Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 | 09:01 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Corfu Marm ΕΠΕ | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων - Γρανιτών Κέρκυρα

            Corfu Marm ΕΠΕ Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων - Γρανιτών Κέρκυρα Η επιχείρησή μας “Corfu Marm ΕΠΕ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται από το 1980 με το εμπόριο και την επεξεργασία μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη. Έχοντας αναλάβει από το 2010 νέα διοίκηση, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και περίσσιο ζήλο να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.                                  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Αποτελώντας τη μοναδική επιχείρηση στην Κέρκυρα που διαθέτει εξειδικευμένα μηχανήματα κοπής και επεξεργασίες όγκων μαρμάρων, γρανιτών και φυσικών πετρωμάτων, η επιχείρησή μας, μπορεί να δώσει μορφή σε κάθε σχέδιό σας αλλά και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με αγάπη και σεβασμό στην τέχνη του μαρμάρου, επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, τους γρανίτες και τα φυσικά πετρώματα με ακρίβεια, ενώ χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο μπορούμε να υλοποιήσουμε ακόμα και το πιο απαιτητικό σχέδιο. Διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και φυσικά πετρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτά που ταιριάζουν στις κατασκευές και τον χώρο σας.                 Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό προϊόν, να το επεξεργαστεί και να σας προμηθεύσει άμεσα με αυτό.     Στους εκατοντάδες πελάτες μας, συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, εργολάβοι, μάστορες αλλά και ιδιότητες από την Κέρκυρα και από όλη την Ελλάδα καθώς από το εξωτερικό.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Κέρκυρα, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.        

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Σουλέικα, Βυρός - Κέρκυρα
  2661045833
  6989840141
 • Marble Act | Σχεδιασμός – Υλοποίηση – Αποκατάσταση – Συντήρηση Μαρμάρινων Αντικειμένων και Κατασκευών - Μικρογλυπτική Βουτάκος Πάρου

                Marble Act Σχεδιασμός – Υλοποίηση – Αποκατάσταση – Συντήρηση Μαρμάρινων Αντικειμένων και Κατασκευών - Μικρογλυπτική Βουτάκος Πάρου Ο Ιωάννου Λουκάς γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μαρμαρογλυπτική στη Σχολή Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, τη μοναδική σχολή μαρμαροτεχνίας στην Ελλάδα η οποία λειτουργεί από το 1955. Μετά το πέρας των σπουδών του εργάστηκε σε εργαστήρια γλυπτικής στη Νάξο και στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, εργάστηκε ως μαρμαροτεχνίτης στον αρχαιολογικό χώρο των Αιγών, στις αναστηλωτικές εργασίες του ανακτόρου του Φιλίππου Β΄ και στην ανάταξη του β΄ ορόφου του ανακτόρου στο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών, στην Κεντρική Μακεδονία.  Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως μαρμαρογλύπτης στην Πάρο και παράλληλα ως μαρμαροτεχνίτης στις αναστηλωτικές εργασίες του αρχαιολογικού χώρου στο Δεσποτικό της Αντιπάρου. Έχει παρουσιάσει έργα του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη και στη Χαλκιδική.                                   Εμπειρία & Καλλιτεχνική Αρτιότητα           Η επιχείρηση Marble Act εδρεύει στην Πάρο και δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το μάρμαρο, το οποίο χρησιμοποιείται στα έργα μας, προέρχεται κυρίως από την περιοχή της Νάξου. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε υλικό και από άλλα μέρη της Ελλάδας, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών μας.   Εξαιτίας του γεγονότος ότι το μάρμαρο ως υλικό έχει πολλές εφαρμογές, τα έργα μας ποικίλουν. Έργα τέχνης επί παραγγελία, διακοσμητικά, χρηστικά αντικείμενα και άλλες εφαρμογές στον κατασκευαστικό τομέα αποτελούν κάποια από τα πεδία δραστηριοποίησης της Marble Act.                             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Εμπιστευόμαστε την επιχείρησή μας για την τεχνογνωσία, την αρτιότητα και την αισθητική ακρίβεια της γλυπτικής του μαρμάρου στα έργα μας, προσφέροντας έτσι μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες μας.                 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6932244582                       ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ Η Marble Act αναλαμβάνει μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας και καλύπτουν διάφορους τομείς της μαρμαροτεχνίας και της μαρμαρογλυπτικής.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                     Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Στοχεύουμε στην παροχή αναλλοίωτης ποιότητας και επαγγελματικής εξυπηρέτησης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουμε πρωτοποριακές καινοτόμες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου αγοραστή.           Επιλέγοντας τη Marble Act οι πελάτες αποκτούν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα επιλογών γλυπτικής μαρμάρου και μαρμαροτεχνίας, από εξαιρετικές δημιουργίες έργων τέχνης έως χρηστικά και διακοσμητικά στοιχεία που αναβαθμίζουν τον χώρο και την αισθητική του.              

