Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 04:57 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • 24 ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ

  Στο «24» θα βρείτε μια ομάδα έμπειρων κτηνιάτρων οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Στο πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο μας αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση αντιμετωπίζει ο μικρός σας φίλος. Είτε είναι αργά τη νύχτα, είτε μεσημέρι, είτε ξημερώματα, δεν είναι "εκτός ωραρίου" για εμάς.   ΤΜΗΜΑΤΑ: Παθολογικό, οδοντιατρικό, χειρουργικό, καρδιολογικό, ορθοπαιδικό, μαιευτικό.  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ακτινολογικές, υπέρηχος, αιματολογικές, βιοχημικές, ουρολογικές, κοπρανολογικές, ενδοσκοπήσεις, εμβολιασμοί, αποπαρασιτισμοί.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 91 - Ηλιούπολη
  2109933670
  6999966966
 • Animal Health - Σταθόπουλος Μαρίνης | Κτηνιατρείο Καλλιθέα Αττική

          Animal Health Σταθόπουλος Μαρίνης | Κτηνιατρείο Καλλιθέα Αττική Το κτηνιατρείο μας “Animal Health” το οποίο βρίσκεται στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στην Καλλιθέα, είναι καθημερινά κοντά σας προσφέροντας ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.  Με αγάπη για τους τετράποδους φίλους μας και έχοντας εργαστεί χρόνια σε κτηνιατρεία, κλινικές και φιλοζωικές, ο κτηνίατρος “Σταθόπουλος Μαρίνης” έχει δημιουργήσει έναν ευχάριστο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο υγείας για κάθε κατοικίδιο.                                   ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ παρέχουμε, με συνέπεια και επαγγελματισμό, μία σειρά ​από ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες για σκύλους, γάτες αλλά και για κάθε μικρό ζώο. Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό, στο κτηνιατρείο μας, παρέχουμε όλων των ειδών διαγνωστικές εξετάσεις, διεξάγουμε χειρουργικές επεμβάσεις και προσφέρουμε υπηρεσίες νοσηλείας. Είτε πρόκειται για την πρόληψη, τη διάγνωση ή τη θεραπεία, το κτηνιατρείο μας και η έμπειρη ομάδα του, είναι εδώ για να παράσχουν εξειδικευμένες και προσαρμοσμένες λύσεις.                     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να κλείσετε ραντεβού και εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικιδίου.                 2130464108                                         Το κατοικίδιό σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και για αυτό εμείς είμαστε εδώ! Ο έμπειρος κτηνίατρος και η ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να περιθάλψουν το κατοικίδιο σας και να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την υγεία του.                                       Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους που αγαπούν τα κατοικίδια και μπορούν να αντιμετωπιστούν από τα πιο απλά, μέχρι και τα πιο δύσκολα περιστατικά.         ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι η φροντίδα κάθε ζώου, από τη πρώτη μέρα της γέννησης ή της απόκτησής του και η προσπάθεια, με άμεση και διαρκή συνεργασία μαζί σας, να του εξασφαλίσουμε μακροβιότητα και καλή ποιότητα ζωής.                

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  4359
  Στείλτε e-mail
  Γρ. Λαμπράκη 18 - Καλλιθέα
  2130464108
  6979641765
 • ANIMAL MEDICAL CENTER - ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΖΩΩΝ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ

  Το Animal Medical Center αποτελεί πρότυπο ιατρείο μικρών ζώων το οποίο προσφέρει την καλύτερη φροντίδα στα ζώα και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες του.   Διαθέτουμε σύγχρονο κτηνιατρικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου ενώ οι κτηνίατροί μας έχουν λάβει ανώτερη και πολυετή εκπαίδευση στην ιατρική των ζώων συντροφιάς στο εξωτερικό.   Πάνω απ’ όλα, όσοι εργαζόμαστε στο Animal Medical Center διαθέτουμε οι ίδιοι κατοικίδια και κατανοούμε απόλυτα τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στους πελάτες μας και τα ζώα. 

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 267 - Νέο Ψυχικό
  2106717031
 • MYKONOS VET - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  MYKONOS VET ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ | ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Το Κτηνιατρικό Κέντρο "Mykonos Vet" βρίσκεται 1,7 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Μυκόνου στην τοποθεσία Κλούβας. Με επικεφαλής τον Dr Κώστα Κωνσταντίνου, απόφοιτο του Α.Π.Θ., προσφέρουμε από το 2014 τις υπηρεσίες μας με σεβασμό και φροντίδα στους τετράποδους φίλους μας. Κύριο μέλημά μας είναι η καλή υγεία των ζώων και φροντίζουμε για αυτό συνδυάζοντας εμπειρία ετών με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογικό εξοπλισμό.   Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντικότητα ενός κατοικίδιου στη ζωή μας, δίνουμε εξαιρετική σημασία στον τομέα της πρόληψης για να εξασφαλίσουμε μια ισορροπημένη υγεία για το ζωάκι μας. Πραγματοποιείται έγκυρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε είδους πάθησης με φαρμακευτική ή χειρουργική επέμβαση. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό, ώστε οι μικροί μας φίλοι να λαμβάνουν τη φροντίδα και την περιποίηση που τους αξίζει.       Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και επήγοντα περιστατικά επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2289027549 και 6932470099. Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας Δευ-Παρ 10:00-14:00 και 17:30-20:30 / Σαβ 10:00-14:00    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Mykonos Vet Clinic - Μύκονος
  2289027549
  6932470099
 • NORTHVET ANIMAL CARE CENTER - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ - ΕΜΒΟΛΙΑ - ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ

  To Κτηνιατρικό Κέντρο NorthVet Animal Care Center βρίσκεται στη Νέα Ερυθραία στην οδό Τατοίου 98. Το NorthVet Animal Care Center είναι ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο κέντρο, έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους σας. Εξυπηρετεί τις περιοχές της Νέας Ερυθραίας, της Κηφισιάς και όλες τις τριγύρω περιοχές.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Τατοΐου 98 - Νέα Ερυθραία
  2108081639
 • Pet & Vet | Κτηνιατρείο Ελασσόνα

        Pet & Vet Κτηνιατρείο Ελασσόνα  Το κτηνιατρείο μας "Pet & Vet" το οποίο βρίσκεται στην Ελασσόνα, είναι καθημερινά κοντά σας, παρέχοντας κτηνιατρικές υπηρεσίες σε κατοικίδια αλλά και σε παραγωγικά ζώα, με την μέγιστη φροντίδα και την περιποίηση που τους αξίζει. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο, το οποίο στελεχώνεται από εμπειρους κτηνιάτρους έτοιμους πάντα να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε περιστατικό παρουσιάσει το κατοικίδιο ή το παραγωγικό σας ζώο, παθολογικό ή χειρουργικό.  Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντικότητα ενός κατοικίδιου στη ζωή μας, καθώς και του παραγωγικού ζώου για τους κτηνοτρόφους, δίνουμε εξαιρετική σημασία στον τομέα της πρόληψης για να εξασφαλίσουμε μια ισορροπημένη υγεία για το ζώα σας.           ΕΓΚΥΡΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ Διαθέτοντας σύγχρονα μηχανήματα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε έγκυρη διάγνωση και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, να βρούμε την ιδανική αντιμετώπιση κάθε είδους πάθησης με φαρμακευτική ή χειρουργική επέμβαση. Το έμπειρο προσωπικό μας μοιράζεται μαζί σας την αγάπη του για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας, και φροντίζει πάντα με σεβασμό για την υγεία και την εμφάνιση του.         Παράλληλα, εξυπηρετούμε κτηνοτροφικές μονάδες με την παρουσία κτηνιάτρου στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα την Ελασσόνα και όλο το νομό Λαρίσης. Κύριο μέλημά μας είναι η καλή υγεία των ζώων και φροντίζουμε για αυτό συνδυάζοντας εμπειρία ετών με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογικό εξοπλισμό.           Στο χώρο του κτηνιατρίου μας λειτουργεί και Pet Shop με όλα τα απαραίτητα φάρμακα, είδη διατροφής και αξεσουάρ, για την καλύτερη φροντίδα του κατοικίδιου ή του παραγωγικού ζώου σας.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ   ή περάστε από το κτηνιατρείο μας στην Ελασσόνα και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι  δίπλα σας, για να σας ενημερώσει και να αναλάβει την φροντίδα που χρειάζεται το ζωάκι σας.  

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Σοφοκλέους 2 - Ελασσόνα
  2493023792
  6977870175 Ευαγγέλου Ν. Δημήτης, 6980140178 Νταλαμπύρας Ε. Ζήσης
 • PET SHOP ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΟΕ

  Κτηνιατρείο - Pet shop. Κτηνιατρική κλινική Αμαζόνιος. Φροντίδα - περιποίηση και ιατρικη περίθαλψη ζώων. Η κτηνιατρική κλινική "Αμαζόνιος" δημιουργήθηκε έχοντας σαν κριτήρια το συναίσθημα της φιλοζωίας και τη βαθύτερη ιατρική γνώση στον τομέα μικρών ζώων. Μετά από πολυετή εμπειρία και με διαρκή επιμόρφωση πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες στους μικρούς σας φίλους. Για να διατηρήσουμε τα ζώα στις σύγχρονες κατοικίες χρειαζόμαστε διάφορα εξαρτήματα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πληθώρα αντικειμένων για την εμφάνιση, την υγεία, την ασφάλεια και την διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  82924
  Στείλτε e-mail
  ΦΑΡΣΑΛΩΝ 219 - Λάρισα
  2410661188
 • PET’S BEST FRIEND Κτηνιατρική Κλινική Μαραθώνας - Κτηνίατρος - Ιατρείο Μικρών Ζώων Μαραθώνας - Εμβολιασμοί Κατοικιδίων - Ιατρικές Υπηρεσίες - Χειρουργικές Επεμβάσεις Μικρών Ζώων - Αιματολογικές Εξετάσεις - Ακτινογραφίες Κατοικιδίων Μαραθώνας

