Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 07:50 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Alexandros V.I.P | Κομμωτήριο Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης

    ALEXANDROS V.I.P Κομμωτήριο Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης Στο κομμωτήριο μας “Alexandros V.I.P” το βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιό συγκεκριμένα στον Λαγκαδά, σας περιμένει καθημερινά μία έμπειρη ομάδα κομμωτών, οι οποίοι μπορούν να σας προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στο χώρο της κομμωτικής, με στόχο την πλήρη ικανοποίησή σας. Αποτελεί ένας ζεστός, φιλόξενος, σύγχρονος και ευχάριστος χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο και το νεανικό στυλ. Με χρώματα που εμπνέουν δημιουργίες και μοναδικές υπηρεσίες κομμωτικής για γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, το κομμωτήριο μας αποτελεί ένα από τα καλύτερα κομμωτήρια σε όλη την Θεσσαλονίκη. H ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους κομμωτές με όραμα και όρεξη για δημιουργία. Η κομμωτική είναι το πάθος μας και η ικανοποίηση του πελάτη ο στόχος της τέχνης μας. Για αυτό παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τάσεις της μόδας και δοκιμάζουμε νέα προϊόντα που υπόσχονται να σας χαρίσουν λαμπερά, πλούσια και υγιή μαλλιά.         Έτσι, χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές και τα καλύτερα υλικά της αγοράς, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνουν να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που κάθε άνθρωπος χρειάζεται. Στο κομμωτήριο μας, έχουμε φροντίσει εκτός από το έμπειρο δημιουργικό προσωπικό μας, να διαθέτουμε όλο τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και τα καλύτερα και επώνυμα προϊόντα της αγοράς που θα προάγουν το ύψιστο αποτέλεσμα για εσάς. Φιλοσοφία μας είναι οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις υπηρεσίες μας αλλά και να ενημερώνονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.               ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ καθημερινά στο κομμωτήριο μας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Η έμπειρη ομάδα μας, είναι στην διάθεσή σας, για να συζητήσετε και να σας προτείνουν επιλογές που ταιριάζουν στο δικό σας στυλ και μόνο.  

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Χρυσοστόμου Σμύρνης 23, Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
  2394301449
 • BELLI CAPELI - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΜΑΤΑΚΗ ΤΡΥΓΩΝΑ

  Στο κομμωτήριο Belli Capeli, στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, παρέχουμε ολοκληρωμένες δημιουργικές υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  48943
  28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 34 - ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ - Θεσσαλονίκη
  2392036870
 • DONNA EVAN - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

  Κομμωτήριο, γυναικείο, ανδρικό, παιδικό, νυφικά χτενίσματα, βαφές, ανταύγειες, extensions, Σταυρός, Ολυμπιάδα, Βρήσνα, Ασπροβάλτα, Μηλιές. Στο κομμωτήριο Donna Evan στο Σταυρο Θεσσαλονίκης, πιστεύουμε ότι ένα καινούργιο κούρεμα είναι η καλύτερη κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να νιώσετε ανανεωμένη. Χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα και μαζί επιλέγουμε το look που αρμόζει στην προσωπικότητά σας. Σας περιμένουμε λοιπόν στο κομμωτήριό μας, για να σας περιποιηθούμε και να σας προτείνουμε και χτενίσματα σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της. Το έμπειρο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να υλοποιήσει ότι καλύτερο αρμόζει στην προσωπικότητα σας.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 31, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - Θεσσαλονίκη
  2397061374
  6947895583
 • Hair by Chrysa Panorama | Κομμωτήριο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