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  2145
  Στείλτε e-mail
  Βουτακος Πάρου - Πάρος
  6932244582
 • MARBLE FACTORY - Μάρμαρα - Γρανίτες - Γαλαίος - Σαντορίνη

  Marble Factory - Γαλαίος & ΣΙΑ Ε.Ε. Μάρμαρα & Γρανίτες στη Σαντορίνη | δίπλα σας από το 1984 Η εταιρεία MARBLE FACTORY - Γαλαίος & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι μια σύγχρονη βιομηχανία κάθετης επεξεργασίας μαρμάρων και γρανιτών που ιδρύθηκε το 1984 και έχει την έδρα της στη Σαντορίνη. Στόχος της εταιρείας μας είναι η καλύτερη και πληρέστερη παροχή προιόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να εξασφαλίσει την κατάλληλη επιλογή υλικών και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση τους στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα υλικά που ταιριάζουν στο χώρο σας δίνοντας ταυτόχρονα εγγύηση καλύτερης τοποθέτησης και επεξεργασίας.   Το εργαστάσιο μας δραστηριοποιείτε: Επεξεργασία μαρμάρου Επεξεργασία  πέτρας Γρανίτη Τεχνογρανίτη Τεχνομάρμαρο Καλλιτεχνήματα Γλυπτά Σκαλιστά     Η εμπειρία, η ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας, η άρτια εξυπηρέτηση καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές μας είναι οι λόγοι που μας προτιμούν οι πελάτες μας.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Καρτεράδος - Σαντορίνη
  2286033894
 • The Art of Stone Ltd | Επεξεργασία Μαρμάρου - Γρανίτη Ηλεία

            The Art of Stone Ltd Επεξεργασία Μαρμάρου - Γρανίτη Ηλεία  Η επιχείρησή μας “The Art of Stone Ltd” η οποία βρίσκεται στην Ηλεία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Άγιος Γεώργιος, δραστηριοποιείται επιτυχημένα με την εμπορία, την επεξεργασία και την τοποθέτηση μαρμάρων και γρανιτών, παρέχοντας ποιοτικές και κομψές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους.  Έχοντας σχεδόν 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του μαρμάρου, ο κ. Δημήτρης Παρασκευάς, αποφάσισε πριν περίπου 12 χρόνια να δημιουργήσει την δική του επιχείρηση, η οποία και ξεχώρισε γρήγορα από τον ανταγωνισμό.                      Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και μεγάλη ποικιλία μαρμάρων, γρανιτών και διαφόρων φυσικών πετρωμάτων, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.                         Με μεράκι & πολύ φαντασία   μπορούμε αναλαμβάνουμε σκάλες, πάγκους κουζίνας, τζάκια, επενδύσεις τοίχων, δάπεδα, μπάνια, ορθομαρμαρώσεις, μνημεία αλλά και ειδικές κατασκευές που στόχο έχουν να κάνουν τον χώρο σας κομψό. Επίσης, δημιουργούμε μοναδικά καλλιτεχνήματα από μάρμαρο, κατόπιν παραγγελίας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής τους σε όλη την Ελλάδα. Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις τάσεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις που θα κάνουν τον χώρο σας εντυπωσιακό.                       Οι πρωτοποριακές τεχνικές, η φαντασία μας, οι οικονομικές τιμές καθώς και η παράδοση κάθε έργου στον συμφωνημένο χρόνο, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις στη Ηλεία και όχι μόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ηλεία, όλη την Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου.             

