Σάββατο 04 Απριλίου 2020 | 06:26 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
σε: Αττικής, Αθήνα, Αμπελόκηποι
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ - ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

  ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ – ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ – ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ – ΔΙΑΝΟΜΕΣ – ΓΕΡΑΝΟΙ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Το 1967 ο Γεώργιος Γερογιάννης ξεκίνησε τις δραστηριότητες του στον χώρο των μεταφορών – διανομών με ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως. Από το 1991 η επιχείρηση πέρασε στον υιό του Αριστοτέλη Γερογιάννη που ίδρυσε την μεταφορική “ΒΑΡΩΝΟΣ”. Η μεταφορική Βαρώνος ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των μεταφορών γρήγορα και δυναμικά επιδεικνύοντας συνέπεια και υπευθυνότητα γρήγορα έγινε μια αξιόπιστη λύση στον τομέα των μεταφορών. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στις μεταφορές οικοσκευών, ο σύγχρονος και πλήρης εξοπλισμός, τα άριστα υλικά καθώς και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυάται μια ασφαλή και οικονομική μεταφορά. Μεταφορές οικοσυσκευής υπηρεσίες: - Αποσυναρμολόγηση – Συναρμολόγηση επίπλων - Συσκευασία επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών - Συσκευασία υαλικών, βιβλίων, ρούχων - Συσκευασία έργων τέχνης - Αποθήκευση Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι προσπάθειές μας για όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών με συνέπεια και αποτελεσματικότητα μας καθιστούν μια εκ των πλέον αξιόπιστων μεταφορικών στον Ελληνικό χώρο.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΝΟΡΜΟΥ 23 - Αμπελόκηποι
  2106454694
  6944327878
 • ΕΡΜΗΣ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΕΠΕ

  Η εταιρία ιδρύθηκε το 1977 από τον Ιωάννη Κουρκούτα με την μορφή της ατομικής επιχείρησης . Το 1984 ιδρύεται η ΕΡΜΗΣ TRANS LTD απο την συνεργασία του Ιωάννη Κουρκούτα με τον Δημήτρη Κόκκα . Σήμερα συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σας με τα πιο σύγχρονα μεταφορικά μέσα και μηχανήματα προσφέροντας ό,τι καλύτερο σε υπηρεσίες και τεχνογνωσία. Η εταιρία καλύπτει : ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΟΙΚΟΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ . Η άμεση εξυπηρέτηση ,το μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό και η συνέπεια αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια των μεταφορών σας.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [1]
  ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 25 - Αμπελόκηποι
  2107714169
 • ΚΟΚΚΑΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

  Μετακομίσεις - μεταφορές ιατρικών μηχανημάτων, συσκευασίες, αποθηκεύσεις. Έμπειρο προσωπικό. Μετακομίσεις με ασφάλεια, υπεύθυνη και εγγυημένη εργασία.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 29 - Αμπελόκηποι
  2107488088
  6945858765, 6944348048
 • ΜΑΖΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΓΟΥΔΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

