Τρίτη 07 Δεκεμβρίου 2021 | 05:17 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
σε: Λάρισας, Λάρισα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ | Χοιροτροφική Μονάδα Αργυροπούλι & Κρεοπωλείο Λάρισα

    ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΥΤΙΝΑΣ Ο.Ε. Χοιροτροφική Μονάδα Αργυροπούλι Λάρισας Η πρότυπη χοιροτροφική μονάδα “ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΤΙΝΑΣ Ο.Ε.” με έδρα το Αργυροπούλι Λάρισας, είναι μία επιχείρηση πλήρως εξοπλισμένη και κατασκευασμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα για την εκτροφή των χοίρων. Ασχολείται με την εκτροφή και το εμπόριο ζώντων χοιρινών. Η ιστορία της ξεκινά το 1974 όταν ο κ. Απόστολος Κουτίνας άνοιξε κρεοπωλείο στο κέντρο της Λάρισας. Το 1987 επέκτεινε τις δραστηριότητές του στη χοιροτροφική εκμετάλλευση και συνέχισε με τη σφαγή και την πώληση χοιρινού κρέατος. Η δεύτερη γενιά μπαίνει δυναμικά στο χώρο της επιχείρησης το 2000 και με αρωγούς τη γνώση και την εμπειρία του πατέρα και με τη φρεσκάδα της νιότης ο κ. Χρήστος Κουτίνας συνεχίζει μέχρι και σήμερα να την οδηγεί σε νέους σύγχρονους δρόμους.             Από το 2000 η επιχείρηση συνέχισε τις δραστηριότητές της σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις, με νέα συστήματα αυτοματοποιημένης εκτροφής, καθώς και με νέο εξοπλισμό, δημιουργώντας έτσι καλύτερες συνθήκες εργασίας και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χοιρινών. Η ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΥΤΙΝΑΣ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χονδρικό εμπόριο σε όλη την Ελλάδα, προμηθεύοντας χοιρινό κρέας, αποκλειστικά δικής της παραγωγής. Σκοπός μας είναι:  η παραγωγή χοιρινού κρέατος με υπευθυνότητας και με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα (διατροφική αξία και γεύση). η άριστη υγεία των ζώων της μονάδας μας με καθημερινή φροντίδα και συνεχή κτηνιατρικό έλεγχο. η κάλυψη των διατροφικών αναγκών των ζώων με αποκλειστικά Ελληνικά δημητριακά, καθώς στη διατροφή τους περιλαμβάνονται κατά 70-75% Ελληνικό σιτάρι, κριθάρι, καλαμπόκι. η εξασφάλιση των καλύτερων δυνατόν συνθηκών εκτροφής στη σύγχρονη μονάδα μας.                         Αργυροπούλι Τυρνάβου / Λάρισα Τηλ. 2410254880       

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μανωλάκη 5 - Λάρισα
  2410254880
 • Κρεαταγορά Ευαγγέλου | Κρεοπωλείο Λάρισα - Εμπόριο Κρεάτων Λάρισα

      ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Κρεοπωλείο Λάρισα - Εμπόριο Κρεάτων Λάρισα Το κρεοπωλείο μας “Κρεαταγορά Ευαγγέλου” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, είναι δίπλα σας από το 1935 και καθημερινά σας προσφέρει φρέσκα κρέατα και παρασκευάσματα άριστης ποιότητας που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας. Με το ίδιο μεράκι η 5η γενιά συνεχίζει εδώ και αρκετά χρόνια να προσφέρει άριστης ποιότητας προϊόντα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή των ίδιων και των οικογενειών τους. Γνωστό εδώ και πολλά χρόνια στο εμπόριο κρεάτων, το κρεοπωλείο μας στην Λάρισα, σας εγγυάται αγνά, φρέσκα προϊόντα από αυστηρά επιλεγμένες ελληνικές πιστοποιημένες μονάδες παραδοσιακής και φυσικής εκτροφής.       ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ Όλα αυτά τα χρόνια στο κρεοπωλείο μας φροντίζουμε να διαθέτουμε πάντα μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που μπορεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε νωπά κρέατα από μοσχάρι, αρνί - κατσίκι, χοιρινό, κοτόπουλα και πουλερικά καθώς και μοναδικά παρασκευάσματα που σίγουρα θα αποτελέσουν μοναδική παρουσία στο τραπέζι σας. Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε και διάφορα είδη delicatessen όπως κρασιά, μέλι, σάλτσες, μπαχαρικά και πολλά ακόμα προϊόντα από τις καλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις. Το κρεοπωλείο μας όλα αυτά τα χρόνια λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη για το κρέας, την ποιότητα των προϊόντων και το πάθος για καινοτόμες ιδέες, πρωτότυπα παρασκευάσματα και δημιουργίες με βάση τα δημοφιλέστερα είδη κρέατος.     Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν εμάς στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων.            ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το κρεοπωλείο μας στην Λάρισα και το έμπειρο προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει με χαρά και θα σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα για το τραπέζι σας.

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Σκουφά 22 & Καραθάνου - Λάρισα
  2410253202
  6932630040, 6946823712
 • Κρεοπωλείο Ζιώγας | Κοτόπουλα & Κρέατα Αμφιθέας - Κρεοπωλείο Λάρισα

        ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΖΙΩΓΑΣ Κοτόπουλα & Κρέατα Αμφιθέας - Κρεοπωλείο Λάρισα Το κρεοπωλείο μας "Κρεοπωλείο Ζιώγας" το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, αποτελεί ένα από τα πρώτα κρεοπωλεία στην Λάρισα, το οποίο προσφέρει σε κάθε πελάτη του φρέσκα και Ελληνικής προέλευσης νωπά κρέατα καθώς και κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας. Με αίσθημα ευθύνης, πολύ μεράκι και αγάπη, καθημερινά στο κρεοπωλείο μας, προσφέρουμε άριστης ποιότητας νωπά κρέατα και κρεατοσκευάσματα αλλά και τη μέγιστη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες που μας στηρίζουν και επιλέγουν το κρεοπωλείο μας για την διατροφή των ιδίων και των οικογενειών τους. Πιο συγκεκριμένα στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης. Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε και μία μεγάλη γκάμα από είδη delicatessen.                     ΚΡΕΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Όλα τα κρεατά μας είναι αποκλειστικά ελληνικά και υψηλής διατροφικής αξίας. Χρησιμοποιώντας αυτό το κρέας και πολλά φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα δημιουργούμε πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα για να τα απολαύσετε με την οικογένεια σας, με φίλους η να τα προσφέρετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις σας. Για εμάς η ποιότητα και η φρεσκάδα του κρέατος είναι το μυστικό της επιτυχίας μας και ο πρώτος λόγος που οι πελάτες μας εμπιστεύονται και προτείνουν το κρεοπωλείο μας στην Λάρισα στους φίλους τους για την αγορά κρεάτων και παρασκευασμάτων. Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση σας και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Λάρισα.               ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ το κρεοπωλείο μας στην Λάρισα και το ευγενικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για το τραπέζι σας.             

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Νικηταρά 13-15 - Λάρισα
  2410285220
  6948307055
 • Κρεοπωλείο Λάρισα - Δημήτριος Κουτίνας - Delivery Κρέας Λάρισα - Νωπά Κρέατα - Φρέσκα Κρέατα - Ειδικές Παραγγελίες - Ελληνικό Κρέας