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  31074
  Στείλτε e-mail
  Επαρχιακή οδός Πύργου-Οινόης, Αγ. Γεώργιος - Ηλείας
  2621033858,2621035422
  6936505088
 • Tsirimwkos | Εμπόριο - Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Πετρωμάτων Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία

        Tsirimwkos Εμπόριο - Επεξεργασία - Τοποθέτηση Μαρμάρων & Πετρωμάτων Ναύπακτος Αιτωλοακαρνανία  Η επιχείρηση μας “Tsirimwkos” η οποία βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στην Ναύπακτο, δραστηριοποιείται από το 1965 στο χώρο της εμπορίας, επεξεργασίας και τοποθέτησης μαρμάρων, γρανιτών και χαλαζιακών πετρωμάτων στις όμορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανία. Συνεχίζοντας στη μακρά παράδοση στο χώρο η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, εξακολουθεί να προσφέρει ποιοτικές και υψηλής ποιότητας κατασκευές αλλά προϊόντα σε οικονομικές τιμές.  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανίτη, χαλαζιακών πετρωμάτων και επενδύσεις πέτρας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση τους και με έμφαση στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.                       Παράλληλη, αναλαμβάνουμε την συντήρηση μαρμάρινων δαπέδων καθώς και αμμοβολές και υδροβολές Πανελλαδικά.    ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο του μαρμάρου και των πετρωμάτων, σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.  Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που χρειάζεται και είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε επιθυμία σας, να ανταποκριθούμε άμεσα με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό.                     Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής και προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τις προσιτές τιμές.              ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Ναύπακτο και όλη την Αιτωλοακαρνανία.   

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μολύκρειο, Αντίρριο - Ναύπακτος
  6945361061
  6945361061, 6978159270
 • ΑΣΑΡΓΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΜΑΡΜΑΡΑ - ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

  Αναλαμβάνω τοποθετήσεις σε: - Πλακάκια όλων των τύπων - Μάρμαρα - Γρανίτες - Γυψοσανίδα Χρησιμοποιώ πάντα υλικά που τηρούν τις προδιαγραφές που απαιτούνται για κάθε εργασία.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΡΓΑΜΟΥ 33 - Νέα Ιωνία
  2114028638
  6977571229
 • ΑΦΟΙ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΓΡΑΝΙΤΩΝ - ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΖΑΚΙΑ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

    ΑΦΟΙ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ - ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΛΑΣΙΘΙ ΚΡΗΤΗ Μάρμαρα - Γρανίτες - Ενεργειακά Τζακια και Σόμπες   Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ ιδρύθηκε το 1977 από τους Εμμανουήλ & Γεώργιο Βουζουνεράκη και έχει την έδρα της στην Ιεράπετρα Κρήτης. Με την πολύχρονη εμπειρία μας, τη γνώση και τη συνεχή ενημέρωση μας στον τομέα του μαρμάρου καθώς και στα ενεργειακά τζάκια οι παροχές μας μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Στο κατάστημα μας θα βρείτε προιόντα άριστης ποιότητας καθώς και μεγάλη γκάμα σε όλα μας τα είδη, όπως: ΜΑΡΜΑΡΑ, ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΦΥΣΙΚΟΙ & ΤΕΧΝΙΤΟΙ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΑΕΡΟΘΕΡΜΕΣ & ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ & ΦΟΥΡΝΟΥΣ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΜΑΤΑ, ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας αποδείξουμε έμπρακτα τα λόγια μας!    

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  1χλμ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΓΡΑ ΛΥΓΙΑ περιοχή Βιγλιά - Ιεράπετρα
  2842023536
  6936909599, 6936909597
 • Αφοί Κυριμλίδη και Υιοι ΟΕ - Μάρμαρα Κερατέα Αττική - Φυσικά Πετρώματα - Παντός Τύπου Κατασκευές - Επενδύσεις

