Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 | 12:01 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • EXANDAS Διεκπεραιώσεις Ναυτικών Εγγράφων, Θεσσαλονίκη

            EXADAS Διεκπεραιώσεις Ναυτικών Εγγράφων, Θεσσαλονίκη   Καλώς ήρθατε στην EXADAS! Είμαστε εδώ για να αναλάβουμε την επεξεργασία και τη διεκπεραίωση όλων των ναυτικών εγγράφων σας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη σας. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και αφοσίωση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μας, καθώς διασφαλίζουμε ότι η διαδικασία εκπλήρωσης των ναυτικών σας απαιτήσεων είναι ομαλή και αποτελεσματική. Είτε πρόκειται για μεταβιβάσεις σκαφών και πλοίων, διαγραφές, εκδόσεις άδειων, είτε για άλλες ναυτιλιακές διαδικασίες, είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα ανταποκριθούν στις ανάγκες σας. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, διασφαλίζουμε την εξαιρετική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, επιδιώκοντας την απόλυτη ικανοποίησή τους. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να αναλάβουμε τις ναυτιλιακές σας ανάγκες και να σας προσφέρουμε την εύκολη λύση που αναζητάτε!                             ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ           Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια εμπειρία υπηρεσιών που ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας. Μέσω της σταθερής δέσμευσής μας για εξαιρετική εξυπηρέτηση και της εξειδίκευσής μας σε κάθε πτυχή των ναυτιλιακών εγγράφων, προσφέρουμε ακριβείς και αξιόπιστες λύσεις.           Μέσω της ενασχόλησής μας με τις ανάγκες και τα αιτήματα κάθε πελάτη, προσφέρουμε λύσεις που εξασφαλίζουν την άρτια εκπλήρωση των απαιτήσεών τους. Με δέσμευση στην αφοσίωση και τον επαγγελματισμό, στοχεύουμε να είμαστε ο σταθερός και αξιόπιστος σύντροφος σε κάθε ναυτιλιακή σας πρόκληση.                         ΝΗΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ Η εταιρεία μας ειδικεύεται στις εξελίξεις διεκπαιρεώσεων ναυτικών εγγράφων και νηολογήσεων σκαφών και πλοίων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                   ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ  Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη διεκπαιρέωση μεταβιβάσεων σκαφών και πλοίων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                   ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαγραφών σκαφών και πλοίων.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ                              EXANDAS Είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες και να σας υποστηρίξουμε στις ναυτιλιακές σας ανάγκες.                 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ          

  Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ

  6361
  Στείλτε e-mail
  Κατούνη 17, Λαδάδικα - Θεσσαλονίκη
  6972225636
 • THALASSA ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - LOGISTICS ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Υπηρεσίες ναυτιλιακών Logistics

  Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ

  20838
  ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ 14 - Θεσσαλονίκη
  2310525976
  6937496676
 • Βήχος Δημήτριος - Milos Port Facilities - Τεχνικές Υποβρύχιες Εργασίες Σκαφών

  Από το 1991 εκτελούμε εργασίες ανέλκυσης, δειγματοληψίας εδαφών, ελέγχου τεχνικών έργων, επιθεώρηση και αποκατάσταση ναυδέτων, βιντεοσκοπήσεις, φωτογραφήσεις. Σύνταξη τεχνικών εκθέσεων.

  Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αδάμαντας - Μήλος
  2287023019
  6944555592
 • ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΟΥΚΑΣ

  ΝΑΥΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΒΟΛΟΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΔΟΥΚΑΣ

  Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ

  21778
  Στείλτε e-mail
  4ο ΧΛΜ Π.Ε.Ο ΒΟΛΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ - Βόλος
  2421031288
  6944692442
 • ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ ΝΕ ΠΕΡΑΜΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΑ - ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΕΙΣ ΠΛΟΙΩΝ

  Ο Σταύρος Καραπιπέρης ίδρυσε τη ναυτική εταιρία Ρυμουλκών - Ναυαγοσωστικών "Σταυρος Καραπιπέρης" το 1970, υλοποιώντας ένα όνειρο ζωής και εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την μεγάλη του αγάπη για την θάλασσα. Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρία επεκτείνεται συνεχώς ανανεώνοντας συνεχώς τον στόλο της και βελτιώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχει, με γνώμονα την προσφορά στην ναυτιλία και τον άνθρωπο. Σε όποιο σημείο της Ελλάδος, της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της, η εταιρία ανταποκρίνεται σε ελάχιστο χρόνο στις απαιτήσεις των πελατών της δικαιώνοντας την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που τους συνδέει. Υπηρεσίες Η ναυτική εταιρία Σταύρος Καραπιπέρης πρσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στον απαιτητικό χώρο της ναυτιλίας έχοντας διεθνή παρουσία στις διασώσεις / ρυμουλκήσεις εδώ και 40 χρόνια, πάντα με τους πιο συμφέροντες οικονομικούς όρους. Έχοντας πλέον στο ενεργητικό της ένα μεγάλο αριθμό διασώσεων και ρυμουλκήσεων πλοίων, κάτω από διάφορες καιρικές συνθήκες, η ναυτική εταιρία Σταύρος Καραπιπέρης συγκαταλέγεται στις πιο καταξιωμένες και ανταγωνιστικές του κλάδου συνδυάζοντας τις νέες τεχνολογίες με τις γνώσεις και την πολυετή πείρα του προσωπικού της. Το εξιδεικευμένο προσωπικό και ο σύγχρονος στόλος της εταιρίας, που αποτελείτε απο δέκα ρυμουλκά πλοία, εξασφαλίζουν πάντα την ταχύτατη 24ωρη εξυπηρέτηση των πελατών της, ανεξάρτητα από την χωρητικότητα του πλοίου και τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Με μέριμνα την τήρηση των κανόνων ασφαλείας, με την χρήση ξεχωριστού συστήματος ελέγχου που περιορίζει στο ελάχιστο το περιθώριο σφάλματος και με την αξιοπιστία που εγγυώνται οι πολυπληθείς εργασίες που έχουν επιτευχθεί, η ναυτική εταιρία Σταύρος Καραπιπέρης βρίσκεται πάντα, ως σίγουρος σύμμαχος, στο πλευρό των πελατών της.

  Κατηγορία: ΝΑΥΤΙΛΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 269 - Πέραμα
  2104411955
  6978184950