Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 10:22 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο Θήρα Σαντορίνη - Λαλίτσες - Παιδικός Σταθμός Μεσαριά Σαντορίνη - Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής & Επιμόρφωσης

            ΛΑΛΙΤΣΕΣ Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο | Θήρα Σαντορίνη Ο ιδιωτικός βρεφονηπιακός σταθμός - νηπιαγωγείο ΛΑΛΙΤΣΕΣ αποτελεί ένα πρότυπο κέντρο προσχολικής αγωγής και επιμόρφωσης, το οποίο εδρεύει στη Μεσαριά Θήρας. Ο σταθμός μας λειτουργεί από το 2000 φιλοξενώντας παιδιά από 10 μηνών έως 6 ετών και προσφέροντάς τους κατάλληλο περιβάλλον και φροντίδα ανάλογα με τις ηλικίες τους. Διαθέτουμε κατάλληλα διαμορφωμένες αίθουσες ανάλογα με την ηλικιακή ομάδα, πλήρως εξοπλισμένες με εκπαιδευτικό υλικό, ώστε να διευκολύνεται το έργο των παιδαγωγών, ενώ η παραμονή των μικρών μας φίλων να είναι ευχάριστη και δημιουργική. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο κλίμα για μικρούς και μεγάλους, ώστε τα παιδιά να μπορούν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους με χαρά και ενθουσιασμό.                       Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ Ο ρόλος του παιδαγωγού είναι ιδιαίτερα σημαντικός στο πλαίσιο σύνταξης ενός πρότυπου κέντρου προσχολικής αγωγής.  Η εμπειρία, η κατάρτιση, και η συνεχής επαγγελματική επιμόρφωση είναι βασικοί παράγοντες για την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στα παιδιά κάθε ηλικίας του σταθμού μας. Εκτός από τα παραπάνω, οι παιδαγωγοί που επιλέγονται για να πλαισιώσουν τις Λαλίτσες είναι οπλισμένοι με αγάπη, υπομονή, προγραμματισμό και δημιουργικότητα. Το προσωπικό μας αναπτύσσει θετικές σχέσεις με τα παιδιά, ανταποκρίνεται στις διάφορες ανάγκες τους και προωθεί τη διάδραση και την εκπαιδευτική ανάπτυξη.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εγγραφές, τα τμήματα και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.      

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μεσαριά - Σαντορίνη
  2286033484
 • Κουκλόσπιτο | Βρεφικός - Νηπιακός Σταθμός Ηράκλειο, Κρήτη

      Κουκλόσπιτο Βρεφικός - Νηπιακός Σταθμός Ηράκλειο, Κρήτη Το "Κουκλόσπιτο" ανοίγει τις πύλες του για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2010 στο Ηράκλειο, σηματοδοτώντας ένα νέο κεφάλαιο στην παιδική φροντίδα και εκπαίδευση. Από τότε, η εγκατάσταση αυτή ανέπτυξε μια πλούσια ιστορία στον χώρο της προσχολικής αγωγής, προσφέροντας μια ασφαλή περιβαλλοντική εμπειρία για τα παιδιά. Στο "Κουκλόσπιτο," η εκπαίδευση δεν είναι απλώς μια διαδικασία μάθησης, αλλά ένα ταξίδι ανακάλυψης και ανάπτυξης. Το εκπαιδευτικό προσωπικό αφοσιώνεται στην προώθηση της δημιουργικότητας, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της προσωπικής εξέλιξης κάθε παιδιού. Με προσεγμένες δραστηριότητες, παιχνίδια και εκπαιδευτικά προγράμματα, το "Κουκλόσπιτο" δημιουργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την περιέργεια και την αγάπη για τη μάθηση. Οι γονείς έχουν επίσης έναν ενεργό ρόλο σε αυτό το ταξίδι, με ανοιχτή επικοινωνία και συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό για την καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού τους.       Ο στόχος του "Κουκλόσπιτου" είναι να παρέχει ένα θετικό, ασφαλές και ενδυναμωτικό περιβάλλον για την ανάπτυξη και την εκπαίδευση των παιδιών. Οι βασικοί στόχοι περιλαμβάνουν την προώθηση της πνευματικής, σωματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών, την ενθάρρυνση της δημιουργικότητας και της αυτοέκφρασης, τη δημιουργία ενός κοινωνικού περιβάλλοντος που υποστηρίζει τη συνεργασία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων κοινωνικής αλληλεπίδρασης, καθώς και την προώθηση της συνεργασίας με τους γονείς για την αποτελεσματική υποστήριξη της ανάπτυξης του παιδιού κάθε οικογένειας. Μέσω αυτών των στόχων, το "Κουκλόσπιτο" προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που ενισχύει τις δεξιότητες, την προσωπικότητα και το κοινωνικό όραμα κάθε παιδιού.          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα μας και τις δραστηριότητες μας.       Κατερίνα Τσικαλούδη    6944574504   ktsikaloudi@gmail.com Χαρίδημος Κορνελάκης   6949120912   Kornelakisxaris@gmail.com    

