Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 | 04:54 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • castrol service plus+ Auto - Moto ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΦΙΛΤΡΑ – ΜΠΟΥΖΙ – ΑΞΕΣΟΥΑΡ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΙΛΙΟΝ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

  Λιπαντικά Ίλιον Λιπαντικά Πετρούπολη Μπαταρίες Ίλιον Μπαταρίες Πετρούπολη Eμπόριο λιπαντικών - Μπαταριών - Αξεσουάρ αυτοκινήτου. Το κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του από το 1996 και ανήκει στο επίσημο δίκτυο Castrol Point από το 2001. Η πείρα μας στον χώρο του αυτοκινήτου είναι από το 1987. Αλλαγές λαδιών, φίλτρων, μπουζί δωρεάν. Μεγάλη γκάμα λιπαντικών: Castrol, Aral, Motul, Selenia, Total, Elf, Shell, Lottos, Ford, BMW, VW.   Επίσημο δίκτυο Castrol Point.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Νικολάου 82 - Ιλιον
  2105061143,2130295759
  6979113739
 • Profin ABEE - Εμπόριο Λιπαντικών Ιωάννινα - Παραγωγή Λιπαντικών Ιωάννινα

  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Μια ξεχωριστή εταιρία στο χώρο των καυσίμων & λιπαντικών που μας χαρακτηρίζουν : • Τα 10 χρόνια ιστορίας της μάρκας. • Η ελευθερία δράσης στις στρατηγικές και τεχνολογικές επιλογές μας. • Η δυνατότητά μας για καινοτομία και οι συνεργασίες. •Το ανθρώπινο δυναμικό και το πάθος του για τη δουλειά. Καταλαβαίνοντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις Οι αρχές που διέπουν τη σχέση μας με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, βασίζονται στην συνεχή προσοχή που αφιερώνουμε για την εκπλήρωση της υποχρέωσής μας για παραγωγή αποτελεσμάτων και για αφοσιωμένη εξυπηρέτηση. Επινοώντας καινοτόμες λύσεις Η εταιρεία μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρης καταρτισμένο σε διαφόρους τομείς, που αμερόληπτα ασχολούνται με καινοτόμες ιδέες καθώς οι σταθερές και αποφασιστικές τους προσπάθειες για βελτίωση της απόδοσης των προϊόντων και των τεχνολογιών, μας εξασφαλίζουν την ανάπτυξη της μάρκας και την συνεχή επέκτασή μας σε διεθνή επίπεδο με εκπληκτικά αποτελέσματα. Τηρώντας τις δεσμεύσεις Η τεχνολογική μας υπεροχή και καινοτομία, αναγνωρίζεται μέσω των ποιοτικών προϊόντων και της εκπληκτικής ικανότητας που αντλείται από την εμπειρία των στελεχών που διαθέτει ο Όμιλος PROFIN να εξασφαλίσει ανταγωνιστικά προϊόντα ενισχύοντας τη παγκόσμια παρουσία μας. Χάρη στην ακέραια τήρηση των δεσμεύσεων και στο απαιτητικό της ήθος, η PROFIN αποτελεί μια ξεχωριστή εταιρεία που διευρύνει συνεχώς τα όριά της σε όλα τα επίπεδα . Επενδύοντας στο μέλλον μαζί με όσους έχουν επιλέξει την PROFIN. ΑΞΙΕΣ Αξίες δομημένες σε διάστημα 10 χρόνων Στα 10 χρόνια, η PROFIN έχει δομήσει την εταιρική κουλτούρα της και την ξεχωριστή της ταυτότητα, στοιχειοθετώντας τις δικές της αξίες. Που δεν αποτελούν μόνον στοιχεία της εικόνας της, αυτές οι θεμελιώδεις αξίες εντοπίζονται στη συμπεριφορά του Ομίλου απέναντι στους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό και τους συνεργάτες του:  Υψηλή τεχνολογία - Τεχνογνωσία - Αυθεντικότητα - Αφοσίωση

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙΠΕ Ιωαννίνων Οικοδομικό τετράγωνο 1 - Ιωάννινα
  2651003163,2651055113
  6981027744
 • PROKIT - ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

