Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 | 03:35 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AUTO KTEO ΝΙΚΑΙΑ - ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ Ι.Χ - ΜΟΤΟ

  ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ – ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΤΑ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΩΡΗ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ Κ.Τ.Ε.Ο. ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΏΝΗΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ Κ.Τ.Ε.Ο. ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ √ ΥΠΕΥΘΥΝΑ, ΑΜΕΣΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ √ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΑΥΘΥΜΕΡΟΝ √ ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ Σκοπός της εταιρείας μας είναι η άμεση, γρήγορη και αποτελεσματική διεκπεραίωση όλων των υποθέσεων που αφορούν στο αυτοκίνητο. Λειτουργούμε απο το 2006 με μόνο μας μέλημα την δική σας εξυπηρέτηση. Στην σελίδα αυτή θα βρείτε οτιδήποτε έχει να κάνει με το αυτοκίνητό σας.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 36 - Νίκαια
  2105613634
  6948460437
 • ΒΟΙΩΤΙΚΟ Ι.ΚΤΕΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - AUTOVISION ΔΗΜΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΒΟΙΩΤΙΑ

  Η εταιρεία Autovision Βοιωτικό Ι.Κτεο ΕΠΕ αποτελέι ένα υπερσύγχρονο κέντρο τεχνικού ελέγχου οχημάτων και βρίσκεται στο 8ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Λιβαδειάς κάστρου. Το Ι.ΚΤΕΟ μας είναι εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και με άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό. Αναλαμβάνουμε τεχνικό έλεγχο δικύκλων, επιβατικών & φορτηγών εως 3,5 τόνους, φορτηγών άνω των 3.5 τόνων, έκδοση κάρτας ελέγχου καυσαερίων σε μόλις 10 λεπτά, υπηρεσίες υγραεριοκίνησης, εκούσιους τεχνικούς ελέγχους κ.α. Παράλληλα αναλαμβάνουμε τον τεχνικό έλεγχο οχημάτων που μεταφέρουν οδικών επικίνδυνα εμπορεύματα (ένδειξη ADR). Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας για τον ορισμό του ραντεβού σας και του τεχνικού ελέγχου του οχήματός σας.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  8ο χλμ Λιβαδειάς Κάστρου - Λιβαδειά
  2261080902
  6973340049
 • Διεκπεραιώσεις Αυτοκινήτων Καισαριανή Αττική - ΚΤΕΟ CAR PASS - Διεκπεραιώσεις Σκαφών - Απόσυρση Οχημάτων - Ανανεώσεις Διπλωμάτων - Εκτελωνισμοί Οχημάτων - Μεταβιβάσεις

            ΚΤΕΟ CAR PASS Διεκπεραιώσεις Οχημάτων & Σκαφών | Καισαριανή Αττική   Το ΚΤΕΟ CAR PASS έχει έδρα στην Καισαριανή Αττικής, όπου εδώ και πάνω από 20 χρόνια ασχολείται με παντός είδους διεκπεραιώσεις αυτοκινήτων, σκαφών και λοιπών οχημάτων. Διαθέτοντας την κατάλληλη γνώση και πολύχρονη εμπειρία, το προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβει οποιαδήποτε υπόθεση αφορά στον τεχνικό έλεγχο ή σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αφορούν το αυτοκίνητό σας. Λειτουργούμε με γνώμονα τη συνέπεια και την αξιοπιστία σε οποιαδήποτε εργασία αναλάβουμε διεκπεραιώνοντας γρήγορα και αποτελεσματικά τις υποθέσεις σας. Στόχος μας είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας, καθώς και η διατήρηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας καθ' όλα τα χρόνια λειτουργίας του ΚΤΕΟ CAR PASS.                         Τεχνικός έλεγχος οχημάτων       Έλεγχος καυσαερίων       Απόσυρση οχημάτων       Διεκπεραιώσεις αυτοκινήτων        Ανανεώσεις διπλωμάτων       Μεταβιβάσεις Ε.Ι.Χ., Φ.Ι.Χ., Δ.Ι.Χ.       Εκτελωνισμοί αυτοκινήτων       Αγοραπωλησίες οχημάτων       Μεταβιβάσεις σκαφών                 Επικοινωνήστε μαζί μας Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή τον προγραμματισμό ραντεβού.    

