Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 05:57 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Artdi Marble | Μαρμάρινα Σουβενίρ - Αντικείμενα Τέχνης από Μάρμαρο - Χειροποίητες Μαρμάρινες Δημιουργίες Αργολίδα

  ART DI MARBLE Φαντασία, Τέχνη, Δημιουργία !   Η ενασχόληση μας με το μάρμαρο, μας έκανε να το αγαπήσουμε και να δημιουργήσουμε αντικείμενα τέχνης, που θα διακοσμήσουν τον χώρο σας, δίνοντας του κάτι μοναδικό και κομψό. Με πολυετή εμπειρία στην καλλιτεχνική επεξεργασία μαρμάρου για πολλαπλές εφαρμογές και με την προσωπική μας επιμέλεια, φροντίδα κι επεξεργασία, παρέχουμε πάντα την υψηλότερη ποιότητα στις πιο προσιτές τιμές.   Κατασκευή αντικειμένων τέχνης και διακοσμητικά είδη από μάρμαρο. Μαρμάρινα χρηστικά αντικείμενα.   Κάτα τη περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες που έχουμε κατασκευάσει κατά καιρούς. Οι δημιουργίες μας είναι ιδανικές για να διακοσμήσετε το χώρο σας (οικία ή επαγγελματικό χώρο) αλλά και για να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα.        

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

  Στείλτε e-mail
  Λυγουριό - Αργολίδα
  6972554019
  6972554019
 • Μαρμαρικές Εργασίες Αθήνα - Χρήστος Γιούρτσακ - Μαρμάρινες Κατασκευές - Μνημεία - Μαρμάρινα Γλυπτά - Μαρμάρινες Διακοσμήσεις - Διακοσμητικά Πρόίόντα Μνημείων - Α Κοιμητήριο Αθηνών

    ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Χ. ΓΙΟΥΡΤΣΑΚ Μαρμάρινες Κατασκευές & Διακοσμήσεις | Αθήνα   Η επιχείρηση "ΜΑΡΜΑΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΟΥΡΤΣΑΚ" βρίσκεται πλησίον του Α΄ Κοιμητηρίου Αθηνών. Η επιχείρηση μας ασχολείται με την κατασκευή μαρμάρινων μνημείων, την επανόρθωση οικογενειακών τάφων, τη χάραξη ονομάτων, τη μαρμαρογλυπτική, τη διακόσμηση μνημείων και την παροχή βοήθειας και γενικών υπηρεσιών σε θέματα σχετικά με τα Κοιμητήρια.  Το κατάστημά μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ελληνικών διακοσμητικών προϊόντων για τα μνημεία (σταυρούς, καντήλια, κορνίζες κ.α.), φωτογραφίες πορσελάνης για μνήματα, παρέχοντας παράλληλα μαρμαρογλυπτικές υπηρεσίες παντός είδους.  Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας, η άριστη ποιότητα, ο επαγγελματισμός, η εξατομίκευση στις ανάγκες και επιθυμίες σας, προτείνοντας λύσεις οικονομικές προσιτές σε όλους.      Επικοινωνήστε μαζί μας Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.  

  Κατηγορία: ΜΑΡΜΑΡΟΓΛΥΠΤΙΚΗ

  47046
  Στείλτε e-mail
  Αναπαύσεως 21 - Αθήνα
  2109246088
  6908448777