  Κάνουμε delivery στα είδη του κρεοπωλείου μας ώρες καταστημάτων!  Κρέας Delivery Delivery κρέας κατ' οίκον   To Κρεοπωλείο Δημήτριος Κουτίνας βρίσκεται στην καρδιά της Λάρισας εξυπηρετώντας σας καθημερινά από νωρίς το πρωί με φρέσκα Ελληνικά κρέατα όλων των ειδών.   Κατέχοντας την τέχνη του κρεοπώλη, σας καλωσορίζουμε σε ένα καθαρό και σύγχρονο κατάστημα όπου θα βρείτε κρέατα και πουλερικά στις κοπές και μορφές που επιθυμείτε, καθώς και προϊόντα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι έτοιμα για μαγείρεμα. Φτιάχνουμε καθημερινά και κατόπιν παραγγελίας μπιφτέκια μοσχαρίσια και κοτόπουλου, ρολά, μαριναρισμένες τηγανιές, γεμιστά καρέ και κορώνες για να εντυπωσιάσετε σε κάθε σας μαγείρεμα τόσο γευστικά όσο και οπτικά.   Το Κρεοπωλείο μας βραβεύτηκε από τα Best Greek Food Awards με Χρυσό Βραβείο Γεύσης. Ετοιμάζουμε την παραγγελία σας για να την παραλάβετε από το κατάστημά μας με ένα μόνο τηλεφώνημα!   ...ή σας το φέρνουμε στο χώρο σας σε ώρες καταστημάτων!

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 89 - Λάρισα
  2411170016
  6989005352
 • Κρεοπωλείο Λάρισα - Πουτόκας Ευθύμιος | Ντόπια Κρέατα Λάρισα, Κρεατοσκευάσματα Λάρισα & Λουκάνικα Λάρισα

  Στο κρεοπωλείο μας “Πουτόκας Ευθύμιος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ντόπια και φρέσκα κρέατα εξαιρετικής ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές. Καθημερινά στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε μοσχαρίσιο, χοιρινό και κρέας από αμνοερίφια, κοτόπουλα, λουκάνικα και διάφορα κρεατοσκευάσματα που σίγουρα μπορούν να σας κερδίσουν. Η ιστορία του κρεοπωλείου μας ξεκινάει το 1983 στο Δαμάσι Λάρισας όπου ο Γιώργος Πουτόκας άνοιξε το πρώτο κρεοπωλείο προσφέροντας σε όλη την Λάρισα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα. Τα ηνία παραχώρησε στο γιό του Ευθύμη Πουτόκα ο οποίος με συνέπεια και μεράκι για περισσότερα από 11 χρόνια εξακολουθεί να προσφέρει την ίδια άριστη ποιότητα στο κρεοπωλείο στην Λάρισα στην Οδό Φουρτούνα 11 στην Περιοχή Φιλιππούπολη. Το κρεοπωλείο μας όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για την άψογη ποιότητα κρεάτων που σας προσφέρει αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε ένα από τα καλύτερα κρεοπωλεία της Λάρισας. Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας και το ευγενικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρέας για το τραπέζι σας.  

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Φουρτούνα 11 - Λάρισα
  2410669020
  6944626416
 • Κρεοπωλείο Μάνδρα Λάρισα - Πουτόκας Νικόλαος - Εμπόριο Κρεάτων Μάνδρα Λάρισα - Ντόπια Κρέατα Μάνδρα Λάρισα

  Πουτόκας Νικόλαος Κρεοπωλείο Μάνδρα Λάρισα     Το κρεοπωλείο μας “Πουτόκας Νικόλαος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα και πιό συγκεκριμένα στην περιοχή Μάνδρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με το εμπόριο κρεάτων. Καθημερινά στο κρεοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλα, αμνοερίφια καθώς και διάφορα κρεατοσκευάσματα φτιαγμένα με κέφι και μεράκι. Επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Μάνδρα - Λάρισα, και να είστε σίγουροι ότι θα παραλάβετε κρέατα υψηλής ποιότητας.  

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Μάνδρα - Λάρισα
  2410821115
  6987973287
 • Φωτογραφίες [10]
  ΣΤΟΜΙΟ - Λάρισα
  2495091185
  6975616027
 • Φωτογραφίες [10]
  ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑΣ - Λάρισα
  6989842625
  6989842625, 6978552943