Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 | 02:31 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
σε: Αττικής, Βοτανικός
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Μεταφορική Άνδρου | Μεταφορές - Μετακομίσεις Άνδρος - Αττική

            ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ Μεταφορές - Μετακομίσεις Άνδρος - Αττική Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥ” η οποία βρίσκεται στην Άνδρο και διαθέτει υποκατάστημα στο Βοτανικό Αττικής, είναι ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας, για να διεκπεραιώσει την μεταφορά ή την μετακόμιση που θέλετε να πραγματοποιήσετε, στην Άνδρο και σε όλη την Αττική, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Με καθημερινά δρομολόγια Άνδρος - Αττική και διαθέτοντας τα κατάλληλα οχήματα μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας σε συνδυασμό με τον σύγχρονο στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, σας εγγυώνται την ασφαλή, άμεση και οικονομική μετακόμιση σας ενώ σας παρέχουμε και ολοκληρωμένες, οργανωμένες ή απλές εργασίες μεταφοράς. Έχοντας λοιπόν γνώση των υψηλών απαιτήσεων του χώρου και με επίκεντρο την γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη, μπορούμε να αναλάβουμε με υπευθυνότητα και συνέπεια την μεταφορά των εμπορευμάτων, των οικοσκευών ή των αντικειμένων σας καθώς και την αποθήκευσή τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Άνδρο και στο Βοτανικό.                       Όλα τα φορτηγά μας συντηρούνται τακτικά ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα κατά την διάρκεια της υλοποίησης των υπηρεσιών μας, ενώ παράλληλα συνεργαζόμαστε με ανυψωτικές εταιρείες για μετακομίσεις σε πολυώροφες πολυκατοικίες που δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο ασανσέρ ή στις σκάλες. Έχοντας εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα πελατών, από μεταφορά εξοπλισμού γραφείων και μετακομίσεις σπιτιών μέχρι και την μετακόμιση μεγάλων οργανισμών, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις για όλες τις μεταφορές ή τις μετακομίσεις που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Για εμάς σημαντική προτεραιότητα είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση σας, γεγονός που αποτελεί και ένας από τους λόγους για την διαρκώς ανοδική πορεία της μεταφορικής μας εταιρείας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας αλλά και  για να σας δώσουμε την προσφορά μας.            

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Κασσάνδρας 34 - Βοτανικός
  2103471145
  6972016527
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ | Μεταφορική Εταιρεία Κέρκυρα - Μεταφορές & Μετακομίσεις Κέρκυρα - Αθήνα

                    ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ   Μεταφορική Εταιρεία Κέρκυρα - Μεταφορές & Μετακομίσεις Κέρκυρα - Αθήνα Η μεταφορική εταιρεία μας “ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα και διαθέτει υποκατάστημα στον Βοτανικό Αττικής, δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Κέρκυρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας μεταφορές και μετακομίσεις παντός είδους, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Πραγματοποιούμε πολύ συχνά δρομολόγια Κέρκυρα - Αθήνα ενώ ως ειδικοί στο χώρο των μεταφορών μπορούμε να μεριμνήσουμε για όλα τα στάδια της μεταφοράς ή μετακόμισης που θα μας αναθέσετε αλλά και να σας εγγυηθούμε την άμεση και ασφαλή μεταφορά των αντικειμένων στο χώρο που θα μας υποδείξετε.                         ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ   Σας δίνουμε πολλαπλές λύσεις, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε μεταφορές, ψυγειομεταφορές, μεταφορές ADR, μεταφορές containers, ειδικές μεταφορές, μετακομίσεις, συσκευασία - αμπαλάζ και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία επιθυμείτε. Η εξειδίκευσή μας στον τομέα των μεταφορών και η αγάπη μας για το αντικείμενο, μας καθιστούν την καλύτερη επιλογή για τις μεταφορές ή την μετακόμισή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Στόχος μας είναι η μεταφορική εταιρεία μας ​να μπορεί να ανταπεξέλθει πλήρως σε όλες τις ανάγκες σας. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε και να ανανεώνουμε τον στόλο οχημάτων μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιό απαιτητικού πελάτη.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ   για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για όλες τις μεταφορές και μετακομίσεις που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Κέρκυρα, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Αθήνα Αγ. Άννης 31 & Ορφέως - Βοτανικός
  2103458325,2103458351
  6973417447, 6944249796
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΩΡΙΔΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΑΜΠΑΛΑΖ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ

  Μεταφορές, μετακομίσεις με ανυψωτικό μηχάνημα εντός Αττικής και με πανελλαδική εξυπηρέτηση. Αμπαλάζ, συσκευασία, αποθηκεύσεις, ασφαλής μεταφορά, επαγγελματισμός, συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση. Εγγύηση οι ικανοποιημένοι πελάτες μας. Η Μεταφορική Δωρίδος διαθέτει και υποκαταστήματα στο Γαλαξίδι, Ερατεινή και Λιδωρίκι Φωκίδας.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  ΟΡΦΕΩΣ 160 - Βοτανικός
  2103467365
  6944478515, 6944618539
 • Μεταφορική Εταιρεία Βοτανικός Αθήνα - Μεταφορές Ηπείρου - ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Μεταφορές Εμπορευμάτων Βοτανικός Αθήνα - Ηπειρώτικες Μεταφορές

  Μεταφορές - μετακομίσεις, διανομές προς Ήπειρο. Εξειδικευόμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη διακίνηση στην Ήπειρο ,γιαυτό και γνωρίζουμε το αντικείμενο της μεταφοράς πολύ καλά !!! Καθημερινές αποστολές εμπορευμάτων και ιδιωτικών δεμάτων και οικοσκευών σε όλη την Ήπειρο. Χαρακτηριστικό της εμπιστοσύνης της αγοράς στο μεταφορικό έργο της εταιρίας μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του εμπορίου. Αναφέρουμε ενδεικτικά τις εταιρίες, COCA COLA ,3 ΑΛΦΑ , ELCO ΒΑΓΙΩΝΗΣ ,HITACHI , INTERSYS ,BITOS FLEX ,ΚΛΑΠΑΚΗΣ , ΜΙΝΕΡΒΑ , ΒΙΟΣΕΡ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ , ΒΕΡΜΑ ΝΤΡΑΓΚΣ ,NEF-NEF ,ΒΙΟΚΥΤ ,ΚΟΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ,ΒΙΟΚΥΤ ,ΤΑΙ ,NOTOS COM ,ΟΙΚΟΧΗΜΙΚΗ , DOCTUM ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΨΗΦΗΣ , ΕΡΜΗΣ ΔΙΚΤΥΟ , ΓΟΒΑΣ ,ΑΝΑΤΣ , ΙΑΣΩΝ .κλπ. Αναλαμβάνουμε την παράδοση των εμπορευμάτων και επί αντικαταβολή , είσπραξη και άμεση απόδοση στον αποστολέα. Οι τιμές, η εξυπηρέτηση αλλά ειδικά η άριστη οικονομική συναλλαγή και πληρωμή των επί αντικαταβολή αποστολών, μας έχουν καταστήσει ένα από τα πιο φερέγγυα πρακτορεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Ηπείρου ! Εξυπηρετούμε εδώ και 40 χρόνια και τους 4 νομούς της Ηπείρου, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ με απευθείας παραδόσεις χωρίς μεταφορτώσεις. 1 γραφείο-αποθήκη σε κάθε μία από τις 4 κεντρικές πόλεις, διαθέτουν τους αποθηκευτικούς χώρους και την υποδομή για τη διανομή σε κάθε περιοχή. Πιο συγκεκριμένα εξυπητούμε: ΚΕΡΚΥΡΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ ,ΑΡΤΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ, ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΦΙΛΙΑΤΕΣ, ΜΕΤΣΟΒΟ, ΚΟΝΙΤΣΑ, ΣΥΒΟΤΑ, ΚΑΛΠΑΚΙ, ΔΟΛΙΑΝΑ, ΠΑΡΓΑ, ΚΑΝΑΛΑΚΙ   ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑ - ΒΛΑΧΟΣΤΡΑΤΑ ΤΗΛ. 2651040042 - ΚΙΝ. 2651040889 ΑΡΤΑ ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΤΗΛ. 2681027433 - ΚΙΝ. 6977420549 ΠΡΕΒΕΖΑ ΤΗΛ. 2682029910 - ΚΙΝ. 6944574776 ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΝΕΑ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ ΤΗΛ. 2665021087 - ΚΙΝ. 6932108535 ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΤΗΛ. 2661048551, 2661048558 - ΚΙΝ. 6944969888 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ απο 08:00 πμ - 18:30 μμ.    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Ορφέως 151 - Βοτανικός
  2103458703,2103457478
  6977296625
 • ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΝΑΞΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

  Από το 1994 δραστηριοποιείται η εταιρεία μας μεταφορική Nάξου ΙΜΕ ΕΠΕ με διακριτικό τίτλο ΄ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ΄στον τομέα των μεταφορών. Με γνώση και εμπειρία για την καλή λειτουργία του αντικειμένου μας, προσπαθούμε την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Για την δική σας εξυπηρέτηση παραλαμβάνουμε και παραδίδουμε εμπορεύματα από το χώρο σας,στον χώρο σας.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Αγίου Πολυκάρπου 93 - Βοτανικός
  2103464414,2103469525,2285029312
  6937144917