            Hair by Chrysa Panorama Κομμωτήριο Πανόραμα Θεσσαλονίκης Το κομμωτήριο μας “Hair by Chrysa Panorama” το οποίο βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Πανόραμα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 13 χρόνια, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άντρες που επιθυμούν ένα μοναδικό και κομψό στυλ. Σε ένα σύγχρονο, κομψό και φιλόξενο χώρο, η κυρία Χρύσα με εμπειρία 40 χρόνων στο χώρο και το εξειδικευμένο προσωπικό του κομμωτηρίου μας, σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας και του προσωπικού σας στυλ, με απόλυτο επαγγελματισμό.                            ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΜΕΡΑΚΙ αναλαμβάνουμε κουρέματα, βαφές, χτενίσματα (απλά, βραδινά), ανταύγειες, θεραπείες και πολλές ακόμα υπηρεσίες για την περιποίηση των μαλλιών σας καθώς και υπηρεσίες μακιγιάζ για κάθε στιγμή της ημέρας και για κάθε περίσταση. Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνικές και τα καλύτερα υλικά της αγοράς, μπορούμε να σας προσφέρουμε υπηρεσίες που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σας και θα σας κάνουν να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που κάθε άνθρωπος χρειάζεται. Φιλοσοφία μας είναι οι πελάτες μας, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τις υπηρεσίες μας αλλά και να ενημερώνονται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.                   Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό σας! Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά και να απολαύσετε τις περιποιήσεις του κομμωτηρίου μας Hair by Chrysa Panorama, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.                ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Βενιζέλου 2, Πανόραμα - Θεσσαλονίκη
  2310463841
 • LA Hair & Beauty Salon | Κομμώσεις - Ονυχοπλαστική - Αποτρίχωση Θέρμη

      LA Hair & Beauty Salon Κομμώσεις - Ονυχοπλαστική - Αποτρίχωση Θέρμη Θεσσαλονίκης Το πανέμορφο κομμωτήριο μας LA Hair & Beauty Salon εδρεύει στην Θέρμη, επί της οδού Πέτρουλα 35 από το 2018.  Το πολυετή εξειδικευμένο προσωπικό μας με την καθοδήγηση από την ιδιοκτήτρια με πτυχίο καθηγήτριας κομμωτικής, είναι σε θέση να σας συμβουλεύσει κουρέματα και χτενίσματα που αρμόζουν στην προσωπικότητα και στο σωματότυπό σας, και πιο αναδεικνύει καλύτερα τις ιδιαιτερότητες του προσώπου σας. Με τα δημοφιλή προϊόντα που δουλεύουμε, είμαστε σε θέση να σας φρεσκάρουμε το look σας από την κορυφή έως και τα νύχια.               Πάντα με αγάπη και φροντίδα...   Στο κομμωτήριο LA Hair & Beauty Salon προσφέρουμε πλήρες δημιουργικές υπηρεσίες φροντίδας μαλλιών για άντρες, γυναίκες και παιδιά, υπηρεσίες ονυχοπλαστικής και αποτρίχωσης.                 Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε μας στην οδό Πέτρουλα 35 στην Θέρμη Θεσσαλονίκης, για να σας πραγματοποιήσουμε το στυλ που επιθυμείτε.    

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  11987
  Στείλτε e-mail
  Πέτρουλα 35 - Θέρμη
  2310383799
  6942560912
 • Studio Lux - Κομμωτήριο Ανδρών, Γυναικών - Hair Spa - Στούντιο Ομορφιάς - Θεσσαλονίκη

  Studio Lux Κομμωτήριο - Στούντιο Ομορφιάς   Σχετικά μ'εμάς: Το Studio Lux είναι ένα μοντέρνο hair spa therapy - massage σαλόνι κομμωτικής ομορφιάς που βρίσκεται στην Εθνικής Αντιστάσεως 2 των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε ανθρώπους που θέλουν περιποίηση πολλών προνομίων από την κα. Τακίδου και το έμπειρο προσωπικό της! Σας περιμένουμε για ένα υπέροχο ταξίδι ομορφιάς και χαλάρωσης !!! Σε ένα εξαιρετικά λειτουργικό και ευχάριστο περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε την φροντίδα μαλλιών, νυχιών, προσώπου και σώματος με κορυφαία δερματολογικά και επαγγελματικά προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε πολύ οικονομικά για να συνεχιστεί η περιποίησή σας και στο σπίτι. Οι υπηρεσίες μας Στοιχεία Επικοινωνίας: Τηλ. 2310 720252 | Κιν. 693 2205481 Email: 

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Εθνικής Αντιστάσεως 2, Αμπελόκηποι - Θεσσαλονίκη
  2310720252
  6932205481
 • TAGLIO CORTO BARBER | Fade Haircut - Τριμάρισμα – Barber - Ανδρικά κουρέματα - Κουρείο - Κομμωτήριο - Barber shop - Μπαρμπέρικο Θεσσαλονίκη

