Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 | 03:41 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
σε: Θεσσαλονίκη
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ADN Express - Παπαγεωργίου - Μεταφορική Εταιρεία Καλοχώρι Θεσσαλονίκη - Μεταφορές Μετακομίσεις Καλοχώρι Θεσσαλονίκη

  Η μεταφορική εταιρεία ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ EXPRESS-ADN δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998 και προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και μετακομίσεων με ασφάλεια, υπευθυνότητα και συνέπεια.  Η μοναδική μεταφορική εταιρεία με καθημερινά δρομολόγια στη Νιγρίτα Σερρών και σε όλα τα γύρω χωριά.  Αναλαμβάνουμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα με συνεργάτες.  Η συνέπεια, η σοβαρότητα, το ειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς και μεγάλη μας πείρα, μας καθιστούν πρότυπο στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  7ο χλμ Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου - Θεσσαλονίκη
  2310755915
  6953094636
 • ROAD RUNNER - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΒΕΡΟΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΕΡΡΕΣ ΚΙΛΚΙΣ - ΓΚΕΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  Η εταιρεία ROAD RUNNER αναλαμβάνει πάσης φύσεως μεταφορές, μετακομίσεις, ανυψώσεις στη Θεσσαλονίκη (Κορδελιό, Συκιές, Εύοσμο, Καλαμαριά, Νεάπολη, Πυλαία, Τριανδρία, Χαριλάου, Σταυρούπολη), τη Βέροια, τη Χαλκιδική, την Κατερίνη, τις Σέρρες, τη Δράμα, τη Ξάνθη, τη Καβάλα, τη Κομοτηνή, το Κιλκίς και σε όλη την Ελλάδα. Ειδικές τιμές σε Φοιτητές και Στρατιωτικούς!!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΟΥ 26 - Θεσσαλονίκη
  6981348827
  6947686669
 • ΑΪΒΑΖΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Μετακομίσεις - Μεταφορές παντός τύπου απο την Θεσσαλονίκη σε όλους τους νομούς της Ελλάδας και στα Νησια. Υπηρεσίες: Συσκευασία υαλικών,ηλεκτρονικών συσκευών. Δυνατότητα ενοικίασεις του ανυψωτικού μηχανήματος. Αποσύνδεση & επανασύνδεση. Αποσύναρμολόγηση & συναρμολόγηση επίπλων. Μετακόμιση ή μεταφορά Ολες τις ημέρες και τις ώρες της εβδομάδας. Επίσκεψη – εκτίμηση στο χώρο σας και έκδοση προσφοράς εντελώς δωρεάν. Αποθήκευση στο χώρο μας. ------------------- Γιατί να επιλέξετε ανυψωτικό μηχάνημα;;; Αποφυγή φθοράς αντικειμένων και κοινόχρηστων χώρων.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 16 - Εύοσμος
  2310764532
  6945700154
 • ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

  Η εταιρία ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΠΡΑΖΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΙ στη Θεσσαλονίκη, σας ευχαριστεί για την επίσκεψη σας και σας υπόσχετε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και εξυπηρέτηση. Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στην Θεσσαλονίκη. Μετά από ενδεκαετή προσωπική πείρα σε μεγάλες εταιρίες μετακομίσεων ξεκινήσαμε την δική μας εταιρεία αποκτώντας το πρώτο μας ιδιόκτητο ανυψωτικό μηχάνημα. Ο αμέριστος ζήλος για την δουλειά μας και ο σεβασμός στο πρόσωπο του πελάτη και την περιουσία του μας μεταμόρφωσαν σε μια εταιρία μεταφορών ικανή να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη. Τώρα πλέον υπάρχουν στην διάθεση σας 4 ΑΝΥΨΩΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και 6 ΦΟΡΤΗΓΑ διαφορετικού τονάζ και χωρητικότητας, όλα ιδιόκτητα. Έχοντας λοιπόν τον κατάλληλο εξοπλισμό και το έμπειρο και μόνιμο προσωπικό μπορούμε να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη και απαίτησή σας. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες επαγγελματίες και σε εταιρίες οποιουδήποτε μεγέθους και είδους. Καθημερινά δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Ειδικές τιμές και άριστη συνεργασία σε στρατιωτικούς. Εξυπηρετούμε και την περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΦΗ 42 ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΩΝΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310830750,2551082667
  6944316025
 • Γερανοί Καραλής Βασίλειος Ανυψώσεις Θεσσαλονίκη

  ΚΑΡΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ Πανελλαδική κάλυψη! Η εταιρεία μας με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι ενεργή εδώ και χρόνια στο χώρο των μεταφορών. Είμαστε οι πρώτοι που παρέχουμε υπηρεσίες με τον πιό σύγχρονο εξοπλισμό διαθέτοντας παράλληλα φορτηγά & ανυψωτικά μηχανήματα με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα με ταχύτατη εξυπηρέτηση και συνέπεια. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και δίνουμε βαρύτητα στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Προσφέρουμε πάντα ανταγωνιστικές τιμές όπου και αν βρίσκεστε! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τις καλύτερες προσφορές. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Γενικές μεταφορές με χρήση γερανού για βαριά μηχανήματα, σκάφη, κλάρκ, υλικά οικοδομών, πιάνα. Ανυψώσεις Εργασίες με καλάθι. Οδική βοήθεια ΙΧ, μικρών και μεσαίων φορτηγών Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Το όραμά μας αντικατοπτρίζει τους στόχους μας. Δουλεύουμε με αρχή τον σεβασμό προς τον πελάτη για βέλτιστη εξυπηρέτηση με ανταγωνιστικό κόστος και βιώσιμη ανάπτυξη. Γρήγορη εξυπηρέτηση & επαγγελματισμός! Η έδρα μας είναι στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης. Τ: 2394031910  |  Κ: 6977577877  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ ΜΥΓΔΟΝΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2394031910
  6977577877
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ - ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΙΤΕΣ!!

  Εθνικές μεταφορές-μετακομίσεις για όλη την Ελλάδα οικοσκευών και βιομηχανικών ειδών. τιμές ΠΡΟΣΙΤΕΣ!! φορτηγό με ωφέλιμο φορτίο 3840 κιλα, υδραυλική πόρτα ανυψωτικής ικανότητας 1000 κιλών, μήκος καρότσας 4,5μετρα ογκου 18 κυβικών με χώρο για 8 ευρωπαλέτες. Εξυπηρετούμε την περιφέρεια-νομό Θεσ/νίκης και όλη την Μακεδονία.Πανελλαδικά κατόπιν συνεννόησης.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ 21 ΜΕ ΕΡΑΣΜΟΥ ΓΩΝΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310201169
  6937394948
 • ΚΕΛΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ - ΑΜΠΑΛΑΖ - ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - ΣΥΝΑΡΜΟΛΙΓΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ

  Μεταφορές - Μετακομίσεις Νικόλαος Κελαρίδης | Θεσσαλονίκη   Η επιχείρηση ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΕΛΑΡΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 2002 στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εξυπηρετεί όλο το νομό αλλά και πανελλαδικά με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η έμπειρη ομάδα μας διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μεταφορών και μετακομίσεων, βρίσκοντας λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.    Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες μεταφοράς και συσκευασίας κουτιών, επίπλων και οικοσυσκευών αλλά και την απεγκατάσταση - εγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών κατόπιν συνεννόησης. Ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας κάλεσμα για μετακομίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων με σύγχρονα μηχανήματα μεταφοράς και ανύψωσης, καθώς και οχήματα διαφόρων μεγεθών.    Η επιχείρησή μας πραγματοποιεί μεταφορές και μετακομίσεις εντός Θεσσαλονίκης, σε ολόκληρο το νομό και τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και Πανελλαδικά με ένα μόνο σας κάλεσμα στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.     Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσφορές.  

