Τρίτη 23 Απριλίου 2024 | 03:38 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Παλαιό Φάληρο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • TAX VALUE | Γιώργος Πόθος & Συνεργάτες - Φοροτεχνικό - Λογιστικό Γραφείο Παλαιό Φάληρο

    Το Λογιστικό γραφείο του Γιώργου Πόθου βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο και παρέχει με πλήρη επαγγελματισμό, συνέπεια και αξιοπιστία, την διεκπεραίωση κάθε είδους λογιστικής και φοροτεχνικής ανάγκης της επιχείρησής σας. Στόχος μας είναι η εξατομικευμένη προσέγγιση στον κάθε πελάτη μας ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις για μια μακρόχρονη συνεργασία.   To γραφείο μας διακρίνεται για μία σειρά από πλεονεκτήματα, που θα καθοδηγήσουν τον πελάτη στην  σωστότερη επιλογή!

  Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αγίας Βαρβάρας 83, Ισόγειο - Παλαιό Φάληρο
  2107522872
 • ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗΣ | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο Παλαιό Φάληρο & Ζωγράφου, Αττική

      ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗΣ   Τα λογιστικά γραφεία μας “ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ ΣΠΥΡΑΝΤΩΝΗΣ” τα οποία εδρεύουν στην Αττική και πιο συγκεκριμένα Αφροδίτης 58 στο Παλαιό Φάληρο και στου Ζωγράφου επί της οδού Γρ. Κουσίδη 37, δραστηριοποιούνται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της λογιστικής και φοροτεχνικής υποστήριξης, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, συμβαδίζοντας πάντα, με το νέο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί καθώς και με τους κανόνες που τα διέπουν.   Με συνέπεια και επαγγελματισμό όλα αυτά τα χρόνια, τα γραφείο μας, προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε κάθε είδους επιχείρηση, εταιρία, ελεύθερους επαγγελματίες, μισθωτούς και συνταξιούχους, αναγνωρίζοντας τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός. Παράλληλα, φροντίζουν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στην οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουμε.              ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ   Η έμπειρη ομάδα μας, απαρτίζεται από άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, που παρακολουθεί και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις του οικονομικού και φορολογικού τομέα, ώστε να σας παρέχονται οι καταλληλότερες και πιο συμφέρουσες λύσεις.   Αξιοποιώντας στο μέγιστο τις γνώσεις, την επιστημονική κατάρτιση, την εμπειρία, και την τεχνολογία, η ομάδες των λογιστικών γραφείων μας προσφέρουν στον επιχειρηματία πλήρη κάλυψη στη λογιστική, στα φοροτεχνικά και εργατικά θέματα, αλλά και στον ιδιώτη πλήρη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη. H ποιότητα, η εχεμύθεια και η εμπειρία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των γραφείων μας.   Οι ευέλικτοι χειρισμοί και οι σωστές επιλογές κατόπιν μελέτης των φοροτεχνικών και γραφειοκρατικών θεμάτων, μας δίνουν τη σιγουριά να μπορούμε να εγγυηθούμε την παροχή άριστων υπηρεσιών αλλά και να αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη των χειρισμών και των συμβουλών που δίνουμε.             Βασικός στόχος των λογιστικών μας γραφείων είναι η θεμελίωση ισχυρών και μακροχρόνιων σχέσεων αξίας με τους πελάτες μας, δεσμευόμενοι να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με την επαγγελματικότητα που μας διακρίνει.     Επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε σε ένα από τα γραφεία μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη λύση για οποιοδήποτε λογιστικός ή φοροτεχνικό πρόβλημα σας.    

  Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Έδρα: Αφροδίτης 58 - Παλαιό Φάληρο
  2109840900
  6974077425
 • ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

  Φορολογικές δηλώσεις, Παλαιό Φάληρο. Τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών.

  Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αχιλλέως 84 - Παλαιό Φάληρο
  2109851145
  6976329620
 • Λογιστικό Γραφείο Παλαιό Φάληρο Αττικής - ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - Λογιστικές & Φοροτεχνικές Υπηρεσίες σε Ιδιώτες & Επαγγελματίες Παλαιό Φάληρο Αττικής - Τήρηση Βιβλίων Παλαιό Φάληρο Αττικής

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ Λογιστής Φοροτέχνης Α' Τάξης Το λογιστικό γραφείο μας “ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ” το οποίο βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο Αττικής, είναι κοντά σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντάς τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.  Διαθέτοντας μια έμπειρη ομάδα λογιστών, το λογιστικό γραφείο μας στο Παλαιό Φάληρο αναλαμβάνει: τήρηση βιβλίων όλων των κατηγοριών, εργατικά - ασφαλιστικά, μηχανογράφηση, μηχανοργάνωση, ΦΠΑ - ΙΚΑ μέσω internet αλλά και κάθε λογιστικό και φοροτεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα δίπλα σας και να σας έγκυρες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες.   

  Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αλκυόνης 10-12, Φλοίσβος - Παλαιό Φάληρο
  2109833266,2109837299
  6973842358
 • ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΘΗΝΑ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ - ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ

  Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας λειτουργεί από το 1986, εξυπηρετεί όλες τις περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής, και παρέχει λογιστικές, φοροτεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε κάθε νομικής μορφής επιχείρηση (ΑΕ., ΕΠΕ, ΟΕ, ΕΕ, ατομικές επιχειρήσεις) καθώς επίσης και σε ιδιώτες. Η πολύχρονη παρουσία μας στον χώρο και η εμπειριά μας, είναι η εγγύηση για την άρτια εξυπηρέτησή σας και την παροχή αξιόπιστων και υπεύθυνων λύσεων στα καθημερινά προβλήματα λειτουργίας των επιχειρήσεων (φοροτεχνικά, λογιστικά, μισθοδοσίες, ΙΚΑ, ρευατοδότηση ακινήτων, μηχανογράφηση λογιστηρίων, καθώς επίσης σύνταξη και υποβολή δηλώσεων πάσης φύσεως).

  Κατηγορία: ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

  49472
  Στείλτε e-mail
  ΑΧΙΛΛΕΩΣ 76 - Παλαιό Φάληρο
  2109357079,2109373637