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Καρπενησίου 13 - Ηράκλειο
  2815100832
  6949120912
 • ΛΟΥΛΟΥΔΟΤΟΠΟΣ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΤΤΙΚΗ - ΚΑΡΕΝΙΟ ΜΑΡΣΙΑ

  Βρεφονηπιακός σταθμός, Νέο Φάληρο. Το κέντρο προσχολικής αγωγής "Λουλουδότοπος" σας καλωσορίζει στον νέο δικτυακό του τόπο!! Δημιουργήσαμε αυτόν τον ιστότοπο για την καλύτερη επικοινωνία μας και για να μπορείτε εσείς οι γονείς αλλά και οι μικροί μας φίλοι να ενημερώνονται για τα νέα μας. Το κέντρο προσχολικής αγωγής "Λουλουδότοπος" ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1991 σε ένα νεοκλασσικό κτήριο που περιβάλεται απο κήπο 500 τμ. Μέσα σ΄ένα καταπράσινο περιβάλλον με πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά και μεγάλες φωτεινές αίθουσες, φιλοξενούμε παιδιά από ενός έτους εώς και το νηπιαγωγείο. Ώρες λειτουργίας: 6.45 π.μ. - 5.00 μ.μ.

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΛΗΡΕΩΣ 20 - Νέο Φάληρο
  2104831590
  6936936055
 • ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΚΙΑ - ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΜΙΑ - ΦΘΙΩΤΙΔΑ

  Κατά τη διάρκεια των επτά χρόνων που εδρεύουμε πλέον σε ιδιόκτητο χώρο, δουλεύουμε με ένα πρόγραμμα κοινωνικής – συναισθηματικής μάθησης που στοχεύει στην καλλιέργεια και ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως: η συγκέντρωση προσοχής, η συνεργασία, η αυτοεκτίμηση, η διαχείριση συναισθημάτων, αποφυγή λεκτικής και σωματικής επιθετικότητας όπως και δεξιότητες φιλίας και επίλυσης προβλημάτων.

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  78044
  Στείλτε e-mail
  ΡΑΓΚΑΒΗ - ΚΑΛΥΒΙΑ - Λαμια
  2231033434
  6985050227
 • Νηπιαγωγείο Φαντασία - Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία

    Νηπιαγωγείο "Φαντασία" Εκπαιδευτήριο Προσχολικής Αγωγής - Παιδικός Σταθμός - Καλύβια Λαμία   Το σημαντικότερο βήμα στην εκπαιδευτική και ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών μας είναι η είσοδός τους στο σχολείο. Η επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτηρίου γίνεται περίπλοκη, καθώς αυτό θα διαμορφώσει το μέλλον τους σε πολλούς τομείς. Το Εκπαιδευτικό Κέντρο "Φαντασία" λειτουργεί στην πόλη της Λαμίας από το σχολικό έτος 2016-2017, και διαθέτει 11 χρόνια εμπειρίας στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση. Η κύρια μας αφοσίωση είναι το παιδί, και έχουμε δημιουργήσει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον που προάγει την ανάπτυξη της προσωπικότητας του και παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχουν τους στόχους τους και να διαπραγματευτούν τα όνειρά τους. Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο "Φαντασία", λειτουργούν τμήματα για όλες τις ηλικίες: Προπαιδικό (Κουνελάκια από 2,5 έως 3,5 ετών) Παιδικό (Σκιουράκια από 3,5 έως 4,5 ετών) Προνήπια (Ελαφάκια από 4,5 έως 5,5 ετών) Νηπιαγωγείο (Χελιδόνια από 5,5 έως 6,5 ετών)   Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1η Σεπτεμβρίου και είναι διαθέσιμες από Δευτέρα έως Παρασκευή (7πμ-4μμ). Για όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ, το Εκπαιδευτικό Κέντρο μας προσφέρει τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για εγγραφή. Οι γονείς που έχουν λάβει το αντίστοιχο εκπαιδευτικό voucher μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. Σας περιμένουμε στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην οδό Λουντέμη 1 (Περιοχή Καλυβίων), για να σας ενημερώσουμε για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που προσφέρουμε. Γιατί τα παιδιά χρειάζονται να ζουν την παιδική τους φαντασία, να εξερευνούν, να παίζουν, να μαθαίνουν, να γελούν, να δημιουργούν, να κάνουν λάθη, να εκφράζουν τα συναισθήματα τους, και να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους!       