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  18164
  ΕΥΟΣΜΟΣ, ΤΡΙΤΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 14 - Θεσσαλονίκη
  2310606989
  6932255112
 • Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη - Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ - Μεταφορές Θεσσαλονίκη - Ψυγειομεταφορές Θεσσαλονίκη - Αμπαλάζ Θεσσαλονίκη

  Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη Καλωσορίσατε στην κορυφαία εταιρεία μετακομίσεων στη Θεσσαλονίκη. Με πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό, είμαστε η πρώτη επιλογή για όσους χρειάζονται αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες μετακόμισης στην πόλη και τα περίχωρα. Επαγγελματικές Υπηρεσίες Μετακόμισης   Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ, προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες μετακόμισης που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Από την συσκευασία και την μεταφορά μέχρι την τοποθέτηση των επίπλων και των αντικειμένων στον νέο σας χώρο, φροντίζουμε κάθε λεπτομέρεια για να κάνουμε τη διαδικασία της μετακόμισης όσο το δυνατόν πιο ομαλή και άνετη.   Ασφάλεια και Προστασία Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα προσωπικά σας αντικείμενα. Γι' αυτό, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά συσκευασίας και τεχνικές μεταφοράς για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των αντικειμένων σας. Είτε πρόκειται για εύθραυστα αντικείμενα, έπιπλα ή ηλεκτρονικές συσκευές, η ομάδα μας χειρίζεται κάθε αντικείμενο με τη μέγιστη προσοχή και φροντίδα.   Ευελιξία και Εξατομίκευση Κατανοούμε ότι κάθε μετακόμιση είναι μοναδική. Είτε μετακομίζετε το σπίτι σας, το γραφείο σας ή την επιχείρησή σας, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας στις δικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε εξατομικευμένα πακέτα μετακόμισης και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ιδιαίτερη απαίτηση που μπορεί να έχετε. Οικονομικές Λύσεις   Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισης σε ανταγωνιστικές τιμές. Πιστεύουμε ότι η υψηλή ποιότητα δεν πρέπει να είναι ακριβή, γι' αυτό και παρέχουμε οικονομικές λύσεις χωρίς να κάνουμε συμβιβασμούς στην ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας. Εμπειρία και Εμπιστοσύνη   Με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μετακομίσεων, Ο ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της στη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή. Οι επαγγελματίες μας είναι εξειδικευμένοι και αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.   Άμεση Εξυπηρέτηση Η εξυπηρέτηση πελατών είναι η προτεραιότητά μας. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της μετακόμισης. Η ομάδα μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της μετακόμισής σας.   Επικοινωνήστε Μαζί Μας Εάν ψάχνετε για αξιόπιστες και επαγγελματικές υπηρεσίες μετακόμισης στη Θεσσαλονίκη, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη μετακόμισή σας όσο το δυνατόν πιο εύκολη και χωρίς άγχος. Επιλέξτε μας για τις μετακομίσεις σας και απολαύστε την άνεση και την ηρεμία που προσφέρει η συνεργασία με μια επαγγελματική και αξιόπιστη εταιρεία.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκη
  6972942975
  6976735840
 • ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΑΝΟΣ | Ανυψώσεις - Μεταφορές παντός είδους - Μεταφορική εταιρεία - Μεταφορές & μετακομίσεις Διαβατά Θεσσαλονίκη

  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ______ δίπλα σας από το 1991! Η μεταφορική εταιρεία Κου ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΝΟΥ με έδρα τη Θεσσαλονίκη,ιδρύθηκε το 1991 και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Αποτελεί μια αξιόπιστη λύση στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων  προσφέροντας τις υπηρεσίες του με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό και με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα - φορτηγά που διαθέτει, με συνέπεια, υπευθυνότητα και αξιοπιστία σε όλη την Ελλάδα.   Συγκεκριμένα αναλαμβάνουμε: Μεταφορές & μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα Στρατιωτικές μετακομίσεις Φοιτητικές μετακομίσεις Διανομή & περισυλλογή εμπορευμάτων Ψυγειομεταφορές Μεταφορά και αποθήκευση οικοσυσκευών Στήσιμο - λύσιμο αλλά και αμπαλάζ επίπλων   ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ! ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Άμεση εξυπηρέτηση αμέσως μετά την επικοινωνία μαζί μας.      