  Μηχανήματα, εξοπλισμοί βιομηχανικοί, λιπαντικά, μπαταρίες, είδη κήπου, βιομηχανικά εργαλεία, εμπόριο εργαλείων, μπαταρίες αυτοκινήτων, μοτο, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  39633
  Στείλτε e-mail
  ΧΟΡΤΟΚΟΠΙ - Καβάλα
  2592024288
  6944350080
 • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΛΑΚΜΕΤΑΣ Γ. Ο.Ε | Λιπαντικά AGIP ENI - Χονδρικό Εμπόριο Λιπαντικών Λάρισα

  Η εταιρεία «ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Μ. ΛΑΚΜΕΤΑΣ Γ. Ο.Ε», με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στη χονδρική πώληση λιπαντικών εδώ και χρόνια, με τομέα εξυπηρέτησης όλη τη Θεσσαλία. Η πολυετής εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και τα εξειδικευμένα προϊόντα που διαθέτουμε μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία στο χώρο του αυτοκινήτου, της μοτοσυκλέτας, φορτηγών και αγροτικών μηχανημάτων καθώς και για οποιαδήποτε βιομηχανική εφαρμογή και όχι μόνο. Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών και ειδικών προϊόντων, που καλύπτουν επιτυχώς τις ανάγκες σας. ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ στα Λιπαντικά Eni (πρώην Agip)

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  1ο χλμ. ΠΕΟ Λάρισας - Τρικάλων - Λάρισα
  2410622032
  6977714922, 6976774376
 • Αρχοντάς Στυλιανός - Εμπόριο Λιπαντικών - Πέλλα Γιαννιτσών

    Λιπαντικά Αρχοντάς Στυλιανός Εμπόριο Λιπαντικών - Πέλλα Γιαννιτσών   Η επιχείρησή μας, οι "Λιπαντικά Αρχοντάς Στυλιανός", είναι μια εταιρεία με έδρα στην Πέλλα που δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό στο χώρο του εμπορίου λιπαντικών, φίλτρων, γράσσων και άλλων πολλών συναφών προϊόντων από το 1980. Κατά την πορεία της εξέλιξής μας, έχουμε αποκτήσει πολυετή εμπειρία και έχουμε παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια για την αναβάθμιση των γνώσεών μας σχετικά με την τεχνολογία. Η συνδυασμένη αυτή γνώση και εμπειρία μας καθιστούν ειδικούς στην επίλυση κάθε προβλήματος που σχετίζεται με τα προϊόντα που προσφέρουμε. Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εξειδικευμένη υποστήριξη και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο λιπαντικό για τη μοτοσυκλέτα, το αυτοκίνητο, το φορτηγό, το λεωφορείο, το τρακτέρ και την κομπίνα σας. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις για τη λίπανση στη βιομηχανία και τη ναυτιλία. Συνεργαζόμαστε με την Motoroil, ένα από τα κορυφαία brand name στην Ελλάδα, γνωστό για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων του. Η συνεργασία μας με την Motoroil μας επιτρέπει να προσφέρουμε την πλήρη γκάμα των λιπαντικών Cyclon. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της καλής λίπανσης για την απόδοση και τη μακροζωία των μηχανημάτων σας, και γι' αυτό επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε αξιόπιστες και ποιοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας. Παρέχουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και στοχεύουμε στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με κάθε πελάτη. Μπορείτε να εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την εξειδικευμένη γνώση, την ποιότητα των προϊόντων και την αφοσίωσή μας να καλύψουμε τις ανάγκες σας στον τομέα των λιπαντικών και συναφών προϊόντων.   Είμαστε περήφανοι για τη φήμη μας ως έμπιστοι εμπορικοί σύντροφοι και επαγγελματίες, και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με αποφασιστικότητα και αφοσίωση για να παραμείνουμε στην πρωτοπορία του κλάδου μας. Αναζητήστε μας για τις ανάγκες σας σε λιπαντικά, φίλτρα, γράσσα και άλλα σχετικά προϊόντα, και εμπιστευθείτε μας για να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις αξιόπιστες λύσεις που χρειάζεστε.          

