Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 | 09:04 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
σε: Αττικής, Αττική
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ

  Μεταλλικές κατασκεύες,σίδερα,inox,κουφώματα αλουμινίου etem,χωρίσματα αλουμινίου,σίτες,πόρτες,παράθυρα ασφαλείας Μέγαρα Αθήνα Αττικής. Η εταιρεία "ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" βρίσκεται εντός του νομού Αττικής στην περιοχή των Μεγάρων. Αντικείμενο εργασιών της έχει τις μεταλλικές κατασκευές. Δραστηριοποείται τόσο στο χώρο του αλουμινίου, όσο και στο χώρο του σιδήρου,καθώς επίσης και στις κατασκευές με inox. Η εμπειρία μας,ο σύγχρονος εξοπλισμός και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούν να σας εγγυηθούν την σωστή δουλειά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας ,στις πιο ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές. Απευθύνεται τόσο σε τεχνικές-κατασκευαστικές εταιρείες,όσο και σε ιδιώτες.Ασχολείται με συστήματα αλουμινίου της εταιρίας ETEM και διαθέτει την κατάλληλη πιστοποίηση της σήμανσης CE. Η εταιρεία μας παράγει κουφώματα αλουμινίου όλων των τύπων. Ανοιγόμενα-συρόμενα-ανασυρόμενα-ανασηκούμενα-φυσούνες πτυσσόμενες-κουρμπαριστά-τοξωτά με ή χωρίς θερμοδιακοπή. Επιπλέον κατακευάζει χωρίσματα αλουμινίου-ψευδοροφές-ρολλά-σίτες-κάγκελα αλουμινίου. Επίσης κατασκευάζουμε πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας-παραδοσιακά κάγκελα-σκάλες-πατάρια-γκαραζόπορτες με ή χωρίς μηχανισμό καθώς και κατασκευές από inox.Παράλληλα διαθέτουμε πόρτες ασφαλείας όλων των τύπων. Για οποιαδήποτε κατασκευή σας, απευθυνθείτε σε εμάς για άμεση και δωρεάν μελέτη του χώρου σας. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - άψογη εξυπηρέτηση - πολύχρονη εμπειρία - τιμές κρίσης.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΓΑΡΑ - Αττική
  2105746993,2296034860
  6977214386
 • ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΙΛ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΟΡΩΠΙ

    Παραγωγή Μετάλλων   Ο σχεδιασμός & η δημιουργία ενός καλουπιού ή εξαρτήματος είναι πολύ σημαντικό γιατί κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του τελικού προϊόντος. Γι’ αυτό και εμείς λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη μεμονωμένα, σχεδιάζεται το καλούπι στοχεύοντας πάντοτε στη μέγιστη παραγωγικότητα του. Οι έμπειροι μηχανικοί , το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε συνδυασμό με το σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό δίνουν ουσιαστικές λύσεις επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα Ποιότητα - Συνέπεια – Ασφάλεια          

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 40 - Κορωπί
  2106641942
 • Πετρολιάγκης Βασίλειος - Μεταλλικές Κατασκευές - Αλουμίνια - Σιδηροκατασκευές - Κερατέα Αττική

    Η εταιρεία του Βασίλη Πετρολιάγκη ασχολείται με κουφώματα αλουμινίου και μεταλλικές κατασκευές με έδρα την Κερατέα Αττικής. Είμαστε αντιπρόσωποι της ΕΤΕΜ και αναλαμβάνουμε κάθε είδους δουλειά σχετική με: Κουφώματα αλουμινίου, Ρολά, Κάγκελα, Πόρτες, Παράθυρα, Εσωτερικές πόρτες, Ανακαινίσεις, Ενεργειακά κουφώματα, με τη δημιουργία συστημάτων αλουμινίου & σιδήρου.    Παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις για κάθε απαίτηση μέσω της ποικιλίας των προϊόντων μας. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε νέο έργο ή ανακαίνιση. Η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί από την ΕΤΕΜ για την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα κουφώματα συνοδεύονται από εξαρτήματα και καλύπτουν όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες. Όλα τα κουφώματα συνοδεύονται από πενταετή εγγύηση σωστής λειτουργίας.  Μεταλλικές κατασκευές, σιδηροκατασκευές, αλουμινοκατασκευές, κάγκελα, Κερατέα, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Κορωπί, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Σαρωνίδα, Λαγονήσι, Λαύριο, Ελευσίνα, Μεσσηνία, Κορινθία, Αργολίδα, Αχαΐα, Λακωνία, Ηλεία, Μαγνησία, Βοιωτία.   

