Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 | 05:49 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ART LUBE - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΑ - ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ - ΦΙΛΤΡΑ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ- ΧΟΝΔΡΙΚΗ & ΛΙΑΝΙΚΗ - ΒΑΣΔΕΚΗΣ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ Ε. - ΑΤΤΙΚΗ

  Προφίλ Εταιρείας Η εταιρεία ARTLUBE ιδρύθηκε το 2010 ως Βιοτεχνία Μεταποίησης - Τυποποίηση και Συσκευασίας Αντιψυκτικών, Υγρών Φρένων, Λιπαντικών, και Χημικών Προστασίας Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών, με στόχο την χονδρική πώληση τους στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.   Το 2014 δημιουργήσαμε το κατάστημα λιανικής πώλησης επί της οδού Λιοσίων 294, με στόχο την χονδρική και λιανική πώληση επώνυμων Λιπαντικών, Αντιψυκτικών, Χημικών και Ανταλλακτικών - Αξεσουάρ αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών, στα φορυφαία brands με την καλύτερη τιμή της αγοράς και την εγγύηση που προσφέρει η επωνυμία μας!   Σε σύντομο χρόνο μας εμπιστευθήκατε και μας στηρίζετε καθημερινά, αυτά τα χρόνια, στο λιανεμπόριο και το χονδρεμπόριο. Παράλληλα, η εταιρεία μας συνεχίζει να αναπτύσεται ραγδαία, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών σε ολόκληρη την Ελλαδα, αφού πλέον το πελατολόγιο μας αριθμεί πάνω από 250 επιχειρήσεις του κλάδου και μερικά από τα κορυφαία συνεργεία..   Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωριστούμε και να βρούμε μαζί το σωστό λιπαντικό ή ανταλλακτικό που χρειάζεστε και να ξεκινήσουμε να συνεργαζόμαστε!   Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια και να είστε σίγουροι πως κάθε μέρα λειτουργίας μας, στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας και τη δημιουργία επικερδούς συνεργασίας και μακροχρόνιας εμπιστοσύνης.    Γιατί να μας επιλέξετε; διότι είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας, για την εγρήγορση που επιδεικνύουμε και την άμεση εξυπηρέτηση που σας προσφέρουμε, για τα ποιοτικά προϊόντα για όλες τις απαιτήσεις που θα βρείτε σ'εμάς, γιατί εξασφαλίζετε κέρδος για τον επαγγελματία και τον εργοδότη, συνεργαζόμενοι μαζί μας, επειδή προσφέρουμε προϊόντα Value for Money, δηλαδή υψηλής αναλογίας ποιότητας - τιμής.  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  64535
  Στείλτε e-mail
  Λιοσίων 294 - Αθήνα
  2106453869
  6980204431
 • castrol service plus+ Auto - Moto ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΦΙΛΤΡΑ – ΜΠΟΥΖΙ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΙΛΙΟΝ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

  Λιπαντικά Ίλιον Λιπαντικά Πετρούπολη Μπαταρίες Ίλιον Μπαταρίες Πετρούπολη Eμπόριο λιπαντικών - Μπαταριών - Αξεσουάρ αυτοκινήτου. Το κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του από το 1996 και ανήκει στο επίσημο δίκτυο Castrol Point από το 2001. Η πείρα μας στον χώρο του αυτοκινήτου είναι από το 1987. Αλλαγές λαδιών, φίλτρων, μπουζί δωρεάν. Μεγάλη γκάμα λιπαντικών: Castrol, Aral, Motul, Selenia, Total, Elf, Shell, Lottos, Ford, BMW, VW.   Επίσημο δίκτυο Castrol Point.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Νικολάου 82 - Ιλιον
  2105061143,2130295759
  6979113739
 • Profin ABEE - Εμπόριο Λιπαντικών Ιωάννινα - Παραγωγή Λιπαντικών Ιωάννινα

