Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 | 09:06 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
σε: Αττικής, Αττική, Παιανία
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Α. Ανδρέου Μεταφορές, Μετακομίσεις, Συσκευασία Αμπαλάζ, Ανυψώσεις, Αποθήκευση προς όλη την Αττική και όλη την Ελλάδα

  Εάν θέλετε μία σωστή, γρήγορη και πάνω από όλα οικονομική μεταφορά ή μετακόμιση, βρίσκεστε στο σωστό μέρος.  Η Μεταφορική εταιρεία μας “Μεταφορές - Μετακομίσεις Α. Ανδρέου”, η οποία εδρεύει Ζαχαριά Ι. 28 στην Παιανία Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σύγχρονα μέσα μεταφοράς στην Παιανία, την Αττική και όλη την Ελλάδα. Η ομάδα μας, απαρτίζεται από έμπειρα άτομα στον χώρο των μεταφορών - μετακομίσεων, που έχουν ως στόχο την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη. Δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα με ταχύτατη εξυπηρέτηση και συνέπεια. Σεβόμαστε τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και δίνουμε βαρύτητα στην άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Στόχος μας είναι η παροχή υπεύθυνων και ασφαλών μεταφορών - μετακομίσεων στην Παιανία, την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για ποιοτικές υπηρεσίες μετακόμισης και μεταφοράς σε μοναδικές τιμές.    

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  Ζαχαριά Ι. 28 - Παιανία
  2177300063
  6974487121
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΑΤΑΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Αναλαμβάνουμε παντός τύπου μεταφορές. Επίσης παρέχουμε συσκευασία και αποσυσκευασία επίπλων καθώς και συναρμολόγησεις-αποσυναρμολόγησεις. Διαθέτουμε και ανυψωτικό μηχάνημα. Είμαστε κοντά σας για να σας εξυπηρετήσουμε 24 ώρες το 24ωρο και 365 μέρες το χρόνο. Πάντα σε προσιτές τιμές και με ασφάλεια.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  ΔΑΦΝΗΣ 1 - Παιανία
  6985028858
 • ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΟΥΜΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

  Για την ασφάλεια και την εξυπηρέτησή σας, η μεταφορική Moumtzis διαθέτει ιδιόκτητα αυτοκίνητα διάφορων μεγεθών για κάθε περίπτωση (π.χ στενός δρόμος κ.ά.) ψυγεία, ανυψωτικά και εκτελεί πάντως είδους ειδικές μεταφορές, από νωπά προϊόντα (π.χ ψάρια, κρέατα κ.ά) έως σκάφη αναψυχής, αδρανή υλικά ή οποιαδήποτε άλλη ανάγκη εσείς έχετε.

  Κατηγορία: ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ – ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ 13 - Παιανία
  2106614167
  6974043241