  PET’S BEST FRIEND ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ  ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ -ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ-ΠΑΛΛΗΝΗ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ-ΡΑΦΗΝΑ-ΣΧΟΙΝΙΑΣ- ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ Το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο βρίσκεται στην  Λ. Δημοκρατίας 38 στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΤΤΙΚΗ  και έχει οργανωθεί με μεράκι και αγάπη για τα ζώα από την πτυχιούχο κτηνίατρο Χαραλαμποπούλου Ελεάνα Αποτελεί ένα επιστημονικό, άρτια εξοπλισμένο αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους και να τους παράσχει κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου. Η κλινική μας, δέχεται τα ζωάκια χωρίς ή κατόπιν ραντεβού, για πιο άμεση εξυπηρέτηση και προσφέρει καθημερινά κτηνιατρικές υπηρεσίες, όπως: εξέταση και εμβολιασμό ζώων, ενέργειες για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ζώου όπως χειρουργεία, ακτινογραφίες και διάφορες εξετάσεις. Συμβουλευτείτε τον κτηνιάτρους σας, διασφαλίστε προηγμένη ιατρική φροντίδα για το αγαπημένο σας τετράποδο!  Μέλημά μας, στο ,PET’S BEST FRIEND, να παράσχουμε υπεύθυνη και εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα, ώστε να ξαναγίνουν τα ζώα σας… υγιή και χαρούμενα! Περιγραφή υπηρεσιών παθολογικό τμήμα χειρουργικό τμήμα μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις οδοντιατρικό τμήμα επείγοντα περιστατικά νοσηλεία Σήμανση και καταγραφή ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους Για πληροφορίες, καλείτε το 2294067311 και 6946164154 ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ..ΜΑΡΑΘΩΝΑ-ΠΑΛΛΗΝΗ-ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ-ΡΑΦΗΝΑ-ΣΧΟΙΝΙΑ-ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ –ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ Με εκτίμηση, Ελεάνα Χαραλαμποπούλου  

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Δημοκρατίας 38 - Μαραθώνας
  2294067311
  6946164154
 • Vet Pal | Κτηνιατρείο Παλαμάς Καρδίτσας

      VET PAL Κτηνιατρείο | Παλαμάς Καρδίτσας Το κτηνιατρείο ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2021, στον Παλαμά Καρδίτσας, από τον Βάιο Ντελή, απόφοιτο του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής για σύγχρονη κτηνιατρική επίβλεψη, τόσο των οικόσιτων ζώων (συντροφιάς και παραγωγικών), όσο και των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, όπως επίσης και η ανάγκη για σωστή και έγκυρη ενημέρωση των ιδιοκτητών, όσον αφορά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στα ζώα, αλλά και για τα δικαιώματα των ζώων, με βάση τα σύγχρονα ελληνικά και παγκόσμια κριτήρια και νομοθεσίες.  Γίνεται ανάληψη περιστατικών τόσο εντός του χώρου του κτηνιατρείου, όσο και στο δικό σας χώρο, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του ζώου. Βασικό στόχο αποτελεί η σωστή και ειλικρινής σχέση με τους πελάτες, με σκοπό την πρόληψη αλλά και την άμεση θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος προκύπτει, μέσω της συνεργασίας μαζί τους.            Κατανοούμε ότι υπάρχουν περιστάσεις όπου το κατοικίδιό σας δεν μπορεί να μετακινηθεί για να λάβει την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα. Για αυτό τον λόγο, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες κτηνιατρικής φροντίδας στον χώρο σας, φέρνοντας την πείρα μας και τον εξοπλισμό μας στην άνεση του σπιτιού σας.             Με αγάπη & φροντίδα Στο κτηνιατρείο μας, προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία προϊόντων για τη φροντίδα και την ευεξία των ζώων σας. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη για οικόσιτα και παραγωγικά ζώα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες τους. Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα τροφών για κατοικίδια και παραγωγικά ζώα, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε είδους και φάσης της ζωής τους. Ανεξάρτητα από το αν έχετε σκύλο, γάτα, πουλί ή άλλο κατοικίδιο, θα βρείτε ποιοτικές τροφές που παρέχουν τη σωστή διατροφική αξία και την απαραίτητη θρέψη. Επιπλέον, παρέχουμε φάρμακα και αντιπαρασιτικά για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών και παρασίτων. Ο κτηνίατρος μας μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με τη σωστή χρήση και δοσολογία των φαρμάκων, προσφέροντας ένα αποτελεσματικό και ασφαλές περιβάλλον για τη φροντίδα του ζώου σας.               ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ   vetpal43200@gmail.com     2444301203 | 6945138514     Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς Καρδίτσας    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς - Καρδίτσας
  2444301203
  6945138514
 • Ιατρείο Μικρών Ζώων Καβάλα | Χριστοφόρου | Κτηνιατρείο Καβάλα - Κτηνίατρος Καβάλα - Εμβολιασμοί - Χειρουργικές Επεμβάσεις Κατοικιδίων - Αιματολογικές Εξετάσεις - Ιατρικές Υπηρεσίες Μικρών Ζώων Καβάλα - Κτηνίατροι

