Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 | 06:16 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ALLUMETAL - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

  - Ειδικές μεταλλικές κατασκευές - Πόρτες, παράθυρα αλουμινίου - Εσωτερικά χωρίσματα - Επισκευές κουφωμάτων - Στέγαστρα, πέργκολες - Αίθρια - Θωρακισμένες πόρτες, συρόμενες - Παραδοσιακά κάγκελα Εγγυημένη εργασία!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  29518
  ΙΩΝΙΑΣ 12 - Αχαρνές
  2102477371
  6936828847
 • ALPHA TECH - ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ALUMIL

  Η Alpha Tech αποτελεί σήμερα μία από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής συστημάτων αλουμινίου (πόρτες, παράθυρα, αίθρια, κάγκελα, ειδικές κατασκευές κ.λπ.). Ιδρύθηκε πρίν 40 χρόνια από τον Κουκλιάκο Ιωάννη. Διαθέτοντας πολυετή πείρα, άριστη γνώση του αντικειμένου, υψηλή ποιότητα κατασκευής, σωστή οργάνωση και λειτουργία. H Alpha Tech είναι πιστοποιημένη για τις κατασκευές της από τις Μεγαλύτερες Ελληνικές εταιρίες ALUMIL και EUROPA. Με την ευθύνη απέναντι στους πελάτες, όσο και στους εργαζομένους, η Alpha Tech διαθέτει σήμερα πιστοποιητικά των προϊόντων της με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και τους κανονισμούς. Ανταγωνιστικές τιμές, σύγχρονες μεθόδους κατασκευής και τοποθέτησης. Διαθέτουμε όλα τα αρχιτεκτονικά συστήματα της ALUMIL και EUROPA. H Alpha Tech πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το σύστημα ελέγχου παραγωγής (F.P.C.) και με την σήμανση CE της Ευρωπαικής ένωσης. -Δομικές εφαρμογές αλουμινίου - σιδήρου -Αρχιτεκτονικές εφαρμογές υψηλής αισθητικής -Μεταλλικές κατασκευές -Διακοσμήσεις -Ανακαινίσεις

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 9 - Αχαρνές
  2102467775
  6972694586
 • ALUMIPAN - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ - ΠΟΡΤΕΣ - ΠΑΡΑΘΥΡΑ - ΚΑΓΚΕΛΑ - ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

  Alumipan, μεταλλικές κατασκευές, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα, γκαραζόπορτες, πέργκολες, Europa, Ρέθυμνο. Εξυπηρέτηση σε όλη την Κρήτη. Πιστοποιημένο CE 25 χρόνια.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟ - Ρέθυμνο
  2831031673
  6970665079
 • Arsenis | Βιοτεχνία Ψαλιδιών Κουρέματος Προβάτων & Μαχαιριών - Λάρισα

      ARSENIS hand shears Βιοτεχνία Ψαλιδιών Κουρέματος Προβάτων & Μαχαιριών - Λάρισα Η βιοτεχνία “Arsenis” που βρίσκεται στην Λάρισα, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε το 1992 και από τότε ειδικεύεται στην κατασκευή ψαλιδιών για το κούρεμα προβάτων καθώς και στην κατασκευή επαγγελματικών μαχαιριών. Στο εργαστήριο μας, καθημερινά με αγάπη και μεράκι, κατασκευάζουμε ψαλίδια και μαχαίρια που ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα και την υψηλή απόδοση. Η κατασκευή και η τελική συναρμολόγηση πραγματοποιούνται με το χέρι και γίνεται με μεγάλη προσοχή, από το αρχικό, μέχρι το τελικό στάδιο της συναρμολόγησης, έτσι ώστε η τέλεια ποιότητα κατασκευής και η υψηλή απόδοση να είναι απολύτως εγγυημένα.           ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ που κατασκευάζουμε διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους αλλά και την αντοχή τους στο χρόνο. Και αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που προτιμούν τα προϊόντα μας κτηνοτρόφοι, κρεοπώλες και όχι μόνο, στην Ελλάδα αλλά και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Από το 1992 μέχρι σήμερα, στόχος μας ήταν και είναι να ικανοποιούμε πάντα τις απαιτήσεις και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Τα τελευταία χρόνια, η πελατεία μας έχει επεκταθεί σε άλλες χώρες όπως η Σκωτία, η Αγγλία, η Αμερική, η Αυστραλία, αλλά και σε πολλές χώρες των Βαλκανίων, εκτός από την Ελλάδα. Φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να προσφέρουμε προϊόντα άριστης ποιότητας αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες τόσο των πελατών μας όσο και της ευρύτερης αγοράς.     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  4ο χλμ Π.Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου - Λάρισα
  +302410571734
  +306972870142, +306942267479
 • ATRA GROUP - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔA

  ΕΤΟΙΜΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ H ATRA group εδώ και 18 χρόνια αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου σύμφωνα με τις αυστηρές Ευρωπαϊκές οδηγίες , καθώς η τεράστια εμπειρία στο χώρο εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων . Η ATRA group παράγει έτοιμο κατασκευαστικό κούφωμα σε τιμές χονδρικής τα οποία απευθύνονται μόνο σε επαγγελματίες που προτιμούν τα προϊόντα μας για την ποιότητα κατασκευής ,την υψηλή αξιοπιστία και την συνέπεια της εταιρίας μας κατά την εκτέλεση κάθε παραγγελίας . To συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρίας μας είναι η ταχύτητα εκτελέσεως των παραγγελιών καθώς και η γραπτή εγγυημένη και η άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί . • Τα κουφώματα μας διαθέτουν την σήμανση CE • Tα κουφώματα μας παραδίδονται συσκευασμένα στο χώρο που θα μας υποδείξετε σε όλη την Ελλάδα • Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε την καλύτερη προσφορά μας

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΥΠΑΡΗ 78 - Καλλιθέα
  2109574300
 • BIOMEK - ΦΑΚΙΡΗΣ

  - Μεταλλικές κατασκευές - Βιομηχανικές κατασκευές - Βιομηχανικά κτήρια - Στέγαστρα πρατηρίων υγρών καυσίμων - Ικριώματα

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΒΟΤΣΗ 12, ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ - Καλλιθέα Θεσσαλονίκης
  2310782946
  6946272372
 • CRETAN INOX - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ ΕΙΔΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ

  Cretan Inox Inox κατασκευές || ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ Η εταιρεία Cretan Inox με έδρα το Ρέθυμνο, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις εξοπλισμού για τον επαγγελματία της εστίασης. Το έργο μας ξεκινά από την μελέτη και τον σχεδιασμό του χώρου, την επιλογή του εξοπλισμού σύμφωνα με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και την κατασκευή των μηχανημάτων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Η δουλειά μας δεν σταματάει με την παράδοση ενός έργου αλλά είμαστε δίπλα σας με άμεσες και ποιοτικές λύσεις στους τομείς after sales και του service. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή ή μετατροπή – μεταποίηση του εξοπλισμού σας για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας παρουσιαστεί. Μεταχειρισμένος και καινούριος επαγγελματικός εξοπλισμός. Aνοξείδωτες κατασκευές παντός τύπου Ειδικές κατασκευές Κάγκελα inox     Λόγοι για να επιλέξετε την εταιρεία μας... Λόγω της εμπειρίας μας ξέρουμε πολύ καλά τις ανάγκες σας & δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα των κατασκευών μας! Το άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας θα καλύψει κάθε ανάγκη σας όσο δύσκολή και εαν είναι! Παρέχουμε υψηλής ποιότητας after - sales service   ΕΚΘΕΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΔΡΙΑ Η Εταιρία μας συμμετέχει στα μεγαλύτερα εκθεσιακά γεγονότα, προσπαθώντας να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις του κλάδου τη μαζικής εστίασης σε εγχώριο και παγκόσμιο επίπεδο.   Ελάτε σε επαφή μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σχεδιάσουμε μαζί τον εξοπλισμό μαζικής εστίασης που θα σας λύσει τα χέρια σας!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γ ΚΟΜΒΟΣ ΑΤΣΙΠΟΥΛΟΥ - Ρέθυμνο
  2831055201
  6986629851
 • Doukas Metal Construction | Μεταλλικές Κατασκευές Λάρισα

