Πέμπτη 25 Απριλίου 2019 | 05:56 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ GYN CLUB

  Η GYNClub είναι εταιρία που οργανώνει προγράμματα υγείας έναντι ετήσιας συνδρομής και απευθύνεται αποκλειστικά: Σε γυναίκες που δεν είναι ενταγμένες σε κοινωνικό φορέα ασφάλισης Σε γυναίκες που έχουν Δημόσιο φορέα υγείας ΕΟΠΥΥ Με αυξημένη αίσθηση ευθύνης και σεβασμό στη γυναίκα και τις ανάγκες της, η GYNClub αναπτύσσει συνεχώς προγράμματα ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με την μικρότερη οικονομική επιβάρυνση. Σκοπός της GYNClub είναι να δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να επιλέγει τον ιατρό της και να ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ χωρίς ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ και ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.    

  Κατηγορία: ΚΛΙΝΙΚΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΝΙΚΗΤΑΡΑ 3 - Αγιος Δημήτριος
  2130304633
  6980058704
 • HEMMING - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΚΟΗΣ - ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  Η Βαρηκοία δεν αποτελεί ξεχωριστή νόσο, αλλά είναι σύμπλεγμα νόσων και παθήσεων του αυτιού που όταν δεν παρέρχεται μαζί με το αίτιο που την προκάλεσε, γίνεται σοβαρή αναπηρία. Η απώλεια της ακοής στερεί από τον άνθρωπο την δυνατότητα να επικοινωνίσει και αν συνδιαλαγεί με το περιβάλλον του. Η θεραπεία της βαρηκοίας, εξαρτάται από την αιτία που την προκάλεσε και από την δυνατότητα ανατάξεώς της. Τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια παροχής ακοής με την μέθοδο του κοχλιακού εμφυτεύματος ή ερεθιστή, με την προϋπόθεση όμως να πάσχει ένα μόνο τμήμα του υποδεικτικού οργάνου της ακοής, το σύστημα αγωγής του ήχου του αυτιού. Όταν όμως πάσχει το σύστημα αντίληψης του ήχου τότε η επιστήμη, παρά τα θεαματικά επιτεύγματά της, δεν μπορεί να θεραπευσει τέτοιου είδους βλάβες, ούτε με θεραπευτική αγωγή, ούτε με χειρουργικές επεμβάσεις. Η μόνη ουσιαστική βοήθεια είναι η ενίσχυση του ήχου με την εφαρμογή ακουστικού βαρηκοίας. Ιδιαίτερα στα παιδιά, όταν διαπιστωθεί η βαρηκοία, πρέπει να εφαρμόζεται αμέσως ακουστικό βαρηκοίας, που δεν αντισταθμίζει βέβαια την ακουστική αναπηρία αλλά διατηρεί το παιδί σε ακουστική επαφή με το περιβάλλον, που έχει μεγάλη σημασία από πολλές απόψεις και κυρίως ψυχολογικές και ψυχικές. Απαιτείται δε παράλληλα με την λογοθεραπεία και κατάλληλη εκπα'ίδευδη του παιδιού και της μητέρας για την σωστή χρησιμοποίηση του ακουστικού. Στην Ελλάδα η εφαρμογή ακουστικού βαρηκοίας, βρίσκεται σε νηπιακό στάδιο. Οι λόγοι είναι η κοινωνική προκατάληψη για το βαρήκοο άτομο και για το ακουστικό βαρηκοίας και ακόμα το γεγονός ότι ακολουθούνται καθυστερημένα οι παγκόσμιες εξελίξεις της τεχνολογίαςστον χώρο του ακουστικού. Το κενό της επιστημονικής εφαρμογής των ακουστικών βαρηκοίας καλύπτει εδώ και 22 χρόνια το ΚΕΝΤΡΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ "HEMMING" που λειτουργεί στην Πάτρα, Πλατεία Γεωργίου 27 στον 2ο όροφο. Το τέλεια εκπαιδευμένο στο εξωτερικό προσωπικό του κέντρου εφαρμόζει το κατάλληλο για την κάθε περίπτωση ακουστικό με επιστημονικό τρόπο, αφού έχεο προηγηθεί ο σωστός καθορισμός του ακουστικού επιπέδου της ακοής, από τον ειδικό ωτορινολαριγγολόγο ιατρό με ακουόγραμμα ώστε να δοθεί η σωστή διάγνωση αν ο ασθενής, χρειάζεται ή όχι ακουστικό βαρηκοίας.