  TAGLIO CORTO BARBER Μπαρμπέρικο Θεσσαλονίκη   Στην Αλεξάνδρου Σβώλου 57, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, υπάρχει ένα barber shop που ξεχωρίζει ήδη από το όνομά του.. Taglio Corto Barber Το Taglio Corto Barber είναι ένα μπαρμπέρικο που αποτελεί μια αυθεντική κομμωτική εμπειρία για τους άνδρες που εκτιμούν το καλό styling και τη φροντίδα της εμφάνισής τους. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της καλής εμφάνισης,  η Βάσω που "κρύβεται" πίσω από το Taglio Corto Barber, σας προσφέρει υπηρεσίες που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες σας.   Η Βάσω συμβαδίζει με τις τάσεις που κυριαρχούν παγκοσμίως και διαθέτει την τεχνογνωσία για να προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα. Αναλαμβάνει τη δημιουργία του ιδανικού κούρεματος, είτε πρόκειται για κλασικό κούρεμα, για κάτι πιο μοντέρνο με σβήσιμο ή μια μεταμόρφωση με ένα πιο επαναστατικό look, στο Taglio Corto Barber έχουμε τις ικανότητες και την εμπειρία για να το πραγματοποιήσουμε.   Οι υπηρεσίες μας :  no-gimmicks cuts  beard trims  impeccable cut  classic cuts   Σας περιμένουμε πάντα με χαμόγελο στο μπαρμπέρικο-στέκι που φτιάξαμε μακριά από στερεότυπα. Gay friendly, pet friendly, neighbour friendly, fashion friendly… ό,τι εσύ πρεσβεύεις!   Αν ακόμη δεν κουρεύτηκες ή δεν groomαρίστηκες στο Taglio Corto, μην αργείς. Κλείσε το ραντεβού σου για μια premium εμπειρία.   Ιδιαίτερο design, τις μουσικές και από τα vibes!      

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αλεξ. Σβώλου 57 - Θεσσαλονίκη
  2314032220
  6982556756
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗ - NEW BORN - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Επιχείρηση, ιδρυθείσα εδώ και 3 χρόνια. Νέος όμορφα διαμορφωμένος χώρος για άνδρες και γυναίκες. Ασχολείται με extensions, αναλαμβάνει νυφικό χτένισμα και νυφικό μακιγιάζ. Επίσης κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ. Οι τιμές είναι ιδιαιτέρως προσιτές και για τους φοιτητές έκπτωση 20% όλο το χρόνο. ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΙΤΗ -ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ 09:30-14:00 & 17:00-20:30 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11:00-20:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:30-15:30 ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΑ

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΟΛΩΝΟΣ 28 - Θεσσαλονίκη
  2310818553
 • ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΑΦΕΣ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ DMK ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Κομμώσεις DMK, Θεσσαλονίκη. Κομμωτήριο, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης. Χτενίσματα - hair extencion, Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης.     Υπηρεσίες DMK Coiffure    Κούρεμα Γυναικείο και λούσιμο - στέγνωμα  13€     Κούρεμα Ανδρικό και Λούσιμο  10€     Κούρεμα Παιδικό  8€     Χτένισμα και Λούσιμο  13€     Κούρεμα - Λούσιμο και χτένισμα σε κοντό μαλλί  25€     Κούρεμα - Λούσιμο και χτένισμα σε μακρύ μαλλί  30€     Φορμάρισμα και Λούσιμο  10€     Βραδυνό Χτένισμα  20€ - 30€     Μασιά Μεσαίο Μαλλί  20€     Μασιά Πολύ Μακρύ Μαλλί  30€     Βαφή Κοντό Μαλλί  25€ - 30€     Μεζ Μισό Κεφάλι  25€     Μεζ Κοντό Κεφάλι  40€     Μεζ Καρέ Κεφάλι  από 50€     Περμαναντ  από 40€     Ντεκαπάζ Κοντό Μαλλί  30€     Ρεφλέ 15€     Θεραπεία  20€     Θεραπεία Σπα (λιπαρότητα, ξηροδερμία , ενυδάτωση) 15€     Μανικιουρ 20€     Πεντικιούρ  15€     Μανικιούρ και Πεντικιούρ μαζί  25€     Νύχια Τζελ  από 35€     Μακιγιάζ  40€ - 50€      ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!!!! Νυφικό Χτένισμα και Νυφικό Μακιγιάζ  400€, το οποίο συμπεριλαμβάνει ΔΩΡΟ το χτένισμα και το μακιγιάζ της μαμάς.  