              Doukas Metal Construction   Μεταλλικές Κατασκευές Λάρισα       Η εταιρεία μας “Doukas Metal Construction” η οποία εδρεύει στην Λάρισα, δραστηριοποιείται με μεταλλικές κατασκευές από το 2000 και αποτελεί μία πρωτοπόρα εταιρεία που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου. Σήμερα, η συνεχής ανοδική πορεία της εταιρείας μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχουμε, ενώ παράλληλα συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε λύσεις σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση. Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις μεταλλικές κατασκευές, τον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορούμε να σας προτείνουμε μεταλλικές κατασκευές μοναδικής αισθητικής, λειτουργικότητας και ασφάλειας για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.                              ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητά μας την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, εργαζόμαστε με απόλυτη συνέπεια και δημιουργική διάθεση, με γνώμονα την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Βασική μας επιδίωξη είναι να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πελάτες μας και να αναπτύσσουμε λύσεις που να καλύπτουν απόλυτα την κάθε τους ανάγκη. Στόχος μας είναι πάντοτε η ικανοποίηση των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε γι’ αυτό με απόλυτη σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η πληθώρα άλλωστε των πελατών μας στην Λάρισα και σε όλη την Ελλάδα, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.                        ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ     Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα και δωρεάν στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να τον μελετήσουμε και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση.    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  139440
  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ Λάρισας - Βόλου - Λάρισα
  6988572407
 • EFALSI - ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ EUROPA, ALOUMINCO, PROFILCO & ALOUSYSTEM

  Η διαχρονικότητα, η λειτουργικότητα και η αισθητική σε μία λέξη   Η εταιρεία μας “Efalsi” εδρεύει στην Κερατέα, διαθέτει γραφείο στα Γλυκά Νερά - Νότια Αττική και πρόκειται για έναν πρότυπο, άρτια οργανωμένο επαγγελματικό χώρο σιδηροκατασκευών και αλουμινοκατασκευών. Η πολυετής εμπειρία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, κυρίου Πατινιώτη Χρυσόστομου, σε συνδυασμό με την άριστη εξειδίκευση και την ύπαρξη μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζουν την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών εξαιρετικά υψηλού επιπέδου.   Η επιχείρηση ‘EFALSI’ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό την κατασκευή και τοποθέτηση κουφωμάτων απλών ή θερμοδιακοπής, διπλών ή τριπλών τζαμιών, ενεργειακών, αλεξίσφαιρων, θωρακισμένων θυρών, στεγάστρων, ρολών, σιτών, περιφράξεων, καθώς και κάθε είδους ειδική κατασκευή για την εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων λειτουργικών αναγκών των πελατών. Οι κατασκευές χαρακτηρίζονται για την υψηλή αισθητική και την διαχρονικότητά τους, ενώ παραδίδονται με πιστοποίηση CE.   Η ‘EFALSI’ συνεργάζεται με τις αξιολογότερες εταιρείες στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου, την EUROPA, την ALUMINCO, την PROFILCO και την ALOUSYSTEM, προσφέροντας καλαίσθητες και διαχρονικές λύσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές των ανωτέρω εταιρειών, γεγονός που αποτελεί εγγύηση για την άριστη λειτουργία τους. Η επιχείρηση αναλαμβάνει την τοποθέτηση, επισκευή και συντήρηση κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου σε ολόκληρη την Αττική, προσφέροντας άμεση εξυπηρέτηση σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.   Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική. Καλέστε μας, και θα έρθουμε στο χώρο σας άμεσα ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες, απαιτήσεις και την οικονομική σας δυνατότητα.   Στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτησή σας και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης με κάθε έναν από εσάς.    Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας Εργοστάσιο: Κερατέα Γραφείο: ΘΕΣΗ-ΒΓΕΘΙ - Γλυκά Νερά / Νότια Αττική Τηλ: 2292770056,2106041715 Κιν: 6932503344  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ-ΒΓΕΘΙ - Γλυκά Νερά
  2292770056,2106041715
  6932503344
 • Ergometal - Μεταλλικές κατασκευές - μεταλλικά κτίρια - Άγιος Νικόλαος Χαλκίδα