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  10581
  Στείλτε e-mail
  Ίωνος Δραγούμη 16 - Πέλλας
  2382032540
  6945655179
 • ΑΦΟΙ ΣΠ. ΜΠΑΖΑΚΗ ΟΕ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Η εταιρία Αφοι Σπ. Μπαζάκη Ο.Ε δραστηριοποιείται από το 1989 και είναι συνέχεα της εταιρίας Σπ.Μπαζάκης & Σια Ο.Ε που είχε ιδρυθεί το 1955 στην πόλη της Λάρισας. Η εταιρεία έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση τεσσάρων μεγάλων εταιριών στο χώρο της Θεσσαλίας. Οι εταιρίες που αντιπροσωπεύει είναι οι εξής Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε , εταιρία Μεταξιώτης Α.Ε(Μονωτικά και δομικά υλικά), εταιρία Λυγνός ΑΕ(αποστάτες σιδηροοπλισμού ,νεροσταλάκτες κ.λ.π ) εταιρία Χατζηγεωργίου Φάκαρος Ο.Ε( big bag κ.λπ.). Επίσης η εταιρία εισάγει από την Αγγλία τα ορυκτέλαια –λιπαντικά ROCOIL τα οποία και εμπορεύεται σε όλη την Ελλάδα. Τα συγκεκριμένα λιπαντικά είναι υψηλής αντοχής και ποιότητας (συνθετικά και υμισυνθετικά) με προδιαγραφές που φθάνουν τα 100.000 χ.λ.μ. Τα λιπαντικά διατίθενται σε όλες τις συσκευασίες (βαρέλι 205 λίτρων ,κάδοι 25 και 20 λίτρων , δοχεία 5 και 4 λίτρων και δοχείο 1 λίτρου )και σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Στην γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνονται γράσα λιθίου και βαλβολίνες.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  47300
  Στείλτε e-mail
  ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ 8 - Λάρισα
  2410253466
  6936971656
 • Γ & Θ Κρικέλης Ο.Ε. - Εμπόριο Λιπαντικών, Μπαταρίες, Φίλτρα, Καρδίτσα

  Γ. & Θ. Κρικέλης Ο.Ε. Εμπόριο Λιπαντικών - Μπαταριών - Φίλτρων Μαραθέα Καρδίτσας   Σχετικά μ'εμάς Στο κατάστημα μας, που βρίσκεται στη Μαραθέα Καρδίτσας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία λιπαντικών των γνωστότερων εταιρειών. Η σωστή λίπανση του οχήματός σας είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα που θα πρέπει να κάνετε για να διατηρήσετε την απόδηση του κινητήρα σας σε υψηλά επίπεδα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση μόνο εγγυημένων προϊόντων που θα βρείτε στο κατάστημά μας. Σ'εμάς επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε: Μπαταρίες για όλους τους τύπους οχημάτων των εταιρειών Varta, Berga, TAB, Mitsuba, μπουζί της NGK και φίλτρα της Mann, FIBA, Hengst, Clean και Alco   Επίσημος εμπορικός συνεργάτης των λιπαντικών: Mobil, Repsol, Cp-oil και Μπαταριών: Berga, TAB, Mitsuba για όλο το νομό Καρδίτσας                          

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μαραθέα - Καρδίτσα
  2444071079
  6973661425
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΛΑΜΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΨΥΚΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

  Εισαγωγή και εμπορία ψυκτικών μηχανημάτων, φρέον και μπαταρίες αυτοκινήτων όλων των τύπων, Λαμία. Διαθέτουμε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα,στο οποίο έχουμε μία πλούσια και απεριόριστη γκάμα από: - μπαταρίες αυτοκινήτου - ψυκτικά μηχανήματα (ανεμιστήρες,μοτέρ κτλ) - ανταλλακτικά air condition -θερμαντικα σωματα-θερμοπομποι (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑΣ) και πολλά άλλα που θα τα δείτε από κοντά. όσο για τις τιμές μας σας το αφήνουμε για έκπληξη Σας περιμένουμε με χαρά..