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Λουντέμη 1, Καλύβια - Λαμια
  2231020205
  6973322756
 • Το Σπιτάκι των Θαυμάτων | Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο & Παιδικός Σταθμός Ιωάννινα

  2ο e-mail: thaymatontospitaki@gmail.com Σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον κατάλληλο για τις ανάγκες αυτής της ευαίσθητης ηλικίας, όπου γίνονται τα πρώτα σημαντικά βήματα του παιδιού αλλά και χτίζονται τα πρώτα θεμέλια για μια δυνατή και ισορροπημένη προσωπικότητα, έχουμε δημιουργήσει με το αίσθημα της ευθύνης και της ευαισθησίας, τον παιδικό σταθμό μας "ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ" ο οποίος εδρεύει στ Νεοχωρόπουλο στα Ιωάννινα. Πρόκειται για ένα όμορφο κτίριο με ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στους οποίους μπορεί το παιδί να εκφραστεί, να συνεργαστεί, να μάθει και να εξελιχθεί παίζοντας.  Δημιουργήθηκε με πολλή φροντίδα και μεράκι, αλλά και με καθημερινή προσωπική απασχόληση ώστε να αποτελεί έναν από τους καλύτερους παιδικούς σταθμούς. Διαθέτει άνετους χώρους που επιτρέπουν στα παιδιά να παίζουν ελεύθερα, μεγάλες και φωτεινές αίθουσες και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για τη διαπαιδαγώγηση των μικρών μας φίλων. Ο παιδικός σταθμός μας δέχεται παιδάκια 2 έως 4 χρονών με πολλή αγάπη, φροντίδα και υπευθυνότητα και τους δίνουμε την δυνατότητα να ενταχθούν εύκολα και ομαλά σε ένα χώρο που θα γίνει το δεύτερο σπίτι τους. Λειτουργεί τις καθημερινές από της 7:30 το πρωί έως 3:30 το μεσημέρι και μένει κλειστός τις επίσημες αργίες. Στόχος μας είναι οι μικροί μας φίλοι να περνάνε τον χρόνο τους ευχάριστα και δημιουργικά, θέτοντας τις βάσεις εκείνες που θα τους είναι απαραίτητες στην περαιτέρω σχολική τους πορεία.

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Νεοχωρόπουλο - Ιωάννινα
  2651049380
  6946500941, 6947407245
 • ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΣ - ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΡΟΔΟΣ - ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞO

  Φύλαξη παιδιών, Ρόδος. Φύλαξη βρεφών, Ρόδος. Βρεφικός σταθμός, Ρόδος. Προσχολική αγωγή, Ρόδος.

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΔΡΑΙΟΥ 31 - Ρόδος
  2241028042
  6972403851
 • ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΜΑΡΙΑ - ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

  Το πρότυπο κέντρο προσχολικής φροντίδας και αγωγής δημιουργήθηκε με γνώμονα την  Σύγχρονη Παιδαγωγική Θεωρία η οποία υποστηρίζει πως τα πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού έχουν ζωτική σημασία για τη σωματική, διανοητική και κοινωνική του ανάπτυξη. Σκοπός του κέντρου μας είναι να αποτελέσει χώρο αγωγής, φροντίδας και ασφαλούς διαμονής για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.  Στο σταθμό μας διαμορφώσαμε ένα κατάλληλο περιβάλλον, ώστε ο πρώτος αποχωρισμός των παιδιών από την οικογένειά τους, να γίνει ομαλά και ο χρόνος τους εδώ να περνάει ευχάριστα και δημιουργικά. Σε έναν χώρο πλούσιο σε ερεθίσματα και παιδαγωγικό υλικό στοχεύουμε στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών έχοντας σαν εργαλείο τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές μάθησης και τρέφοντας σεβασμό για την προσωπικότητα και τον ατομικό βαθμό ανάπτυξης του παιδιού.. Όλα αυτά πάντα με την βοήθεια των εκπαιδευτικών μας, που είναι εκεί για να ακούν να βοηθούν  και να σέβονται το παιδί. Ωράριο Λειτουργίας     Λειτουργούμε όλο τον χρόνο καθημερινά 07:00π.μ-17:00μ.μ, και κάθε Σάββατο από τις 7:00π.μ εώς 15:00μ.μ (προαιρετικά για όποιον γονέα θέλει με πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση). Τα παιδιά συγκεντρώνονται μέχρι τις 09:30 και η αναχώρηση γίνεται πάντα μετά τις 13:30. Παροχές Ο σταθμός για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και υγεία των παιδιών μας, παρέχει τα εξής:     Κοινωνική Λειτουργό Λογοθεραπευτή Ψυχολόγο Παιδιατρική παρακολούθηση Μουσική Εκπαίδευση Μουσικοκινητική Αγωγή Συναντήσεις Γονέων προς ενημέρωση και διάλογο με τις υπεύθυνες τμημάτων Ομάδες Γονέων με την Κοινωνική Λειτουργό και παιδοψυχολόγο. Καθημερινή ενημέρωση Γιορτές-Εκδηλώσεις Εκπαιδευτικές Εκδρομές