    Στόχος μας είναι να παράγουμε κατασκευές άριστης ποιότητας και αισθητικής που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου και τα στοιχεία της φύσης ενώ παράλληλα να τα παραδίδουμε άμεσα στον πελάτη και να είμαστε πάντα πιστοί στο χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί για το κάθε έργο.     Εξοπλισμένοι με την πολύχρονη εμπειρία μας και με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας είμαστε σε θέση να αναλάβουμε: ✓ Κατασκευή και συντήρηση μεταλλικών κτιρίων ✓ Ανοξείδωτα κάγκελα ✓ Μεταλλικές σκάλες και κουπαστές ✓ Κουφώματα μεταλλικά και αλουμινίου ✓ Εσωτερικές και εξωτερικές επενδύσεις κτιρίων ✓ Πόρτες εισόδου - Γκαραζόπορτες - Υπόστεγα – Πέργκολες ✓ Βιτρίνες / Προσόψεις καταστημάτων ✓ Ανακαινίσεις Καταστημάτων και Κατοικιών ✓ Μεταλλικές κατασκευές για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο (τραπεζαρίες, γραφεία, βιβλιοθήκες, ντουλάπια, ράφια, κρεβάτια κτλ)            6932584775 - 6932584784 ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, Χαλκίδα 34100 / Εύβοιας  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Επι Αγροτεμ. Θέση ΠΑΝΔΙΟ, Βασιλικό Χαλκίδας - Χαλκίδα
  2221021829,2221050428
  6932584775
 • ERGON ΙΚΕ - Φ.Ζ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ - Δ.Γ. ΧΑΝΟΣ

  ERGON ΙΚΕ Φ.Ζ. ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Δ.Γ. ΧΑΝΟΣ METAL CONSTRUCTION   | η εταιρεία   Η εταιρεία μας Ζ. ΣΤΑΥΡΙΔΗ ιδρύθηκε στο Βόλο το 1975 από τον ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΖΑΦΕΙΡΗ με αντικείμενο τις μεταλλικές κατασκευές παντός τύπου. Το 1987 τροποποιήθηκε σε ΑΦΟΙ Ζ.ΣΤΑΥΡΙΔΗ υλοποιώντας μεγάλα έργα υψηλών απαιτήσεων σε όλη την Ελλάδα και από το 1998 η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις κτιριακές εγκαταστάσεις, στην κατασκευή και στη συντήρηση εργοστασίων, αποθηκών, παταριών, κατασκευές με ΠΑΝΕΛ πολυουρεθάνης καθώς και ειδικές κατασκευές παντός τύπου που αφορούν ΜΕΤΑΛΛΟ και ΠΑΝΕΛ.   Μεταλλικές Κατασκευές Μεταλλικά Κτίρια Προκατασκευές Οικιών και Οικοδομικών Έργων Δόμηση - Κατοικία   Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των Μεταλλικών κατασκευών και επικάλυψης με πάνελ εδά και δυο γενεές. Ενδεικτικά κάποια από τα έργα μας, σας αναφέρονται στο παρόν κείμενο :   Α. Ρουμανία - εργοστάσιο αλουμινίου ALOYSET. B.Ρουμανία - κατασκευή τμήματος εργοστασίου ΛΟΥΛΗΣ Α.Ε. Γ. Κύπρος - υπεργολαβίες συμεικτών κτηρίων . Δ. Διαμόρφωση πολυσινεμάδων CINEPLEX σε Αθήνα, Άργος, Κρήτη, Ρόδο, Πάτρα. Ε. Κτηριακές εγκαταστάσεις ACS στην Ελευσίνα 5.500 τμ. από ανάθεση της Καρπάθιος Α.Ε. ΣΤ. Εκοκιστήρια Σπαρος -Σφουντουρης Α.Ε.στη Λιβαδειά 17.500 τμ. Ζ. Τυροκομείο Τρικάλων 3.500 τμ. με ψυκτικούς θαλάμους συντήρησης και καταψυξης. Η. Κατασκευή γερανογεφυρών στο εργοστάσιο EUROPA του Ομίλου Τζιρακιαν στο Σχηματάρι Αττικής.   Εξειδίκευση σε προκατασκευασμένους οικισκούς με επικάλυψη πάνελ και μεταλλικά σπίτια.   Τα τελευταία χρόνια έχουμε δραστηριοποιηθεί  στην τοποθέτηση σωληνώσεων INOX σε  τυροκομεία, εργοστάσια τροφίμων, χημικά κλπ.   --   Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις όσο αφορά τον κατασκευαστικό τομέα με την πολυετή τεχνογνωσία,προσφέροντας την εμπειρία μας για την ολοκλήρωση της οποιασδήποτε μεταλλικής κατασκευής μας ανατεθεί σε προσιτές τιμές και στο σωστό χρόνο παράδοσης.   Προκάτ Οικίσκοι Μεταλλικές Κατασκευές Βιομηχανικά Κτήρια  Βόλος  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  (Εκθεσιακός χώρος) Λεωφόρος Αθηνών 322 - Αλυκές - Βόλος
  2421088300
  6980988084, 6936532683
 • Fenerlis Metal-Alu-PVC | Μεταλλικές Κατασκευές Ιστιαία Βόρεια Εύβοια - Μεταλλικά Κτίρια - Κουφώματα Αλουμινίου - Κουφώματα PVC - Κάγκελα Σιδήρου Αλουμινίου Inox - Στέγαστρα - Σκάλες - Αλουμινοκατασκευές Ιστιαία Βόρεια Εύβοια

