Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 | 05:53 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • 24 ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ

  Στο «24» θα βρείτε μια ομάδα έμπειρων κτηνιάτρων οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου. Στο πλήρως εξοπλισμένο κτηνιατρείο μας αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση αντιμετωπίζει ο μικρός σας φίλος. Είτε είναι αργά τη νύχτα, είτε μεσημέρι, είτε ξημερώματα, δεν είναι "εκτός ωραρίου" για εμάς.   ΤΜΗΜΑΤΑ: Παθολογικό, οδοντιατρικό, χειρουργικό, καρδιολογικό, ορθοπαιδικό, μαιευτικό.  ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Ακτινολογικές, υπέρηχος, αιματολογικές, βιοχημικές, ουρολογικές, κοπρανολογικές, ενδοσκοπήσεις, εμβολιασμοί, αποπαρασιτισμοί.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 91 - Ηλιούπολη
  2109933670
  6999966966
 • ANIMAL MEDICAL CENTER - ΠΡΟΤΥΠΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΖΩΩΝ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ

  Το Animal Medical Center αποτελεί πρότυπο ιατρείο μικρών ζώων το οποίο προσφέρει την καλύτερη φροντίδα στα ζώα και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στους πελάτες του.   Διαθέτουμε σύγχρονο κτηνιατρικό εξοπλισμό υψηλού επιπέδου ενώ οι κτηνίατροί μας έχουν λάβει ανώτερη και πολυετή εκπαίδευση στην ιατρική των ζώων συντροφιάς στο εξωτερικό.   Πάνω απ’ όλα, όσοι εργαζόμαστε στο Animal Medical Center διαθέτουμε οι ίδιοι κατοικίδια και κατανοούμε απόλυτα τους ισχυρούς δεσμούς που υπάρχουν ανάμεσα στους πελάτες μας και τα ζώα. 

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 267 - Νέο Ψυχικό
  2106717031
 • MYKONOS VET - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΣΤΑΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  MYKONOS VET ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ | ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Το Κτηνιατρικό Κέντρο "Mykonos Vet" βρίσκεται 1,7 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Μυκόνου στην τοποθεσία Κλούβας. Με επικεφαλής τον Dr Κώστα Κωνσταντίνου, απόφοιτο του Α.Π.Θ., προσφέρουμε από το 2014 τις υπηρεσίες μας με σεβασμό και φροντίδα στους τετράποδους φίλους μας. Κύριο μέλημά μας είναι η καλή υγεία των ζώων και φροντίζουμε για αυτό συνδυάζοντας εμπειρία ετών με σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογικό εξοπλισμό.   Λαμβάνοντας υπόψη τη σημαντικότητα ενός κατοικίδιου στη ζωή μας, δίνουμε εξαιρετική σημασία στον τομέα της πρόληψης για να εξασφαλίσουμε μια ισορροπημένη υγεία για το ζωάκι μας. Πραγματοποιείται έγκυρη διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε είδους πάθησης με φαρμακευτική ή χειρουργική επέμβαση. Διαθέτουμε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και καταρτισμένο προσωπικό, ώστε οι μικροί μας φίλοι να λαμβάνουν τη φροντίδα και την περιποίηση που τους αξίζει.       Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και επήγοντα περιστατικά επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2289027549 και 6932470099. Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας Δευ-Παρ 10:00-14:00 και 17:30-20:30 / Σαβ 10:00-14:00    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Mykonos Vet Clinic - Μύκονος
  2289027549
  6932470099
 • PET SHOP ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ ΟΕ