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΒΥΡΩΝΟΣ 97 - Καλαμάτα
  2721090121
  6978605395
 • Πασχαλίτσα - Ελληνο-Αγγλικό - Νηπιαγωγείο - Εξειδικευμένοι Παιδαγωγοί - Σύγχρονες Εκπαιδευτικές Μέθοδοι - Δραστηριότητες Παιδιών - Λεμεσός

  Καλωσήρθατε στην σελίδα μας! Πασχαλίτσα / Λεμεσός Το ελληνο-αγγλικό νηπιαγωγείο Πασχαλίτσα έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον ευρωπαϊκών προδιαγραφών, υπεύθυνο, ασφαλές, στοργικό και ελεύθερο, με βασική αρχή την εξέλιξη και ολοκλήρωση του παιδιού. Προσφέρονται 5 τμήματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συμπεριλαμβανομένης και της προδημοτικής τάξης, στα οποία διδάσκονται μαθήματα μουσικής, αγγλικών, χορού και γυμναστικής από εξειδικευμένους παιδαγωγούς, που συνεχώς επιμορφώνονται με σεμινάρια, διαλέξεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Μέσα από ένα πλούσιο αναγνωστικό περιβάλλον με ποικίλα ερεθίσματα και σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, επιτυγχάνεται η ομαλή μετάβαση των παιδιών από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό σχολείο. Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ελληνο-αγγλικό νηπιαγωγείο Πασχαλίτσα.

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  Δημήτρη Χορν 13 - Λεμεσός
  +35725713790
 • ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ - ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Με κέφι και μεράκι δημιουργήσαμε το δικό μας «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ» σχολείο από το 1992.   23 χρόνια στεκόμαστε δίπλα σας, αφουγκραζόμενοι τις αγωνίες σας και σεβόμενοι τις επιθυμίες σας.   Επιδίωξή μας είναι να καλλιεργήσουμε ολόπλευρα την προσωπικότητα των μαθητών μας στοχεύοντας στη σωματική, συναισθηματική, νοητική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Στόχος μας είναι να προικίσουμε τα παιδιά με εφόδια ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν δημιουργικά, με τα πιο γλυκά τους χαμόγελα, στις απαιτήσεις της κοινωνίας μας.   Λειτουργία   Σε ένα οικογενειακό περιβάλλον από το 1992 λειτουργεί το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής- Νηπιαγωγείο «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ»: από Σεπτέμβριο έως Ιούλιο από 07:00-16:00 περίπου από Δευτέρα έως Παρασκευή παραμένει κλειστό τις επίσημες αργίες και 1 – 31 Αυγούστου Παροχές   Ολιγομελή τμήματα ανάλογα με την ηλικία Ομάδες γονέων με παιδοψυχολόγο Ιδιωτικές συνεδρίες με παιδοψυχολόγο κατόπιν ραντεβού Παιδιατρική και οδοντιατρική παρακολούθηση Σπιτικό υγιεινό φαγητό που παρασκευάζεται καθημερινά στο χώρο του σχολείου.  Διατίθεται πρωινό- μεσημεριανό ελεγμένο από την παιδίατρο. Μεσημεριανή ξεκούραση Ασφαλής μεταφορά με ιδιόκτητο σχολικό Αυτόνομη κεντρική θέρμανση- καλοριφέρ για τον χειμώνα, κλιματιστικό και ανεμιστήρες για το καλοκαίρι Πυρασφάλεια Πιστοποιητικό στατικής επάρκειας Ασφαλιστική κάλυψη Ισχύουν συμβάσεις με Τράπεζες, Οργανισμούς, Επιχειρήσεις ΕΣΠΑ - ΕΕΤΑΑ   Με εκτίμηση   ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΚΟΥΛΟΥΤΜΠΑΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ   Διεύθυνση - Παιδαγωγοί

  Κατηγορία: ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

  Φωτογραφίες [7]
  Στείλτε e-mail
  25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 101 - Αγιος Δημήτριος
  2109756600