  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΒΑΛΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΒΑΛΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΚΑΒΑΛΑ Το Σύγχρονο Κτηνιατρικό Κέντρο βρίσκεται στην  Χρ. Σμύρνης 5 στην ΚΑΒΑΛΑ από το 1997 και έχει οργανωθεί με μεράκι και αγάπη για τα ζώα από την πτυχιούχο κτηνίατρο  Ελισάβετ  Χριστοφόρου.  Αποτελεί ένα επιστημονικό, άρτια εξοπλισμένο αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους και να τους παράσχει κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου. Η κλινική μας, δέχεται τα ζωάκια χωρίς ή κατόπιν ραντεβού, για πιο άμεση εξυπηρέτηση και προσφέρει καθημερινά κτηνιατρικές υπηρεσίες, όπως: εξέταση και εμβολιασμό ζώων, ενέργειες για την βελτίωση της κατάστασης της υγείας του ζώου όπως χειρουργεία, ακτινογραφίες και διάφορες εξετάσεις. Σκοπός και στόχος μας είναι η παροχή άρτιων κτηνιατρικών υπηρεσιών βασισμένων στην αγάπη για τα ζώα. Περιγραφή υπηρεσιών -Εμβολιασμοί -Χειρουργικές επεμβάσεις -Αιματολογικές εξετάσεις -Κτηνιατρικά φάρμακα -Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών -Κλινική εξέταση -Σήμανση και καταγραφή ζώων συντροφιάς και των ιδιοκτητών τους Για πληροφορίες και ραντεβού καλείτε το 2510247541 και 6944659919 Με εκτίμηση, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ         Ιατρικες Υπηρεσιες Μικρων Ζωων Καβαλα, Κτηνιατρειο Καβαλα, Κτηνιατρος Καβαλα, Χειρουργικες Επεμβασεις Κατοικιδιων Καβαλα, Ιατρειο Μικρων Ζωων Καβαλα,  Κτηνιατρος Καβαλα, Κτηνιατροι Καβαλα, Εμβολιασμοι, Χειρουργικες Επεμβασεις Κατοικιδιων

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Β’ Πάροδος Χρ. Σμύρνης 5 - Καβάλα
  2510247541
  6944659919
 • ΚΕΦΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Κτηνίατρος Αμαλιάδα - Κτηνιατρικό Κέντρο Αμαλιάδα

        ΚΕΦΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Κτηνίατρος Αμαλιάδα - Κτηνιατρικό Κέντρο Αμαλιάδα Ο κτηνίατρος “ΚΕΦΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” όντας απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το 2009 αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό του κτηνιατρείο στην Αμαλιάδα, με κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών κτηνιατρικών υπηρεσιών και προϊόντων στους τετράποδους φίλους μας. Με αγάπη και πολύ μεράκι, ασχολείται με την υγεία και την φροντίδα ζώων συντροφιάς και παραγωγικών ζώων. Παρέχει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, όλο το φάσμα των κτηνιατρικών υπηρεσιών, από απλούς εμβολιασμούς έως και χειρουργικές επεμβάσεις. Παράλληλα, πραγματοποιεί καλλωπισμό κατοικιδίων ενώ διαθέτει κτηνιατρικά φάρμακα και αξεσουάρ.                     Ο κτηνίατρος, πραγματοποιεί κατόπιν συνεννόησης, επισκέψεις κατ’ οίκων καθώς και επισκέψεις σε κτηνοτροφικές μονάδες σε όλη την Αμαλιάδα.                       Για περιστατικά που απαιτείται παρακολούθηση αλλα και για μετεγχειρητικές καταστάσεις που χρειάζονται εξειδικευμένες συνθήκες ανάνηψης ή αποθεραπείας, παρέχεται νοσηλεία σε σύγχρονες εγκαταστάσεις. Τόσο η πείρα και η επιστημονική γνώση του κτηνιάτρου, όσο και η ύπαρξη εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας συμβάλλουν στην εξασφάλιση της καλύτερης φροντίδας για το κατοικίδιο αλλά και το παραγωγικό σας ζώο.  Στόχος του κτηνιατρείου στην Αμαλιάδα είναι η φροντίδα κάθε ζώου, από τη πρώτη μέρα της γέννησης ή της απόκτησής του και η προσπάθεια, με άμεση και διαρκή συνεργασία μαζί σας, να του εξασφαλίσουμε μακροβιότητα και καλή ποιότητα ζωής μέσω της πρόληψης αλλά και της αντιμετώπισης των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.                      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ με το κτηνιατρείο στην Αμαλιάδα για να κλείσετε ραντεβού για τον τετράποδο φίλο σας και εμπιστευτείτε την φροντίδα του στους ειδικούς.   

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Κουρογιανόπουλου 20 - Αμαλιάδα
  6974316120
 • Κογιάννης Χρήστος | Κτηνίατρος - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα

            ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κτηνίατρος  - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα Το κτηνιατρικό κέντρο “Κογιάννης Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, βρίσκεται κοντά σε κάθε κατοικίδιο εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν την σωστή φροντίδα και υγεία του τετράποδου φίλου σας. Αποτελεί ένα επιστημονικό, άρτια εξοπλισμένο αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους και να τους παράσχει κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου. Η αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους μας οδήγησε στο δημιουργήσουμε το κτηνιατρικό κέντρο μας και να το εξοπλίσμουμε με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών σε σκύλους, γάτες, πτηνά και σε κάθε κατοικίδιο.             Το κτηνιατρικό μας κέντρο πλαισιώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα κτηνιατρικών υπηρεσιών – παθολογικό, χειρουργικό, μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οδοντιατρικό, επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία καθώς και τον καλλωπισμό του κατοικιδίου σας. Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ζώο και τον ιδιοκτήτη, αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν τη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται όλα αυτά τα χρόνια στο κτηνιατρικό μας κέντρο.  Βασικός στόχος μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων αλλά και να γίνουμε ένα κτηνιατρικό κέντρο όπου οι γνώσεις, η τεχνολογία αιχμής και η αφοσίωσή μας θα είναι η βάση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα κατοικίδια και στις “οικογένειές’’ τους.               Επισκεφτείτε το κτηνιατρείο μας ή περάστε από το κτηνιατρείο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι  δίπλα σας, για να σας ενημερώσει και να αναλάβει την φροντίδα που χρειάζεται το κατοικίδιό σας.    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Καραθάνου 66 - Λάρισα
  2410255696
 • Κτηνιατρείο - Καλλωπισμός Κατοικίδιων Μύκονος

      ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ Μύκονος Η κτηνίατρος Αθήνα Tσόκανα έχει τελειώσει την κτηνιατρική σχολή του Αριστοτελείου πανεπιστημίου θεσσαλονικης το 2011 και το 2013 άνοιξε στα Αγγελικα το  ιατρείο της,κατι  που αποτελούσε  το όνειρο της από μικρή. Παρακολουθει συνεχώς εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια για να ανταποκρινεται σε καθε απαιτητικο και δυσκολο περιστατικο. Η αγάπη μας για τα μικρά ζώα είναι η κινητήρια δύναμή  που μας ώθησε στο να δημιουργήσουμε στην Μύκονο έναν ευχάριστο χώρο που κάθε κατοικίδιο μπορεί να απολαύσει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το έμπειρο προσωπικό μας μοιράζεται μαζί σας την αγάπη του για τους μικρούς τετράποδους φίλους μας, και φροντίζει πάντα με σεβασμό για την υγεία και την εμφάνιση του.         Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας για να περιθάλψει το κατοικίδιο σας και να δώσει χρήσιμες συμβουλές για την υγεία του. Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ φιλοσοφία μας είναι η παροχή άρτιων κτηνιατρικών υπηρεσιών και η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των ζώων.     ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  Εμβολιασμοί σε σκύλους, γάτες, κουνέλια, αιγοπρόβατα. Παντα ενημερωμένοι για τα τελευταία εμβόλιακα πρωτόκολλα.  Καθαρισμός Δοντιών με Υπερήχους.  Στειρώσεις σε σκύλους και γάτες με χρήση αναισθητικής μηχανής, παροχή οξυγόνου και καταγραφή ζωτικών ενδείξεων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, με μονιτορ.  Αντιμετώπιση ορθοπεδικών περιστατικών σε συνεργασία με ορθοπεδικό.   ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ  Γενική αίματος με αποτελέσματα σε 3 λεπτά, με την αξιοπιστία της Sysmex.  Βιοχημικές εξετάσεις έγκυρα και γρήγορα. Με τον idexx Catalyst One στον εξοπλισμό μας, έχουμε αποτελέσματα 25 παραμέτρων μέσα σε 7 λεπτά, ενώ σε 15 λεπτά έχουμε αποτελέσματα ορμονολογικών εξετάσεων (προγεστερόνη,φρουκτπζαμίνη, θυρορμόνη). Επίσης είναι η εφικτή η μέτρηση φαινοβαρβιτάλης, εξέταση ρουτίνας για επιληπτικά ζώα που παίρνουν αντίστοιχη αγωγη και χωρίς να χρειάζεται να αποσταλεί δείγμα σε εργαστήριο εκτός του νησιού και να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Sdma-τι είναι.  Ωτοσκοπηση με απλό και βίντεο ωτοσκόπιο.  Οφθαλμοσκόπιο και μέτρηση ενδοφθάλμιας πίεσης.  Μικροσκόπηση επιχρισμάτων.  Γενική ούρων.  Ορολογικές για λοιμώδη.   Βιοψίες.  Χειρουργικές επεμβάσεις.  Νοσηλεία.  Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικων.  Επίσκεψη κατοίκον.       Το κατοικίδιό σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και για αυτό εμείς είμαστε εδώ! Η αστείρευτη αγάπη που δείχνουμε απέναντι σε όλα τα ζώα που ερχόμαστε σε επαφή, ο αυστηρός επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε σε οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει, αλλά και η λεπτομερής παρατηρητικότητα μας που προλαμβάνει πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή για την φροντίδα και την υγεία του κατοικίδιου σας.     ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-14:00 & 18:00-20:00  Σάββατο: 09:00 - 14:00  Έκτακτα περιστατικά: 6987444691 & 6987444692 Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. Στη διάθεση σας πάντα για τα επείγοντα περιστατικά: 6987444691 & 6987444692      

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αγγελικά - Μύκονος
  2289077365
  6987444692, 6987444691
 • Κτηνιατρείο - Κτηνιατρική Μέριμνα - Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Μικρων Ζώων & Παραγωγικών Ζώων - Άστρος, Αρκαδίας

        ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ Κτηνιατρείο - Κτηνιατρικές Υπηρεσίες Μικρών & Παραγωγικών Ζώων - Άστρος Αρκαδίας Η Κτηνιατρική Μέριμνα αποτελεί ένα σημαντικό κτηνιατρείο που βρίσκεται στην περιοχή του Άστρους στην  Αρκαδία. Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 με στόχο να προσφέρει ποιοτική κτηνιατρική φροντίδα και υπηρεσίες για τα ζώα της περιοχής και των γύρω περιοχών. Στην Κτηνιατρική Μέριμνα διαθέτουμε εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία στη φροντίδα των μικρών και παραγωγικών ζώων, και είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής περίθαλψης για τους τετράποδους φίλους μας. Είτε πρόκειται για σκύλους, γάτες, κουνέλια, πτηνά, εξωτικά ζώα ή ζώα εκτροφής, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό για να διαγνώσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε προβλήματα υγείας.             YΠΗΡΕΣΙΕΣ Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το κτηνιατρείο μας περιλαμβάνουν τακτικά κτηνιατρικές υπηρεσίες καθώς και συμβουλές για τη διατροφή και τη σωστή φροντίδα των ζώων. Επιπλέον παρέχουμε καλλωπιστικές υπηρεσίες και διαθέτουμε είδη κατοικιδίων και μια ποικιλία από προϊόντα για την ευημερία των ζώων μας. Με τις κατάλληλες συμβουλές μπορούμε να επιλέξουμε προϊόντα που θα βοηθήσουν στη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας των κατοικιδίων μας. Περισσότερρα           ΣΤΟ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΖΩΩΝ Συνεπώς, παρέχουμε συμβουλές και εκπαίδευση για τη σωστή φροντίδα, τη διατροφή και την πρόληψη προβλημάτων υγείας και έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι τα αγαπημένα μας ζώα θα ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή. Στην Κτηνιατρική Μέριμνα είμαστε γνωστοί για το φιλικό και ευγενικό περιβάλλον που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η ευαισθησία και η φροντίδα προς τα ζώα είναι πάντα η προτεραιότητα μας.               EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Επισκεφθείτε μας στο κτηνιατρείο μας στην επαρχιακή οδό Μελιγού Κυνουρίας Άστρος Λεωνιδίου στην Αρκαδία ή επικοινωνήστε μαζί μας και εμπιστευθείτε την υγεία και τη φροντίδα των μικρών και παραγωγικών ζώων σας. Με την επαγγελματική του προσέγγιση και την αγάπη μας για τα ζώα είμαστε η ιδανική επιλογή για εσάς και τα κατοικίδια σας. Περισσότερα    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Επαρχιακή Οδός Μελιγού Κυνουρίας Άστρος Λεωνιδίου - Αρκαδία
  2755023951
  6974123369
 • Κτηνιατρείο - Κτηνίατρος Χίος - ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ - Χειρουργικό Τμήμα - Μαιευτικό Τμήμα - Μικροβιολογικό Τμήμα - Καλλωπισμός Κατοικιδίων Χίος

  ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ Κτηνιατρείο - Κτηνίατρος Χίος Το κτηνιατρείο μας “ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΙΝΟΥ” το οποίο βρίσκεται στην Χίο, είναι κοντά σε κάθε κατοικίδιο εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν την σωστή φροντίδα και υγεία του τετράποδου φίλου σας. Αποτελεί ένα επιστημονικό, άρτια εξοπλισμένο αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους και να τους παράσχει κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου. Η αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους μας οδήγησε στο δημιουργήσουμε το κτηνιατρείο μας στην Χίο και να το εξοπλίσμουμε με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών σε σκύλους, γάτες, πτηνά και σε κάθε κατοικίδιο.  

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Θυμιανά - Βαλάνας - Χίος
  2271030422
  6947100924
 • Κτηνιατρείο Γαλάτσι Αττικής - Ιατρείο Μικρών Ζώων Γαλάτσι Αττικής - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΑΚΑΤΟΥΡΑ - Κτηνίατρος στο Γαλάτσι - Κτηνίατροι Γαλάτσι

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΑΚΑΤΟΥΡΑ Ιατρείο Μικρών Ζώων Γαλάτσι Αττικής Στο Γαλάτσι, θα βρείτε το ιατρείο μικρών ζώων “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΤΣΑΚΑΤΟΥΡΑ” το οποίο διαθέτοντας εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενό του, προσφέρει σύγχρονη και πλήρη κτηνιατρική περίθαλψη. Στο ιατρείο μικρών ζώων στο Γαλάτσι, αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τις εξετάσεις και πραγματοποιούμε με υπευθυνότητα επεμβάσεις, απο τις πιο απλές έως τις πιο σύνθετες. Επισκεφτείτε με τον μικρό σας φίλο το ιατρείο μικρών ζώων που διαθέτουμε στο Γαλάτσι και να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον.  