  Κτηνιατρείο - Pet shop. Κτηνιατρική κλινική Αμαζόνιος. Φροντίδα - περιποίηση και ιατρικη περίθαλψη ζώων. Η κτηνιατρική κλινική "Αμαζόνιος" δημιουργήθηκε έχοντας σαν κριτήρια το συναίσθημα της φιλοζωίας και τη βαθύτερη ιατρική γνώση στον τομέα μικρών ζώων. Μετά από πολυετή εμπειρία και με διαρκή επιμόρφωση πιστεύουμε ότι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες στους μικρούς σας φίλους. Για να διατηρήσουμε τα ζώα στις σύγχρονες κατοικίες χρειαζόμαστε διάφορα εξαρτήματα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε πληθώρα αντικειμένων για την εμφάνιση, την υγεία, την ασφάλεια και την διασκέδαση των μικρών μας φίλων.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  52640
  Στείλτε e-mail
  ΦΑΡΣΑΛΩΝ 219 - Λάρισα
  2410661188
 • Κογιάννης Χρήστος | Κτηνίατρος - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα

            ΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κτηνίατρος  - Κτηνιατρικό Κέντρο Λάρισα Το κτηνιατρικό κέντρο “Κογιάννης Χρήστος” το οποίο βρίσκεται στην Λάρισα, βρίσκεται κοντά σε κάθε κατοικίδιο εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες που μπορούν να εξασφαλίσουν την σωστή φροντίδα και υγεία του τετράποδου φίλου σας. Αποτελεί ένα επιστημονικό, άρτια εξοπλισμένο αλλά παράλληλα ζεστό και φιλικό περιβάλλον έτοιμο να υποδεχθεί τους τετράποδους φίλους και να τους παράσχει κτηνιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου. Η αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους μας οδήγησε στο δημιουργήσουμε το κτηνιατρικό κέντρο μας και να το εξοπλίσμουμε με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε εξειδικευμένων κτηνιατρικών υπηρεσιών σε σκύλους, γάτες, πτηνά και σε κάθε κατοικίδιο.             Το κτηνιατρικό μας κέντρο πλαισιώνεται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να υποστηρίξει πληθώρα κτηνιατρικών υπηρεσιών – παθολογικό, χειρουργικό, μικροβιολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις, οδοντιατρικό, επείγοντα περιστατικά, νοσηλεία καθώς και τον καλλωπισμό του κατοικιδίου σας. Η συνεχιζόμενη επιστημονική κατάρτιση και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στο ζώο και τον ιδιοκτήτη, αποτελούν τους παράγοντες που διασφαλίζουν τη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται όλα αυτά τα χρόνια στο κτηνιατρικό μας κέντρο.  Βασικός στόχος μας είναι να μπορούμε να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των μικρών μας φίλων αλλά και να γίνουμε ένα κτηνιατρικό κέντρο όπου οι γνώσεις, η τεχνολογία αιχμής και η αφοσίωσή μας θα είναι η βάση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στα κατοικίδια και στις “οικογένειές’’ τους.               Επισκεφτείτε το κτηνιατρείο μας ή περάστε από το κτηνιατρείο μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι  δίπλα σας, για να σας ενημερώσει και να αναλάβει την φροντίδα που χρειάζεται το κατοικίδιό σας.    

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Καραθάνου 66 - Λάρισα
  2410255696
 • Κτηνιατρείο - Καλλωπισμός Κατοικίδιων Μύκονος

          ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ   Τσοκανά Αθηνά & Σταματία - Μύκονος Το κτηνιατρείο μας “Τσοκανά Σταματία & Αθηνά” το οποίο βρίσκεται στην Μύκονο και πιο συγκεκριμένα στην Περιοχή Αγγελικά, αποτελεί ένα πρότυπο κτηνιατρείο μικρών ζώων που έχει ως σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και την προστασία της υγείας των μικρών μας φίλων, προλαμβάνονταν και θεραπεύοντας διάφορες ασθένειες.   Η αγάπη μας για τους μικρούς μας φίλους μας οδήγησε στο να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να προσφέρει υπεύθυνη και αποτελεσματική υποστήριξη σε κάθε μικρο μας φίλο όπως σκύλους, γάτες, κουνέλια, ινδικά χοιρίδια, χάμστερ και πτηνά.       Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας δώσει χρήσιμες συμβουλές που αφορούν στην καθημερινή και ειδική περιποίηση του κατοικίδιού σας και το σωστό τρόπο διατροφής του.    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  Εμβολιασμοί  Καθαρισμός Δοντιών  Στείρωση Αρσενικού & Θηλυκού  Νοσηλεία   Αντιμετώπιση ορθοπεδικών περιστατικών  Υπερηχοτομογραφία   Εξετάσεις: μικροβιολογικές, ούρων και κοπράνων.   Προληπτική Φροντίδα   Συμβουλευτική Παραγωγικών Ζώων Συνεργαζόμαστε με ακτινολόγους και αναισθησιολόγους προκειμένου να προσφέρουμε στους φίλους μας ολοκληρωμένη φροντίδα. Εξυπηρετήσουμε επίσης ετερόγλωσσους πελάτες (άριστη γνώση Αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση Γερμανικής γλώσσας). Όλες οι περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ζήλο και υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενώ φιλοσοφία μας είναι η παροχή άρτιων κτηνιατρικών υπηρεσιών και η γρήγορη αποκατάσταση της υγείας των ζώων.  Το κατοικίδιό σας αξίζει την καλύτερη δυνατή φροντίδα και για αυτό εμείς είμαστε εδώ! Βασικός στόχος του κτηνιατρείου μας είναι η αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού, με υπευθυνότητα και υπομονή, προβαίνοντας στη σωστή διάγνωση και θεραπεία του ασθενούς ζώου.    Η αστείρευτη αγάπη που δείχνουμε απέναντι σε όλα τα ζώα που ερχόμαστε σε επαφή, ο αυστηρός επαγγελματισμός που επιδεικνύουμε σε οποιοδήποτε περιστατικό προκύψει, αλλά και η λεπτομερής παρατηρητικότητα μας που προλαμβάνει πολλές φορές δύσκολες καταστάσεις, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν ως την καλύτερη επιλογή για την φροντίδα και την υγεία του κατοικίδιου σας. ΘΕΡΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-14:00 & 18:00-20:00  Σάββατο 09:00 - 14:00  Για έκτακτα περιστατικά στο 6987444692 ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού. Σε έκτακτες περιπτώσεις πραγματοποιούμε και επισκέψεις κατοίκων.        Επισκεφθείτε το κτηνιατρείο μας στην Περιοχή Αγγελικά της Μυκόνου και εμπιστευθείτε μας τη φροντίδα του αγαπημένου σας τετράποδου, του αγαπημένου σας ζώου.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Αγγελικά - Μύκονος
  2289077365
  6987444692, 6987444691
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ - ΕΞΕΤΑΣΗ ΖΩΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΖΩΩΝ - ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΖΩΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ - ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ - ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ, ΒΟΙΩΤΙΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ

  www.ktiniatreio-sximatari.com Το κτηνιατρείο της Δήμητρας Παπαθανασίου στο Σχηματάρι δημιουργήθηκε με σκοπό την ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα και περίθαλψη των ζώων. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική μονάδα, πλήρως οργανωμένη, ώστε να μπορεί να καλύψει και να αντιμετωπίσει άμεσα, έγκυρα, αποτελεσματικά και υπεύθυνα οποιαδήποτε ιατρική ανάγκη των ζώων. Η κτηνίατρος Δήμητρα Παπαθανασίου, με επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία μπορεί να προσφέρει λύσεις και πολύτιμες συμβουλές για τη φροντίδα, την περίθαλψη των κατοικιδίων και παραγωγικών μονάδων. Στο κτηνιατρείο παρέχονται πολλές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων εμβολιασμοί, θεραπείες, στειρώσεις, χειρουργικές και ορθοπεδικές επεμβάσεις, ακτινογραφίες, αιμοληψίες, πρώτες βοήθειες σε έκτακτα περιστατικά, ενώ αντιμετωπίζονται τραυματισμοί και δηλητηριάσεις. Εξετάσεις: Αιματολογικές Μικροβιολογικές Βιοχημικές Ορμονολογικές Ανοσολογικές Τμήματα: Παθολογικό Χειρουργικό Ορθοπεδικό Ακτινολογικό Οδοντιατρικό Υπηρεσίες: Νοσηλείες Κλινικές δίαιτες Εμβολιασμοί Τροφές - Αξεσουάρ -Καλλωπισμοί