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μια ξεχωριστή εταιρία στο χώρο των καυσίμων & λιπαντικών που μας χαρακτηρίζουν : • Τα 10 χρόνια ιστορίας της μάρκας. • Η ελευθερία δράσης στις στρατηγικές και τεχνολογικές επιλογές μας. • Η δυνατότητά μας για καινοτομία και οι συνεργασίες. •Το ανθρώπινο δυναμικό και το πάθος του για τη δουλειά. Καταλαβαίνοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις Οι αρχές που διέπουν τη σχέση μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, βασίζονται στην συνεχή προσοχή που αφιερώνουμε για την εκπλήρωση της υποχρέωσής μας για παραγωγή αποτελεσμάτων και για αφοσιωμένη εξυπηρέτηση. Επινοώντας καινοτόμες λύσεις Η εταιρεία μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρης καταρτισμένο σε διαφόρους τομείς, που αμερόληπτα ασχολούνται με καινοτόμες ιδέες καθώς οι σταθερές και αποφασιστικές τους προσπάθειες για βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων και των τεχνολογιών, μας εξασφαλίζουν την ανάπτυξη της μάρκας και την συνεχή επέκτασή μας σε διεθνή επίπεδο με εκπληκτικά αποτελέσματα. Τηρώντας τις δεσμεύσεις Η τεχνολογική μας υπεροχή και καινοτομία, αναγνωρίζεται μέσω των ποιοτικών προϊόντων και της εκπληκτικής ικανότητας που αντλείται από την εμπειρία των στελεχών που διαθέτει ο Όμιλος PROFIN να εξασφαλίσει ανταγωνιστικά προϊόντα ενισχύοντας τη παγκόσμια παρουσία μας. Χάρη στην ακέραια τήρηση των δεσμεύσεων και στο απαιτητικό της ήθος, η PROFIN αποτελεί μια ξεχωριστή εταιρεία που διευρύνει συνεχώς τα όριά της σε όλα τα επίπεδα . Επενδύοντας στο μέλλον μαζί με όσους έχουν επιλέξει την PROFIN. ΑΞΙΕΣ Αξίες δομημένες σε διάστημα 10 χρόνων Στα 10 χρόνια, η PROFIN έχει δομήσει την εταιρική κουλτούρα της και την ξεχωριστή της ταυτότητα, στοιχειοθετώντας τις δικές της αξίες. Που δεν αποτελούν μόνον στοιχεία της εικόνας της, αυτές οι θεμελιώδεις αξίες εντοπίζονται στη συμπεριφορά του Ομίλου απέναντι στους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό και τους συνεργάτες του:  Υψηλή τεχνολογία - Τεχνογνωσία - Αυθεντικότητα - Αφοσίωση

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙΠΕ Ιωαννίνων Οικοδομικό τετράγωνο 1 - Ιωάννινα
  2651003163,2651055113
  6981027744
 • PROKIT - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

  Μηχανήματα, εξοπλισμοί βιομηχανικοί, λιπαντικά, μπαταρίες, είδη κήπου, βιομηχανικά εργαλεία, εμπόριο εργαλείων, μπαταρίες αυτοκινήτων, μοτο, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  32005
  Στείλτε e-mail
  ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ - Καβάλα
  2592024288
  6944350080
 • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΛΑΚΜΕΤΑΣ Γ. Ο.Ε | Λιπαντικά AGIP ENI - Χονδρικό Εμπόριο Λιπαντικών Λάρισα

  Η εταιρεία «ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΛΑΚΜΕΤΑΣ Γ. Ο.Ε», με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών εδώ και χρόνια. Η πολυετής εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε μάς δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για το επιβατικό ή επαγγελματικό σας όχημα και όχι μόνο. Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών και ειδικών προϊόντων, που καλύπτουν επιτυχώς τις ανάγκες σας. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στα Λιπαντικά Eni (πρώην Agip)

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  1ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας - Τρικάλων - Λάρισα
  2410622032
  6977714922, 6976774376
 • ΑΦΟΙ ΣΠ. ΜΠΑΖΑΚΗ ΟΕ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Η εταιρία Αφοι Σπ. Μπαζάκη Ο.Ε δραστηριοποιείται από το 1989 και είναι συνέχεα της εταιρίας Σπ.Μπαζάκης & Σια Ο.Ε που είχε ιδρυθεί το 1955 στην πόλη της Λάρισας. Η εταιρεία έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση τεσσάρων μεγάλων εταιριών στο χώρο της Θεσσαλίας. Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει είναι οι εξής Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε , εταιρία Μεταξιώτης Α.Ε(Μονωτικά και δομικά υλικά), εταιρία Λυγνός ΑΕ(αποστάτες σιδηροοπλισμού ,νεροσταλάκτες κ.λ.π ) εταιρία Χατζηγεωργίου Φάκαρος Ο.Ε( big bag κ.λπ.). Επίσης η εταιρία εισάγει από την Αγγλία τα ορυκτέλαια –λιπαντικά ROCOIL τα οποία και εμπορεύεται σε όλη την Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα λιπαντικά είναι υψηλής αντοχής και ποιότητας (συνθετικά και υμισυνθετικά) με προδιαγραφές που φθάνουν τα 100.000 χ.λ.μ. Τα λιπαντικά διατίθενται σε όλες τις συσκευασίες (βαρέλι 205 λίτρων ,κάδοι 25 και 20 λίτρων , δοχεία 5 και 4 λίτρων και δοχείο 1 λίτρου )και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Στην γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται γράσα λιθίου και βαλβολίνες.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  21945
  Στείλτε e-mail
  ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ 8 - Λάρισα
  2410253466
  6936971656
 • Γ & Θ Κρικέλης Ο.Ε. - Εμπόριο Λιπαντικών, Μπαταρίες, Φίλτρα, Καρδίτσα