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  70608
  Στείλτε e-mail
  ΤΑΥΓΕΤΟΥ 43 - Λαμια
  2231022806
 • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ | Λιπαντικά Παντός Τύπου Δράμα

                                          ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ | Λιπαντικά Παντός Τύπου Δράμα Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ αναδεικνύεται ως ένα παράδειγμα αποτελεσματικής επιχειρηματικής πορείας και δέσμευσης στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Με την ίδρυσή της το 1970 ως μια επιχείρηση εμπορίας λιπαντικών και γεωργικών μηχανημάτων, η εταιρεία μας έθεσε το θεμέλιο για μια μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία. Από το 1985, η εταιρεία εστιάζει τη δραστηριότητά της στο εμπόριο λιπαντικών και φίλτρων παντός τύπου. Μέσα από αυτήν τη μεταβολή, η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ανέδειξε την ευελιξία και την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς, επεκτείνοντας το φάσμα των προϊόντων της για να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Με πάνω από πενήντα χρόνια εμπειρίας, η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ έχει απαποκτήσει εξαιρετική φήμη και αξιοπιστία στον τομέα των λιπαντικών. Η δεκαετίας πείρα της εταιρείας συνοδεύεται από σταθερή προσήλωση στην ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.                                                 ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ Στην εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ, πιστεύουμε στη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες μας. Η αμοιβαία επιτυχία επιτυγχάνεται μέσα από την παροχή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και την υποστήριξη που παρέχουμε σε κάθε στάδιο της συνεργασίας μας. Εάν αναζητάτε υψηλής ποιότητας λιπαντικά προϊόντα για το αυτοκίνητό σας, τη μοτοσυκλέτα σας, το φορτηγό σας, το van σας, το γεωργικό μηχάνημά σας, το μηχάνημα έργου σας ή τα βιομηχανικά μηχανήματα σας, η εταιρεία μας αποτελεί εγγύηση για την επιλογή σας.                     ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Οι ειδικοί μας είναι έτοιμοι να σας παρέχουν την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για τις ανάγκες σας. ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η προτεραιότητά μας, και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό ώστε να σας παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις.   ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Αποστέλλουμε τα λιπαντικά και τά φίλτρα παντός τύπου που διαθέτουμε σε όλη την Θράκη αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα άμεσα και αποτελεσματικά.               ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, σχόλια ή απορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε.    

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  9128
  Στείλτε e-mail
  ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 13 - Δράμα
  6986874980
  6986874980
 • ΔΟΡΥ ΕΠΕ - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ

  Λιπαντικά, εισαγωγή λιπαντικών, γενικό εμπόριο λιπαντικών, στο Βόλο, Μαγνησία.

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  103891
  Στείλτε e-mail
  ΛΑΡΙΣΗΣ 160 - Βόλος
  2421085345
  6973999650
 • Στείλτε e-mail
  ΔΡΥΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2394032335
 • Εμπόριο Μπαταριών Αθηνών - QUADRA BATT - Χονδρική Λιανική - Λιπαντικά - Μπαταρίες Αυτοκινήτων - Μπαταρίες Μότο - Μπαταρίες Σκαφών - UPS - Κηφισιά Αττική

  // ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ   Η εταιρία μας έχοντας μακρά εμπειρία στο χονδρικό εμπόριο μπαταριών εκκίνησης με εφαρμογή σε αυτοκίνητα, φορτηγά, σκάφη, μοτοσυκλέτες μπορεί να σας προτέινει την καλύτερη δυνατή λύση που αρμόζει στην περίπτωσή σας. Ακόμα μπαταρίες GEL, VRLA για φωτοβολταϊκά, τροχόσπιτα,αναπηρικά καροτσάκια, UPS. Φορτιστές για ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση, όργανα ελέγχου μπαταριών κλπ. Σε εμάς θα βρείτε τις μάρκες μπαταριών όπως: VARTA, BOSCH, BAREN, SINERGY.   Σε εμάς θα βρείτε: - Μπαταρίες αυτοκινήτων, σκαφών, φορτηγών, μοτοσυκλετών - Ειδικές μπαταρίες ενίσχυσης ηχητικών συστημάτων αυτοκινήτων - Μπαταρίες συστημάτων αδιάλειπτης λειτουργίας UPS κομπιούτερ - Μπαταρίες βιομηχανικές για περονοφόρα μηχανήματα (κλαρκ), ηλεκτρικά αμαξίδια, σκούπες - Μπαταρίες SOLAR για φωτοβολταϊκά - Μπαταρίες για τροχόσπιτα - Μπαταρίες συναγερμών σπιτιών - Μπαταρίες GEL - Μπαταρίες VRLA - Φορτιστές για ερασιτεχνική ή επαγγελματική χρήση, - Όργανα ελέγχου μπαταριών Φώτα Xenon,αισθητήρες παρκαρίσματος, συναγερμούς Cobra για όλους τους τύπους αυτοκινήτων   Δίνεται εγγύηση καλής λειτουργίας που διαμορφώνεται ανάλογα με το προϊόν ή τον τύπο της μπαταρίας. Αποστολή τοποθέτηση και στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα στο 210 800 1936  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ναυπλίου 52 - Κηφισιά
  2108001936
  6942062685
 • ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΚΟΥΡΕΜΜΕΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Η εταιρεία ΚΟΥΡΕΜΜΕΝΟΣ ιδρύθηκε το 1987 και δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών αυτοκινήτων.  Πρωταρχικός μας στόχος είναι η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε για την ποιότητα των ανταλλακτικών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η εξασφάλιση νέων και ποιοτικών προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές αποτελεί για την εταιρεία μας μια διαρκή προσπάθεια προκειμένου να αναπτύξει νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και να εξασφαλίσει αξιόπιστες συνεργασίες.    

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αθηνών 152 - Καλαμάτα
  2721094194
  6942556677
 • Λιπαντικά Olipes - Γκιόκας Αντώνιος, Εμπόριο Λιπαντικών, Βελτιωτικών Καύσης Αττική

        Λιπαντικά Olipes Γκιόκας Αντώνιος Εμπόριο Λιπαντικών - Βελτιωτικών Καύσης - Αττική   Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των Λιπαντικών ειδών ιδιωτικής, επαγγελματικής και βιομηχανικής χρήσης και ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Ισπανικής εταιρείας Olipes όπου και δρα σαν επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της. Η OLIPES αποτελεί σημείο αναφοράς για το διεθνή πετροχημικό τομέα, με πάνω από 2.500 αναφορές προϊόντων σε 75 βιομηχανικούς τομείς ενώ σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 45 χώρες. Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας Λιπαντικά Είδη και άριστης ποιότητας υπηρεσίες. Η OLIPES προσφέρει βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία στις παγκοσμιοποιημένες βιομηχανικές αγορές, αναζητώντας την ικανοποίηση των πελατών, την ευημερία και την ανάπτυξη της κοινωνίας. Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την επίτευξη αυτών των στόχων βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην οργανωτική μας προσωπικότητα και τις παρακάτω αξίες: Ομαδική Δουλειά Εστίαση στον πελάτη Αφοσίωση στο έργο Σεβασμός στην προσωπική ελευθερία

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  1176630
  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Αθηνών 204, Κολοκυνθού - Αττικής
  2105122133
  6945762290
 • ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ - LUBRI NET - ΦΙΛΤΡΑ ΛΑΔΙΟΥ

