμήματος του επαρχιακού δρόμου Μολάων-Κουπιών, την αποπεράτωση της αγροτικής οδοποιίας πρώην Δήμου Μολάων, την τροφοδότηση με σκυρόδεμα για την δημιουργία όγκων με σκοπό τηn κατασκευή λιμανιού στη θέση Κοκκινιά Δήμου Ευρώτα, Νομού Λακωνίας, (σε εξέλιξη) και άλλα παρόμοια έργα. Στοιχεία επικοινωνίας: Πακόγια Ρειχέας, Σπάρτη / Λακωνίας Τηλέφωνο: 2732023402 Κολλιάκος Ιωάννης: 6944744788 Κολλιάκος Ευάγγελος: 6947384976    

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΚΟΓΕΙΑ ΡΕΙΧΙΑΣ - Σπαρτη
  2732023402
  6944744788 - 6947384967
 • Φίλιππος Μπετόν - Παραγωγή Εμπορία Σκυροδέματος - Χωματουργικές Εργασίες - Οικοδομικά Υλικά - Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη

    Φίλιππος Μπετόν Πλιακόπουλος Φίλιππος - Παραγωγή Σκυροδέματος - Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη Η εταιρεία μας “Φίλιππος Μπετόν” η οποία εδρεύει στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται από το 1997 στην παραγωγή και εμπορία έτοιμου σκυροδέματος - μπετόν. Η καθιέρωσή της στην αγορά ως του πλέον αξιόπιστου προμηθευτή έτοιμου σκυροδέματος είναι αποτέλεσμα της ποιοτικής υπεροχής των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.    Έχοντας την τεχνογνωσία, την τεχνολογία και ώς κύριο μέλημά μας την παραγωγή σκυροδέματος υψηλής ποιότητας, η εταιρείας μας, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Το σκυρόδεμά μας ανταποκρίνεται στις πιο αυστηρές προδιαγραφές της τεχνολογίας του σκυροδέματος, πάντα με τα πιο ανώτερα ποιοτικά standards που η εταιρεία μας έχει καθορίσει.  Επίσης αναλαμβάνουμε ιδιωτικά και δημόσια έργα, όπως: χωματουργικές εργασίες, διαμορφώσεις χώρων, κατεδαφίσεις, εκσκαφές, μπαζώματα, έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, χαράξεις δρόμων και υποστυλώσεις αυτων με κατάλληλα υλικά οδοποιίας. Η διασφάλιση του πελάτη ως προς την ποιότητα του έτοιμου σκυροδέματος γίνεται με: - Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό. - Τις σύγχρονες μονάδες παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος, με άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια στην παραγωγή. - Την πιστοποιημένη εφαρμογή Συστήματος Ποιότητας, σύμφωνα με τα πρότυπα.       

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Κερασιά, Νέα Μηχανιώνα - Θεσσαλονίκη
  6987688221
  6980396219
 • Χρήστος Λ. Βέλλιος - Παραγωγή & Μεταφορά Έτοιμου Σκυροδέματος Θέρμο Αιτωλοακαρνανία - Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών Θέρμο Αιτωλοακαρνανία - Επεξεργασία & Εμπορία Σιδηρομπετού Θέρμο Αιτωλοακαρνανία - Έτοιμο Σκυρόδεμα Θέρμο Αιτωλοακαρνανία

  Η επιχείρησή μας “Χρήστος Λ. Βέλλιος” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιό συγκεκριμένα στο Θέρμο, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και μεταφορά έτοιμου σκυροδέματος στο Θέρμο, το Αγρίνιο αλλά και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, καθημερινά μπορούμε να παράγουμε όλες τις ποιότητες σκυροδέματος ενώ οι συχνοί έλεγχοι μπορούν να σας εγγυηθούν για την άψογη ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε. Σας προσφέρουμε έτοιμο σκυρόδεμα παραγωγής μας με πιστοποίηση ISO απο τα αδρανή υλικά. Η μεταφορά του έτοιμου σκυροδέματος γίνεται με δικά μας οχήματα, φορτηγό, μπετονιέρα και όπου υπάρχει η ανάγκη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πρέσα. Στόχος μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη καθώς και η διαρκείς ανάπτυξη της επιχείρησής μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.     Παραγωγή Έτοιμου Σκυροδέματος Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Μεταφορά Έτοιμου Σκυροδέματος Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Εμπόριο Οικοδομικών Υλικών Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Επεξεργασία Σιδηρομπετού Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Εμπορία Σιδηρομπετού Θέρμο Αιτωλοακαρνανία, Έτοιμο Σκυρόδεμα Θέρμο Αιτωλοακαρνανία

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  Θέρμο - Αιτωλοακαρνανία
  2644022007
  6947872485
 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΕ - ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΞΑΝΘΗΣ

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Έτοιμο σκυρόδεμα - Τεχνικά έργα Διαθέτουμε δύο μονάδες παραγωγής σκυροδέματος: α)3ο χλμ Ξάνθης-Καβάλας τηλ:2541084844 β)4ο χλμ Εχίνου-Μελιβοίων τηλ:6932628794 Η εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε. με πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα και τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, προσφέρει στους πελάτες της άριστης ποιότητας υλικά και υπηρεσίες. Με δύο μονάδες παραγωγής έτοιμου ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ, στο 3ο χλμ Ξάνθης – Καβάλας και στο 4ο χλμ Εχίνου – Μελιβοίων, αποτελεί τον πιο αξιόπιστο προμηθευτή έτοιμου σκυροδέματος στον Ν. Ξάνθης. Η εταιρεία με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών της και τη διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της, έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2008 και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή σκυροδέματος είναι πιστοποιημένα κατά CE.

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Στείλτε e-mail
  ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΟΛΗ 53 - Ξάνθη
  2541026707
 • ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ - ΘΕΡΜΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΑΙΑ ΜΙΚΡΑ

  Σας καλωσορίζουμε στην καινούργια ιστοσελίδα μας.  Εδρεύουμε στη Θεσσαλονίκη στο Νέο Ρύσιο και μέσα από την 15ετή εμπειρία μας δραστηριοποιούμαστε στην κατασκευή, μορφοποίηση και τοποθέτηση σιδήρου και μπετόν με στόχο την πλήρη και άμεση εξυπηρέτηση σας.  Η εμπειρία και τεχνογνωσία μας, εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα, υπεύθυνα για μια ζωή.  Είμαστε πάντα στη διάθεση σας.  Επικοινωνείτε στα τηλ. 2310480042, 6977592663 για οποιαδήποτε ενημέρωση.  Φιλικά ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΔΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

  Κατηγορία: ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ – ΜΠΕΤΟ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΝΕΟ ΡΥΣΙΟ - Θεσσαλονίκη
  2310480042
  6977592663
Σελίδα 1 από 2