  ΦΕΝΕΡΛΗΣ  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ- ΣΙΔΕΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ -PVC ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΤΕΓΕΣ-ΥΠΟΣΤΕΓΑ-ΓΛΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ-ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ -ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ-ΣΙΔΗΡΟΥ-INOX-ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ-ΣΚΑΛΕΣ   Η ΦΕΝΕΡΛΗΣ  ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ιδρύθηκε το 1979 από τον Φενερλή Αναστάσιο  και από το 2014 συνεχίζει ο υιός του Γεώργιος έως και σήμερα δυναμικά στον χώρο. Εδρεύει στο  ΝΕΟ ΠΥΡΓΟ-ΕΥΒΟΙΑ  και δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταλλικών κατασκευών με μεγάλη επιτυχία. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα, ώστε να ανταποκριθεί  αποτελεσματικά και άμεσα σε κάθε επιθυμία και ανάγκη, προτείνοντας τις πιο οικονομικές λύσεις. Κύριο μέλημα μας είναι η συνέπεια, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών και η ποιοτική μας εργασία. Μελετάμε μαζί με τον πελάτη τον σχεδιασμό για την κατασκευή και προτείνουμε την πιο συμφέρουσα πρόταση. Με την εμπειρία και την συνέπεια που έχουμε, οι εργασίες θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους . Αναλαμβάνουμε κάθε είδους κατασκευής, με κύριο υλικό το σίδερο και το αλουμίνιο. Συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής αλουμινίου της αγοράς, την ALUMINCO  και την  EUROPA ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - Μεταλλικές κατασκευές  ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - Μεταλλικά κτίρια ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - Σιδηροκατασκευές  ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - Αλουμινοκατασκευές  ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - Συστήματα αλουμινίου ΙΣΤΙΑΙΑ-ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - Κουφώματα αλουμινίου- pvc - Κατασκευές αλουμινίου - Κατασκευές σιδήρου - Μεταλλικές  στέγες, στέγαστρα, υπόστεγα - Γενικές κατασκευαστικές εργασίες - Κάγκελα  αλουμινίου-σιδήρου-inox Αναλαμβάνουμε ιδιωτικά τεχνικά έργα, αναπαλαιώσεις κατοικιών και καταστημάτων, παντός τύπου σιδηροκατασκευές  και αλουμινοκατασκευές. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΓΡΑΦΟ ΚΟΠΗΣ ΠΛΑΣΜΑ 3cm Προτείνουμε και  παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση από όπου μας ζητηθεί στο νομό ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ  ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ….ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. Με εκτίμηση, Φενερλής Γεώργιος  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Νέος Πύργος - Ιστιαία
  2226071772
  6974273084
 • Harris Tsantilas | Μεταλλικές Κατασκευές & Μεταλλικά Κτίρια Τρίκαλα Θεσσαλία