  Γ. & Θ. Κρικέλης Ο.Ε. Εμπόριο Λιπαντικών - Μπαταριών - Φίλτρων Μαραθέα Καρδίτσας   Σχετικά μ'εμάς Στο κατάστημα μας, που βρίσκεται στη Μαραθέα Καρδίτσας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία λιπαντικών των γνωστότερων εταιρειών. Η σωστή λίπανση του οχήματός σας είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα που θα πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε την απόδηση του κινητήρα σας σε υψηλά επίπεδα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση μόνο εγγυημένων προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Σ'εμάς επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε: Μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων των εταιρειών Varta, Berga, TAB, Mitsuba, μπουζί της NGK και φίλτρα της Mann, FIBA, Hengst, Clean και Alco   Επίσημος εμπορικός συνεργάτης των λιπαντικών: Mobil, Repsol, Cp-oil και Μπαταριών: Berga, TAB, Mitsuba για όλο το νομό Καρδίτσας                          

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μαραθέα - Καρδίτσα
  2444071079
  6973661425
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΑΜΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Εισαγωγή και εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, φρέον και μπαταρίες αυτοκινήτων όλων των τύπων, Λαμία. Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα,στο οποίο έχουμε μία πλούσια και απεριόριστη γκάμα από: - μπαταρίες αυτοκινήτου - ψυκτικά μηχανήματα (ανεμιστήρες,μοτέρ κτλ) - ανταλλακτικά air condition -θερμαντικα σωματα-θερμοπομποι (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑΣ) και πολλά άλλα που θα τα δείτε από κοντά. όσο για τις τιμές μας σας το αφήνουμε για έκπληξη Σας περιμένουμε με χαρά..

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  49092
  Στείλτε e-mail
  ΤΑΥΓΕΤΟΥ 43 - Λαμια
  2231022806
 • ΔΟΡΥ ΕΠΕ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

  Λιπαντικά, εισαγωγή λιπαντικών, γενικό εμπόριο λιπαντικών, στο Βόλο, Μαγνησία.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  62815
  Στείλτε e-mail
  ΛΑΡΙΣΗΣ 160 - Βόλος
  2421085345
  6973999650
 • Στείλτε e-mail
  ΔΡΥΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2394032335
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΑΘΗΝΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - QUADRA BATT

  // ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ   Η εταιρία μας έχοντας μακρά εμπειρία στο χονδρικό εμπόριο μπαταριών εκκίνησης με εφαρμογή σε αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη, μοτοσυκλέτες μπορεί να σας προτέινει την καλύτερη δυνατή λύση που αρμόζει στην περίπτωσή σας. Ακόμα μπαταρίες GEL, VRLA για φωτοβολταϊκά, τροχόσπιτα,αναπηρικά καροτσάκια, UPS. Φορτιστές για ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση, όργανα ελέγχου μπαταριών κλπ. Σε εμάς θα βρείτε τις μάρκες μπαταριών όπως: VARTA, BOSCH, STARTER, EXIDE - DETA, ATLAS.   Σε εμάς θα βρείτε: - Μπαταρίες αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, μοτοσυκλετών - Ειδικές μπαταρίες ενίσχυσης ηχητικών συστημάτων αυτοκινήτων - Μπαταρίες συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας UPS κομπιούτερ - Μπαταρίες βιομηχανικές για περονοφόρα μηχανήματα (κλαρκ), ηλεκτρικά αμαξίδια, σκούπες - Μπαταρίες SOLAR για φωτοβολταϊκά - Μπαταρίες για τροχόσπιτα - Μπαταρίες συναγερμών σπιτιών - Μπαταρίες GEL - Μπαταρίες VRLA - Φορτιστές για ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση, - Όργανα ελέγχου μπαταριών Φώτα Xenon,αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμούς Cobra για όλους τους τύπους αυτοκινήτων          Δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας που διαμορφώνεται ανάλογα με το προϊόν ή τον τύπο της μπαταρίας. Αποστολή τοποθέτηση και στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 210 800 1936  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΝΑΥΠΛΙΟΥ 52 - Κηφισιά
  2108001936
  6942062685
 • ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΚΟΥΡΕΜΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Η εταιρεία ΚΟΥΡΕΜΜΕΝΟΣ ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.  Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε για την ποιότητα των ανταλλακτικών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η εξασφάλιση νέων και ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί για την εταιρεία μας μια διαρκή προσπάθεια προκειμένου να αναπτύξει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να εξασφαλίσει αξιόπιστες συνεργασίες.    

