Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024 | 12:01 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ
σε: Σερρών
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΓΙΑΝΙΣΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΕΣ

  Καλωσορίσατε στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας Γιανίσλης Στο εργαστήριο μικροβιολογίας Γιανίσλης, διαθέτουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την αφοσίωση για να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μικροβιολογικών αναλύσεων στις Σέρρες και την περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.   Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Μικροβιολογίας Στο εργαστήριό μας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών μικροβιολογικών αναλύσεων για τις ανάγκες των επιχειρήσεων, των εργοστασίων τροφίμων, των νοσοκομείων και των ιδιωτών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τομέα δραστηριότητάς σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διασφαλίσετε την υγεία και την ασφάλεια των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.   Ακρίβεια και Αξιοπιστία Με τη χρήση προηγμένων μικροβιολογικών μεθόδων και την εφαρμογή υψηλών προτύπων ποιότητας, εξασφαλίζουμε την ακρίβεια και την αξιοπιστία κάθε ανάλυσης που πραγματοποιούμε. Στοχεύουμε στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και στη διατήρηση μιας διαρκούς σχέσης εμπιστοσύνης.   Επικοινωνήστε μαζί μας Εάν χρειάζεστε μικροβιολογικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Ο Μικροβιολόγος Γιανίσλης είναι εδώ για να σας βοηθήσει με εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας.  

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΦΙΛΩΤΑ 1 - Σέρρες
  2321054154
  6942554022
 • ΚΑΨΙΟΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΡΟΔΟΠΟΛΗ ΣΕΡΡΩΝ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ - ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

  Στο μικροβιολογικό εργαστήριο της κα. Καψιόχα Παναγιώτας πραγματοποιούνται όλες οι αιματολογικές και ορμονολογικές εξετάσεις αίματος, βιοχημικές εξετάσεις καθώς και άλλες εξειεδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις. Με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και άριστη γνώση, παρέχουμε ασφαλή & γρήγορα αποτελέσματα, αυθημερόν, στην πλειονότητα των εξετάσεων σας. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα για κατοίκον αιμοληψίες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  Ροδόπολη - Σερρών
  2327022978
  6942595142
 • Μικροβιολογικό Εργαστήριο Νέα Ζίχνη Σέρρες - ΓΚΟΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ - Παιδικές Αιμοληψίες Νέα Ζίχνη Σέρρες - Αιμοληψία Κατ Οίκον Νέα Ζίχνη Σέρρες - Μοριακή Βιολογία Νέα Ζίχνη Σέρρες - Αλλεργιολογικές Εξετάσεις Νέα Ζίχνη Σέρρες

  Μικροβιολογικό Εργαστήριο Γκόγκου Κωνσταντίνα: Εμπιστοσύνη στην Ακρίβεια και την Αξιοπιστία Στην καρδιά της Νέας Ζίχνης, στις Σέρρες, το μικροβιολογικό εργαστήριο της Κωνσταντίνας Γκόγκου αποτελεί σημείο αναφοράς για την υγεία και την πρόληψη. Με πολυετή εμπειρία και δέσμευση στην ακρίβεια των αποτελεσμάτων, το εργαστήριό μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα διαγνωστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.   Σύγχρονος Εξοπλισμός και Τεχνογνωσία Το μικροβιολογικό εργαστήριο Γκόγκου Κωνσταντίνα είναι εξοπλισμένο με την πιο σύγχρονη τεχνολογία, διασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αξιοπιστία των διαγνωστικών εξετάσεων. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, παρέχοντας άμεση και ακριβή διάγνωση.   Ευρύ Φάσμα Διαγνωστικών Εξετάσεων Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα μικροβιολογικών εξετάσεων που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε ασθενή. Από βασικές αιματολογικές και βιοχημικές αναλύσεις έως εξειδικευμένες μικροβιολογικές εξετάσεις, το εργαστήριό μας είναι αφοσιωμένο στην παροχή αξιόπιστων αποτελεσμάτων που συμβάλλουν στην έγκαιρη διάγνωση και την αποτελεσματική θεραπεία.   Εξατομικευμένη Φροντίδα για Κάθε Ασθενή Η φροντίδα των ασθενών μας είναι προτεραιότητά μας. Κατανοούμε τις ανησυχίες και τις ανάγκες κάθε ατόμου και προσφέρουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που διασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Από τη στιγμή της λήψης του δείγματος έως την παράδοση των αποτελεσμάτων, είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση και να σας προσφέρουμε την υποστήριξη που χρειάζεστε.   Άμεση Παράδοση Αποτελεσμάτων Γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα στην παροχή διαγνωστικών αποτελεσμάτων. Το μικροβιολογικό εργαστήριο Γκόγκου Κωνσταντίνα δεσμεύεται να παραδίδει τα αποτελέσματα των εξετάσεών σας άμεσα, χωρίς καθυστερήσεις. Χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνικές και διαδικασίες, εξασφαλίζουμε ότι τα αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.   Προσιτές Υπηρεσίες για Όλους Πιστεύουμε ότι η πρόσβαση σε αξιόπιστες διαγνωστικές υπηρεσίες πρέπει να είναι εφικτή για όλους. Το εργαστήριό μας προσφέρει προσιτές τιμές χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην ποιότητα των υπηρεσιών. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να παρέχουμε κορυφαίες υπηρεσίες που είναι οικονομικά προσιτές και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινότητάς μας.   Εμπιστευθείτε το Μικροβιολογικό Εργαστήριο Γκόγκου Κωνσταντίνα Εάν αναζητάτε αξιόπιστες και ακριβείς διαγνωστικές υπηρεσίες στη Νέα Ζίχνη, το μικροβιολογικό εργαστήριο Γκόγκου Κωνσταντίνα είναι η καλύτερη επιλογή. Εμπιστευθείτε μας για να σας προσφέρουμε την εξειδικευμένη φροντίδα και την υποστήριξη που χρειάζεστε για την υγεία σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας ή για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας.