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΤΑΝΑΓΡΑΣ 2 - Σχηματάρι
  2262055407,2262041140
  6943105757
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΘΕΟΔΟΣΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΩΝ

  Πλήρης κλινική και εργαστηριακή κάλυψη ζώων, χειρουργικά και οδοντιατρικά περιστατικά ζώων, επισκέψεις κατ' οίκον για ζώα, grooming (κουρέματα κ μπάνιο ζώων), Θέρμη, Θεσσαλονίκη.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 6 - ΘΕΡΜΗ - Θεσσαλονίκη
  2310462638
  6942291701
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ ΠΑΛΛΗΝΗ - ΕΥΑ ΓΚΙΟΚΑ

  Κτηνιατρικό κέντρο, Παλλήνη. Κτηνίατρος, Παλλήνη. Κτηνιατρική κλινική, Παλλήνη. Εκπαίδευση σκύλων, Παλλήνη. Κτηνίατρος, Γλυκά νερά. Κτηνιατρικό κέντρο, Γλυκά νερά. Κτηνιατρική κλινική, Γλυκά νερά. Εκπαίδευση σκύλων, Γλυκά νερά.   Το κτηνιατρείο εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή της ΒΑ Αττικής (κυρίως Γέρακα, Παλλήνη, Γλυκά Νερά και Αγία Παρασκευή) . Ιδιοκτήτρια και κτηνίατρος είναι η κα Γκιόκα Εύα, απόφοιτη του Α.Π.Θ. με μετεκπαίδευση στο Vienna University Veterinary School.   Παθολογικό – Χειρουργικό Υπέρηχος Εμβολιασμοί – Νοσηλεία Μικροβιολογικό Οδοντιατρικό Ηλεκτρονική σήμανση Φιλοξενία Εξέταση – στειρώσεις τρωκτικών   Στόχος μας η ποιοτική μακροβιότητα των ζώων μέσω της προληπτικής ιατρικής και της ολιστικής προσέγγισης των συμπτωμάτων. Καταπολεμούμε την πολυφαρμακία και όταν έχουμε την συνεργασία του  ιδιοκτήτη, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Ο σύγχρονος κτηνιατρικός εξοπλισμός, εξυπηρετεί την πολύχρονη εμπειρία μας τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία.   Ο βιοχημικός έλεγχος γίνεται στο χώρο μας αλλά και σε συνεργασία με εξωτερικά εργαστηριακά κέντρα.   Οι εξετάσεις αίματος μας βοηθούν να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της υγείας του ζώου χωρίς να γίνεται κατάχρηση και είναι πάντα βοηθητικά της εμπειρίας του γιατρού. Είναι ωστόσο ζωτικής σημασίας ο προληπτικός έλεγχος κάποιων λοιμωδών νοσημάτων και ο προληπτικός βιοχημικός έλεγχος ηλικιωμένων ζώων.     Η τροφή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της προληπτικής ιατρικής. Παρακολουθώντας στενά όλες τις εξελίξεις στη διατροφολογία, βοηθάμε τον ιδιοκτήτη στις επιλογές του.     Και επειδή σε μια σχέση “φταίνε και οι δυο”, η εκπαίδευση στοχεύει στην ενημέρωση του ιδιοκτήτη και στη διόρθωση της συμπεριφοράς του ζώου.   Συνεργαζόμαστε με άριστους εκπαιδευτές και συμβουλές δίνονται και στο χώρο του ιατρείου κατόπιν ραντεβού.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 40 - Γλυκά Νερά
  2106618799
  6973047739
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΝΙΤΣΟΤΟΛΗ ΕΛΕΝΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