  Κατηγορία: ΚΛΙΝΙΚΕΣ

  Φωτογραφίες [8]
  ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27 - Πάτρα
  2610221769
  6936916844
 • ΚΛΙΝΙΚΗ ΥΓΕΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ

  Ιδιωτική Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική στη Λάρισα.  Μαιευτικό τμήμα  Τμήμα μαστού Γυναικολογικό τμήμα    Η εγκυμοσύνη είναι μία ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας και η Κλινική μας την προσεγγίζει με απόλυτο κατανόηση στα προβλήματα που ανακύπτουν.   Σκοπός της Κλινικής ΥΓΕΙΑ είναι η απόλυτη ποιότητα στη παροχή υπηρεσιών υγείας. Το όραμα της Κλινικής είναι ανθρωποκεντρικό και στηρίζεται στους παρακάτω πυλώνες:   Τοποθετεί την έγκυο γυναίκα και την γενικότερη ευεξία της πάνω από όλα.   Προσφέρει το διαφορετικό στη ζωή των εγκύων γυναικών με το να τους εξασφαλίζει εξαιρετική μαιευτική φροντίδα και συναφείς υπηρεσίες.   Έχει δημιουργήσει ένα κλινικό περιβάλλον που είναι κατάλληλο να προσαρμόσει και να αφομοιώσει τις σύγχρονες επιστημονικές τάσεις και τις σύγχρονες τάσεις στη διοίκηση υπηρεσιών υγείας.   Δρομολογεί συνεργασίες για παροχή εξειδικευμένων ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στις γυναίκες της περιοχής μας.   Οι αξίες που δρούν καταλυτικά στην αφοσίωσή μας στο όραμά μας για απόλυτη ποιότητα, είναι: προσφορά στον άνθρωπο, σεβασμός, εμπιστοσύνη, ομαδική δουλειά και ευελιξία, καθώς και ακεραιότητα σε κάθε βήμα της σχέσης μας με τη γυναίκα της περιοχής μας.   Στα πλαίσια αυτής της λογικής η Κλινική μας προσφέρει δωρεάν σε όλες τις έγκυες γυναίκες της περιοχής μας (ανεξάρτητα με το ποιό μαιευτήριο ή νοσοκομείο έχουν επιλέξει για τον τοκετό τους) συμβουλευτικές υπηρεσίες που προσεγγίζουν ολιστικά τις ανησυχίες και τα ερωτήματά τους.   Ομάδα ειδικών αποτελούμενη από Ψυχολόγο, Διατροφολόγο, Μαία και Αναισθησιολόγο θα αναλύουν θέματα που απασχολούν τις έγκυες γυναίκες και θα απαντούν σε ερωτήματά τους.   Οι ενημερωτικές αυτές συνεδρίες θα πραγματοποιούνται σε χώρο της Κλινικής σε τακτά χρονικά διαστήματα και πληροφορίες θα παρέχονται από τη γραμματεία της Κλινικής.

  Κατηγορία: ΚΛΙΝΙΚΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΗΠΕΙΡΟΥ 78 - Λάρισα
  2410621823,2410621824
 • ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΩ - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΙΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΤΜΗΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ - ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

  Η Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ ιδρύθηκε το 2009 στη Χίο και αποτελεί το επιστέγασμα της 30ετούς αδιάλειπτης επιστημονικής και κοινωνικής προσφοράς του ιδρυτή της Ιωάννη Αργυρούδη Phd Md Ιατρού Γυναικολόγου. Το όνειρο ζωής γίνεται πραγματικότητα: ένα νέο υπερσύγχρονο νοσηλευτικό ίδρυμα αντικαθιστά την παλαιά Μαιευτική – Γυναικολογική Κλινική ΕΛΕΥΘΩ σε νέα διεύθυνση, με στόχο να διευρυνθεί και να αναβαθμιστεί η παροχή υπηρεσιών υγείας αγκαλιάζοντας όχι μόνο τη γυναίκα, την υποψήφια μητέρα και το νεογνό αλλά ολόκληρη την οικογένεια. Όραμα του δημιουργού της είναι η ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΩ να μην αποτελέσει ένα ακόμα νοσοκομείο αλλά να καταστεί ένα ξεχωριστό θεραπευτήριο που να απευθύνεται στον άνθρωπο σαν σύνολο και όχι απλά στον ασθενή.   Η νέα Πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ συνιστά μια επένδυση 6 εκατομμυρίων € κι έχει μέγεθος 3.000 τ.μ. Το άριστο ιατρικό, επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό της πλαισιώνεται με εξοπλισμό και διαγνωστικά μέσα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να παρέχονται απρόσκοπτα στους ασθενείς υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ένα ευρύτατο φάσμα χειρουργικών και διαγνωστικών πράξεων, από έναν πλήρη προγεννητικό έλεγχο όλων των επιπέδων μέχρι εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις και τις πλέον σύνθετες χειρουργικές. Η πολυκλινική ΕΛΕΥΘΩ ενισχύει σήμερα το αίσθημα σιγουριάς κι εμπιστοσύνης των κατοίκων των ακριτικών νησιών του Β.Α. Αιγαίου αλλά και των επισκεπτών τους, Ελλήνων και ξένων καθώς δεν είναι πια υποχρεωμένοι να προσφεύγουν στα μεγάλα αστικά κέντρα για σοβαρά ζητήματα υγείας.   Ολόκληρη η ιατρική οικογένεια και οι συντελεστές της Πολυκλινικής ΕΛΕΥΘΩ έχουν ως βασική αρχή ότι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας δεν είναι ένα προνόμιο για λίγους αλλά ανάγκη και δικαίωμα κάθε ασθενoύς και θέτουν ως πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό προς τους ασθενείς και τους συγγενείς τους.

  Κατηγορία: ΚΛΙΝΙΚΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΒΕΡΙΤΗ 49 - Χίος
  2271029777,2271029888
  6944140141