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Διαβατά - Θεσσαλονίκη
  2310784438
  6944721045
 • Μεταφορές - Μετακομίσεις - Ζαπρούδης Αντώνης - Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη - Ψυγειομεταφορές - Μεταφορές κατεψυγμένων - Μεταφορές Τροφίμων Λαγκαδάς Θεσσαλονίκη

  Η εταιρεία μεταφορών του κυρίου Ζαπρούδη Αντώνη με έδρα τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, με χρόνια εμπειρίας στον τομέα των μεταφορών, σας παρέχει ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες, πάντα με ασφάλεια και ταχύτητα. Αναλαμβάνει ειδικές μεταφορές ευπαθών προϊόντων με ιδιόκτητο φορτηγό ψυγείο σε όλη την Ελλάδα με εξειδικευμένο προσωπικό, γρήγορα και με ασφάλεια. Διαθέτει ιδιόκτητο φορτηγό μεταφορών και μετακομίσεων με δυνατότητα ενοικίασης κάθε επιπλέον εξοπλισμού, όπως ανυψωτικό μηχάνημα, με σκοπό να καλύψουμε κάθε ανάγκη μεταφοράς ή μετακόμισης. Αναλαμβάνει παντός είδους μεταφορές σε όλη την Ελλάδα διαθέτοντας ανυψωτικό μηχάνημα και φορτηγό με έμπειρο μόνιμο προσωπικό, που τα χειρίζεται άψογα. Με σεβασμό και υπευθυνότητα μεταφέρουμε το νοικοκυριό σας, στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε. Η μετακόμιση απλοποιείται για να μπείτε άμεσα στο καινούργιο σας σπίτι.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Λαγυνά - Λαγκαδάς - Θεσσαλονίκη
  6940639101
 • Μεταφορές - Μετακομίσεις - Φορτώσεις - Ανυψώσεις STELAKIS | Στέλιος Παπανικολάου Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

              Μεταφορές - Μετακομίσεις - Φορτώσεις - Ανυψώσεις STELAKIS | Στέλιος Παπανικολάου Καλοχώρι Θεσσαλονίκης Η επιχείρησή μας STELAKIS με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, βρίσκεται στο χώρο των μεταφορών από το 2005 και διαθέτει έμπειρο κι εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την πλήρη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Διαθέτουμε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων κι εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε, απευθυνόμενοι σε φοιτητές, ιδιώτες κι επαγγελματίες. Τηλεφωνήστε μας στα 6936546752, 6972892568                       Είμαστε οι πλέον κατάλληλοι... ... για την μεταφορά και την μετακόμιση, μιας και σας εγγυόμαστε την ασφαλή μεταφορά των οικοσκευών σας ή του εμπορεύματος που θέλετε να μεταφέρετε, με τα οχήματα που διαθέτουμε από ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα φορτηγά και ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και γερανούς (παπαγαλάκια) για τη μεταφορά και ανύψωση οποιουδήποτε αντικειμένου σας. Η επιχείρησή μας STELAKIS με έδρα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, είναι μια αναγνωρισμένη μεταφορική εταιρεία στο χώρο των χερσαίων μεταφορών, όπου ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε ευρείας κλίμακας υπηρεσίες. Διαθέτουμε εξειδικευμένους συνεργάτες και στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης, ανυψωτικών οχημάτων, γερανών και είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε με υπευθυνότητα κάθε είδους εμπορευματική μεταφορά και μετακόμιση σε όλη την Ελλάδα.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για μια προσφορά και παράλληλα να μάθετε περισσότερα για το πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  5ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καλοχωρίου - Θεσσαλονίκη
  6936546752
  6972892568
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΤΜΑΤΖΙΔΗΣ ΣΑΚΗΣ

  Μεταφορές - Μετακομίσεις, αποθηκεύσεις επίπλων, αμπαλάρισμα. ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ 30 ΕΥΡΩ

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 24Β - ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Θεσσαλονίκη
  2310689746
  6937447788
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ

  Η μεταφορορική εταιρεία ΔΑΚΗΣ έχει πολυετή πείρα στο χώρο. Δραστηροποιείται εντός κι εκτός του νομού Θεσσαλονίκης, αναλαμβάνοντας ολοκληρωμένες μετακομίσεις αλλά και απλές μεταφορές αντικειμένων και διαφόρων προϊόντων. Τα δύο σύγχρονα φορτηγά της εταιρείας, εξοπλισμένα με υδραυλική πόρτα, σε συνδυασμό με τα δύο ανυψωτικά μηχανήματα εξασφαλίζουν μία ασφαλή, γρήγορη και άνετη μετακόμιση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει: -Λύσιμο, στήσιμο επίπλων -Αμπαλάζ υαλικών, ηλεκτρικών συσκευών, επίπλων και ρούχων Οι ειδικές μεμβράνες περιτυλίγματος, τα διαφόρου μεγέθους κιβώτια αποθήκευσης και οι κατάλληλες για ρούχα ντουλάπες διασφαλίζουν μία άνετη και γρήγορη μετακόμιση. Τα δύο ανυψωτικά μηχανήματα φτάνοντας σε ύψος μέχρι και εννέα ορόφων προσφέρονται για την ανύψωση οποιουδήποτε αντικειμένου με ασφαλή τρόπο. Η εταιρεία προσφέρει τις υπηρεσίες της καθημέρινα και όλο το εικοσιτετράωρο.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 64, ΠΕΡΑΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2392020602
  6948084000
 • Μεταφορές Θεσσαλονίκη - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη - ΠΟΥΤΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Σ. - Μεταφορική Εταιρεία Θεσσαλονίκη - Ανυψωτικά Μηχανήματα Θεσσαλονίκη

  ΠΟΥΤΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μεταφορές Μπότσαρη Τούμπα Κωνσταντινοπολίτικα θεσσαλονίκη Μετακομίσεις Μπότσαρη Τούμπα Κωνσταντινοπολίτικα θεσσαλονίκη Μεταφορική εταιρεία Μπότσαρη Τούμπα Κωνσταντινοπολίτικα Θεσσαλονίκη Ανυψωτικά μηχανήματα για μεταφορές θεσσαλονίκη Μετακομίσεις - Μεταφορές σε όλο τον νομό Θεσσαλονίκης   Η εταιρεία μετακομίσεων ΠΟΥΤΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ που εδρεύει στην Μπότσαρη Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει πλήρως την μετακόμιση σας με ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΤΑΧΥΤΗΤΑ.   Διαθέτουμε μόνιμο και έμπειρο προσωπικό, φορτηγά με καρότσα καθώς και ανυψωτικά μηχανήματα. Έτσι μπορούμε να αναλάβουμε όσα αφορούν στη μετακόμιση σας, όπως για παράδειγμα τη συσκευασία και το αμπαλάζ, το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων, τις αποσυνδέσεις ηλεκτρικών συσκευών και την εγκατάσταση των οικοσκευών. Όλα αυτά με προσεκτική φόρτωση και εκφόρτωση ώστε όλα σας τα αντικείμενα να μεταφερθούν με ασφάλεια στον χώρο σας. Συσκευασία υαλικών, έργων τέχνης, ηλεκτρονικών συσκευών κ.τ.λ. Αμπαλάζ επίπλων, γραφείων, ηλεκτρικών συσκευών κ.τ.λ.   Αποσύνδεση & επανασύνδεση επίπλων Αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών Μετακόμιση σπιτιού Μετακόμιση γραφείου Μετακόμιση επαγγελματικών χώρων Μεταφορά οικοσυσκευών,  εμπορευμάτων  Μεταφορά επαγγελματικών εξοπλισμών Μετακομίσεις για φοιτητές, δασκάλους, στρατιωτικούς κλπ, σε πολύ καλές ξεχωριστές τιμές   Υπεύθυνη Μετακόμιση   Αμεση Εξυπηρέτηση 24 ώρες και αργίες    Δωρεάν Εκτίμηση στο Χώρο σας

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Μαρκ. Μπότσαρη 98 - Θεσσαλονίκη
  2310306063
  6944393343
 • Μεταφορές Θεσσαλονίκη - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη, Θέρμη - Μεταφορές με Φορτοταξί Θεσσαλονίκη - NTS Τζέγκας Σάββας - Μεταφορές Express Εντός Πόλης - Εθνικές Μεταφορές