  Το ιατρείο μας αποτελεί ένα διαγνωστικό κέντρο, εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα για την καλύτερη αντιμετώπιση των περιστατικών που παρουσιάζονται στα κατοικίδια ζώα. Καταρτίζονται τα κατάλληλα εμβολιακά προγράμματα για κάθε ζώο ανάλογα με την ηλικία του και το περιβάλλον διαβίωσής του, εκτελούνται όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις(ούρων, αίματος, κυτταρολογικές, βιοχημικές, δερματολογικές, οφθαλμολογικές) Υπάρχει δυνατότητα διενέργειας απεικονιστικών εξετάσεων(ακτινογραφίες απλές και υπερηχογραφήματα) Δεχόμαστε κατοικίδια ζώα pet, σκύλους, γάτες, ωδικά πτηνά, εξωτικά ζώα συντροφιάς(iguana, hamster, quinea, pig etc)στα οποία διενεργείται ενδελεχής κλινική εξέταση και παρέχονται χρήσιμες ιατρικές συμβουλές, καθώς επίσης εκτελούνται αιματολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις. Δεχόμαστε οικόσιτα ζώα(pet, κατσίκια, χοίρους κτλ)

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΡΥΦΙΝΗΣ 42, ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ (ΕΝΑΝΤΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΡΥΦΙΝΗΣ) - Χαλκιδικής
  2373025657
  6946680013
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΕ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ - ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΕΙΔΗ - ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΕΙΔΗ - PET SHOP - ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

  Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη κτηνιατρική μονάδα εξειδικευμένη στα ζώα συντροφιάς. Μεπλήρη παροχή υπηρεσιών και φαρμακευτικής περίθαλψης στα παραγωγικά ζώα. Πλήρως οργανωμένη ώστε να μπορεί να παρέχει: επεμβάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχους, δυνατότητα αιμοτολογικών εξετάσεων. Νοσηλεία μικρών ζώων. Πρώτες βοήθειες σε έκτακτα περιστατικά όλο το 24ωρο. Μπορεί να αντιμετωπίσει άμεσα και υπεύθυνα οποιαδήποτε ανάγκη στα κατοικίδια σας. Επίσης σε εμάς θα βρείτε κτηνιατρικά - μελισσοκομικά φάρμακα, διατροφικά - συμπληρώματα παραγωγικών pet shop. Καλλωπισμός μικρών ζώων, κτηνοτροφικά - πτηνοτροφικά - μελισσοκομικά σκεύη και εργαλεία. Στόχος της ομάδας των κτηνιάτρων και του προσωπικού είναι να προσφέρει τις καλύτερες κτηνιατρικές υπηρεσίες με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχουν αποκτήσει.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ 25 - Λαμια
  2231020388,2231044463
  6978855533
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΑΚΤΙΝΟΓΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΝΟΙΞΗ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΟΣΙΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΕΚΑΛΗ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ

  Κτηνιατρική κλινική του κυρίου Τσαγκλή Κωνσταντίνου, στην ανοιξη, Αττικής. Κτηνιατρείο,Τμήματα παθολογικό, χειρουργικό, ακτινολογικό,μικροβιολογικο, νοσηλεία, καλλώπισμος. Εξυπηρετεί μικρούς φίλους απο Δροσιά, Κρυονέρι, Σταμάτα, Διόνυσο, Άγιο στέφανο, Εκάλη, Καπανδρίτι, Ερυθραία, Κηφησιά στη Αττική.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΦΛΕΜΙΝΓΚ 3 - Άνοιξη
  2106218709
  6932833736
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - ANIMALS HEALTH - Θ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - Ι. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ

  Κτηνιατρείο, Λάρισα. Kτηνιατρεία Λαρισας. Επείγοντα κτηνιατρικά περιστατικά, Λαρισα. Εφημερεύων κτηνιατρείο, Λαρισα. Κτηνίατροι, Λαρισα. Κτηνιατρικό κέντρο, Λαρισας. Επείγοντα κτηνιατρικά περιστατικά, Λάρισα. Πλήρης εξοπλισμένη κτηνιατρική κλινική Λάρισας. Εξυπηρετούμε κάθε επείγον κτηνιατρικό περιστατικό χειρουργικά περιστατικά. Βρισκόμαστε απέναντι από το Γεν.νοσοκομείο Λάρισας.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΑΣ 4 - Λάρισα
  2410286845
  6979339460, 6945203678
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΧΑΡΝΕΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