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αθηνών - Σουνίου 7 - Κερατέα
  2299066381
  6944711678
 • FOSTIERIS - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΚΟΡΩΠΙ

  Η εταιρία Φωστιέρη ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα τέλη του 1969 με αρχές του 1970. Έχοντας μακρόχρονη εμπειρία στο εμπόριο συνηδειτοποιήσαμε ότι τα προϊόντα τα σχετικά με τη μεταφορά εργαλείων και την ταξινόμηση των ανταλλακτικών, είναι μια από τις άμεσες ανάγκες του σύγχρονου τεχνικού και όχι μόνο... Ξεκινήσαμε την κατασκευή αυτών, έχοντας πολύ χαμηλότερες τιμές σε σχέση με τα εισαγόμενα, αποσκοπώντας σε μια συμφέρουσα τεχνική λύση. Σήμερα με πολυετή εμπειρία, στεγαζόμενοι σε 2.400 τ.μ., με σύγχρονα μηχανήματα C.N.C. και με μια μεγάλη αυτόματη μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας, παράγουμε άριστης ποιότητας προϊόντα για το χώρο της βιομηχανίας και του συνεργείου αλλά και για τον εξοπλισμό του καταστήματος και τις ανάγκες του απλού ερασιτέχνη.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ 110 - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΩΠΙΟΥ - Κορωπί
  2106622013
  6984467806
 • METALLIC SYSTEMS - ΣΙΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ και ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥ - ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΕΙΟ - ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ - ΚΟΡΩΠΙ - ΑΘΗΝΑ

  Μεταλλικές κατασκευές Κορωπί, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λαύριο, Σπάτα, Ραφήνα, Πόρτο Ράφτη, Σαρωνίδα, Μαραθώνας, Κερατέα, Υμηττός. Κάθε είδους μεταλλικές κατασκευές, εξαιρετικής ποιότητας, σε προσιτές τιμές. Μεταλλικές κατασκευές, εμπόριο ανοξείδωτου χάλυβα, εξαρτήματα INOX, εμπόριο βιομηχανικών ειδών, γκαραζόπορτες, κάγκελα, στέγαστρα και πολλά άλλα. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική !! Η εταιρεία METALLIC SYSTEMS δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταλλικών- ανοξείδωτων κατασκευών με μεγάλη πείρα στην ειδική κατασκευή και εμπορεύεται προιόντα ανοξείδωτου χάλυβα όπως : σωλήνες, άξονες, λάμες, λαμαρίνες, γωνιές,στραντζαριστά, INOX εξαρτήματα κ.λ.π. Ακόμη εμπορεύεται βιομηχανικά είδη ( χημικά - λειαντικά) και τάβλες τύπου WPC. Δέσμευση της εταιρείας μας είναι:  α) Η καλύτερη δυνατή ποιότητα στα προϊόντα και στις κατασκευές μας με έμφαση στην λεπτομέρεια , την τεχνογνωσία και το σύγχρονο εξοπλισμό στην κατασκευή.  β) Η ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και η ταχύτερη δυνατή παράδοση των κατασκευών μας  γ) Το μικρότερο δυνατό κόστος ώστε να εγγυόμαστε πάντα ένα άρτιο δημιουργικό αλλά και συμφέρον αποτέλεσμα.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [11]
  Στείλτε e-mail
  Μαρίας Γκίκα (Τσάκωνα) Θέση Τόχι - Κορωπί
  2106628097
  6980655993
 • SAFEDOOR

  Η SAFEDOOR είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει πραγματοποιήσει τεστ καύσεως ελέγχου πυραντίστασης σε ρολά, πυροκουρτίνες και πόρτες, σε αναγνωρισμένα – διεθνώς και από τον ΕΛΟΤ – Ευρωπαϊκά Ινστιτούτα Δοκιμών και έχει 21 ιδιόκτητα πιστοποιητικά πυροπροστασίας που συνοδεύουν τα προϊόντα που κατασκευάζει.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΗΦΑΙΣΤΟΥ 77 - Καλύβια
  2299047800
 • ΔΕΡΜΑΝΟΥΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΡΑΤΕΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