  Μεταφορές, μετακομίσεις σε όλο το νομό Θεσσαλονικής Μεταφορές με Φορτοταξί Θεσσαλονίκη Εθνικές Μεταφορές   Η μεταφορική εταιρεία NTS  - Τζέγκας Σάββας έχει την έδρα της στη περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης , προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε μεταφορές φορτοταξι και μετακομίσεις εντός και εκτός πόλης. Αναλαμβάνουμε μεταφορές express εντός πόλης από ένα κουτί έως την επιχείρησή σας και το νοικοκυριό σας, με σύγχρονα οχήματα διαφορετικών διαστάσεων, ανυψωτικά, ειδικά για κάθε ανάγκη.  Το έμπειρο προσωπικό μας δείχνει πάντα σεβασμό και φροντίδα στην περιουσία σας λειτουργώντας πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια και ασφάλεια. Απευθυνόμαστε σε ιδιώτες και επαγγελματίες. Αποτελούμε αξιόπιστο και συνεργάτη για μόνιμες συνεργασίες με εταιρείες αναλαμβάνοντας όλες τις μεταφορές τους. Δοκιμάστε μια συνεργασία μαζί μας!

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Φράγμα Θέρμης - Θεσσαλονίκη
  6972082886
 • Μεταφορές Θεσσαλονίκη - ΤΡΑΜΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Μετακομίσεις Θεσσαλονίκη - Ανυψωτικά Μηχανήματα Θεσσαλονίκη - Γερανοί Θεσσαλονίκη - Αμπαλάζ Θεσσαλονίκη - Αποθήκευση - Ειδικές Μεταφορές Θεσσαλονίκη

  Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών-μετακομίσεων με μεγάλη επιτυχία απο το 1979. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη μας είναι η εμπειρία το εξειδικευμένο προσωπικό η συνέπεια και οι αξιόπιστες συνεργασίες. Η δυνατότητα να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις σε κάθε είδους μεταφορά έχει ως αποτέλεσμα την προοδευτική αύξηση του πελατολογίου μας. Στο ενεργητικό μας έχουμε πραγματοποιήσει πλήθος μετακομίσεων ιδιωτών και μεταστεγάσεις δημοσίων οργανισμών. Εμπειστευτείτε λοιπόν και εσείς τις υπηρεσίες μας για μια ασφαλή, οικονομική και χωρίς άγχος μετακόμιση.   Αναλαμβάνουμε: * Συσκευασία - αποσυσκευασία επίπλων * Συσκευασία ρούχων - υαλικών * Μεταφορά πιάνων - χρηματοκιβωτίων * Μεταστεγάσεις δημοσίων & ιδιωτικών υπηρεσιών * Καθημερινές φορτώσεις για Αθήνα Προσφέρουμε: * Υπευθυνότητα - ασφάλεια - οικονομικές λύσεις * Δωρεάν αποσύνδεση ηλεκτρικών συσκευών * Χαμηλές τιμές για φοιτητές & στρατιωτικούς Διαθέτουμε: * Έμπειρο και μόνιμο προσωπικό * Μικρά και μεγάλα φορτηγά για ασφαλείς μεταφορές εντός και εκτός πόλεως * Ανυψωτικό μηχάνημα για φορτοεκφόρτωση από μπαλκόνι * Πείρα 30 ετών Ειδικές τιμές : • Σε φοιτητές • Σε στρατιωτικούς

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 17 - Θεσσαλονίκη
  2310833455,2310818318
  6973406666
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

  Η εταιρεία Χριστούδης Άγγελος αποτελεί μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών. Η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία και στην τεχνογνωσία του έμπειρου ανθρώπινου δυναμικού της και στον σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει. στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και με ασφάλεια μεταφορές,ΑΜΠΑΛΑΖ ΕΠΙΠΛΩΝ,ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΡΟΥΧΩΝ -ΥΑΛΙΚΩΝ,ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ-ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΙΚΏΝ. Επίσης η εταιρεία μας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ εκτίμηση στο χώρο σας

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  ΚΥΠΡΟΥ 18, ΕΥΟΣΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310759568
  6932658706
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