  Κτηνίατρος, Αχαρνές. Κτηνιατρική κλινική. Κτηνίατρος, Θρακομακεδόνες, Μενίδι, Άγιοι Ανάργυροι, άνω Λιόσια. Κτηνιατρείο, Θρακομακεδόνες, Μενίδι, Άγιοι Ανάργυροι, άνω Λιόσια. Κτινιατρική κλινική, Θρακομακεδόνες, Μενίδι, Άγιοι Ανάργυροι, άνω Λιόσια, Καματερό, Κηφισιά, Μεταμόρφωση. Το κτηνιατρικό διαγνωστικό κέντρο είναι ένα σύγχρονο ιατρείο πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που λειτουργεί στην περιοχή των Θρακομακεδόνων απο το 2009. Επιστημονικός υπεύθυνος του κέντρου είναι ο D.V.M. Προκοπίου Αλέξανδρος απόφοιτος της Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ο οποίος με γνώμονα την αγάπη του για τα ζώα αλλά και το αίσθημα ευθύνης απεναντί τους δημιούργησε το κατάλληλο περιβάλλον για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία των ασθενιών των μικρών μας φίλων. Είναι μέλος της Ε.Κ.Ε και του Σ.Κ.Μ.Ζ.Α ενώ λαμβάνει μέρος σε συνέδρια και σεμινάρια μετεκπαίδευσης, δίνοντας μεγάλο βάρος στην διαρκή επιμορφωσή του και στη συνεχή παρακολούθηση όλων των τελευταίων εξελίξεων της κτηνιατρικής επιστήμης. Παθολογικό τμήμα Αναλαμβάνουμε το σύνολο των παθολογικών περιστατικών εφαρμόζοντας σύγχρονες διαγνωστικές μεθόδους κι ακολουθώντας τις κατάλληλες θεραπείες. Καταρτίζονται πλήρη εμβολιακά προγράμματα για τα σημαντικότερα νοσήματα (καλαζάρ) Χειρουργικό τμήμα Μαλακά μόρια (αφαιρέσης όγκων, πυομήτρα), δέρμα, ορθοπεδικά είναι κάποια απο τα περιστατικά που αναλαμβάνει το χειρουργικό τμήμα. Μικροβιολογικό τμήμα. Αιματολογικές, βιοχημικές αναλύσεις, εξετάσεις ορμονών, κυτταρολογικές, αναλύσεις ούρων, τεστ λεϊσμανιωσης, τέστ ερλιχίωσης κ.α Οδοντιατρικό τμήμα. Εξαγωγές δοντιών, καθαρισμός δοντιών, θεραπεία ουλίτιδας-στοματίτιδας. Ακτινολογικό τμήμα. Ακτινογραφίες κοιλιάς-θώρακα απλές ή μετα απο χρήση σκιαγραφικών (βάριο), μυελογραφίες κ.τ.λ Υπερηχογραφήματα. Πλήρης υπερηχογραφικός έλεγχος κοιλίας-θώρακα, doppler, υπέρηχος καρδιάς. ορθοπεδικό τμήμα. Διάγνωση και θεραπεία (συντηρητική ή χειρουργική) των σημαντικότερων ορθοπεδικών προβλημάτων των κατοικιδίων. Διαγνωστική διερεύνηση της δύσπλασίας της κατ'ισχίον άρθρωσης στο σκύλο. Εκτομή κεφαλής του μηριαίου. Νόσος των legg-perthes (ασηπτική νέκρωση κεφαλής). Ενδοσκοπήσεις. Γαστροσκόπηση, τράχειο-βρογχοσκόπηση, κολονοσκόπηση, ρινοσκόπηση. Εξωτικά ζώα. Κλινική εξέταση, χρήσιμες συμβουλές, εργαστηριακός έλεγχος για ωδικά πτηνά, iguana, hamster, guinea pig, κουνέλια κ.τ.λ