    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Harris Tsantilas | Μεταλλικές Κατασκευές & Μεταλλικά Κτίρια Τρίκαλα Θεσσαλία Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, η επιχείρησή μας “Harris Tsantilas” η οποία βρίσκεται στα Τρίκαλα, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε στα Τρίκαλα, στην Θεσσαλία και σε όλη την Ελλάδα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας από τον σχεδιασμό και την μελέτη μέχρι την τελική παράδοση του έργου, πραγματοποιώντας λεπτομερής και πλήρης έλεγχος σε κάθε φάση. Εών όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές των μεταλλικών κτιρίων, ελέγχονται με πιστοποιητικά ποιότητας που λαμβάνουμε από τους προμηθευτές μας.           ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ   Μεταλλικά κτίρια   Επενδύσεις κτιρίων με πάνελ   Βιομηχανίες τροφίμων    Βιομηχανικά μεταλλικά κτίρια   Κτίρια υγειονομικού ενδιαφέροντος   Ψυκτικούς θαλάμους   Πρώτιστο μέλημα της επιχείρησής μας είναι η παροχή νέων και πρωτότυπων ιδεών στον τομέα της κατασκευής μεταλλικών έργων, η ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης, η αρτιότητα και η πρωτοτυπία σε οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή καλούμαστε να φέρουμε σε πέρας. Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα και τον άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτουμε, εγγυάται την επιτυχή ανάληψη και την άψογη εκπόνηση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε στα Τρίκαλα, σε όλη την Θεσσαλία αλλά και σε όλη την Ελλάδα.         ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Τα μεταλλικά κτίρια έχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Μερικά από τα πιο γνωστά και προφανή πλεονεκτήματα των μεταλλικών κτιρίων είναι:     Ελευθερία σε αρχιτεκτονικές - διακοσμητικές εφαρμογές   Δυνατότητα επέμβασης οποιαδήποτε χρονική στιγμή   Αντισεισμικές & Οικονομικές κατασκευές   Ταχύτερη ολοκλήρωση   Ανακυκλώσιμα υλικά   Εκμεταλλευόμενοι πλήρως τα πλεονεκτήματα των μεταλλικών κατασκευών, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, για να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.         ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ζωοδόχου Πηγής 5 - Τρίκαλα
  2431303050
  6984642438
 • INOX CONSTANTAKOS | Ανοξείδωτες Κατασκευές & Κάγκελα Μεγαλοχώρι - Τρίκαλα - Κωνσταντάκος Ευάγγελος

    Η εταιρεία INOX CONSTANTAKOS δραστηροποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών εδώ και χρόνια και έχει έδρα το Μεγαλοχώρι Τρικάλων. Η γνώση αλλά και η μακρόχρονη εμπειρία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, πάντα με σεβασμό στο προσωπικό σας γούστο και ασφαλώς προσαρμοζόμενοι στα όρια του προϋπολογισμού σας.   Από το πιό μικρό, έως το πιό μεγάλο έργο, έχουμε την εμπειρία να δημιουργήσουμε αυτό που έχετε στο μυαλό σας.    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μεγαλοχώρι - Τρικάλων
  6975260668
 • Iron art | Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα - Κατασκευές Γυψοσανίδας Πάτρα

            Iron art Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα & Κατασκευές Γυψοσανίδας Πάτρα Με 42 χρόνια εμπειρίας στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας “Iron art” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές σιδήρου και ανακαινίσεις στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της σιδηρουργίας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από μεταλλικά κτίρια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, πόρτες σπαστές - φυσαρμόνικα έως και ειδικές κατασκευές, σύμφωνες πάντα με τις ανάγκες σας. Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.                             ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ   Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και αφού μελετήσουμε το χώρο σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τις σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να κάνει τις επιθυμίες σας πράξεις, προσφέροντάς σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα, την αντοχή τους και την υψηλή αισθητική τους. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες έχοντας ως στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του και να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές.                 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μαιζώνος 321 - Πάτρα
  2614009520
  6946725205
 • Ironart - Μεταλλικές Κατασκευές Κέρκυρα - Σιδηροκατασκευές Κέρκυρα - Κάγκελα Αλουμινίου και Σιδήρου

    Ironart Μεταλλικές Κατασκευές Κέρκυρα Η εταιρεία Αυλωνίτης Σπύρος εδρεύει στην Κέρκυρα και δραστηριοποιείται στο χώρο των σιδηροκατασκευών, ρολών, μεταλλικών κατασκευών, εδώ και πολλά χρόνια.    Αναλαμβάνουμε κατασκευές σε ποικιλία σχεδίων, μοντέρνων ή πιο κλασικών, ανθεκτικών στο χρόνο, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας χώρο. Κύριος στόχος της επιχείρησής μας είναι η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη εξυπηρέτηση και κατά κύριο λόγο η συνέπεια. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία που έχουμε αναπτύξει στο χώρο, έχουν συντελέσει στο να έχουμε ευχαριστημένους πελάτες. Κύριος στόχος μας είναι τα προϊόντα μας να διαθέτουν: Αντοχή Ασφάλεια  Λειτουργικότητα Είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης τόσο για τον επαγγελματία κατασκευαστή, όσο και τον απαιτητικό ιδιώτη.    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ - ΚΕΡΚΥΡΑΣ - Κέρκυρα
  2661026090
  6932442499
 • KOSTA - KOSTA sto metallo | Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτης - Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές & Κατασκευές Inox

