Τρίτη 21 Μαΐου 2019 | 07:44 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
σε: Αρτας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΕΞΩΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΛΑΤΟΜΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΙΚΩΝ ΠΛΑΚΩΝ

  Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1994, με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της εξόρυξης και διάθεσης πετρωμάτων καθώς και στην διάνοιξη γεωτρήσεων. Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση και τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η εταιρεία επιθυμεί να αποτελέσει αρωγό σε κάθε βήμα της επιχειρηματικής η προσωπικης προσπάθειας σας, παρέχοντας άρτιες και αποτελεσματικές λύσεις. Το υψηλό γνωσιακό επίπεδο καθιστά την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN 1341 : 2001 και ΕΝ 12058 : 2004 για τα πετρώματά της, η εταιρεια μας επιβεβαιώνει εμπράκτως την πολιτική της, την ικανοποίηση των πελατών της.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΦΙΛΟΘΕΗ - Αρτας
  2681085157,2681085265
  6972099860
 • ΤΑΦΙΚΑ ΑΡΤΑ - ΔΕΛΛΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ - ΤΑΦΟΙ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΡΤΑ - ΜΑΡΜΑΡΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΑΡΤΑ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΦΟΥ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΡΤΑ - ΤΑΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΑΦΩΝ

  μαρμαρα μνημεια αρτα - κατασκευες ταφων αρτα, ηπειρος ταφικα προιοντα αρτα, ηπειρος αξεσουαρ ταφων αρτα, ηπειρος κατασκευη μνημειου αρτα, ηπειρος διακοσμητικα ταφων αρτα, ηπειρος συντηρηση ταφου αρτα, ηπειρος κατασκευη οικογενειακου ταφου αρτα, ηπειρος ταφικα μνημεια αρτα, ηπειρος δημιουργιες απο μαρμαρο αρτα, ηπειρος μαρμαρογλυφεια αρτα, ηπειρος ειδικες κατασκευες μαρμαρων αρτα, ηπειρος κοπη τοποθετηση μαρμαρου σε σκαλα & μπαλκονι Το μαρμαρογλυφείο μας στην Άρτα δημιουργήθηκε το 1989 από τον πατέρα μου, Θεόδωρο Δέλλα. Από το 2001 και σε καινούριο χώρο, στα Διόδια Πέτα στην Άρτα, συνεχίζω την οικογενειακή δραστηριότητα στις Κατασκευές Τάφων & Ταφικών Προϊόντων καθώς και στην Κοπή - Επεξεργασία - Τοποθέτηση μαρμάρων σε σκάλες, τζάκια και μπαλκόνια. Είμαι εξειδικευμένος (πάνω από 27 χρόνια) στην κατασκευή και τοποθέτηση οποιουδήποτε είδους μνημείου και ανταποκρίνομαι άμεσα, στις επιθυμίες των ανθρώπων που με εμπιστεύονται καλύπτοντας με υπευθυνότητα και επαγγελματική συνέπεια τις ανάγκες τους, σε όλο το νομό Άρτας και κατόπιν συνεννόησης στην Ήπειρο. Αναλαμβάνω να φέρω εις πέρας ταφικά μνημεία, σχεδιάζοντας από κοινού κατασκευές προσαρμοσμένες εξ' ολοκλήρου στις δικές σας προτιμήσεις, παρέχοντάς σας, ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα. Στην έκθεση του μαρμαρογλυφείου θα βρείτε εκκλησιαστικά και διακοσμητικά είδη, για τον εξοπλισμό του μνημείου, Κορνίζες, Βάζα, Καντήλια, Θυμιατά και Σταυρούς σε μεγάλη ποικιλία. Επικοινωνήστε μαζί μου, να σας δώσω την προσφορά μου και εξασφαλίστε γρήγορη εξυπηρέτηση, μεγάλη γκάμα σε σχέδια και διαστάσεις, άμεση παράδοση, πολύ καλές τιμές. Με εκτίμηση: Δέλλας Λεωνίδας.

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΑ – ΓΡΑΝΙΤΕΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΤΑΣ 144 - Αρτας
  2681082217
  6946064754