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  12905
  Στείλτε e-mail
  Ρήγα Φεραίου 24 - 26 - Καισαριανή
  2109020841
 • Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. Μπέκος Αθανάσιος | ΚΤΕΟ Εύβοια - Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων Εύβοια

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2008 με όραμα να καλύψει την ανάγκη και τις απαιτήσεις του κοινού της νότιας Εύβοιας, σε αξιόπιστους τεχνικούς ελέγχους, πραγματοποιώντας υψηλής ποιότητας και υπευθυνότητας εργαστηριακούς ελέγχους και μετρήσεις στα συστήματα των οχημάτων, ώστε να αναδεικνύεται η πραγματική εικόνα της κατάστασης των οχημάτων τους, καθώς επίσης και τον περιορισμό των άσκοπων μετακινήσεών τους στα αστικά κέντρα για τον προκαθορισμένο τεχνικό έλεγχο. Όλοι εμείς στο Ι ΚΤΕΟ Μπέκος, δουλεύουμε για την ασφάλειά σας και την άριστη εξυπηρέτησή σας. Με όλες τις ευχαριστίες Αθανάσιος Μπέκος, γενικός διευθυντής.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Βέλος Αλιβερίου - Αλιβέρι
  2223091200
  6987099031
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ CHECK POINT ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΕΞΟΔΟΣ 4 ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

  ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ CHECKPOINT Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ CHECKPOINT  έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονους χώρους για τον τεχνικό έλεγχο του επαγγελματικού ή του προσωπικού σας  οχήματος  σε σημείο της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ με εύκολη πρόσβαση και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, τις αυτοματοποιημένες γραμμές τεχνικού ελέγχου, το άνετο και φιλικό περιβάλλον καθώς και το σεβασμό στην ασφάλεια και το χρόνο του πολίτη  μετατρέπουμε την υποχρέωση σας για ΚΤΕΟ σε ευχαρίστηση. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΤΕΟ CHECK POINT Σκοπός του ΙΚΤΕΟ  CHECK POINT είναι τα αξιόπιστα αποτελέσματα των μετρήσεων του αυτοκινήτου σας από τους έμπειρους μηχανολόγους, η ζεστή φιλοξενία σε ένα φιλικό περιβάλλον και η κατανόηση  ενός ασφαλούς αυτοκινήτου. Το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ είναι πιστοποιημένο και τηρεί τις απαιτήσεις του Προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 9001  

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ ΚΥΡΙΛΛΟ - ΕΞΟΔΟΣ 4 ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ - Ασπρόπυργος
  2105584205,2105584206
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ - ΚΡΕΒΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΕ

  Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ρεθύμνης, Κρεβατσούλης. Tι είναι ΙΚΤΕΟ; Η συντομογραφία IΚΤΕΟ προέρχεται από τις λέξεις: Ιδιωτικό Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων. Ποια είναι η χρησιμότητα των ΙΚΤΕΟ: Τα ΙΚΤΕΟ σαν στόχο έχουν τον έλεγχο της σωστής λειτουργίας των οχημάτων και των υποσυστημάτων τους, ώστε να είναι ασφαλή για τους επιβαίνοντες και όσο το δυνατόν λιγότερο ρυπογόνα για το περιβάλλον. Eπιπλέον: • Το πρόστιμο της τροχαίας αν το αυτοκίνητό σας δεν έχει περάσει από ΚΤΕΟ είναι 400 €. • Το δελτίο ΚΤΕΟ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τη χορήγηση ασφαλιστήριου συμβολαίου. Το ΙΚΤΕΟ Ρεθύμνης σήμερα προσφέρει: Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και δυο γραμμές ελέγχου για (Ι.Χ.Ε., E.Δ.Χ – Ι.Χ.Φ., Φ.Δ.Χ.). Τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό πιστοποιημένο από ΕΣΥΔ και ΔΑΧΜ. Μηχανολόγους – Μηχανικούς πτυχιούχους από ΑΕΙ καιΤΕΙ άρτια εκπαιδευμένους. Ευχάριστους, άνετους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους αναμονής πελατών. Άνετο parking. Υπηρεσία τηλεφωνικού ραντεβού. Τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (Καθημερινές & Σάββατο). Χωρίς ταλαιπωρία στην εφορία για την αγορά παραβόλων. Ειδικός αρχικός έλεγχος (υγραεριοκίνηση). Έλεγχος οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων υλικών (Α.D.R.) και ευπαθών τροφίμων (A.T.P.). Δωρεάν έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ) με τον έλεγχο. Δωρεάν επανέλεγχο (αν χρειαστεί). Προετοιμασία για έλεγχο (Επιβατικά – Φορτηγά δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης): Μαζί με το Ι.Χ. αυτοκίνητο σας χρειάζεται να έχετε: Άδεια κυκλοφορίας. Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Δελτίο προηγουμένου ελέγχου (αν έχει εκδοθεί κατά το παρελθόν). Εγκρίσεις τύπου (σε περίπτωση τροποποιήσεων ή μετασκευής του οχήματος). Πλήρες και ισχύον φαρμακείο, τρίγωνα, πυροσβεστήρα. Χρήσιμες Πληροφορίες: Το ΙΚΤΕΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ διενεργεί ελέγχους σε επιβατικά, φορτηγά ΙΧ και ΔΧ, και σε οχήματα βαρέου τύπου άνω των 3,5 τόνων (λεοφωρεία – φορτηγά). 1. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια επιβατικά και φορτηγά με μικτό βάρος μέχρι 3,5 τόνους διενεργείται σε τέσσερα (4) χρόνια (με περιθώριο ±1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι, των οχημάτων αυτών, είναι κάθε δύο χρόνια (με περιθώριο ±1 εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου). 2. Ο πρώτος έλεγχος για τα καινούργια Ε.Δ.Χ., Λεωφορεία, Ασθενοφόρα και Φορτηγά με μικτό βάρος μεγαλύτερο των 3,5 τόνων, διενεργείται σε ένα (1) έτος (με περιθώριο ± 1 εβδομάδα) μετά την έκδοση της πρώτης άδειας κυκλοφορίας. Οι επόμενοι έλεγχοι για τα οχήματα αυτά, είναι κάθε ένα (1) χρόνο με περιθώριο ±1 εβδομάδα μετά από την ημερομηνία που αναγράφει το δελτίο τεχνικού ελέγχου. 3. Υποχρεωτική έκδοση κάρτας ελέγχου καυσαερίων για όλα τα οχήματα κάθε χρόνο από την ημερομηνία 1ης άδειας. Πόση ώρα διαρκεί ο τεχνικός έλεγχος; Συνήθως 20 λεπτά. Σε εμάς προτεραιότητα έχει ο σωστός έλεγχος και οι αξιόπιστες μετρήσεις.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  12ο ΧΛΜ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Ρεθύμνου
  2831083000,2834022622
  6979222279
 • Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ρεθύμνου - Autovision - Tεχνικός Έλεγχος Αυτοκινήτων Ρέθυμνο Κρήτη