    Αφοι Κυριμλίδη και Υιοι ΟΕ Μάρμαρα Κερατέα Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΥΡΙΜΛΙΔΗ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΟΕ εδρεύει στην Κερατέα και έχει ως αντικείμενο την επεξεργασία και εμπορία μαρμάρου. Δραστηριοποιείται στο χώρο πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Προμηθεύουμε στους πελάτες μας παντός είδους μάρμαρα, γρανίτες ή φυσικά πετρώματα για οποιαδήποτε χρήση. Όλα τα υλικά επεξεργάζονται από την αρχική τους μορφή (όγκοι), έτσι ώστε να παρέχουμε κάθε είδους κατασκευή μέσα στο εργοστάσιο μας. Με τεχνογνωσία και συνέπεια κόβουμε στα σχιστήριά μας, γυαλίζουμε και διαμορφώνουμε τα φυσικά πετρώματα στις τελικές επιθυμητές διαστάσεις. Αυτό προσφέρει μια πλήρη αμεσότητα με τον πελάτη συμβάλλοντας σε πιο ποιοτικές και οικονομικές λύσεις. Η μεταφορά των πρώτων υλών και προϊόντων γίνεται με ιδιόκτητα σύγχρονα φορτηγά της εταιρείας. Είμαστε πάντοτε κοντά στους πελάτες μας με συνέπεια και υπευθυνότητα, προτείνοντας λύσεις και συμβουλές για τον χώρο τους και συνδυάζοντας ποιότητα με προσιτές τιμές.         ΤΟΓΑΝΙ - ΘΕΣΗ: ΠΟΥΣΙ-ΡΙ - Κερατέα | 2299042960, skirimlidis10@gmail.com

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΤΟΓΑΝΙ - ΘΕΣΗ: ΠΟΥΣΙ-ΡΙ - Κερατέα
  2299042960
  6973346556
 • Αφοί Ρούσσου Ο.Ε - Μάρμαρα Βύτινα Αρκαδία - Εργαστήριο Πέτρας Μαρμάρου

  Οικοδομικά υλικά, εργαστήριο πέτρας, ενεργειακά τζάκια, εμπόριο οικοδομικών υλικών, οικοδομικά εργαλεία, εργοληψίες. μαρμαρα διαφορων τοιπων, γρανιτες,  σκαλες ,μνημια,επενδυσεις τζακιων

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Βυτίνα - Αρκαδία
  2795029021
  6944537570
 • Βαρδής Παναγιώτης | Μάρμαρα, Γρανίτες & Χαλαζιακά Πετρώματα Λευκάκια Ναύπλιο Αργολίδα - Επεξεργασία Μαρμάρων Αργολίδα - Κοπή Μαρμάρων Αργολίδα

  Η επιχείρησή μας “Βαρδής Παναγιώτης” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιό συγκεκριμένα στα Λευκάκια, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την επεξεργασία, την κοπή και την τοποθέτηση μαρμάρων, γρανιτών & χαλαζιακών πετρωμάτων προσφέροντας μοναδικά αποτελέσματα σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Λευκάκια, το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα. Διαθέτουμε μία μεγάλη γκάμα από μάρμαρα, γρανίτες και χαλαζιακά πετρώματα που μπορούν να αναδείξουν και να ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Επεξεργαζόμαστε τα μάρμαρα, τους γρανίτες και τα χαλαζιακά πετρώματα, με γνώση, πείρα και μεράκι έχοντας μοναδικό στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να έχει ένας ιδιώτης, αρχιτέκτονας ή κατασκευαστής. Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα έρθουμε στο χώρο σας ωστε να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την ιδανική προσφορά. Εξυπηρετούμε άμεσα τα Λευκάκια, το Ναύπλιο και όλη την Αργολίδα.  

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  7ο χλμ Ναυπλίου - Τολού, Λευκάκια - Ναύπλιο
  6973805024
 • Γυάλισμα Μαρμάρων Ηράκλειο Κρήτη - ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ - Τρίψιμο Μαρμάρων Ηράκλειο - Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων Ηράκλειο - Τοποθετήσεις Μαρμάρων Ηράκλειο - Επισκευές Πατωμάτων Ηράκλειο - Γυάλισμα Μωσαικών Ηράκλειο - Ηράκλειο Κρήτη