  Ασχολούμαστε με ανταλλακτικά αυτοκινήτου ή moto και το service. Βρισκόμαστε στο χώρο 37 ολόκληρα χρόνια (από το 1975). Η έδρα μας βρίσκεται στο Hρακλειο, Μαρινου Αντυπα 37-39. Σε μας θα βρείτε πρόσθετο βελτιωτικό κινητήρος Ceram - Flon 200ml ( κεραμικό με Teflon ), Speed λιπαντικό Full συνθετικό 10w/40, τελευταίων προδιαγραφών 5L ( CF - 4, Acea A3-)2 /B3 - 98 ), 4H. Διαθέτουμε λιπαντικά όλων των τύπων και σε όλες τις συσκευασίες ( Αυτοκίνητα ή moto Βιομηχανίας), μπουζί Ιριδίου Denso, μπαταρίες Axon Νικελίου, Καδμίου 100% Maintenance Free ( κλειστού τύπου ). Επίσης, εδώ θα βρείτε Moly - Flon, πρόσθετο βελτιωτικό κινητήρος 100ml ( Teflon με μολυβδάνιο ), λιπαντικό Axon, 20w/50 ορυκτέλαιο μεπροδιαγραφές ( 5j /CF - 4, ACEA E2 - 96 /A3 - O2 ), 1Η, καθώς και ποικιλία σε αξεσουάρ για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Σε μας θα βρείτε τις εταιρίες: APEX ZACHS DENICOL MONROE MOTUL ALCO ARAL REMSA DENSO MINTEX NGK ZIMMERMMAN AUTO GAUGE TRIFA ELF TYPE-R QUICK SILVER H&R BEL-RAY VALEO IP SPEED BP HONDA SPARCO KINGDRAGON BOSCH LIQUI-MOLY BILSTEIN L.E. TEXACO AXON HIT-FLON SELENIA CERAM-FLON MOBIL VALVOLINE CASTROL TOTAL CHAMPION MOLY-FLON KAYABA SILKOLENE DIVINOL RALLYE SHELL ENEOS LUBRICANTS (No1 in Japan) Θα είναι χαρά μας να σας φανούμε χρήσιμοι και να σας εξυπηρετήσουμε!!

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 37-39 - Νέο Ηράκλειο
  2102715962
  6977286138
 • Λιπαντικά Οχημάτων Χανιά Κρήτης - ΚΑΛΟΡΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ - Εμπόριο Λιπαντικών - Μπαταρίες - Γράσα - Αντιψυκτικά Υγρά Χανιά Κρήτης

          ΚΑΛΟΡΜΑΚΗ ΣΟΦΙΑ Λιπαντικά Οχημάτων & Μπαταρίες Χανιά Κρήτης Η εταιρεία μας “Καλορμάκη Σοφία” η οποία βρίσκεται στα Χανιά Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια τώρα στον χώρο των λιπαντικών και τον μπαταριών, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες αλλά κυρίως σε επιχειρήσεις όπως βενζινάδικα, συνεργεία, ελαιουργείο, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους και σε οποιοδήποτε επάγγελμα που ασχολείται με σίδερα σε όλη την Κρήτη.         Kάνουμε παραδόσεις στον χώρο σας σε Χανιά και στο Ρέθυμνο!  2821071946 - 6940774334     Έχουμε την τιμή να είμαστε επίσημοι και μοναδικοί αντιπρόσωποι της shell σε όλη την Δυτική Κρήτη και σίγουρα αυτό κάνει όλους τους πελάτες να μας εμπιστεύονται και να είναι σίγουροι ότι παραλαμβάνουν τα αυθεντικά προϊόντα Shell. Οι διακρίσεις μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν αρκετές καθώς είμαστε ο 3ος πιο παλιός συνεργάτης της shell και για πολλά χρόνια βραβευόμασταν ως επιτυχημένοι πωλητές. Στον χώρο μας θα βρείτε λιπαντικά παντός τύπου και για κάθε ανάγκη όπως για παράδειγμα λιπαντικά τροφίμων, λιπαντικά θάλασσας, λιπαντικά οχημάτων ελαφρού και βαρέου τύπου, προϊόντα χημικής τεχνολογίας (καθαριστικά συνεργείου, πλυντηρίου αυτοκινήτων), βαλβολίνες, adblue και άλλα πολλά για όλα τα οχήματα.          