  Η AUTOVISION αποτελεί συνώνυμο του τεχνικού ελέγχου οχημάτων διεθνώς. Η παρουσία της στη Γαλλία, στην Κύπρο, στο Λίβανο, και η σταδιακή επέκταση της σε νέες αγορές όπως αυτή των Βαλκανίων την καθιστά έναν από τους μεγαλύτερους φορείς ελέγχου οχημάτων με διεθνές κύρος και αναγνώριση. Στην Ελλάδα η AUTOVISION δραστηριοποιείται από το 1999 ως προμηθευτής μηχανολογικού εξοπλισμού τεχνικού ελέγχου και τεχνογνωσίας για τα Δημόσια ΚΤΕΟ. Η ιδιωτικοποίηση του τεχνικού ελέγχου οχημάτων έδωσε σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας η οποία σταδιακά άρχισε να χτίζει το πρώτο και μεγαλύτερο Δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην χώρα, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τα πρότυπα οργάνωσης και λειτουργίας που επιτυχώς έχει εφαρμόσει στο δίκτυο ιδιωτικών της ΚΤΕΟ στη Γαλλία. Με άξονα την ποιοτική εξυπηρέτηση του οδηγού τόσο σε επίπεδο τεχνικού ελέγχου όσο και σε επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών η AUTOVISION βελτιώνει διαρκώς τις υπηρεσίες της εισάγοντας νέες μεθόδους και τρόπους εξυπηρέτησης στα πρότυπα που υπαγορεύονται από τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να καταστήσει τον τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) μία διαδικασία «φιλική» προς τον οδηγό και στο περιβάλλον.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  1ο χλμ Επαρχιακής Οδού Πλατανιά Αρκαδίου - Ρεθύμνου
  2831075000
  6972293281
 • ΙΚΤΕΟ Καραπάνος - ΙΚΤΕΟ Ανδραβίδα - Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων Ανδραβίδα - ΙΚΤΕΟ Βαρέων Οχημάτων - ΙΧ Επιβατικά - Φορτηγά - Βυτία - Μοτο Ανδραβίδα Κυλλήνη Ηλεία

  To Ιδιωτικό Κέντρο Ελέγχου Οχημάτων Ν. Ηλείας (Θανάσης Καραπάνος) παρέχει υπηρεσίες ελέγχου μηχανοκίνητων οχημάτων κάθε κατηγορίας. Αναλαμβάνουμε εμείς να περάσουμε το αυτοκίνητό σας απο όλες τις νόμιμες διαδικασίες. Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία που μας επιτρέπει να διεκπεραιώσουμε την υπόθεσή σας με συνέπεια και ταχύτητα, χωρίς εσείς να λείψετε απο τις υποχρεώσεις σας. Σκοπός μας η εξυπηρέτησή σας.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Διασταύρωση Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου με ΕΟ Αεροδρομίου Κυλλήνης - Κυλλήνη
  2623054071
  6932589812
 • ΙΚΤΕΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΚΤΕΟ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - ΖΕΡΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, Λάρισα. Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων, Λάρισα.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  122028
  Στείλτε e-mail
  2ο ΧΛΜ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΦΑΛΑΝΗΣ - ΕΝΑΝΤΙ ΕΛΒΑΚ - Λάρισα
  2410591700
  6972031648
 • ΚΤΕΟ Auto Arta - Ιδιωτικό ΚΤΕΟ - Λαϊνάς Φώτιος και ΣΙΑ ΕΕ - Άρτα