  Η εταιρεία μας ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες τοποθέτησης και γυαλίσματος μαρμάρων παντός τύπου στο Ηράκλειο στην Κρήτη.   Μαζί με τις γνώσεις και την εμπειρία από τα χρόνια στον κλάδο σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα και υπεύθυνα.   Χάρη στην εξειδικευμένο μας εξοπλισμό αναλαμβάνουμε όλα τα έργα που μας αναθέσετε ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.   Ποιό συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: Γυάλισμα Μαρμάρων Τρίψιμο Μαρμάρων Κρυσταλλοποίηση Μαρμάρων Τοποθετήσεις Μαρμάρων Επισκευές Πατωμάτων Γυάλισμα Μωσαικών   Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση σας.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ανδρέα Κάλβου 3 - Ηράκλειο
  6947798142
 • Δεσποτάκης Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων, Γρανιτών, Τεχνογρανιτών, Τεχνομαρμάρων, Ενεργειακά Τζάκια Φλώρινα

    Δεσποτάκης Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα Η επιχείρηση μας “Δεσποτάκης” δραστηριοποιείται από το 1976 στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας μαρμάρων στη Φλώρινα και στις όμορες περιοχές της. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει τη μακρά παράδοση της αξιοποιώντας ταυτόχρονα σύγχρονες τεχνικές αλλά και εισάγοντας νέα προϊόντα με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.    Η επιχείρηση μας εξειδικεύεται στην κατασκευή ταφικών μνημείων αλλά και στην επεξεργασία και τοποθέτηση επενδύσεων από μάρμαρο, γρανίτη, τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη.    Αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις μαρμάρων, γρανίτη ,τεχνομάρμαρο και τεχνογρανίτη σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά για την τοποθέτηση τους, με έμφαση πάντα στην λεπτομέρεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.   Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο, σας εγγυώνται ποιότητα κατασκευής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.   Η επιχείρηση επίσης διαθέτει μεγάλη ποικιλία ενεργειακών τζακιών εισαγωγής της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης (Νορβηγία ,Δανία ,Πολωνία) των οποίων αναλαμβάνει την τοποθέτηση και επένδυση με διαφορά σχέδια.   Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα κατασκευής και προϊόντων, διατηρώντας παράλληλα τις προσιτές τιμές.    Εξυπηρετούμε άμεσα την Φλώρινα, τις γύρω περιοχές και όλη την Ελλάδα.  Προϊόντα   Δουλειές μας Δεσποτάκης | Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Φλώρινα Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου, Φλώρινας  Τηλ: 2385022601 Κιν: 6936857140  

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Τέρμα Δημάρχου Παπαθανασίου - Φλώρινας
  2385022601
  6936857140
 • ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΦΛΑΜΟΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΑΡΜΑΡΟΥ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ

  Πολυετής εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμός διακρίνει την επιχείρηση ΦΛΑΜΟΣ. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας παρέχει άμεσα τις υπηρεσίες μας, απο όπου μας ζητηθεί στη Χίο, Ψαρά, Οινούσσες. Ποιοτική εργασία στις πιο λογικές τιμές. Εμπόριο μαρμάρων, κοπή και επεξεργασία σε ποικιλία μαρμάρων, γρανιτών, μάρμαρα λευκά, πάγκοι κουζίνας, σκάλες, ορθομαρμαρώσεις, δάπεδα. Κατασκευάζουμε επίσης και μνημεία. Κύριο μέλημά μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, που για μας ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός. Επικοινωνήστε μαζί μας και για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΡΟΝΤΑΔΟΣ - ΤΡΕΙΣ ΜΥΛΟΙ - Χίος
  2271093751
  6936509648
 • Εμπορία Μαρμάρου Κατερίνη - Marble Greek Art Πολυζόπουλος - Παραγωγή - Επεξεργασία Μαρμάρου Γρανίτη Πέτρας Πανελλαδικά - Τοποθετήσεις Μαρμάρου Κατερίνη - Καλλιτεχνικές Επενδύσεις Μαρμάρου Πέτρας Γρανίτη - Μαρμάρινα Έπιπλα - Κιονόκρανα - Λιθογλύπτες Παραστάσεις