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΕΡΜΟΥ 12 - Θεσσαλονίκη
  2310250312
 • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

  DEL MAR HAIR Κομμωτήριο ανδρών - γυναικών, νυφικά χτενίσματα, Τούμπα, Καλαμαριά, Χαριλάου, Πυλαία, κέντρο Θεσσαλονίκης. Το κομμωτήριο DEL MAR HAIR, βρίσκεται στην Άνω Τούμπα και παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, κούρεμα, βαφή, χτένισμα, ανταύγειες, νυφικά χτενίσματα, extensions, σε ένα χώρο καλαίσθητο και μοντέρνο. Παρέχει υπηρεσίες κομμωτηρίου, γυναικείο, ανδρικό, παιδικό, χρησιμοποιώντας προϊόντα επώνυμων εταιρειών GOLWELL, LOREAL και άλλων. Στο χώρο μας θα ανανεωθείτε και θα επιλέξουμε μαζί το look που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας, πάντα στις πιο λογικές τιμές.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ 38 - ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ - Θεσσαλονίκη
  2314019179
 • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΥΧΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ - PAR ANNA - ΑΡΩΜΑΤΑ ΧΥΜΑ ΘΕΡΜΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΘΕΡΜΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΘΕΡΜΗ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

  KARTAMYSHEVA ΑΝΝΑ. ΠΟΔΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡ0. ΚΕΝΤΡΙΚΟ: Στενημάχου 14, Θέρμη Θεσσαλονίκη. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Καλλιθέα Χαλκιδικής, Τηλ: +306993780808 ( whats' up & viber )  Κομμωτήριο Θέρμη Θεσσαλονίκη, μανικιούρ, πεντικιούρ, αισθητική, ονυχοπλαστική, νυφικά χτενίσματα, tattoo μόνιμο, Χαριλάου, Τούμπα, Τριανδρία, Καλαμαριά, Πανόραμα, Πυλαία. Στα κεντρικά μας στη Θέρμη παραδίδουμε επίσης σεμινάρια μανικιούρ και πεντικιούρ. Μαθήματα θεραπευτικού πεντικιούρ. ΝΥΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ απο 600 μόνο 400 ευρώ - Χτένισμα - Μακιγιάζ - Αποτρίχωση - Μανικιούρ - Πεντικιούρ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ - Μανικιούρ-Πεντικούρ, 25 ευρώ - Θεραπευτικό πεντικιούρ, 20-25 ευρώ - Ονυχοπλαστική, 20-45 ευρώ - Θεραπεία παραφίνης, 8 ευρώ - Καλλιτεχνικό σχέδιο νυχιών 20-40 ευρώ - Gel μόνιμο, διάρκεια 20 μέρες, 20 ευρώ Αφαίρεση κάλων-μυρμηγκιές με κρυοπηξία ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ - Χτένισμα, 10 ευρώ - Κούρεμα, 13-15 ευρώ - Βαφή, 20-45 ευρώ - Θεραπείες SP, 3-10 ευρώ - Extensions 3 ευρώ η τούφα ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ - Πόδια, 12 ευρώ - Μπικίνι, 10 ευρώ - Μουστάκι, 5 ευρώ - Χέρια, 8 ευρώ - Μασχάλες, 5 ευρώ - Φρύδια, 4 ευρώ - Καθαρισμός προσώπου, 25 ευρώ Παραδίδονται σεμινάρια μανικιούρ - πεντικιούρ. Επίσης παρέχουμε κ διαθέτουμε  μόνο επαγγελματικά και θεραπευτικά προϊοντα.  Στο χώρο μας απο τα μέσα Μαρτίου θα μπορείτε να αποκτήσετε Γαλλικά Αρώματα Γνήσια σε όσα ml χρειάζεστε (χυμα σε μπουκαλακια) μπορείτε επίσης, να τα συνδυάσετε και με το Body Losion του ιδίου αρώματος...   Με την αγορά Υαλουρονικού Οξέως, σάς κάνουμε ΔΩΡΟ ένα 15΄   Μασάζ Προσώπου, καθήμενες σε Πολυτελή  Πολυθρόνα Μασάζ!!!  