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Σαπφούς 20 - Γαλάτσι
  2102925927
  6937164861
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΟΔΟΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΩΝ

  Πλήρης κλινική και εργαστηριακή κάλυψη ζώων, χειρουργικά και οδοντιατρικά περιστατικά ζώων, επισκέψεις κατ' οίκον για ζώα, grooming (κουρέματα κ μπάνιο ζώων), Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 6 - ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2310462638
  6942291701
 • Κτηνιατρείο Λάρισα - Ιατρείο Μικρών Ζώων Λάρισα - Κτηνίατρος Λάρισα - Κτηνίατροι Λάρισα - Γαστροσκοπήσεις Σκύλου-Γάτας - Ψηφιακές Ακτινογραφίες - Υπέρηχος Καρδιάς Σκύλου - Καλλωπισμός Γάτας-Σκύλου - Χειρουργικές Επεμβάσεις Σκύλου-Γάτας - Εμβολιασμοί Ζώων

  Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την Κλινική LarissaVet, την οποία δημιουργήσαμε για την καλύτερη περίθαλψη και νοσηλεία των μικρών μας φίλων. Η ομάδα μας δημιούργησε ένα χώρο, ο οποίος είναι συνάμα σύγχρονος , λειτουργικός , ευχάριστος και λιγότερο στρεσογόνος για ανθρώπους και κατοικίδια. Για το λόγο αυτό δημιουργήσαμε: ·       Ξεχωριστούς χώρους αναμονής για γάτες και σκύλους, και δυνατότητα εισόδου - εξόδου από άλλη είσοδο για ευερέθιστα ζώα. ·       Δυο εξεταστήρια για  γάτες, μικρόσωμους και μεγαλόσωμους σκύλους. ·       Δυο πλήρως οργανωμένα χειρουργεία με δυο αναισθητικές μηχανές για απλές και για πιο εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις. Δώσαμε μεγάλη σημασία στην καλύτερη αποστείρωση του χώρου με ευκολίες όπως ποδοδιακόπτες νερού, απολυμαντικά με φωτοκύτταρο και χρήση συσκευής απολύμανσης αέρα ακτινοβολίας UV-C. ·       Αίθουσα ενδοσκοπήσεων για γαστροσκοπήσεις. ·       Οδοντιατρικό τμήμα με οδοντιατρική μονάδα που περιλαμβάνει υπέρηχο αποτρύγωσης, τροχό υψηλής συχνότητας, τροχό χαμηλής συχνότητας, αναρρόφηση, παροχή νερού και αέρα μέσα στη στοματική κοιλότητα και δυνατότητα στίλβωσης. ·       Εργαστήριο, ώστε να παρέχουμε δυνατότητα πλήρων αιματολογικών και βιοχημικών εξετάσεων σε ελάχιστο χρόνο, χάρη στους αναλυτές αίματος, που διαθέτουμε. ·       Νοσηλευτήριο, για πραγματοποίηση νοσηλείας, σε απομονωμένο χώρο, με εξειδικευμένες δυνατότητες (συνεχή παροχή οξυγόνου με συμπυκνωτή οξυγόνου, συσκευή ενδοφλέβιας χορήγησης υγρών και συσκευή θέρμανσης ενδοφλέβιου ορού). ·       Πλήρως οργανωμένο απεικονιστικό τμήμα με ψηφιακό ακτινολογικό και δύο υπερηχοτομογράφους, έναν ασπρόμαυρο και έναν έγχρωμο (με δυνατότητα πλήρους καρδιολογικής εξέτασης). ·       Εύκολη πρόσβαση σε ανθρώπους και κατοικίδια, που χρησιμοποιούν αναπηρικό αμαξίδιο , με τη χρήση ράμπας και αυτόματης πόρτας. ·       Ιδιαίτερο χώρο grooming. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα καλλωπισμού, κουρέματος, αφαίρεσης νεκρής τρίχας και μπάνιου του μικρού μας φίλου σε έναν ξεχωριστό και ευχάριστο χώρο από εξειδικευμένη groomer.   Για τη δημιουργία της Κλινικής μας αφιερώσαμε χρόνο και τεράστια προσπάθεια και πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο να γνωρίσετε την ομάδα μας και  τις νέες μας εγκαταστάσεις.   Βρισκόμαστε στη Λάρισα, Ιωαννίνων 178-180 και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.   Κτηνιατρείο Λάρισα, Ιατρείο Μικρών Ζώων Λάρισα, Κτηνίατρος Λάρισα, Κτηνίατροι Λάρισα, Γαστροσκοπήσεις Σκύλου Λάρισα, Γαστροσκοπήσεις Γάτας Λάρισα, Ψηφιακές Ακτινογραφίες Σκύλου Λάρισα, Ψηφιακές Ακτινογραφίες Γάτας Λάρισα, Υπέρηχος Καρδιάς Σκύλου Λάρισα, Υπέρηχος Καρδιάς Γάτας Λάρισα, Καλλωπισμός Γάτας Λάρισα, Καλλωπισμός Σκυλου Λάρισα, Χειρουργικές Επεμβάσεις Σκύλου Λάρισα, Χειρουργικές Επεμβάσεις Γάτας Λάρισα, Εμβολιασμοί Κατοικιδιών Λάρισα

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Ιωαννίνων 178 - Λάρισα
  2410627550
  6974112332
 • Κτηνιατρείο Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκη - Δερμεντζοπούλου Θεανώ Κτηνίατρος - Κτηνίατρος Κατ` Οίκον - 24ωρη Εξυπηρέτηση – Έκτακτα Περιστατικά - Εμβόλια Σκύλου & Γάτας - Στείρωση