  Μεταλλικές κατασκευές-πόρτες-παράθυρα-κάγκελα. Περιφράξεις, αλουμινοκατασκευές παντός τύπου, θυρόμενες γκαραζόπορτες με μοτέρ, γκαράζ, πέργκολες. Εξυπηρετούμε άμεσα από όπου μας ζητηθεί σε όλη την Αττική πάντα με τις πιο προσιτές τιμές.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ - ΘΟΡΙΚΟ - Κερατέα
  2292040434
  6972646190
 • ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΠΟΡΤΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΡΟΛΑ ΣΙΤΕΣ - ΚΥΠΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η κύρια δραστηριότητά της είναι η κατασκευή Κουφωμάτων Αλουμινίου, Περιφράξεων, Κεντρικών Πορτών, Παντζουριών, Ρολών, Γκαραζόπορτων, Αντικουνουπικών Συστημάτων, Μεταλλικών Κτιρίων, Σκέπαστρων, Κάγκελων από Σίδηρο, inox ή Αλουμίνιο, Περιφράξεων ενώ αναλαμβάνει και ειδικές κατασκευές ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Για την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων χρησιμοποιούμε σύγχρονα μηχανήματα επεξεργασίας Μετάλλων σε συνδυασμό με ειδικό software επεξεργασίας κοπής από Η/Υ που τελειοποιεί τις κατασκευές. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε προέρχονται από τους μεγαλύτερους οίκους παραγωγής Αλουμινίου, Σιδήρου και Εξαρτημάτων της Ευρώπης τα οποία προσφέρουν αντοχή , ποιότητα στο χρόνο και τέλεια λειτουργικότητα. Επίσης δραστηριοποιούμαστε κατασκεύες και τοποθέτηση γυψοσανίδων-χωρισμάτων έχοντας μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα και το πρώτο μέλημα μας είναι να βλέπουμε τον πελάτη να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί στο δυνατότερο μικρότερο κόστος. Στόχος και παράλληλα σκοπός της επιχείρησης μας είναι η συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών & προϊόντων της, με γνώμονα την ιδιαίτερη ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη και φυσικά η παρουσία της σε όλη την Ελλάδα . Τέλος σας τονίζουμε πώς αγοράζοντας προϊόντα μας διασφαλίζετε την ποιότητα, την αξιοπιστία και ασυναγώνιστες τιμές. Θα χαρούμε να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας και να ομορφαίνουμε το χώρο σας.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 100 - Ανάβυσσος
  2104951800,2109955928
  6944651086
 • ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ - ΤΕΝΤΕΣ ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ

  ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΙΔΗΡΟΥ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ – ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΑ - ΤΕΝΤΕΣ. Το κατάστημα μας λειτουργεί  στον χώρο των κατασκευών τα τελευταία 40 χρόνια, πραγματοποιώντας κάθε είδους κατασκευή, όπως περιφράξεις, κατασκευές από inox και αλουμίνιο, κατασκευή και τοποθέτηση κάθε είδους τέντας. Ακόμα στο κατάστημα μας κατασκευάζονται ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου της ETEM (όπως κουφώματα, σήτες, ανοδειομενα κάγκελα κτλ.).Επίσης αναλαμβάνουμε κάθε είδους σιδηροκατασκευη καθώς και την  επισκευή και επανατοποθέτηση τους.   Αλουμίνια.τέντες,ανοξείδωτα,κουφώματα αλουμινίου,πόρτες ασφαλείας,etem,ρολά,σιδηροκατασκεύες,μεταλλικές κατασκεύες,ανοδειόμενα,πέργολες,σίτες,ενεργειακά,inox,συγκολήσεις μετάλλων Λάυριο..

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [40]
  Στείλτε e-mail
  ΛΑΥΡΙΟ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΒΟ - ΑΝΩ ΟΡΙΑ - Λαύριο
  2292023868
  6932307028, 6979862252
 • Φωτογραφίες [1]
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ 3, ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - Αττική
  2106218943
  6932107511