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Στενημάχου 14 - Θέρμη
  2310477220
  6993780808
 • ΣΔΟΥΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - Alexandra hair and make up artist - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ - ΝΥΧΙΑ - ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ - ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Κομμωτήριο μακιγιάζ νυφικό, νυφικά χτενίσματα, μακιγιάζ βραδινό και μέρας,προσοπικο μαθημα μακιγιαζ, τουφάκια βλεφαρίδες,αποτρίχωση  άνω χείλος , extension,τρεσες, περμανάντ, βαφές ομπρε,   Σε κάθε ιδιαίτερη σας εκδήλωση και στις πιο απλές εξόδους αφήστε την Aλεξάνδρα να κάνει θαύματα. H Hair & Make up Artist Αλεξάνδρα ξεκίνησε την καριέρα της το 1988 στην επιχείρηση του κ. Γεωργαράκου Ηλία η οποία προυπήρχε από το 1969.   Το 2008 ο κ. Γεωργαράκος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης και παρέμεινε στα  χέρια της Αλεξάνδρας. Απέδειξε από πολύ μικρή ηλικία και ανέβασε τα standards αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματιες και μη. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου έμαθε μέσα από τα μυστικά της κομμωτικής και του μακιγιάζ να δημιουργεί με φαντασία και να μην περιορίζεται. Για την Αλεξάνδρα κάθε πρόσωπο είναι πίνακας.    Το 1999 διακρίθηκε στο 12ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης όπου πήρε το 3ο βραβείο.Από το 1995 ασχολήθηκε με το επαγγελματικό μακιγιάζ. Αρχικά η επιχείρηση υπήρχε το 1969 στην Ιπποδρομίου (κέντρο) αργότερα το 1987 μεταφέρθηκε στην Αγ. Σοφίας 10(κέντρο) και το 2012 μεταφέρθηκε στη Τσιμισκή 44 (1ος όροφος -κέντρο). Ένα πέρασμα από τον μοντέρνο και ανακαινισμένο χώρο μας αρκεί για να δείτε τη γνώση και το ταλέντο της . Με πολύτιμους συμμάχους, συνεργάτες,κορυφαία επαγγεματικά προιόντα το πρόσωπο και τα μαλλιά σας θα πάρουν τη φροντίδα που σας αξίζει Στο Alexandra Hair & Make Up Artist θα βρείτε θεραπείες προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες για την πλήρη αναδόμηση των μαλλιών σας. Σε κάθε ιδιαίτερη σας εκδήλωση και στις πιο απλές εξόδους αφήστε την Aλεξάνδρα να κάνει θαύματα.  

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 44, 1ος Όροφος - Θεσσαλονίκη
  2310277586
  6984287755
 • ΤΡΙΧΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ

  Το κομμωτήριο της κυρίας Μανωλίδου Θωμαής, "Τρίχα στην Τρίχα", βρίσκεται στην Άνω Τούμπα και προσφέρει εδώ και χρόνια, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κουρέματος, βαφής και χτενίσματος, σ'ένα μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο, άρτια εξοπλισμένο. Η κυρία Μανωλίδου, με πολυετή εμπειρία στην κομμωτική τέχνη, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας με ένα αποτέλεσμα που θα εκφράζει το χαρακτήρα σας.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΚΟΥΡΑ 70 - Θεσσαλονίκη
  2310934784
  6906248521
 • ΧΑΡΑ STYLING - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ - ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

  ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΧΑΡΑSTYLING    ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ COFFURE ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κομμωτήριο Γυναικείο Ανδρικό Χαριλαου κεντρο θεσσαλονίκη  Νυφικά χτενίσματα –Βαφές ανταύγειες  Κουρέματα Γυναικεία –Ανδρικά Χαριλάου Θεσσαλονίκη   Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα προϊόντα Wella Schwarzkopf και εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνικές που κυκλοφορούν στην Ευρώπη προσπαθούμε να δώσουμε μια ξεχωριστή ποιότητα στην δουλειά μας ικανοποιώντας την συνεχή αναζήτηση του πελάτη για ανανέωση του στυλ του.Παρακολουθούμε την μόδα και συμμετέχουμε σε ολα τα σεμινάρια που γίνονται στην Ρώμη Λονδίνο Μιλάνο    Μέσα σε ένα φιλικό και ξεχωριστό περιβάλλον σας καλούμε να απολαύσετε μια αξέχαστη εμπειρία. Πολύ σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μας και απαραίτητο στοιχείο για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι η επιλογή σωστών επαγγελματικών προϊόντων. Στον όμορφο χώρο μας που βρίσκεται στην Αριαδνης 2 στην Χαριλαου Θεσσαλονικης εδώ και  πολλά χρόια, θα αισθανθείτε ξεκούραση και αυτοπεποίθηση για το καινούργιο look που θα σας προτείνουμε. Φιλοσοφία μας η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, η φιλική προσέγγιση και επαφή, η τεκμηριωμένη πρόταση με βάση τη μόδα, προσαρμοσμένη βέβαια με το προσωπικό στυλ κάθε πελάτισσας και πελάτη. Μαλλιά και μόδα μια σχέση απόλυτη για εσάς που θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας.   Επισκεφθείτε μας, χαλαρώστε και απολαύστε τον καινούργιο πιο όμορφο εαυτό σας.ελατε για να ανανεώσετε  τον εαυτό σας.   Η πείρα μας, μας επιτρέπει να επιλέξουμε μέσα σε πλήθος εταιρειών τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην σύγχρονη αγορά, ικανά να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών μας.   Στο κατάστημα τηρούνται όλοι οι κανόνες απολύμανσης και αποστείρωσης.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Κουρεματα γυναικεια παιδικα ανδρικα Χτενισματα πρωτοποριακα και μοντερνα  Βαφες μαλλιων θεραπειες μαλλιων Ανταυγειες  ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ    Από 24 Μαίου ισχύουν οι προσφορές μας λούσιμο χτένισμα 12 ευρώ  Κούρεμα ανδρικό μηχανή 8 ευρώ καί λούσιμο κούρεμα styling ανδρικό 12ευρώ     ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ παντα ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ στο ΧΑΡΑ STYLING    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ  

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΡΙΑΔΝΗΣ 2 - Θεσσαλονίκη
  2310323300
  6978181160
 • HAIR COLORS - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Σας καλοσωρίζουμε στην διαδικτυακή μας σελίδα. Εδώ αγαπάμε τα μαλλιά. Το Hair Colours είναι η σελίδα που επισκέπτεσαι πριν το κομμωτήριο για να εμπνευστείς και να δοκιμάσεις το επόμενο κούρεμα ή το χτένισμά σου. Στον όμορφο χώρο μας θα αισθανθείτε ξεκούραση και αυτοπεποίθηση για το καινούργιο look που θα σας προτείνουμε. Φιλοσοφία μας η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, η φιλική προσέγγιση και επαφή, η τεκμηριωμένη πρόταση με βάση τη μόδα, προσαρμοσμένη βέβαια με το προσωπικό στυλ κάθε πελάτισσας και πελάτη. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε γυναικεία και ανδρικά κουρέματα, χτενίσματα, νυφικό χτένισμα, βαφές, extensions, τρέσες. Πάντα σε προσιτές τιμές. Επίσης και για τους φοιτητές ισχύουν οι προσφορές μας. Μαλλιά και μόδα μια σχέση απόλυτη για εσάς που θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας. Επισκεφθείτε μας, χαλαρώστε και απολαύστε τον καινούργιο πιο όμορφο εαυτό σας.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ 16 - Θεσσαλονίκη
  2310260566
 • M SALON

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ 7 - Θεσσαλονίκη
  2310862041,2310260566
 • THE CHAMP SHOP - CHAMP ΑΕ - MOHAMAD EL MASRI

  Συμπληρώματα διατροφής, είδη πολεμικών τεχνών. Όργανα γυμναστικής, olympus, twins. The champ shop your online shop for your sproting needs. Like our associate shops we hope to cater for all your sporting requirements ranging from essential sports fitness equipment to your simple but vital accessories whatever you need we hope to have it. Nutritional Food Supplements Fitness Equipments Fitness - Martial Arts and Clothes

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [16]
  Στείλτε e-mail
  ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ 121 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Θεσσαλονίκη
  2313027198
  6945890110
 • ΕΙΔΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ - ΛΙΑ