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 210 - Αχαρνές
  2102431536
  6973036682
 • Κτηνιατρικό Κέντρο Καρπάθου - Πώχος Ηλίας - Χειρουργικό - Μικροβιολογικό - Κτηνιατρικό Κέντρο - Κτηνίατρος Κάρπαθος

  Πώχος Ηλίας Κτηνίατρος Κάρπαθος   Ο κτηνίατρος ΠΩΧΟΣ ΗΛΙΑΣ είναι πτυχιούχος Α.Π.Θ και διατηρεί ιατρείο μικρών ζώων στα Πηγάδια Καρπάθου. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και προ παντός αγάπη απέναντι στο ζωάκι σας.   Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο, παρακολουθεί στενά τις κτηνιατρικές εξελίξεις και διαθέτει έναν χώρο φιλικό και ιδανικό για το κάθε κατοικίδιο (σκύλους, γάτες, πτηνά, κουνέλια, χάμστερ, ερπετά), με σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό.   Αναλαμβάνει όλων των ειδών τις εξετάσεις και πραγματοποιεί με υπευθυνότητα επεμβάσεις, απο τις πιο απλές έως τις πιο σύνθετες.   Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι οι εξής:    Εμβολιασμοί  Στειρώσεις  Χειρουργικές επεμβάσεις   Εργαστηριακές εξετάσεις (βιοχημικές, αιματολογικές)  Οδοντιατρικές υπηρεσίες  Καλλωπισμός  Τοποθέτηση micro chip  Επείγοντα περιστατικά       Ο κτηνίατρος πραγματοποιεί και επισκέψεις κατ' οίκον. Εξυπηρετεί όλο το 24ωρο τα επείγοντα περιστατικά, κατόπιν τηλεφωνήματος.   Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ και ενημερωθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΗΓΑΔΙΑ - Κάρπαθος
  2245029001
  6984288815
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ - ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

  Με παρουσία στον κτηνιατρικό χώρο από το 1994, ο Κτηνίατρος κ. Γιώργος Χρήστου παρέχει μέσω των 2 κτηνιατρείων του (Θεσσαλονίκη και Ν.Καλλικράτεια Χαλκιδικής) πλήρη κτηνιατρική κάλυψη στα ζώα συντροφιάς (σκύλους, γάτες, τρωκτικά, ερπετά, πτηνά). Ιατρείο μικρών ζώων Χαλκιδικής (2ο ιατρείο) : Παρναβέλλη 71, Νέα Καλλικράτεια τηλ.: 23990 22545

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  1o Ιατρείο:ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 41/ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ *** (2ο Ιατρείο:Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ) - Θεσσαλονίκη
  2310901534(Ν.ΚΑΛ/ΤΕΙΑ:2399022545)
  6944421316
 • Κτηνίατρος Κόρινθος - Ιατρείο Μικρών Ζώων - Χειρουργός Κτηνίατρος Κόρινθος - Γκίνης Ιωάννης

  Κτηνιατρείο, κτηνιατρική κλινική, ιατρείο μικρών ζώων στην Κόρινθο. Η κτηνιατρική κλινική λειτουργεί και για επείγοντα περιστατικά, υπερηχοτομογραφία, αιματολογικές, βιοχημικές, οδοντιατρικές εξετάσεις. Η πλήρως εξοπλισμένη κλινική δέχεται τους πελάτες, χωρίς ή κατόπιν ραντεβού, για πιο άμεση εξυπηρέτησή σας και παρέχει καθημερινά κτηνιατρικές υπηρεσίες όπως : κλινικό έλεγχο, εμβολιασμούς, αιματολογικές εξετάσεις, σύγχρονες απεικονιστικές μεθόδους διάγνωσης, χειρουργικές επεμβάσεις, νοσηλεία, κλινικές δίαιτες, φάρμακα κοκ. Το Κτηνιατρικό Κέντρο Κορίνθου έχει σκοπό να προσφέρει υψηλή ποιότητα κτηνιατρικής φροντίδας στα κατοικίδια ζώα σας, αφού η υγεία και η ευτυχία αυτών μέσα στην οικογένειά σας είναι πρωταρχικό μας μέλημα. ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΚΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Πατρών 17 - Κόρινθος
  2741026676
  6944956647
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

