Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 | 12:34 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ
σε: Τρικάλων, Τρίκαλα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΗΡΩΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ & ΓΑΜΒΕΤΑ - Τρίκαλα
  2431302086,2431027152
  6987358796
 • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΣ - ΚΡΕΑΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΧΟΙΡΙΝΑ - ΝΤΟΠΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ - ΧΟΙΤΟΤΡΟΦΕΙΟ - ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ

  Εμπόριο κρεάτων Τρίκαλα Καρδίτσα Βόλος Χοιροτροφείο Χοιροτροφική μονάδα Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε ντόπια κρέατα δικής μας παραγωγής, μπριζόλες, λουκάνικα. Λιανική, χονδρική πώληση. Εξυπηρετούμε απο όπου μας ζητηθεί. Γίνονται δεκτές παραγγελίες και εμπορία κρεάτων σε κρεοπωλεία.

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 28 ΚΑΙ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ - Τρίκαλα
  2431037554
  6976389588
 • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΥΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΜΟΥΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΜΟΥΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

  Χοιρινά κρέατα παραγωγής μας. Κρεατοσυσκευάσματα, Μουριά Τρικάλων. Νωπά κρέατα, Μουριά Τρικάλων. Αρνάκι γάλακτος, Μουριά Τρικάλων.

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΜΟΥΡΙΑ - Τρίκαλα
  2431049249
  6978069516
 • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ - ΚΡΕΑΤΟΣΥΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ - ΕΛΑΚΡΕ

  1962: Η οικογένεια Αθανασίου Χ. Βαμπούλα, είχε ως κύριο επάγγελμα μέχρι τότε, την χοιροτροφεία στην παραδοσιακή της μορφή. 1966: Ο Αθανάσιος Βαμπούλας ίδρυσε κοντά στο χωριό Φιλύρα, ένα σύγχρονο – για τα δεδομένα της εποχής – χοιροτροφείο, δυναμικότητας 300 χοίρων ανά έτος. 1974: Ιδρύεται νέα χοιροτροφική μονάδα, στο 3ο χλμ. Φήκης – Φιλύρας, παραγωγής 1.000 χοίρων ετησίως. 1978: Εκσυγχρονίστηκε, επεκτάθηκε και αυξήθηκε η παραγωγή σε 1.800 χοίρους ανά έτος. 1984: Εισήλθε στην οικογενειακή επιχείρηση ο Χρήστος Α. Βαμπούλας. Η επιχείρηση εκσυγχρονίστηκε με νέο εξοπλισμό και δημιουργήθηκαν έτσι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των χοίρων. 1999: Η οικογένεια Χρήστου Α. Βαμπούλα (2η γενιά), ανέλαβε την επιχείρηση, την επέκτεινε και την εκσυγχρόνισε με βιολογικό καθαρισμό, φτάνοντας την παραγωγή σε 4.000 χοίρους ανά έτος. Παράλληλα άρχισε τη διάθεση της παραγωγής σε κρεοπωλεία και s/m. 2007: Κατασκευή υπερσύγχρονης μονάδας με σφαγείο, επεξεργασία και τυποποίηση κρεάτων. Δυναμικότητα 800.000 κιλών κρέας ανά έτος. Η οικογένεια Βαμπούλα με την μακρόχρονη κληρονομιά και παράδοση στο χώρο της χοιροτροφίας, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή διαβίωση των χοίρων της. Επίσης μεγάλο βάρος δίνει στη σωστή διατροφή τους με δημητριακά ελληνικής προέλευσης (καλαμπόκι, κριθάρι, σιτάρι). 2010: Δημιουργία μονάδας διαχείρισης παραπροϊόντων σφαγείων-τυποποίησης κρεάτων (rendering), μοναδικής για το νομό. Τα ζώα διανύουν πολύ μικρή απόσταση (400μ.) ως το σφαγείο και έτσι αποφεύγεται το στρες της μεταφοράς τους. Οδηγούνται με ηρεμία στο χώρο της αναισθητοποίησης, στη συνέχεια γίνεται η αφαίμαξη, και η εκδορά, με αποστειρωμένα εργαλεία. Με την τήρηση όλων των παραπάνω διαδικασιών και κανόνων, δε μεταβάλλεται η υψηλή ποιότητα του κρέατος, τα σφαγεία έχουν μηδενικές επιμολύνσεις και γι’ αυτό έχουν μεγαλύτερη διάρκεια συντήρησης. Έτσι παράγεται υγιεινό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας. Όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας είναι πιστοποιημένα, κατά AGRO 3.1 - 3.2 – 3.3 – 3.4, HAACP –ISO 22000. Η μονάδα μας συμμετέχει επίσης, σε προγράμματα πρακτικής εκπαίδευσης φοιτητών του Γεωργικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Με παρακαταθήκη την μακρόχρονη κληρονομιά και παράδοση στο χώρο της χοιροτροφίας η οικογένεια Βαμπούλα, χρόνια τώρα, παράγει χοιρινό κρέας υψηλής διατροφικής αξίας.

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Φωτογραφίες [20]
  Στείλτε e-mail
  3ο ΧΛΜ ΦΗΚΗΣ ΦΙΛΥΡΑΣ - Τρίκαλα
  2431051966
  6972251770
 • ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΒΑΪΟΣ

  -ΚΡΑΒΑΡΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ -ΨΗΣΤΑΡΙΑ  ΤΡΙΚΑΛΑ -ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΡΕΑΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ        Με κύριο το στοιχείο της παράδοσης η ταβέρνα - κρεοπωλείο του κύριου ΚΡΑΒΑΡΗ ΒΑΙΟΥ στα Τρίκαλα είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στην οποία οι πελάτες έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν ιδιαίτερες και ξεχωριστές γεύσεις σε πολύ προσιτές τιμές. Ενας χωρος παραδοσιακος με χρωματα τοπικα και ομορφα διακοσμημενος που μπορειτε να διαλεξετε από το κρεοπωλειο μας τις ντοπιες κρεατικες λιχουδιες      ΚΟΥΖΙΝΑ    Η βάση στην κουζίνα μας τα ψητα της σουβλας και τα  σπιτικά φαγητά μαγειρεμένα με μεράκι και με αγνά ντόπια κρέατα ελευθέρας βοσκής μεγαλωμένα στα πιο ονομαστά λιβάδια της περιοχής μας καθώς και φαγητά της ώρας που θα σας μείνουν αξέχαστα από τη νοστιμιά τους.   Στο καταστήμα μας θα βρείτε κάθε είδος κρέατος και πουλερικών από τις επιλεγμένες μονάδες της ΝΤΟΠΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ της περιοχης μας . Ολα τα κρέατα που προσφέρονται είναι εκλεκτής ποιότητας και από μικρές επιλεγμένες φάρμες. Συνεχίζουμε μια μεγάλη παράδοση, παρέχοντας καθημερινά στους πελάτες μας φρέσκο ελληνικό κρέας.   Στο κατάστημά μας θα βρείτε ό,τι είδος επιθυμείτε, ενώ μπορείτε να εξυπηρετηθείτε και με ένα τηλεφώνημα για κατ’ οίκον παραγγελία.   Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά αποδεικνύει την αγάπη και το μεράκι μας για την καθημερινή σας εξυπηρέτηση με φρέσκο ντόπιο κρέας ασύγκριτης ποιότητας. Πωληση λιανικη    Προϊόντα    Μοσχάρι Χοιρινό Πουλερικά Λουκάνικα Αμνοεριφια  

  Κατηγορία: ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ

  Φωτογραφίες [8]
  ΠΗΓΗ - Τρίκαλα
  2431061347
  6978412778