Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 | 04:42 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΕΡΑΜΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΕΡΑΜΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
σε: Αττικής, Αθήνα, Μαρούσι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΠΗΛΙΝΑ - ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΚΕΡΑΜΙΚΕΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΗΛΙΝΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΗΛΙΝΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ - ΠΥΡΑΡΓΙΛΟΣ - ΠΗΛΟΣ

  Πυράργιλος εργαστήρι αγγειοπλαστικής Το εργαστήρι αγγειοπλαστικής ΠΥΡΑΡΓΙΛΟΣ που βρίσκεται Μαρούσι - Αθήνα, λειτουργεί από το 1980 στο Μαρούσι με αντικείμενο την κατασκευή χειροποίητων κεραμικών ειδών. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο της κεραμικής εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων μας.     Η εταιρεία μας δέχεται παραγγελίες για ειδικά σχέδια ή και χρώματα.  

  Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

  Στείλτε e-mail
  ΩΚΕΑΝΙΔΩΝ 12-14 - ΜΑΡΟΥΣΙ - Μαρούσι
  2106196469
  6973912103
 • ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΜΕΝΕΓΗΣ - ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ - ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΕΙΔΗ - ΓΑΣΤΡΕΣ

  Στο εργαστήρι μας δουλεύουμε πηλούς γνωστούς για τις πυρίμαχες και χρηστικές τους ιδιότητες, χρησιμοποιώντας σμάλτα και υαλώματα ελεγμένα από το Χημείο του Κράτους. Θα βρείτε αντικείμενα που είναι χρηστικά για κάθε σπίτι, διακοσμητικά και συλλεκτικά κομμάτια, σε σχέδια και χρώματα που θα σας ενθουσιάσουν! Η όλη διαδικασία δημιουργίας δίνει στα αντικείμενα διαχρονικότητα τόσο στα σχέδια όσο και στη χρηστικότητά τους. Χώμα, νερό, αέρας, φωτιά.Τα τέσσερα αυτά στοιχεία της φύσης συντελούν στη δημιουργία κάθε κεραμικού σκεύους που φτιάχνεται από τα χέρια μας. Κάντε κλικ στη λίστα με τα προιόντα μας για να δείτε τη φωτογραφία τους, καθώς επίσης και σε τι διαστάσεις μπορείτε να τα βρείτε. Στις κατηγορίες "Λεβάντα", "Κόκκινο Λουλούδι" και "Μπουκέτο" παρουσιάζεται μια επιλογή σκευών. Εαν επιθυμείτε τη δημιουργία κάποιου σκεύους από τις λοιπές κατηγορίες, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το αν είναι δυνατή η δημιουργία του, όπως επίσης και για να σας ενημερώσουμε για την ποικιλία σχεδίων και για τις ειδικές παραγγελίες που δεχόμαστε για παντός είδους χειροποίητα κεραμικά (πυρίμαχα σκεύη- ιδανικά για παραδοσιακό μαγείρεμα τόσο σε ηλεκτρικό φούρνο, όσο και σε ξυλόφουρνο ή και αέριο-, κανάτες, πιάτα, μινιατούρες με λογότυπο, μπομπονιέρες, αποτύπωση τοπωνυμίου, όνομα εστιατορίου κ.α.), τα οποία δημιουργούνται με εμπειρία, φαντασία και μεράκι. Η λέξη "κεραμικά" προέρχεται από την ελληνική λέξη Κεραμικός (περιοχή των κεραμέων στην αρχαία Αθήνα), η οποία με τη σειρά της προέρχεται από την λέξη "κέραμος", που σημαίνει πηλός αγγειοπλαστικής. Στην ιστορία της τέχνης, κεραμικά νοούνται αντικείμενα τέχνης, όπως επιτραπέζια σκεύη, χρηστικά και διακοσμητικά κεραμικά. Η σχεδιαστική δημιουργία των Ελλήνων στην αρχαιότητα απεικονίζεται στην επιφάνεια των αγγείων, που άρχισαν από πολύ νωρίς να φιλοτεχνούν και να διακοσμούν οι τεχνίτες στα εργαστήρια της κεραμικής. Εκεί η άμορφη μάζα του πηλού έπαιρνε το πρώτο σχήμα πάνω στον τροχό από τα επιδέξια χέρια του αγγειοπλάστη. Είτε γινόταν ένα μεγάλο αγγείο σα στάμνα στρογγυλή με βάση μυτερή ή επίπεδη, που λεγόταν "πίθος" και χρησίμευε για να αποθηκεύουν κρασί, λάδι, σύκα ή τρόφιμα αλατισμένα. Είτε γινόταν ένα αγγείο μακρόστενο με δύο χερούλια και μακρύ λαιμό, που λεγόταν "αμφορέας" και που χρησίμευε για να διατηρούν το κρασί και το λάδι. Το στόμιό του σφραγιζόταν με ρετσίνι και η βάση του ήταν συνήθως μυτερή για να τη θάβουν στη γη. Άλλοτε πάλι ο πηλός έπαιρνε σχήμα δοχείου με πολύ πλατύ στόμιο και δύο χερούλια. Λεγόταν "κρατήρας" και χρησίμευε για να ανακατεύουν το κρασί με το νερό στο τραπέζι.

  Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

  Φωτογραφίες [18] Βίντεο [1]
  Στείλτε e-mail
  ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ 67 - Μαρούσι
  2106125864
  6973741322
 • ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΟΥΛΑΔΑΚΗΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ - ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΣΚΕΥΗ - ΓΟΥΡΙΑ - ΠΙΑΤΕΛΕΣ - ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΡΟΧΟΥ - ΠΗΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ

  Είμαστε στο χώρο της κεραμικής από το 1980 , κατασκευάζουμε από λευκό και κόκκινο πηλό ,αντικείμενα χρήσης και διακόσμησης.Με την αδιάλειπτη επιμέλεια μας για τον πελάτη προσφέρουμε στην καλύτερη ποιότητα και τιμή τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα στο χώρο του κεραμικού μπισκότου (μπισκουϊ) μπορούμε να παράγουμε οποιοδήποτε αντικείμενο μας ζητηθεί στην οποιαδήποτε ποσότητα. Ο χώρος των 400 μ2 στο Μαρούσι μας είναι αρκετός να κατασκευάζουμε αντικείμενα από μεταλλικά και γύψινα καλούπια. Επίσης έχουμε τροχούς όπου εκτός από τα διάφορα αντικείμενα που είναι έτοιμα προς διάθεση ,μπορούμε να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ευρηματικότητα του πελάτη. Έχουμε την δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε γύψινου καλουπιού ( στρογγυλού ή οβάλ ) διαστάσεων μέχρι 1 μέτρο. Τα τελευταία χρόνια προσφέρουμε στην αγορά έτοιμα προϊόντα για γάμους και βαπτίσεις (ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ). Ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και τις επιταγές της σύγχρονης αγοράς εισήλθαμε στο Διαδίκτυο προσδοκώντας στην καλύτερη ενημέρωση σας για όλα μας τα προϊόντα και τις δραστηριότητες μας.

  Κατηγορία: ΚΕΡΑΜΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 4 - Μαρούσι
  2108066035