  A U T O   A R T A ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ   Απόλυτη ασφάλεια, για το όχημα σας, πλήρης και αποτελεσματικός ο έλεγχος… Σύγχρονο και λειτουργικό, είναι το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ “AUTOARTA”, που λειτουργεί στην Εθνική Οδό Άρτας – Ιωαννίνων, στην διασταύρωση Ρόκκα,  υπό την διεύθυνση του κ. Φώτη Λαϊνά. Σε σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους, όπου ο οδηγός του αυτοκινήτου αισθάνεται άνετα, βλέπει την διαδικασία ελέγχου να ολοκληρώνεται σε 20 λεπτά περίπου, χωρίς να περιμένει σε ατέλειωτες ουρές, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Οι εγκαταστάσεις του ΚΤΕΟ, καθώς και ο μηχανολογικός – ηλεκτρονικός εξοπλισμός, είναι τελευταίας τεχνολογίας και ο έλεγχος που γίνεται εξασφαλίζει την πλήρη ασφάλεια του αυτοκινήτου. Με πολλά χρόνια εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου, ο κ. Φώτης Λαϊνάς, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες για την λειτουργία του ΚΤΕΟ, ενώ το κόστος του ελέγχου, είναι μειωμένο σε σχέση με άλλα ΚΤΕΟ της περιοχής μας.       Βρισκόμαστε στο 3ο χλμ. Άρτας - Ιωαννίνων (διασταύρωση Ρόκκα), Άρτα Τηλέφωνο: 2681021501  ,  Φαξ: 2681021503

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ Άρτας - Ιωαννίνων (διασταύρωση Ρόκκα) - Αρτας
  2681021501
 • IKTEO POLIS ΛΑΡΙΣΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑ - IKTEO LARISSAS THESSALIA

  ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΤΕΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ! ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΧ - ΔΙΚΥΚΛΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΕΩΣ 3,5 tn ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΙΧ - ΦΟΡΤΗΓΑ ΕΩΣ 3,5tn!!    ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ: - ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ - ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 134 - Λάρισα
  2410555887
 • Mr KTEO ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - KTEO ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

  Mr. KTEO Άγιοι Ανάργυροι. Έλεγχος ΚΤΕΟ Αγίων Αναργύρων για επιβατηγά ΙΧ, δίκυκλα, φορτηγά ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, ταξί, αγοραία οχήματα, ασθενοφόρα και εκπαιδευτικά οχήματα (σχολών οδηγών). Είμαστε στη διάθεση σας, να σας ενημερώσουμε για το ΠΟΤΕ περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σας και να κλείσουμε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 10300 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα μας. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ: Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ. Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ. Τεχνικός έλεγχος βαρέων οχημάτων, Άγιοι Ανάργυροι Κάρτα καυσαερίων, Άγιοι Ανάργυροι Ειδικός έλεγχος υγραεριοκίνησης, Άγιοι Ανάργυροι  Τεχνικός έλεγχος ΜΟΤΟ, Άγιοι Ανάργυροι Τεχνικός έλεγχος μοτοσυκλετών, Άγιοι Ανάργυροι Mr KTEO, Άγιοι Ανάργυροι Mr KTEO Αττικής Ιδιωτικό ΚΤΕΟ, Άγιοι Ανάργυροι

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 322 - Αγιοι Ανάργυροι
  10300,2102381176
 • Mr KTEO ΡΕΝΤΗΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΡΕΝΤΗΣ - ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΡΕΝΤΗΣ - KTEO ΡΕΝΤΗΣ

  ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΡΕΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΜΟΤΟ,ΡΕΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ,ΡΕΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ,ΡΕΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΒΑΡΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ,ΡΕΝΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΝΧΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ,ΡΕΝΤΗΣ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ,ΡΕΝΤΗΣ ΚΤΕΟ ΑΤΤΙΚΗΣ,ΡΕΝΤΗΣ Mr KTEO,ΡΕΝΤΗΣ ΜΙΣΤΕΡ ΚΤΕΟ,ΡΕΝΤΗΣ ΚΤΕΟ,ΡΕΝΤΗΣ   Mr. KTEO Ρέντης. Έλεγχος ΚΤΕΟ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη για επιβατηγά ΙΧ, δίκυκλα, φορτηγά ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, ταξί, αγοραία οχήματα, ασθενοφόρα και εκπαιδευτικά οχήματα (σχολών οδηγών). Είμαστε στη διάθεση σας, να σας ενημερώσουμε για το ΠΟΤΕ περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σας και να κλείσουμε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 10300 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα μας. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ: Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ. Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΜΠΙΧΑΚΗ 30 - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  10300,2104901349
 • Mr KTEO ΧΑΪΔΑΡΙ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΧΑΪΔΑΡΙ - KTEO ΧΑΪΔΑΡΙ

