Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 | 10:48 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
σε: Αχαΐας, Πάτρα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Iron art | Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα - Κατασκευές Γυψοσανίδας Πάτρα

            Iron art Ανακαινίσεις - Σιδηροκατασκευές Πάτρα & Κατασκευές Γυψοσανίδας Πάτρα Με 42 χρόνια εμπειρίας στις σιδηροκατασκευές, η επιχείρησή μας “Iron art” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας παντός είδους κατασκευές σιδήρου και ανακαινίσεις στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά. Με μεράκι και αγάπη για την τέχνη της σιδηρουργίας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από μεταλλικά κτίρια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, πόρτες σπαστές - φυσαρμόνικα έως και ειδικές κατασκευές, σύμφωνες πάντα με τις ανάγκες σας. Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και απαιτητική και αν είναι.                             ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ & ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ   Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες εξελίξεις του χώρου και αφού μελετήσουμε το χώρο σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για τις σιδηροκατασκευές που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στον χώρο σας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να κάνει τις επιθυμίες σας πράξεις, προσφέροντάς σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα, την αντοχή τους και την υψηλή αισθητική τους. Αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, με βάση τις δικές του ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες έχοντας ως στόχο να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του και να προσφέρουμε ποιοτικές κατασκευές.                 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάτρα, την Ιθάκη, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μαιζώνος 321 - Πάτρα
  2614009520
  6946725205
 • ΜΕΤΑΛΚΑΤ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ | Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Πάτρα Αχαΐα

                    ΜΕΤΑΛΚΑΤ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Αλουμινοκατασκευές & Σιδηροκατασκευές Πάτρα Αχαΐα Η επιχείρησή μας “ΜΕΤΑΛΚΑΤ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Πάτρα, αποτελει μια αξιόπιστη και σταθερά αναπτυσσόμενη επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1995 με αλουμινοκατασκευές και σιδηροκατασκευές σε όλο το νομό Αχαΐας αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, η επιχείρησή μας, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα, ενώ δεν σταματά να ανανεώνεται και να εκσυγχρονίζεται επιδιώκοντας την άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.                                          ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ μπορούμε να κατασκευάσουμε κουφώματα αλουμινίου, κάγκελα inox, θωρακισμένες πόρτες αλλά και οποιαδήποτε άλλη αλουμινοκατασκευή επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Πάτρα και σε όλη την Αχαΐα. Παράλληλα, με τέχνη και μεράκι, μπορούμε να ανταποκριθούμε με τις καλύτερες λύσεις σε οποιαδήποτε σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, προσφέροντας σας κατασκευές που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητά τους και την μοναδική αισθητική τους.                    Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.                       Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας  και έτοιμοι να μελετήσουμε το χώρο σας, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Για όλες τις κατασκευές μας χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και δίνουμε μεγάλη έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε κομψές, ποιοτικές και λειτουργικές κατασκευές.           Αναλαμβάνουμε κάθε έργο με σοβαρότητα και δεσμευόμαστε για την παροχή των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων. Στόχος μας είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η διαρκής υποστήριξή του με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εάν αναζητάτε μια επιχείρηση που προσφέρει υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και σύγχρονες κατασκευές στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών, τότε είμαστε εδώ για εσάς.                           Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί την ιδανική λύση για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πάτρα, όλη την Αχαΐα αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.               6978500908               ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ      

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Ομήρου 11 - Πάτρα
  6978500908
 • Μεταλλικές Κατασκευές Πάτρα Αχαΐα - Σιδηροκατασκευές Πάτρα - Κουφώματα Αλουμινίου

  Η επιχείρηση HOTZA ALTIN δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία στο χώρο των σιδηροκατασκευών παντός τύπου, μεταλλικών κατασκευών, μεταλλικών κτιρίων, κουφωμάτων αλουμινίου, ανακαινίσεων, αναπαλαιώσεων.   Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες που μας εμπιστεύονται έργα υψηλής ποιότητας, μεγάλης αντοχής, καλαίσθητα.   Το προσωπικό μας διαθέτει πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία για να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε εργασία μας ζητηθεί στο αντικείμενο των κατασκευών, με απόλυτη επιτυχία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.   Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας.   Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και να είστε σίγουροι οτι θα μείνετε πολύ ικανοποιημένοι απο το αποτέλεσμα.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΙΩΑΝΝΗ ΔΙΑΚΙΔΗ ΠΑΡΟΔΟΣ 124 - Πάτρα
  6944754930
 • LUXURY HOUSE

  Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται στις κατασκευές στον χώρο των οικοδομών από το 1963. Η εμπιστοσύνη και η άψογη επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες, μας καθιστούν κορυφαίους στους χώρους μας. Kατασκευές πολυτελών διαμερισμάτων με φροντίδα στην στιβαρή κατασκευή και με την τελειότητα στην διαχειριστών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων!! Στο ξεκίνημά της η εταιρία ασχολήθηκε με τις μεταλλικές κατασκευές Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε και στις κατασκευές αλουμινίου και inox συνεργαζόμενη με ιδιώτες αλλά και με μεγάλα τεχνικά γραφεία στην κατασκευή πολυκατοικιών και άλλων κτιρίων. Το 2002 η εταιρία εισήχθη δυναμικά και στον οικοδομικό κλάδο προσφέροντας στην περιοχή της Πάτρας πολυτελείς κατασκευές με κριτήρια τη στιβαρότητα της κατασκευής, την αισθητική αλλά και τη λειτουργικότητα των χώρων.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  ΠΑΤΡΩΝ ΚΛΑΟΥΣ 65 - Πάτρα
  2610223066
 • ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

  Η Προοδευτική είναι η επιχείρηση που δίνει συνεχώς λύσεις σε σχεδόν όλο το φάσμα κατασκευής κτιρίων, όπως το σπίτι σας, την πολυκατοικία σας η και την απαιτητική εργασία την οποία κανείς άλλος δεν αναλαμβάνει. Μερικές από τις εργασίες που αναλαμβάνουμε. · Κατασκευές και τοποθετήσεις υδρορροών · Αποπεράτωση κτιρίων · Χωρίσματα από γυψοσανίδες · Γύψινες διακοσμήσεις · Ελαιοχρωματισμοί · Τοποθετήσεις πλακιδίων · Τοποθετήσεις τζακιών · Τοποθετήσεις πετρωμάτων · Κατασκευές και τοποθετήσεις σκεπών · Κατασκευές και τοποθετήσεις επίπλων κουζίνας

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΕΦΕΡΗ 84 - Πάτρα
  2610343319
  6936844693
 • ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  "ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΣΙΔΕΡΟ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ. ΛΥΟΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ. ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΩΝ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΤΥΠΟΥ & ΣΕΙΡΑΣ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ."

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 55 - Πάτρα
  2610671240