  εμπορια μαρμαρου, γρανιτη, πετρας κατερινη, πανελλαδικα ειδικες κατασκευες μαρμαρου κατερινη, πανελλαδικα καλλιτεχνηματα απο μαρμαρο, πετρα κατερινη, πανελλαδικα επεξεργασια μαρμαρου κατερινη, πανελλαδικα επεξεργασια γρανιτη κατερινη, πανελλαδικα τοποθετησεις πετρας κατερινη, πανελλαδικα επενδυσεις μαρμαρου, γρανιτη κατερινη, πανελλαδικα Η επιχείρηση ''MARBLE GREEK ART'' ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ εδρεύει στην Κατερίνη Πιερίας και έχει ιστορία και παρουσία πολλών χρόνων στο χώρο της εμπορίας, επεξεργασίας και τοποθέτησεις μαρμάρων, γρανιτών και πέτρας. Χονδρική - Λιανική Πώληση Πανελλαδικά. Η ''MARBLE GREEK ART'' ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ συνδυάζει τη φαντασία του πελάτη με τη πείρα που κατέχει και την αγάπη για αυτό που κάνει, καταφέρνοντας να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε φορά. Η επιχείρηση ''MARBLE GREEK ART'' ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΣ στην Κατερίνη εγγυάται για την φερεγγυότητα, αξιοπιστία και ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για την αποτελεσματικότητα των εργασιών της. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί του για οτιδήποτε χρειαστείτε. Ειδικές Κατασκευές από μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα: Δάπεδα με μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα Επενδύσεις με μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα Πάγκοι Κουζίνας με μάρμαρο, γρανίτη, Μπάνια με μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα Νιπτήρες Σκάλες από μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα Τζάκια με μάρμαρο, γρανίτη, , πέτρα Κατασκευές Μνημάτων με μάρμαρο, γρανίτη, Κολώνες από μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα Κιονόκρανα Λιθόγλυπτες Παραστάσεις Μαρμάρινα Έπιπλα Και ότι άλλο βάλει ο νους σας. Αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες με συνέπεια και αξιοπιστία και με κύριο γνώμονα την άμεση εξυπηρέτησή σας. Επικοινωνήστε επίσης μαζί μας στο email: marblegreekart@gmail.com

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Τερζόπουλου 85 - Κατερίνη
  6907100597
 • Εξόρυξη & Εμπόριο Μαρμάρου Λιβαδειά Βοιωτία - Hellenic Vanilla Marble Kotsikoros

        Hellenic Vanilla Marble Εξόρυξη & Εμπόριο Μαρμάρου | Λιβαδειά Βοιωτία   Η εταιρεία μας, Hellenic Vanilla Marble, δραστηριοποιείται από το 1991 στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων. Έχουμε στην ιδιοκτησία μας ένα από τα μεγαλύτερα λατομεία στην Ελλάδα απ’ όπου εξορύσσεται το μάρμαρο Vanilla (μπεζ χρώματος) και μαζί με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε απαιτητικά και σημαντικού μεγέθους έργα παγκοσμίως και να τα φέρουμε εις πέρας με επιτυχία. Οι εξαγωγές μας ανέρχονται σε άνω του 60% του κύκλου εργασιών μας, με κύριες αγορές: Ινδία, Ρωσία, ΗΠΑ, χώρες του Αραβικού Κόλπου, και Ευρώπη.    