            KOSTA - KOSTA sto metallo Μεταλλικές Κατασκευές Ηράκλειο Κρήτης - Σιδηροκατασκευές - Αλουμινοκατασκευές & Κατασκευές Inox Η επιχείρησή μας “KOSTA - KOSTA sto metallo” η οποία βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στις μεταλλικές κατασκευές προσφέροντας πάντα σύγχρονα, κομψά και ποιοτικά έργα. Ξεκίνησε το 1972 ως μηχανουργείο απο τον Παππού Μιχαήλ Μακριδάκη, στην συνέχεια με τον Κωνσταντίνο Μακριδάκη, ενώ από το 2004 ασχολείται με τις μεταλλικές κατασκευές έχοντας αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών έργων στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Πλέον έχουν μπεί και οι βάσεις για την τρίτη γεννία με ακόμα περισσότερες δημιουργικές κατασκευές και ευφάνταστα έργα.                                 ΜΕ ΤΕΧΝΗ & ΜΕΡΑΚΙ μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε καθώς και κατασκευές inox, ανεξαρτήτως δυσκολίας και πολυπλοκότητας. Από κάγκελα περίφραξης, αυλοπορτες, μεταλλικές σκάλες, στέγαστρα κ.α. έως και ειδικές κατασκευές και κατασκευές inox, εξατομικευμένες για τον χώρο σας. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε και τοποθετήσεις κουφωμάτων αλουμινίου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.                         Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.                 ΤΗΛ. 6988011171                 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ και πάντα έτοιμοι να έρθουμε στο χώρο σας, να τον εξετάσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.                       ΕΜΠΕΙΡΙΑ &  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ Διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στο χώρο, μπορούμε να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα. Για οποιαδήποτε σχετική εργασία και αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στο χώρο σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας. Στόχος μας είναι αφενός να σας προσφέρουμε κατασκευές που θα διαφημίζουν την επιχείρησή σας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να αποτελούμε πρωτοπόροι στο χώρο.                     ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ                 Για οποιαδήποτε κατασκευή και αν επιθυμείτε για τον χώρο σας, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους ειδικούς!                       50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑΣ ΣΑΣ προσφέροντάς σας άρτια εξυπηρέτηση και κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την αισθητική και την αντοχή τους! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.                Σύγχρονες Λύσεις Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τις πιο σύγχρονες, κομψές και λειτουργικές λύσεις που όχι μόνο θα καλύψουν τις ανάγκες σας αλλά και θα μεταμορφώσουν το χώρο σας.      Ποιοτικές Κατασκευές Για όλες τις κατασκευές που αναλαμβάνουμε, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και δίνουμε έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε κατασκευές που θα αντέξουν στο χρόνο.      Εξειδικευμένο Προσωπικό Το προσωπικό μας εργάζεται με σχολαστικότητα και θα είναι πάντα δίπλα σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση αλλά και την εμπρόθεσμη παράδοση κάθε έργου, χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.                 

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  504
  Στείλτε e-mail
  Κοσμά Πολίτη 14 - Ηράκλειο
  6988011171
 • KRITIKOS | Μεταλλικά Ρολά & Γκαραζόπορτες στη Θεσσαλονίκη

    ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   Στην KRITIKOS ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΡΟΛΑ, διαθέτουμε πολυετή εμπειρία και το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και σε θέση να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Κύριο μέλημά μας είναι η ικανοποίηση των αιτημάτων όλων μας των πελατών, με συνέπεια και επαγγελματισμό.     ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ    Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί πόσο κοστίζει ένα μεταλλικό ρολό, ένας αυτοματισμός ή μια κατασκευή, αλλά και πως θα μπορούσε να γίνει η τοποθέτηση τους, ώστε να είναι λειτουργικά στο χώρο σας. Με ένα τηλεφώνημα ερχόμαστε στο χώρο σας, ακούμε τις ανάγκες σας, σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις και σας ενημερώνουμε χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και χωρίς καμία δέσμευση.                       ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ  - SERVICE    Με συνέπεια και υπευθυνότητα αναλαμβάνουμε την επισκευή των μεταλλικών ρολών και αυτοματισμών σας, άμεσα και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.  Επικοινωνήστε μαζί μας και ένα συνεργείο μας θα είναι κοντά σας το συντομότερο δυνατό, επιλύοντας οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε.       

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  7ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Φιλύρου - Θεσσαλονίκη
  2310688993
  6973690035
Σελίδα 1 από 17