  Έμπειρος κτηνίατρος στον Πειραιά πραγματοποιεί επισκέψεις κατ οίκον, σε προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ - Πειραιάς
  2104296204
  6932334746
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

  Κτηνίατρος, Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Πέραμα,Πετράλωνα,Μοσχάτο,Καλλιθέα Ιατρείο Μικρών Ζώων Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Πέραμα,Πετράλωνα,Μοσχάτο,Καλλιθέα Κτηνιατρείο, Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Πέραμα,Πετράλωνα,Μοσχάτο,Καλλιθέα Σκύλος, Γάτα, Κουνέλι, Χάμστερ, Ινδικό, Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Πέραμα,Πετράλωνα,Μοσχάτο,Καλλιθέα Κλινική ζώων,Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Πέραμα,Πετράλωνα,Μοσχάτο,Καλλιθέα Κτηνιατρεία Πειραιάς,Νίκαια,Κορυδαλλός,Πέραμα,Πετράλωνα,Μοσχάτο,Καλλιθέα

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ 51 - Πειραιάς
  2114016042
  6979334632
 • ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΘΗΝΑ - ΝΤΕΒΕ ΜΑΡΙΑ - ΚΛΙΝΙΚΗ ΖΩΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

  Τελείωσα την Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 2003 άνοιξα το ιατρείο μου στην οδό Αγίου Βασιλείου στο Περιστέρι. Το 2010 μεταφέρθηκα σε νέο σύγχρονο, ιδιόκτητο χώρο, λίγα μόλις μέτρα από το προηγούμενο, στο νούμερο 151 της Αγίου Βασιλείου όπου μπορώ πλέον να προσφέρω πιο οργανωμένα τις υπηρεσίες μου στους μικρούς μου φίλους. Ασχολούμαι με την παθολογία των ζώων συντροφιάς και με τη χειρουργική των μαλακών μορίων. Για τις διαγνώσεις διαθέτω τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις συνήθεις μικροβιολογικές και ακτινολογικές εξετάσεις, ενώ για τις πιο ειδικές συνεργάζομαι με έγκριτο κτηνιατρικό εργαστήριο καθώς και με συνάδελφο εξειδικευμένο στη χρήση των υπερήχων. Τα χειρουργεία γίνονται αποκλειστικά με χρήση αναισθητικής μηχανής και μόνιτορ παρακολούθησης των ζωτικών λειτουργειών των ασθενών. Υπάρχει επιπλέον η υλικοτεχνική υποδομή και για οδοντιατρικά περιστατικά. Τέλος σε έναν κατάλληλα διαμορφωμένο, κλιματιζόμενο χώρο καλύπτεται η βραχεία νοσηλεία των περιστατικών όπου απαιτείται. Στο κτηνιατρείο λειτουργεί και τμήμα καλλωπισμού σε ξεχωριστό χώρο. Το ωράριο λειτουργίας έχει ως εξής: Δευτέρα – Παρασκευή: Πρωί 10.30-13.00 Απόγευμα 17.00-20.00 Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210.5712011, 694.7370.484 Από φέτος, το 2012 εφημερεύουμε σε 24ωρη βάση 7 ημέρες την εβδομάδα. Προσοχή! Το τηλ. επικοινωνίας στην εφημερία αλλάζει: 6971.723.727

  Κατηγορία: ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ – ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΖΩΩΝ

  ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 151 - Περιστέρι
  2105712011
  6947370484
Σελίδα 1 από 4