Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 | 12:42 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
σε: Αττικής, Αθήνα, Δάφνη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΛΩΘΑΚΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΔΑΦΝΗ

  Μεταφορές, μετακομίσεις, ανυψωτικά μηχανήματα, αποθηκεύσεις επίπλων, στην Δάφνη.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΚΡΟΠΟΛΕΩΣ 121 - Δάφνη
  2109730475
  6937270096
 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΛΥΡΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΛΥΡΑΣ

  Η εταιρία μας με μια συνεχή παρουσία στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων με την 30ετή εμπειρία της σας παρέχει ενα πλήρες και υψηλής ποιότητας πακέτο υπηρεσιών. Για την επιτυχημένη και σωστή μετακόμιση η συσκευασία έχει πρωταρχικό ρόλο στην επιτυχία της μεταφοράς. Το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, η πολύχρονη πείρα μας και τα άριστα υλικά μας εγγυώνται την άψογη συσκευασία και μεταφορά οικοσκευών σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας. Επίσης αναλαμβάνουμε την πλήρη και ολοκληρωμένη μεταφορά επιχειρήσεων (γραφείων, καταστημάτων, εργοστασίων, κτλ.). Για την ασφαλή μεταφορά των πραγμάτων χρησιμοποιούμε σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς, κλειστού τύπου φορτηγά και έμπειρο προσωπικό. Κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη παρέχεται η δυνατότητα ασφαλιστικής κάλυψης των μεταφερόμενων πραγμάτων. Ακόμα διαθέτουμε ειδικούς γερανούς και εργαλεία για την μεταφορά ευαίσθητων μηχανημάτων και μεγάλου βάρους. Διατίθονται κλειστοί χώροι αποθήκευσης για την οικοσυσκευή σας ή για οποιοδήποτε αντικείμενο θέλετενα διαφυλάξεται ή να αποθηκεύσετε. Κατά την ολοκλήρωση της μεταφοράς σύμφωνα με τις υποδείξεις σας, τα έπιπλα θα τοποθετηθούν και θα συναρμολογηθούν όπου και όπως ακριβώς επιθυμείτε. Τα υλικά συσκευασίας θα απομακρυνθούν απο το προσωπικό μας. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση είμαστε στην δίαθεση σας.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Ορφέως 27 - Δάφνη
  2130144980
  6977642959
 • SINOS TRANS

  Η εταιρεία Sinos Trans δραστηριοποιείται στον χώρο των μετακομίσεων και των μεταφορών 10 χρόνια. Αναλαμβάνουμε μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές της αγοράς παρέχοντας εγγυημένη εργασία και υψηλό επίπεδο ασφάλειας

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Φωτογραφίες [3]
  ΗΠΕΙΡΟΥ 28 - Δάφνη
  2107626966
 • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΑΦΝΗ

  Μετακομίσεις, μεταφορές, αμπαλάρισμα επίπλων, διανομές γενικής χρήσης. Εξυπηρέτηση σ' όλη την Ελλάδα, διανομές ξηράς τροφής.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ 44 - Δάφνη
  2296062162
  6936194342