  Το ιατρείο μικρών ζώων Δερμεντζοπούλου Θεανώ εδρεύει στην περιοχή της Νέας Μεσημβρίας Θεσσαλονίκης από τον Ιούνιο του 2016. Η ιδιοκτήτρια του ιατρείου, κλινική κτηνίατρος Δερμεντζοπούλου Θεανώ, έχει ολοκληρώσει τη μετεκπαίδευσή της στην Παθολογική Κλινική Μικρών Ζώων ΑΠΘ, κάνοντας τη διαφορά από τους υπολοίπους. Επιπλέον, η εξειδίκευσή της στη Δημόσια Υγεία την καθιστά την πλέον ειδική σε θέματα ζωοανθρωπονόσων παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες του ιατρείου. Το κτηνιατρείο, πέραν του ωραρίου λειτουργίας του, εξυπηρετεί έκτακτα περιστατικά κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, ακόμη και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επισκέψεων κατ’ οίκον. Το ιατρείο μικρών ζώων λειτουργεί σαν ιατρείο πρώτης αλλά και δεύτερης γνώμης από συναδέλφους που δεν είναι εξειδικευμένοι ή δεν αναλαμβάνουν χειρουργικές επεμβάσεις. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε, όχι μόνο στη δύσκολη στιγμή σας, αλλά απλά και μόνο για να συζητήσουμε και να λύσουμε κάποιες απορίες σας. Περιοχές Εξηπηρέτησης: Περιοχές εξυπηρέτησης: Αγχίαλος, Νέα Μεσημβρία, Άγιος Αθανάσιος, Γέφυρα, Σίνδος, Καλοχώρι, Ξηροχώρι, Μικρόκαμπος, Πικρολίμνη, Ξηλοκερατιά, Φιλαδέλφεια, Αγιονέρι, Πρόχωμα, Καστανάς, Ακροπόταμος, Ανθόφυτο, Βαθύλακκος.   Η κτηνίατρος Τετάρτη και Παρασκευή πρωί βρίσκεται σε κατ' οίκον επισκέψεις για δική σας εξυπηρέτηση.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Δαμάσκου Κυριάκου 60, Νέα Μεσημβρία, Γέφυρα - Θεσσαλονίκη
  2310729870
  6936570566
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΕΥΑ ΓΚΙΟΚΑ

  Κτηνιατρικό κέντρο, Παλλήνη. Κτηνίατρος, Παλλήνη. Κτηνιατρική κλινική, Παλλήνη. Εκπαίδευση σκύλων, Παλλήνη. Κτηνίατρος, Γλυκά νερά. Κτηνιατρικό κέντρο, Γλυκά νερά. Κτηνιατρική κλινική, Γλυκά νερά. Εκπαίδευση σκύλων, Γλυκά νερά.   Το κτηνιατρείο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ΒΑ Αττικής (κυρίως Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά και Αγία Παρασκευή) . Ιδιοκτήτρια και κτηνίατρος είναι η κα Γκιόκα Εύα, απόφοιτη του Α.Π.Θ. με μετεκπαίδευση στο Vienna University Veterinary School.   Παθολογικό – Χειρουργικό Υπέρηχος Εμβολιασμοί – Νοσηλεία Μικροβιολογικό Οδοντιατρικό Ηλεκτρονική σήμανση Φιλοξενία Εξέταση – στειρώσεις τρωκτικών   Στόχος μας η ποιοτική μακροβιότητα των ζώων μέσω της προληπτικής ιατρικής και της ολιστικής προσέγγισης των συμπτωμάτων. Καταπολεμούμε την πολυφαρμακία και όταν έχουμε την συνεργασία του  ιδιοκτήτη, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Ο σύγχρονος κτηνιατρικός εξοπλισμός, εξυπηρετεί την πολύχρονη εμπειρία μας τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία.   Ο βιοχημικός έλεγχος γίνεται στο χώρο μας αλλά και σε συνεργασία με εξωτερικά εργαστηριακά κέντρα.   Οι εξετάσεις αίματος μας βοηθούν να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας του ζώου χωρίς να γίνεται κατάχρηση και είναι πάντα βοηθητικά της εμπειρίας του γιατρού. Είναι ωστόσο ζωτικής σημασίας ο προληπτικός έλεγχος κάποιων λοιμωδών νοσημάτων και ο προληπτικός βιοχημικός έλεγχος ηλικιωμένων ζώων.     Η τροφή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της προληπτικής ιατρικής. Παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις στη διατροφολογία, βοηθάμε τον ιδιοκτήτη στις επιλογές του.     Και επειδή σε μια σχέση “φταίνε και οι δυο”, η εκπαίδευση στοχεύει στην ενημέρωση του ιδιοκτήτη και στη διόρθωση της συμπεριφοράς του ζώου.   Συνεργαζόμαστε με άριστους εκπαιδευτές και συμβουλές δίνονται και στο χώρο του ιατρείου κατόπιν ραντεβού.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 40 - Γλυκά Νερά
  2106618799
  6973047739
Σελίδα 1 από 5