  Mειώσαμε το κόστος χωρίς να μειώσουμε την ποιότητα εργασίας.   H Hellas Movers δίνει ολοκληρωμένες λύσεις όσον αφορά στις μετακομίσεις διαμερισμάτων και επαγγελματικών χώρων, απο την συσκευασία μέχρι την τελική μεταφορά και παράδοση υπεύθυνα, γρήγορα και οικονομικά!   Μετακομίσεις στην Ευρώπη   Η Hellas Movers αναλαμβάνει την μετακόμιση - συσκευασία των οικοσκευών σας από πόρτα σε πόρτα, σε όλη την Ευρώπη, θαλασσίως, οδικώς ή αεροπορικώς.   Παρέχουμε την αποθήκευση και την ασφαλιστική κάλυψη των οικοσκευών σας καθόλη την διάρκεια της μετακόμισης.   Συσκευασία   Η Hellas Movers αναλαμβάνει υπεύθυνα την συσκευασία των οικοσκευών σας.   Αποθήκευση   Έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας προσωρινά ή μακροχρόνια στις ιδιόκτητες αποθήκες μας, οι οποίες παρέχουν την ασφαλή διαφύλαξη της. Είναι διαμορφωμένες ωστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαστείτε.   Μεταφορές Αθήνα - Θεσσαλονίκη Μετακομίσεις Αθήνα - Θεσσαλονίκη Αποθηκεύσεις οικοσυσκευών σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη. Μεταφορές Αθήνα - Μάνη Μεταφορές Αμπελόκηποι, Παγκράτι, Αττική, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Γουδί, Παπάγος, Γλυφάδα, Ηλιούπολη, Κηφισιά.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [16]
  Στείλτε e-mail
  ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΟΥ 21 - Αμπελόκηποι
  2107715298
  6937251811
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΡΝΑΡΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΟΡΝΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Η εταιρεία "Μεταφορική Τορνάρης" στην Αθήνα, δραστηριοποιείται και πρωτοστατεί επί σειρά ετών στον τομέα των εθνικών οδικών μεταφορών, και ειδικότερα στην συσκευασία, την αποθήκευση και την μεταφορά οικοσκευής και επαγγελματικού εξοπλισμού καθώς και στις μεταφορές βαρέως τύπου. Έχοντας στην διάθεσή μας σύγχρονα οχήματα μεταφοράς και ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη για την μεταφορά του επαγγελματικού σας εξοπλισμού, την μετακόμιση της οικοσκευής σας, τη συσκευασία και την αποθήκευση των αντικειμένων σας, πάντα αξιόπιστα, οικονομικά και με ασφάλεια. Τέλος η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας για την αποθήκευση και την φύλαξη των αντικειμένων σας. Η "Μεταφορική - Τορνάρης" δίνει τη λύση στη μετακόμιση των οικοσκευών σας ή του εταιρικού εξοπλισμού σας. Η μακροχρόνια πείρα μας στον τομέα των μετακομίσεων και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μας επιτρέπει να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες από το στάδιο της οργάνωσης της μετακόμισης και της συσκευασίας των αντικειμένων σας μέχρι την αποσυσκευασία στον καινούργιο σας χώρο. Ειδικότερα η συσκευασία των αντικειμένων σας γίνεται από το προσωπικό μας με τρόπο ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές ή απώλειες. Η “Μεταφορική Τορνάρης” πρωτοπορώντας επί σειρά ετών στο χώρο των εθνικών και διεθνών μεταφορών καλύπτει τις ανάγκες για μεταφορές τόσο σε εταιρικό όσο και σε ιδιωτικό επίπεδο. Οι έμπειροι οδηγοί – μεταφορείς μας καθώς και ο ιδιόκτητος στόλος των οχημάτων μας βρίσκονται καθημερινά στη διάθεσή σας για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεταφοράς επιθυμείτε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καθώς και στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας καλύπτοντας όλα τα standards για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο των μεταφορών, αναλαμβάνει την μεταφορά ογκωδών αντικειμένων, έργων τέχνης, πιάνων και άλλων αντικειμένων που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Τέλος αναλαμβάνουμε τη διανομή δεμάτων και εμπορευμάτων σε καθημερινή βάση με έγκυρο προγραμματισμό διανομών και εντός των χρονικών ορίων που εσείς επιθυμείτε, πάντα με ασφάλεια και σε οικονομικές τιμές. Η "Μεταφορική - Τορνάρης" διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό σε είδη συσκευασίας ώστε να αποφευχθούν φθορές και απώλειες των αντικειμένων σας (σπασίματα, γρατσουνιές κλπ). Η διαδικασία της συσκευασίας γίνεται από τους εξειδικευμένους συσκευαστές - μεταφορείς της εταιρείας μας, ενώ δίνεται ιδιαίτερη προσοχή σε ευαίσθητα και εύθραυστα αντικείμενα όπως υαλικά, σερβίτσια, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.α.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [5]
  ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 206 - Αμπελόκηποι
  2106990783
  6977223541