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  22544
  Στείλτε e-mail
  Κωνσταντίνου Μάνου 13 (Περιβόλια - Πελεκαπίνα) - Χανιά
  2821071946
  6940774334
 • Μπαταρίες Αυτοκινήτου Πειραιάς - Λιπαντικά Πειραιάς - Hellas Altro Group

  H HELLAS ALTRO GROUP  αποτελεί μια δυναμική επιχείρηση στους τομείς των μπαταριών και λιπαντικών οχημάτων βιομηχανίας - ναυτιλίας. Στην επιχείρησή μας θα βρείτε μαι ευρεία γκάμα μπαταριών αυτοκινήτου παντός τύπου, καθώς και λιπαντικά αξιόπιστων εταιρειών. Το εξειδικευμένο προσωπικό της HELLAS ALTRO GROUP  είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση της εταιρείας για την καλύτερη και αρτιότερη εξυπηρέτηση σας.  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Νικομηδείας 20 - Χαϊδάρι
  6981791648
  6981791648
 • Τσιανάκας Δημήτριος | Λιπαντικά, Μπαταρίες, Φίλτρα Οχημάτων Τρίκαλα

  Τσιανάκας Δημήτριος Λιπαντικά - Μπαταρίες Οχημάτων Τρίκαλα Η επιχείρησή μας “Τσιανάκας Δημήτριος” η οποία εδρεύει Λαρίσης 12 στα Τρίκαλα, δραστηριοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1983 στο χώρο του εμπόριο λιπαντικών, μπαταριών και αξεσουάρ οχημάτων.   Με εμπειρία πολλών ετών, ξέρουμε πολύ καλά τι ακριβώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας. Σε εμάς θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μπαταρίες, λιπαντικά, φίλτρα και διάφορα αξεσουάρ και είδη κατάλληλα για μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία και για κάθε όχημα σε οικονομικές τιμές.            Η μακροχρόνια εμπειρία μας, η άρτια τεχνογνωσία και η τεχνική υποστήριξη διαθέτοντας και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μας καθιστούν ικανούς να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, δίνοντας σας λύσεις αλλά και απαντώντας στις απορίες σας.   Έχουμε την ικανότητα να εξελισσόμαστε και να ελισσόμαστε, να μαθαίνουμε και να εκμεταλλευόμαστε κάθε τι νέο υπάρχει στο χώρο των. Ελέγχουμε και προμηθεύουμε τους πελάτες μας, έμπειρους ή άπειρους χρήστες, αυτό που πραγματικά επιθυμούν και ταιριάζει στις ανάγκες τους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ώστε να σας προμηθεύουμε πάντα με τα καλύτερα προϊόντα.              Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Για εμάς ποιότητα σημαίνει σεβασμός στον πελάτη και εξυπηρέτηση των αναγκών του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τσιανάκας Δημήτριος | Λιπαντικά - Μπαταρίες Οχημάτων  Λαρίσης 12, Τρίκαλα  Τηλ: 2431072455 Κιν: 6977525773  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Λαρίσης 12 - Τρίκαλα
  2431072455
  6977525773
 • ΔΟΥΔΕΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΟΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

  -Παντός Τύπου Μπαταρίες Αυτοκινήτων και Μηχανών -Ηλεκτρικά Είδη Αυτοκινήτων Αποκλειστικός αντιπρόσωπος μπαταριών mega force ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 25%(χονδρική τιμή)

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ 51 - Βοτανικός
  2103471073,2103426388
  6932713403
 • FLOROIL - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η εταιρεία Flor Oil, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης,  δραστηριοποιείται στο χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων. Με έτος ίδρυσης το 1963, η εταιρεία σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα μας, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.   Ειδικότερα, η Flor Oil παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων, καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η άριστη προστασία των μηχανημάτων σας. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνουμε τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που σας προσφέρουμε.   Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας οδήγησαν στην ευρεία αποδοχή τους από τους καταναλωτές. Η μεταφορά της εταιρείας μας, το 2002, στο βιομηχανικό κόμβο της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς μας, που πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας. Λιπαντικά και ορυκτέλαια άριστης ποιότητας, για οχήματα και βιομηχανίες, από την εταιρεία Flor Oil.  

  Κατηγορία: ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ – ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

  Φωτογραφίες [1]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ 35 - ΕΥΚΑΡΠΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310684070
  6944873318
Σελίδα 1 από 2