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αθηνών 152 - Καλαμάτα
  2721094194
  6942556677
 • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - LUBRI NET - ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ

  Ασχολούμαστε με ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή moto και το service. Βρισκόμαστε στο χώρο 37 ολόκληρα χρόνια (από το 1975). Η έδρα μας βρίσκεται στο Hρακλειο, Μαρινου Αντυπα 37-39. Σε μας θα βρείτε πρόσθετο βελτιωτικό κινητήρος Ceram - Flon 200ml ( κεραμικό με Teflon ), Speed λιπαντικό Full συνθετικό 10w/40, τελευταίων προδιαγραφών 5L ( CF - 4, Acea A3-)2 /B3 - 98 ), 4H. Διαθέτουμε λιπαντικά όλων των τύπων και σε όλες τις συσκευασίες ( Αυτοκίνητα ή moto Βιομηχανίας), μπουζί Ιριδίου Denso, μπαταρίες Axon Νικελίου, Καδμίου 100% Maintenance Free ( κλειστού τύπου ). Επίσης, εδώ θα βρείτε Moly - Flon, πρόσθετο βελτιωτικό κινητήρος 100ml ( Teflon με μολυβδάνιο ), λιπαντικό Axon, 20w/50 ορυκτέλαιο μεπροδιαγραφές ( 5j /CF - 4, ACEA E2 - 96 /A3 - O2 ), 1Η, καθώς και ποικιλία σε αξεσουάρ για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Σε μας θα βρείτε τις εταιρίες: APEX ZACHS DENICOL MONROE MOTUL ALCO ARAL REMSA DENSO MINTEX NGK ZIMMERMMAN AUTO GAUGE TRIFA ELF TYPE-R QUICK SILVER H&R BEL-RAY VALEO IP SPEED BP HONDA SPARCO KINGDRAGON BOSCH LIQUI-MOLY BILSTEIN L.E. TEXACO AXON HIT-FLON SELENIA CERAM-FLON MOBIL VALVOLINE CASTROL TOTAL CHAMPION MOLY-FLON KAYABA SILKOLENE DIVINOL RALLYE SHELL ENEOS LUBRICANTS (No1 in Japan) Θα είναι χαρά μας να σας φανούμε χρήσιμοι και να σας εξυπηρετήσουμε!!

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 37-39 - Νέο Ηράκλειο
  2102715962
  6977286138
 • Μπαταρίες Αυτοκινήτου Πειραιάς - Λιπαντικά Πειραιάς - Υγραεριοκίνηση - Hellas Altro Group

  H HELLAS ALTRO GROUP από το 1980 με επικεφαλής το Χούμα Χριστόδουλο αποτελεί μια δυναμική επιχείρηση στους τομείς των μπαταριών και λιπαντικών οχημάτων βιομηχανίας - ναυτιλίας και της υγραεριοκίνησης με έδρα στον Πειραιά. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μαι ευρεία γκάμα μπαταριών αυτοκινήτου παντός τύπου, καθώς και λιπαντικά αξιόπιστων εταιρειών. Παράλληλα, έχουμε αποκλειστική συνεργασία με τα συστήματα αεριοκίνησης OPTIMA Nano & Expert της Πολωνικής εταιρείας ALEX SP ZOO. Το εξειδικευμένο προσωπικό της HELLAS ALTRO GROUP  HOUMAS είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εταιρείας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.   Διατηρούμε επίσης ένα σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Ρήγα Φερραίου 16 στη Νίκαια.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Παλαμιδίου 7 - Πειραιάς
  2110128067,211028066
  6949523952
 • Τσιανάκας Δημήτριος | Λιπαντικά, Μπαταρίες, Φίλτρα Οχημάτων Τρίκαλα