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Νέα Ζίχνη - Σερρών
  6980731017
  6932967485
 • Μικροβιολογικό Εργαστήριο Σέρρες - Κατσιαμπέκη Χρυσούλα & ΣΙΑ ΟΕ - Εξετάσεις Αίματος - Διαγνωστικό Κέντρο - Βιοχημικές Εξετάσεις - Προγεννητικός Έλεγχος - Ορμονολογικές Εξετάσεις

          Κατσιαμπέκη Χ. & ΣΙΑ ΟΕ Μικροβιολογικό - Διαγνωστικό Εργαστήριο | Σέρρες Το μικροβιολογικό εργαστήριο με επικεφαλής τη μικροβιολόγο - βιοπαθολόγο Κατσιαμπέκη Χρυσούλα έχει έδρα στο κέντρο των Σερρών, πραγματοποιώντας καθημερινά μια ευρεία γκάμα διαγνωστικών εξετάσεων για άτομα όλων των ηλικιών. Το εργαστήριό μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό και χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνικές ανάλυσης για την επίτευξη ακριβών και αξιόπιστων αποτελεσμάτων, ενώ είναι εξοπλισμένο με σύστημα online μηχανογράφησης για την ασφαλέστερη και απευθείας μεταφορά των αποτελεσμάτων και την τήρηση ηλεκτρονικού αρχείου. Η εξειδικευμένη ομάδα μας δεσμεύεται για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διάγνωσης και την ικανοποίηση των αναγκών των ασθενών και των ιατρών που τους παρακολουθούν. Είμαστε συμβεβλημένοι με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία που εντάσσονται στον ΕΟΠΥΥ, καθώς επίσης με ΤΥΠΕΤ (Εθνική Τράπεζα), ΥΠΕΘΑ (ασφάλιση στρατού), Τράπεζα Ελλάδος για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.     ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το εργαστήριο και τις εξετάσεις που διενεργούνται. Παρέχεται, επίσης, υπηρεσία αιμοληψίας κατ' οίκον εάν δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο εργαστήριο.    

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  15791
  Στείλτε e-mail
  Πρίγκηπος Χριστοφόρου 1 - Σέρρες
  2321022525
  6936826648
 • Μικροβιολογικό Εργαστήριο Σέρρες Σερρών - Μοριακή Βιολογία Σέρρες - Κυτταρογενετική Σέρρες - Αλλεργιολογικές Εξετάσεις Σέρρες - Ανοσολογικές Εξετάσεις Σέρρες - Έλεγχος Γονιμότητας - Σέρρες Σερρών

  Μικροβιολόγος Σέρρες Μικροβιολογικό Εργαστήριο To μικροβιολόγiκό εργαστήριο στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην οδό Π. Κωστοπούλου 10. Εδώ και μια δεκαετία περίπου δίνει λύση στα ιατρικά προβλήματα που απασχολούν τόσο γυναίκες όσο και άνδρες. Με ολοκληρωμένες σπουδές και εξειδίκευση στη μικροβιολογία, δραστηριοποιείται επίσης στο χώρο της Μοριακής Βιολογίας και Κυτταρογενετικής. Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες εξελίξεις, μέσα από διαρκή επιμόρφωση και συμμετοχή σε ιατρικά συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις, παρέχει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και ακριβή διάγνωση. Δίνουμε επίσης εμπεριστατωμένες συμβουλές και λύσεις στα προβλήματα υπογονιμότητας, εξετάζει τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ορμονικές διαταραχές. Επισκεφθείτε το μικροβιολογικό ιατρείο του και μάθετε τα πάντα με συνέπεια γύρω από τη μοριακή βιολογία, του μοριακού ελέγχου γενετικών δεικτών, της Κυτταρογενετικής και όλους τους κλάδους της Αιμοδιάγνωσης που ανοίγουν νέους ορίζοντες τόσο στην πρόληψη όσο και τη θεραπεία πολλών νοσημάτων.

  Κατηγορία: ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΙ

  Κωστοπούλου 10 - Σέρρες
  2321022726