Τρίτη 21 Μαΐου 2024 | 09:17 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
σε: Σερρών, Σέρρες
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΙΑΝΙΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΕΣ

  Καλωσορίσατε στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας Γιανίσλης Στο εργαστήριο μικροβιολογίας Γιανίσλης, διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αφοσίωση για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μικροβιολογικών αναλύσεων στις Σέρρες και την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.   Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Μικροβιολογίας Στο εργαστήριό μας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών μικροβιολογικών αναλύσεων για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, των εργοστασίων τροφίμων, των νοσοκομείων και των ιδιωτών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριότητάς σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.   Ακρίβεια και Αξιοπιστία Με τη χρήση προηγμένων μικροβιολογικών μεθόδων και την εφαρμογή υψηλών προτύπων ποιότητας, εξασφαλίζουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία κάθε ανάλυσης που πραγματοποιούμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και στη διατήρηση μιας διαρκούς σχέσης εμπιστοσύνης.   Επικοινωνήστε μαζί μας Εάν χρειάζεστε μικροβιολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Ο Μικροβιολόγος Γιανίσλης είναι εδώ για να σας βοηθήσει με εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.  

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΦΙΛΩΤΑ 1 - Σέρρες
  2321054154
  6942554022
 • Μικροβιολογικό Εργαστήριο Σέρρες - Κατσιαμπέκη Χρυσούλα & ΣΙΑ ΟΕ - Εξετάσεις Αίματος - Διαγνωστικό Κέντρο - Βιοχημικές Εξετάσεις - Προγεννητικός Έλεγχος - Ορμονολογικές Εξετάσεις

          Κατσιαμπέκη Χ. & ΣΙΑ ΟΕ Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό Εργαστήριο | Σέρρες Το μικροβιολογικό εργαστήριο με επικεφαλής τη μικροβιολόγο - βιοπαθολόγο Κατσιαμπέκη Χρυσούλα έχει έδρα στο κέντρο των Σερρών, πραγματοποιώντας καθημερινά μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων για άτομα όλων των ηλικιών. Το εργαστήριό μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές ανάλυσης για την επίτευξη ακριβών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα online μηχανογράφησης για την ασφαλέστερη και απευθείας μεταφορά των αποτελεσμάτων και την τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας δεσμεύεται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διάγνωσης και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών και των ιατρών που τους παρακολουθούν. Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία που εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ, καθώς επίσης με ΤΥΠΕΤ (Εθνική Τράπεζα), ΥΠΕΘΑ (ασφάλιση στρατού), Τράπεζα Ελλάδος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήριο και τις εξετάσεις που διενεργούνται. Παρέχεται, επίσης, υπηρεσία αιμοληψίας κατ' οίκον εάν δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο εργαστήριο.    

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  12292
  Στείλτε e-mail
  Πρίγκηπος Χριστοφόρου 1 - Σέρρες
  2321022525
  6936826648
 • Μικροβιολογικό Εργαστήριο Σέρρες Σερρών - Μοριακή Βιολογία Σέρρες - Κυτταρογενετική Σέρρες - Αλλεργιολογικές Εξετάσεις Σέρρες - Ανοσολογικές Εξετάσεις Σέρρες - Έλεγχος Γονιμότητας - Σέρρες Σερρών

  Μικροβιολόγος Σέρρες Μικροβιολογικό Εργαστήριο To μικροβιολόγiκό εργαστήριο στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην οδό Π. Κωστοπούλου 10. Εδώ και μια δεκαετία περίπου δίνει λύση στα ιατρικά προβλήματα που απασχολούν τόσο γυναίκες όσο και άνδρες. Με ολοκληρωμένες σπουδές και εξειδίκευση στη μικροβιολογία, δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες εξελίξεις, μέσα από διαρκή επιμόρφωση και συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και ακριβή διάγνωση. Δίνουμε επίσης εμπεριστατωμένες συμβουλές και λύσεις στα προβλήματα υπογονιμότητας, εξετάζει τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ορμονικές διαταραχές. Επισκεφθείτε το μικροβιολογικό ιατρείο του και μάθετε τα πάντα με συνέπεια γύρω από τη μοριακή βιολογία, του μοριακού ελέγχου γενετικών δεικτών, της Κυτταρογενετικής και όλους τους κλάδους της Αιμοδιάγνωσης που ανοίγουν νέους ορίζοντες τόσο στην πρόληψη όσο και τη θεραπεία πολλών νοσημάτων.

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  Κωστοπούλου 10 - Σέρρες
  2321022726