Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 11:09 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • NATURA AND PET - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - PET SHOP - ΕΜΒΟΛΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΑ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

  Κτηνιατρικό φαρμακείο - PET SHOP στο Αργοστόλι. Στο κατάστημα μας θα βρείτε οτιδήποτε χρειάζεστε για τον τετράποδο φίλο σας... - Υγειονομικά προϊόντα - Εμβόλια - Απολυμαντικά είδη  - Ενυδρεία - Ζωοτροφές κ.α. 

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Στείλτε e-mail
  ΣΙΤΕΜΠΟΡΩΝ 24 - Κεφαλονιά
  2671027897
 • ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ - ΕΙΔΗ PET - PET SHOP ΠΑΤΡΑ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΖΩΩΝ ΠΑΤΡΑ

  Ο “Κτηνιατρικός Κόσμος” έχει ως στόχο να εξασφαλίσει σε όλους εσάς και στους αγαπημένους σας φίλους προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές. Με την βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού θα βρείτε ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε την ιδανική τροφή και το κατάλληλο αξεσουάρ για το κατοικίδιό σας! Στο κατάστημά μας, με έδρα την Πανεπιστημίου 148 στην Πάτρα, θα βρείτε όλες τις κορυφαίες εταιρείες σε ανταγωνιστικές τιμές. Επειδή σκοπός μας είναι να κάνουμε την παροχή των υπηρεσιών μας πιο εύκολη, διαθέτουμε όλα τα προϊόντα μας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, για εύκολες on line αγορές ανά πάσα στιγμή με άνετη παράδοση στην πόρτα σας!  

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Στείλτε e-mail
  Πανεπιστημίου 148 - Πάτρα
  2610450026
  6974062490
 • Κτηνιατρικά Φάρμακα Αμαλιάδα - Μπινιώρη Δέσποινα - Μελισσοκομικά Είδη - Είδη Pet Shop Αμαλιάδα Ηλεία

  Μπινιώρη Δέσποινα Τεχνολόγος Ζωικής Παραγωγής Το κατάστημά μας με την υπεύθυνη συμβουλή ενός ειδικού, σας παρέχει λύσεις σε ότι χρειαστείτε. Εντός του καταστήματος θα βρείτε και προσφορές σε διάφορα είδη μας σε πολύ καλή ποιότητα και τιμές. Με εκτίμηση, Μπινιώρη Δ.    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Στείλτε e-mail
  Βύρωνος 34 - Αμαλιάδα
  2622021274
  6977002507
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗ - PET VET SUPPLIES

  Κτηνιατρικά είδη, Ηράκλειο  Pet shop delivery, Αθήνα Είδη κατοικιδίων, Αθήνα  Η PET-VET Supplies είναι μία απο τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου στην Ελληνική αγορά, με επιτυχημένη παρουσία από το 1984, και η πρώτη εταιρεία που δίδαξε στους Ελληνες ζωόφιλους την ύπαρξη ποιοτικών προιόντων.   Η ίδρυση της, δεν ήταν το αποτέλεσμα μίας απλής επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά η πραγματική επιθυμία του ιδρυτή της και των συνεργατών της, να δώσουν την ευκαιρία στο μικρό ζώο να απολαύσει την ποιότητα και την ποικιλία που του αξίζουν. Η διοίκηση της εταιρείας απο ανθρώπους που δεν είναι απλά επιχειρηματίες, αλλά λόγω της ιδιότητός τους πραγματικοί γνώστες των αναγκών των μικρών ζώων, τοποθετεί την εταιρεία σε συνεχή πλεονεκτική θέση.   Αυστηρό κριτήριο των επιλεγόμενων απο την εταιρεία προιόντων για εισαγωγή και διανομή αποτελεί όχι μονο το επιχειρηματικό κέρδος, αλλά και η ποιότητα και η χρησιμότητά τους.   Απο την στιγμή της ίδρυσής της μέχρι σήμερα, με σκληρή δουλειά, με μεγάλη συνέπεια και αυστηρά κριτήρια επιλογής των προιόντων που εισάγει, η PET- VET SUPPLIES, πέτυχε να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, με περισσότερα από 8500 διαφορετικά προϊόντα και δραστηριότητα που επεκτείνεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο.   Βασικός στόχος της εταιρείας, είναι η εξασφάλιση της μεγαλύτερης ποικιλίας προιόντων κορυφαίας ποιότητος, σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές, για όλα τα ζώα συντροφιάς.   Το προσωπικό της εταιρείας, απο το υψηλότερο διευθυντικό στέλεχος μέχρι το τηλεφωνικό κέντρο, είναι πανω απο όλα «ανθρωποι» και πραγματικοί συνεργάτες για όλους τους πελάτες της εταιρείας. Εμπειροι και ηθικοί, σκύβουν πάνω απο τα προβλήματα του κάθε επαγγελματία του χώρου, και προσφέρουν τη βοήθειά τους και τις γνώσεις τους, σεβόμενοι τόσο τους συνεργάτες όσο και τους ανταγωνιστές, χωρίς κομπασμό και αλαζονία, παρα το οτι γνωρίζουν πολύ καλά ότι ανήκουν στην πλέον αναγνωρισμένη και σεβαστή εταιρεία στο χώρο.   Οι μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες που παράγουν είδη για μικρά ζώα, συμπεριλαμβάνονται στους προμηθευτές και συνεργάτες της PET-VET SUPPLIES.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Φωτογραφίες [12]
  Στείλτε e-mail
  ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 20Α - Ηράκλειο
  2102840430
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΑΘΙΑ - ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΖΩΩΝ - PET SHOP - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  Στο κατάστημά μας θα βρείτε ζωοτροφές, ενυδρεία, κτηνιατρικά φάρμακα, καλλωπισμό κατοικιδίων όλων των ειδών. Το κατάστημά μας λειτουργεί από το 2006 με εμπειρία στον χώρο και στην φροντίδα των μικρών σας φίλων. Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο οι μικροί σας φίλοι θα νιώσουν όμορφα από την περιποίηση που προσφέρουμε. Ένας ολόκληρος κόσμος με όλα τα κατοικίδια σας περιμένει να τον επισκεφτείται από τις μοναδικές προσφορές. Ελάτε στον χώρο μας και θα κάνουμε το καλύτερο και οικονομικότερο για εσάς.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ

  Φωτογραφίες [6]
  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 28 - Βέροια
  2331071030
  6973725843