  Η 4MOVE είναι μια σύγχρονη εταιρεία προσανατολισμένη στην ικανοποίηση των πελατών της. Είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στις μεταφορές και στη μετακόμιση. Υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών που συνδυάζεται με την ταχύτητα και την άμεση εξυπηρέτηση. Σύγχρονος μεταφορικός εξοπλισμός που περιλαμβάνει φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα και ό,τι χρειάζεστε για τη μεταφορά και τη μετακόμιση. Εξειδικευμένο προσωπικό με εμπειρία είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας. Σας εξασφαλίζουμε μετακόμιση χωρίς απώλειες. Με την πολυετή μας εμπειρία και εξειδίκευση γρήγορα και με ασφάλεια μεταφέρουμε την οικοσκευή σας σε όλη την Ελλάδα. Με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, με ανυψωτικά μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό κάνουμε τη μετακόμισή σας μια ευχάριστη ανάμνηση. Η εταιρεία 4move διαθέτει ιδιόκτητους χώρους για αποθήκευση και φύλαξη των προϊόντων σας για μεταφόρτωση ή μέχρι να τακτοποιηθείτε στη νέα σας διεύθυνση. Όπου χρειάζεται, στη μετακόμιση και στη μεταφορά, αναλαμβάνουμε τη συσκευασία των προϊόντων ή της οικοσκευής σας με απώτερο στόχο την καλύτερη μεταφορά τους.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  35392
  Στείλτε e-mail
  ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 38 - ΕΥΟΣΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310764792
  6972085065
 • Μεταφορές Μετακομίσεις Εύοσμος Θεσσαλονίκη - move - it - Φορτοεκφόρτωση - Αμπαλάζ - Αποθηκεύσεις - Ενοικίαση Ανυψωτικού Μηχανήματος - Μετακομίσεις Σε Όλη Την Ελλάδα

  move-it -ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ  ΕΥΟΣΜΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΜΠΑΛΑΖ- ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΡΤΩΣΗ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ     Η εταιρεία  move- it  ιδρύθηκε το 2008 από τον Λογοθέτη Αναστάσιο , και συνεχίσει με μεγάλη επιτυχία. Εδρεύει στον  ΕΥΟΣΜΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Δραστηριοποιείται στην  μετακόμιση και την μεταφορά  με φορτηγά αυτοκίνητα. Το όνομα μας έχει γίνει συνώνυμο της  μετακόμισης και μεταφοράς. Οι μεταφορές είναι η ειδικότητά μας και μπορούμε να δώσουμε λύση σ' οποιαδήποτε ανάγκη σας, μικρή ή μεγάλη.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, γνωρίστε τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε και μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση.  Εάν θέλετε να έχετε μια πρώτη εκτίμηση του πόσο θα σας κοστίσει η μετακόμιση της οικοσκευής σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε άμεσα. Κύριο μέλημα μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του εκάστοτε πελάτη, γεγονός που επιτυγχάνεται με την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών καθώς και τις προσιτές τιμές. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα μηχανημάτων ώστε να μπορούμε να καλύψουμε την οποιαδήποτε ανάγκη μπορεί να προκύψει στις μετακομίσεις.   ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ H εταιρεία διαθέτει κατάλληλα διαμορφωμένους ιδιόκτητους χώρους για την αποθήκευση επίπλων, οικοσυσκευών  για σύντομο ή μεγαλύτερο διάστημα. Συσκευάζουμε τα πράγματα σας, με το κατάλληλο τρόπο που απαιτεί μια αποθήκευση, συντάσσουμε μια αναλυτική λίστα καταγραφής τους και τα αποθηκεύουμε σε χώρους που εξασφαλίζουν την ακέραιη διαφύλαξη όλη τη διάρκεια της παραμονής τους. Κύριο μέλημά μας να εξυπηρετήσουμε τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία και να του παρέχουμε υπηρεσίες αποθήκευσης  με την ασφάλεια  των προσωπικών του αγαθών   ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ..ΕΥΟΣΜΟ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας. Με εκτίμηση Λογοθέτης Αναστάσιος    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 3 - Θεσσαλονίκη
  6945701186
Σελίδα 1 από 4