  Τσιανάκας Δημήτριος Λιπαντικά - Μπαταρίες Οχημάτων Τρίκαλα Η επιχείρησή μας “Τσιανάκας Δημήτριος” η οποία εδρεύει Λαρίσης 12 στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1983 στο χώρο του εμπόριο λιπαντικών, μπαταριών και αξεσουάρ οχημάτων.   Με εμπειρία πολλών ετών, ξέρουμε πολύ καλά τι ακριβώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες, λιπαντικά, φίλτρα και διάφορα αξεσουάρ και είδη κατάλληλα για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και για κάθε όχημα σε οικονομικές τιμές.            Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η άρτια τεχνογνωσία και η τεχνική υποστήριξη διαθέτοντας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, δίνοντας σας λύσεις αλλά και απαντώντας στις απορίες σας.   Έχουμε την ικανότητα να εξελισσόμαστε και να ελισσόμαστε, να μαθαίνουμε και να εκμεταλλευόμαστε κάθε τι νέο υπάρχει στο χώρο των. Ελέγχουμε και προμηθεύουμε τους πελάτες μας, έμπειρους ή άπειρους χρήστες, αυτό που πραγματικά επιθυμούν και ταιριάζει στις ανάγκες τους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ώστε να σας προμηθεύουμε πάντα με τα καλύτερα προϊόντα.              Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Για εμάς ποιότητα σημαίνει σεβασμός στον πελάτη και εξυπηρέτηση των αναγκών του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τσιανάκας Δημήτριος | Λιπαντικά - Μπαταρίες Οχημάτων  Λαρίσης 12, Τρίκαλα  Τηλ: 2431072455 Κιν: 6977525773  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λαρίσης 12 - Τρίκαλα
  2431072455
  6977525773
 • ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΟΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

  -Παντός Τύπου Μπαταρίες Αυτοκινήτων και Μηχανών -Ηλεκτρικά Είδη Αυτοκινήτων Αποκλειστικός αντιπρόσωπος μπαταριών mega force ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 25%(χονδρική τιμή)

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 51 - Βοτανικός
  2103471073,2103426388
  6932713403
 • FLOROIL - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Flor Oil, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης,  δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων. Με έτος ίδρυσης το 1963, η εταιρεία σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.   Ειδικότερα, η Flor Oil παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων, καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άριστη προστασία των μηχανημάτων σας. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που σας προσφέρουμε.   Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας οδήγησαν στην ευρεία αποδοχή τους από τους καταναλωτές. Η μεταφορά της εταιρείας μας, το 2002, στο βιομηχανικό κόμβο της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς μας, που πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Λιπαντικά και ορυκτέλαια άριστης ποιότητας, για οχήματα και βιομηχανίες, από την εταιρεία Flor Oil.  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 35 - ΕΥΚΑΡΠΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310684070
  6944873318
 • RACING OILS - ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - SERVICE - ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ - ΔΗΜΑΣ ΜΑΝΘΟΣ

  Λιπαντήριο - συνεργείο αυτοκινήτων RACING OILS στην Ηλιούπολη.  Αλλαγή λαδιών  Φίλτρα λαδιού Πρόσθετα λαδιού  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  ΤΖΑΒΕΛΛΑ 52 - Ηλιούπολη
  2109962914
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΚΕΦΑΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

  Λιπαντικά, μπαταρίες, αντιπρόσωπος - εισαγωγέας, εμπορία SYNECO, LONGLIFE, TRUST, πώληση χονδρική - λιανική, στο Άνω Καλαμάκι, Άλιμος, Αττική. Ευχαρίστως σας παρουσιάζουμε την εταιρεία μας καθώς και όλη τη σειρά των προϊόντων μας. Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο διαδίκτυο www.syneco.gr ώστε να ενημερωθείτε για την ποικιλία των δραστηριοτήτων μας που σκοπό έχουν τη δική σας εξυπηρέτηση. Η παρουσίασή μας αποτελείται από τους ακόλουθους τομείς: - Προϊόντα - Επικοινωνία Πιστεύουμε ότι με την παρουσίασή μας αυτή θα εξοικειωθείτε με μας και θα γνωρίσετε τα προϊόντα μας. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα επαφής που σας παρέχουμε στο www.syneco.gr.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 13 - Αλιμος
  2109911240
  6972614747
Σελίδα 1 από 2