Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 | 09:54 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
σε: Χαλκιδικής
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ATHOS SEA CRUISES - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ - ΡΟΔΟΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η ναυτική μας παράδοση ξεκινά στους κόλπους του Αγίου Όρους αρχικά ως αλιείς, μετέπειτα με το εμπόριο και αργότερα, το 1954, κατασκευάζεται το πρώτο δρομολογιακό πλοίο από ξύλο χωριτικότητας 40 ατόμων. Από τότε μέχρι το 2000 ο Φώτιος Ροδοκαλάκης φτάνει να είναι μέτοχος σε επτά πλοία που δραστηροποιούνται στους κόλπους του Αγίου Όρους. Παραδίδοντας τη σκυτάλη στον γιό του το 2000, ανακατασκευάζεται πλήρως το πλοίο "Ιωάννα" με 180 θέσεις, ιδανικό για ολική ναύλωση. Το 2004 κατασκευάζεται το πλοίο "Καπετάν Φώτης" με 300 θέσεις, ενώ ένα 3ο πλοίο θα είναι σύντομα καντά μας. Η ναυτική μας εμπειρία, η συνέπεια, η υπευθυνότητα και οι γνώσεις σχετικά με την ξενάγηση των μοναστηριών του Αγίου Όρους, μας καθιστά ανάμεσα στους πρώτους. Σας καλούμε λοιπόν να μας γνωρίσετε, και εμείς σας εγγυώμαστε ένα αξέχαστο γεμάτο ασφάλεια ταξίδι.

  Κατηγορία: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΜΟΥΛΙΑΝΗ - Χαλκιδικής
  2377071071,2377071370,2377071606
  6944678830
 • ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Экскурсии, Халкидики. Θαλάσσιες εκδρομές, Χαλκιδική Επισκεφτείτε την ελληνική Πολυνησία...κολυμπήστε στα νερά των ελληνικών θαλασσών που μόνο λίγοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν! Ζήστε μια ξεχωριστή εμπειρία εν πλώ! Σας προσφέρουμε μια εναλλακτική απόδραση. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται απο εσας τους ίδιους ώστε να έχετε χρόνο επίσκεψης στα νησιά και στις παραλίες για μπάνιο, στα ταβερνάκια, beach bar ή οτι άλλο επιθυμείτε... Ο έμπειρος skipper γνωρίζει τις συνθήκες της κάθε περιοχής και φροντίζει για την ασφάλεια σας. Στο σκάφος προσφέρονται σνακ, αναψυκτικά και φρούτα.

  Κατηγορία: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - Χαλκιδικής
  2373032820
 • Καμπλιές Γεράσιμος - Calypso Cruises - Θαλάσσιες Κρουαζιέρες Ουρανούπολη Χαλκιδική - Θαλάσσιες Ξεναγήσεις Χαλκιδική

  Εκτελούνται καθημερινές κρουαζιέρες στο Άγιον Όρος, καθώς επίσης και θαλάσσιες εκδρομές για μπάνιο και χαλάρωση σε ορισμένες απο τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής. Το Calypso είναι ένα νέο πολυτελές σκάφος 140 θέσεων που ταξιδεύει στα θαλάσσια νερά του Αγίου Όρους και της Χαλκιδικής και ρίχνει άγκυρα στα πιο όμορφα σημεία της. Το πλοίο είναι επίσης ιδανικό για γκρουπ που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια προσκυνηματικού χαρακτήρα περιήγηση στο Περιβόλι της Παναγίας. Ο καπετάνιος, ο ιδιοκτήτης και εμείς οι άνθρωποι της «Calypso» σας περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο σκάφος και να σας ευχηθούμε ένα ωραίο θαλάσσιο ταξίδι μαζί μας!   Προορισμοί:   Άθως, Άγιο Όρος, Αμμουλιανή, Δρένια, Βουρβουρου, Διάπορος

  Κατηγορία: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ουρανούπολη - Χαλκιδικής
  2377071420
  6948661602