  Mr. KTEO Χαϊδαρίου. Έλεγχος ΚΤΕΟ στο Χαϊδάρι για επιβατηγά, φορτηγά ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης, ταξί, αγοραία οχήματα, ασθενοφόρα και εκπαιδευτικά οχήματα (σχολών οδηγών). Είμαστε στη διάθεση σας, να σας ενημερώσουμε για το ΠΟΤΕ περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σας και να κλείσουμε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 10300 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα μας. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ: Καθημερινά: 7:00π.μ.-20:00μ.μ. Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 282 - Χαϊδάρι
  10300,2105811814
 • Mr.KTEO ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΓΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - KTEO ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

  Mr. KTEO Ασπροπύργου. Έλεγχος ΚΤΕΟ στον Ασπρόπυργο για βαρέα οχήματα, επιβατηγά ιχ, δίκυκλα, φορτηγά, ταξί, αγοραία οχήματα, ασθενοφόρα και εκπαιδευτικά οχήματα (σχολών οδηγών). Είμαστε στη διάθεση σας, να σας ενημερώσουμε για το ΠΟΤΕ περνάει ΚΤΕΟ το όχημά σας και να κλείσουμε το ραντεβού σας την ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί στο τηλέφωνο 10300 ή ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδα μας. ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΤΕΟ: Καθημερινά: 6:00π.μ.-20:00μ.μ. Σάββατο: 7:00π.μ.-15:00μ.μ. Ειδικός έλεγχος υγραεριοκίνησης, Ασπρόπυργος Καρτα καυσαερίων, Ασπρόπυργος Τεχνικός έλεγχος ΜΟΤΟ, Ασπρόπυργος Τεχνικός έλεγχος βαρέων οχημάτων, Ασπρόπυργος Τεχνικός έλεγχος μοτοσυκλετών,  Ασπρόπυργος Mr KTEO, Ασπρόπυργος Μίστερ ΚΤΕΟ, Ασπρόπυργος ΚΤΕΟ Αττικής ΚΤΕΟ, Ασπρόπυργος Ιδιωτικά ΚΤΕΟ, Ασπρόπυργος

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [9]
  Στείλτε e-mail
  18ο ΧΛΜ Ν.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΡΙΝΘΟΥ - Ασπρόπυργος
  10300,2105573034
 • My ΚΤΕΟ Λαμίας - ΚΤΕΟ Λαμία - Έλεγχος Οχημάτων Λαμία

  Το My ΚΤΕΟ Λαμίας ΙΚΕ αναλαμβάνει πλήρη έλεγχο για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσυκλέτες και έκδοση κάρτας καυσαερίων.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [4]
  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Δημοκρατίας - Λαμια
  2231030010,2221022222
  6936209696
 • Ι.ΚΤΕΟ ΜΑΛΕΡΔΟΣ - ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ - ΙΚΤΕΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

  ΙΚΤΕΟ ΜΑΛΕΡΔΟΣ στην Λειβαδιά. Θα μας βρείτε στο 2ο χιλιόμετρο Λειβαδιάς - Λαμίας. Κάρτα καυσαερίων Διεκπεραιώσεις Τεχνικός έλεγχος αυτοκινήτων - μοτοσυκλετών

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [6]
  2ο ΧΛΜ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ - ΛΑΜΙΑΣ - Λιβαδειά
  2261088811
  6976622640
 • Ι.ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ Α.Ε. - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΧΙΟΥ - ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ - ΚΤΕΟ ΧΙΟΣ

  Στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Χίου-Χαλκειούς βρίσκεται το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χίου. Μια υπερσύγχρονη μονάδα με εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια τεχνογνωσία του αντικειμένου και άμεση εξυπηρέτηση. Οι υπηρεσίες που αφορούν το ΚΤΕΟ είναι: Τεχνικός Έλεγχος Ελαφρών Οχημάτων Τεχνικός Έλεγχος ΜΟΤΟ Εκούσιος Έλεγχος Ελαφρών Οχημάτων Εκούσιος Έλεγχος ΜΟΤΟ Ειδικός Έλεγχος Υγραεριοκίνησης Ειδικός Έλεγχος Yποκυβισμού Εκπαιδευτικών ΜΟΤΟ Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων Στόχος μας η κυκλοφορία ασφαλών οχημάτων χωρίς επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΙΚΤΕΟ ΧΙΟΥ

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  3ο ΧΛΜ ΕΠ.Ο. ΧΙΟΥ - ΧΑΛΚΕΙΟΥΣ - Χίος
  2271081919
  6979111199
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ - ΙΚΤΕΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ - ΕΚΟΥΣΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ABS - ΕΛΕΓΧΟΣ ATP - ΕΛΕΓΧΟΣ ADR

  Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βαρδακώστας, ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιανουάριο του 2009 στο Βασιλικό Χαλκίδας με σκοπό να καλύψει ένα μεγάλο μέρος της Εύβοιας και της Βοιωτίας ελέγχοντας όλα τα Επιβατηγά ΙΧ και με προδιαγραφές για γραμμές ελέγχου Φορτηγών και Δίκυκλων οχημάτων. Σήμερα το ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ μπορεί και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για ελέγχους ΚΤΕΟ σε Επιβατηγά ΙΧ, Δίκυκλα, Φορτηγά και Βαρέα Οχήματα, αλλά και εκούσιους Τεχνικούς Ελέγχους, Ελέγχους Υγραεριοκίνησης, Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων, κλπ. Βασική αρχή και δέσμευση του ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ αλλά και φιλοσοφία κάθε στελέχους του, είναι να παρέχει στους πελάτες του υπηρεσίες που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις τους, να συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και να επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρεία. Με επιτυχία καλύπτεται το όραμα των στελεχών του ΙΚΤΕΟ ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ να εξελιχθεί η εταιρεία σε σημείο αναφοράς του νομού Ευβοίας στον τομέα του τεχνικού ελέγχου οχημάτων, αλλά και να συμβάλει καθημερινά και αδιαπραγμάτευτα μέσω των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, στην βελτίωση της οδικής ασφαλείας και συνεπώς στην προστασία της ανθρώπινης ζωής. Ιδιαίτερη σημασία δίδεται από όλα τα στελέχη του ΙΚΤΕΟ σε θέματα ασφαλείας της ανθρώπινης ζωής.

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΒΑΣΙΛΙΚΟ - Χαλκίδα
  2221052111,2221053221
 • ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ ΕΥΒΟΙΑΣ - ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ - ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ADR ATP ΕΥΒΟΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΗΒΑ

  Η εταιρεία  ιδρύθηκε το 2004 από το Μιχάλη Θαλάσση, ο οποίος διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο των οχημάτων, για περισσότερο από 35  έτη – και λειτουργεί  προσφέροντας υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου οχημάτων από το 2006 στην περιοχή Γλύφα-Χαλκίδας. Η εγκατάσταση αυτή έχει την υλικοτεχνική υποδομή με τις αυτόματες γραμμές  τεχνικού ελέγχου που διαθέτει να εκτελεί ελέγχους σε κάθε κατηγορίας όχημα (ελαφρά, βαρέα, φορτηγά,λεωφορεία,βυτιοφόρα καθώς και  δίκυκλα). ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Κύριο αντικείμενο της ΙΚΤΕΟ  Κ. ΕΛΛΑΔΑΣ Α.Ε – ΜΙΧΑΛΗΣ Γ. ΘΑΛΑΣΣΗΣ Α.Ε  είναι ο Περιοδικός Τεχνικός Έλεγχος Μηχανοκίνητα οχημάτων με τέσσερις (4) τουλάχιστο τροχούς που χρησιμοποιούνται για την οδική μεταφορά εμπορευμάτων των οποίων η μέγιστη επιτρεπόμενη μάζα δεν υπερβαίνει τα 3500 kg, εκτός των γεωργικών ελκυστήρων και μηχανημάτων.     Μηχανοκίνητα οχημάτων με τέσσερις (4) τουλάχιστο τροχούς, που χρησιμοποιoύνται για επιβατικές μεταφορές και των οποίων οι θέσεις καθημένων, εκτός της θέση του οδηγού, δεν υπερβαίνουν τις οκτώ (8) Εκπαιδευτικά Οχήματα Επιβατικά Δημοσίας Χρήσεως (Ταξί-Aγοραία) Ασθενοφόρα Μηχανοκίνητα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις επιβατικές μεταφορές και έχουν περισσότερες από 8 θέσεις καθημένων, εκτός της θέσεως του οδηγού. Μηχανοκίνητα οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά εμπορευμάτων, των οποίων η ανώτατη επιτρεπόμενη μάζα υπερβαίνει τα 3.500 Kg. Ρυμουλκούμενα και ημιρυμουλκούμενα, των οποίων η ανώτατη επιτρεπόμενη μάζα υπερβαίνει τα 3.500 Kg. Δίκυκλα μοτοποδήλατα και μοτοσικλέτες  Στους ελέγχους αυτούς περιλαμβάνονται οι αρχικοί έλεγχοι που διενεργούνται για την ταξινόμηση των οχημάτων καθώς και η έκδοση Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (Κ.Ε.Κ) στα πλαίσια του Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων είτε αυτοτελώς. Στους ειδικούς τεχνικούς ελέγχους περιλαμβάνεται και ο έλεγχος των εκπαιδευτικών οχημάτων ,αρχικός έλεγχος εγκατάστασης υγραεριοκίνησης καθώς και ο εκούσιος τεχνικός έλεγχος. Αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία έχει να επιδείξει έντονη δραστηριότητα σε δράσεις που στόχο έχουν να ενισχύσουν το έργο αθλητικών συλλόγων συλλόγων για άτομα με σοβαρές παθήσεις (καρδιακές παθήσεις κ καρκίνο). Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στα κοινωνικά δρώμενα. Επίσης βασική αρχή και δέσμευση της εταιρείας είναι η προστασία του περιβάλλοντος και η οδική ασφάλεια. Προς την κατεύθυνση αυτή έχουν υλοποιηθεί ενέργειες για την δωρεάν μέτρηση καυσαερίων και ηχομέτρησης σε διάφορα σημεία της πόλης. Όλοι οι έλεγχοι διενεργούνται από πιστοποιημένους ελεγκτές που διαθέτει το ΚΤΕΟ. Το ΚΤΕΟ φέρει διαπίστευση, ως φορέας ελέγχου για τον Τεχνικό έλεγχο οχημάτων από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (ΕΣΥΔ Α.Ε), με αριθμό καταχώρησης 268. Επίσης είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, από όπου και παρέχεται η άδεια λειτουργίας του. ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ 2 ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ : ΣΤΟ ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΒΑΤΙΚΑ Κ ΦΟΡΤΗΓ ΕΩΣ 3.5ΤΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 01/05/2011 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΗ  ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ. ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΙ – ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ Κ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ Κ ΓΡΑΜΜΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΚΥΚΛΑ (ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ). ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 08:00-18:00, ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00-15:00. Μπορείτε να μας βρείτε και στο www.kteoevia.gr

  Κατηγορία: ΚΤΕΟ – ΚΑΡΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ

  Φωτογραφίες [15]
  Στείλτε e-mail
  ΔΡΟΣΙΑ (ΓΛΥΦΑ) - Χαλκίδα
  2221022222,2221092100
Σελίδα 1 από 2