  Είδη κομμωτηρίου, Θεσσαλονίκη. Αξεσουαρ κομμωτηρίου. Κομμωτήριο. Τατουάζ. Extension. Επαγγελματικές βαφές μαλλιών. Κεριά αποτρίχωσης. Η μεγαλύτερη προσπάθεια της εταιρίας είναι στο να κρατήσει τις χαμηλότερες τιμές τις αγοράς τα είδη κομμωτηρίου φυσικά διατηρώντας την κορυφαία ποιότητα που την διακρίνει. Η εξυπηρέτηση, τα προϊόντα και οι θεραπείες μας, δημιουργούν μια ξεχωριστή μοναδική εμπειρία για τον καθένα! Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υγιεινή, αποστειρώνοντας τα εργαλεία μας . Στο χώρο μας σας περιμένει εξειδικευμένο προσωπικό με προτάσεις και ιδέες για όμορφα μαλλιά και εντυπωσιακά νύχια-άκρα. Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής, σας προσκαλούμε να απολαύσετε υπηρεσίες από τα χέρια έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών, σε ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αλλά και ταυτόχρονα σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο που μπορεί να σας προσφέρει όλες τις ανέσεις. Στο κομμωτήριo της Λίας με ένα νέο κούρεμα, ένα χτένισμα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφα να νοιώσετε τη χαρά της ανανέωσης. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΥΣΙΜΟ Λούσιμο & Στέγνωμα ΧΤΕΝΙΣΜΑ Φρεσκάρισμα Πιστολάκι (Λούσιμο Δωρεάν) Τοστιέρα / Ηλεκτρικό Ψαλίδι Στριφτά / Κότσοι Ρόλλευ ΚΟΥΡΕΜΑ (Λούσιμο + Απλό Στέγνωμα Δωρεάν) Ψαλίδα ΒΑΦΕΣ (Wella Koleston Perfect - Rilken Cinemax) Ρίζας Ρίζας Με Εξωτερικό Πέρασμα Αλλαγή Χρώματος Schwarzkopf Essensity με φυσικά συστατικά Schwarzkopf Senea για ευαίσθητο τριχωτό Ημιμόνιμη Wella Color Touch Βαφή η Color Touch Με Υλικά Πελάτη ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ MECHES ΝΤΕΚΑΠΑΖ ΡΑΝΣΑΖ FLASH + Ρανσάζ ΘΕΡΑΠΕΙΑ Αμπούλες Τριχόπτωσης Wella Lifetex ΜΑΣΚΑ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ Μερική ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΜΟΝΟ ΒΑΨΙΜΟ ΝΥΧΙΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ TIPS (Mε Tips πελάτη) ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ - ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ SPA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ & ΜΑΣΑΖ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΑΜΠΕΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΠΙΚΙΝΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΑΜΠΕΣ + ΜΗΡΟΙ + ΜΠΙΚΙΝΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΔΡΙΚΗ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΒΡΑΔΥΝΟ

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ 36 - Θεσσαλονίκη
  2310635905
  6972754397
 • ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - HAIR SALON - ΡΟΣΣΟΛΥΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

  Κομμωτήριο στο κέντρο Θεσσαλονίκης.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ 3 - Θεσσαλονίκη
  2310260780
 • ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΒΕΛ

  Μαλλιά και μόδα μια σχέση απόλυτη για εσάς που θα αφεθείτε στα έμπειρα χέρια μας. Εμείς στο κομμωτήριο μας, φροντίζουμε πάνω απ' όλα να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες σας. Το άρτια εκπαιευμένο προσωπικό μας, η πολύχρονη πείρα μας και το πάθος μας για τη δημιουργία, έχει σαν μοναδικό σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση σας. Ακολουθώντας απόλυτα τους κανόνες ομορφιάς και με σεβασμό στην προσωπικότητά σας, θα δημιουργήσουμε την εικόνα που επιθυμείτε. Σας περιμένουμε λοιπόν για να υποδεχτούμε μαζί τις νέες τάσεις της μόδας, να ανανεωθούμε και να δημιουργήσουμε το νέο σας πρόσωπο. Για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, το μόνο που θέλουμε από εσάς είναι να νιώσετε άνετα στο χώρο μας. Εμείς θα αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο το δικό σας ξεχωριστό image. Στο χώρο μας θα βρείτε όλα τα προϊόντα προσώπου, σώματος και μαλλιών της εταιρίας INTENSIVE SPA με ιχνοστοιχεία και μεταλλικά άλατα από τη νεκρά θάλλασα.

  Κατηγορία: ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 44-ΕΥΟΣΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310708790
Σελίδα 1 από 2