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  81255
  Στείλτε e-mail
  Κεντρικά Γραφεία - Στρατηγού Κακοσαίου 4 - Λιβαδειά
  2261301611
  +30 6973657012
 • ΕΞΟΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Εξόρυξη μαρμάρων Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα Επεξεργασία μαρμάρων Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα Ο Α.Β.Σ.Μ Κληματίας Ιωαννίνων δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου από το 1977, με συνεργασίες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι μία δυναμιή συνεταιριστική επιχείρηση στο χώρο του μαρμάρου, με σύγχρονες πρακτικές και αντιλήψεις τόσο στην εξόρυξη όσο και την επεξεργασία. Ο συνεταιρισμός προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις ποιότητας και ποσότητας, που ο ίδιος έχει θέσει σαν στόχο διαθέτει: ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Με εξειδικευμένες γνώσεις και πολύχρονη εμπειρία. Το σύνολο σχεδόν του προσωπικού αποτελεί και τους μετόχους της εταιρίας. ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ Σε μεγάλες εκτάσεις και αστήρευτες ποσότητες. ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Ιταλικής προέλευσης για τέλεια επεξεργασία του μαρμάρου. Πιο συγκεκριμένα, στον τομέα αυτό ο Συνεταιρισμός διαθέτει: - πλήρη γραμμή επεξεργασίας πλακών μαρμάρου από τελάρα με λάμες διαμαντέ. - πλήρη γραμμή πλακιδίων από ορθογώνιους κόφτες. - πλήρη στιλβωτική γραμμή για όλες τις διαστάσεις και τα μεγέθη των μαρμάρων (ακόμα και για τις πλακες από τελάρο με λάμες διαμαντέ). - πλήρες συγκρότημα καθαρισμού νερού με λούμες. ΒΑΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ Για κάθε είδους εξόρυξη. ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ Ο Α.Β.Σ.Μ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Μάρμαρα Κληματιάς Ιωαννίνων ΣΠΕΣΙΑΛ - ΚΟΡΜΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΟΓΔΟΝΤΑΡΙ Τα προϊόντα αυτά προωθούνται στην αγορά είτε σε όγκο, είτε τυποποιημένα. Συγκεκριμένα: - ΚΑΔΡΕΤΤΑ, για στρώση και επένδυση, σε όλες τις διάστασεις και μεγέθη. - ΠΛΑΚΕΣ τελάρων, από λάμες διαμαντέ, και αποκλειστικά ΣΠΕΣΙΑΛ μάρμαρο Κληματιάς, πάχους 2 και 3 εκατοστών. - ΠΛΑΚΙΔΙΑ, για στρώσεις και επενδύσεις, πάχους ενός εκατοστού. - ΣΚΑΛΕΣ όλων των διαστάσεων, ρίχτια σκαλομέρια. - ΠΑΓΚΟΙ, ΣΟΦΟΤΕΠΙΑ, ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΔΙΕΣ, ΚΑΤΩΚΑΣΙΑ. Όλα τα προϊόντα του συνεταιρισμού είναι αυστηρά επιλεγμένα με βάση την ποιότητα, το χρώμα, τις διαστάσεις και την ομοιομορφία του μαρμάρου. Έτσι λοιπόν, με δεδομένες τις υψηλές προδιαγραφές εξόρυξης και επεξεργασίας καθώς επίσης τη συνέπεια και ταχύτητα στην παράδοση, τα προϊόντα του Α.Β.Σ.Μ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ δεν μπορόυσαν παρά να έχουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση τόσο στην Ελληνική όσο και τη διεθνή αγορά.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  17ο ΧΛΜ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - Ιωαννίνων
  2651027589
  6942889249
 • Εργοστάσιο Κατεργασίας Μαρμάρων - Δημήτριος και ΕυάγγελοςΤζανής - Κατασκευές Μνημείων Ζωγράφου - Μάρμαρα Ζωγράφου

  Εργοστάσιο Κατεργασίας Μαρμάρων Ευάγγελου και Δημητρίου Τζανή Μαρμαρικές Εργασίες Ζωγράφου Αθήνα   Σχετικά μ'εμάς Η επιχείρηση μας εδρεύει στο νεκτροταφείο του Ζωγράφου απο το μακρινό 1958 μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο την κατασκευή μνημείων, οστεοθηκών και την πώληση διάφορων διακοσμητικών πορσελανών, καντηλιών. Το εργοστάσιο διαθέτει την πληρότητα αυτή των μηχανημάτων που του επιτρέπει την παραγωγή, τη λείανση και κοπή του μαρμάρου. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε μάρμαρο Νάξου, Θάσου, Καβάλας, Αλιβερίου και οτιδήποτε ζητηθεί. Όλα τα στοιχεία του αγαπημένου σας προσώπου σκαλίζονται είτε με παντογράφο είτε με γλυπτική. Η πολυετής εμπειρία των υπεύθυνων της εταιρείας προσφέρει αξιοπιστία, συνέπεια και υπεύθυνη παράδοση του έργου.       Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά: 07:00 -17:00  | Σάββατο: 08:00- 14:30 | Κυριακή: 09:00 -14:00

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γρηγορίου Κουσίδη 88 - Ζωγράφου
  2107704961
  6944541352, 6972884751
 • Εργοστάσιο Μαρμάρων Γεώργιος Σ. Λουκανάρης | Μάρμαρα - Γρανίτες - Εμπόριο & Επεξεργασία Μαρμάρων Γλυκά Νερά Αθήνα

  ΛΟΥΚΑΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΟΠΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ______ προφίλ   Η οικογενειακή επιχείρηση του κ. Λουκανάρη δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου από το 1978 και εδρεύει στα Γλυκά Νερά.  Ως επόμενη πλέον γενιά στο χώρο του μαρμάρου από το 1985 και με μακρόχρονη εμπειρία δουλεύουμε το μάρμαρο με επαγγελματισμό και συνέπεια. Τοποθετούμε, κάνουμε κάθε είδους επεξεργασία σε καινούρια μάρμαρα, αλλά συντηρούμε και παλαιά.   Επισκευή - Φρεσκάρισμα μαρμάρων & μωσαίκών. Επενδύσεις μαρμάρου - γρανιτών. Τοποθέτηση πλακιδίων. Τοποθέτηση πλάκας - πετρωμάτων σε εξωτερικούς χώρους. Αδιαβροχοποίηση - Κρυσταλλοποίηση. Λούστρα χωρίς σκόνη (νερού). Κατασκευή μνημείων. Επισκευή παλαιών μνημείων. Με άριστα πλέον υλικά και σύγχρονο εξοπλισμό αποδίδουμε δημιουργίες με άψογο φινίρισμα παραδίδοντας έργα με μεγάλη διάρκεια ζωής. Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τάσεις διακόσμησης και υλικών περιποίησης του μαρμάρου, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και με μεγάλη αντοχή. Με επίσκεψη στο χώρο σας μπορούμε να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις για τη δημιουργία ενός καινούριου έργου ή ακόμα και την επισκευή-ανανέωση (φρεσκάρισμα) σε παλαιά μάρμαρα και μωσαϊκά.     Μας χαρακτηρίζει ... Η εμπειρία, η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση και οι καλές τιμές που όλα αυτά τα χρόνια έχουν αποδειχθεί από την προτίμηση των πελατών μας.      

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ναρκίσσου 2 - Γλυκά Νερά
  2106659332
  6945345296
 • Ζημιλιάγκος Χρήστος & Σια ΟΕ - Εμπόριο Μαρμάρων - Εργοστάσιο Μαρμάρου - Λατομείο - Μάρμαρο Ajax - Μάρμαρο Κρυσταλλίνα Παγγαίου - Καβάλα

    Ζημιλιάγκος Χρήστος & Σια ΟΕ Εμπόριο Μαρμάρων - Εργοστάσιο Μαρμάρου - Λατομείο - Μάρμαρο Ajax - Μάρμαρο Κρυσταλλίνα Παγγαίου - Καβάλα   Η εταιρεία μαρμάρων ΖΗΜΙΛΙΑΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2003 από το λατόμο μαρμάρων Ζημιλιάγκο Χρήστο. Η ίδρυση της εταιρείας ήταν όνειρο ζωής γι΄αυτό και έγινε με πολύ μεράκι, προσωπική εργασία και όρεξη. Δραστηριοποιείται στον κλάδο εξόρυξης, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων και καταλαμβάνει ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς. Έχει στη διάθεσή της ιδιόκτητα λατομεία από όπου και εξορύσσει τα μάρμαρά της.                    Λατομείο Ajax & Λατομείο Κρυσταλλίνα Παγγαίου   Συγκεκριμένα διαθέτει δυο λατομεία στην περιοχή του Παγγαίου από όπου και εξορύσσει το μάρμαρο Ajax καθώς και το μάρμαρο Κρυσταλλίνα Παγγαίου.                   Εργοστάσιο Μαρμάρου   Στο ιδιόκτητο εργοστάσιό της στον Άγιο Χριστόφορο Παγγαίου Καβάλας πραγματοποιείται η παραγωγική διαδικασία όπου και διαθέτει υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (τελάρα, οριζόντια - κάθετα, μουρελομηχανές, γυαλιστικές πλακών και καδρέτα, φρέζα, Cnc, κόφτες, καθώς και πολλά άλλα), άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέροντας έτσι προϊόντα υψηλής ποιότητας.                

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Επαρ.Οδ. Δράμας - Νικήσιανης, Παγγαίο - Καβάλα
  2592061638
  6937299530
 • ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 306 - Νίκαια
  2104839904
  6944513818
Σελίδα 1 από 6