Δευτέρα 04 Μαρτίου 2024 | 03:50 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλείας WOODISLAND | Καναδέζικα Σπίτια Τύπου Frame -Ξύλινα Σπίτια - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου

        WOODISLAND Κατασκευή Ξύλινων Σπιτιών και Εμπορία Ειδών Ξυλίας  WOODISLAND | Ξύλινα Σπίτια  - Ξύλινες Σκέπες - Ξύλινα Υπόστεγα - Ξύλινα Κιόσκια - Ξύλινα Είδη Κήπου Ξάνθη Η εταιρεία WOODISLAND δραστηριοποιείται, εδώ και αρκετά χρόνια, στο χώρο της κατασκευής ξύλινων σπιτιών αλλά και εμπορίας ειδών ξυλείας προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με δυναμική παρουσία στο χώρο των ξύλινων σπιτιών αλλά και του εμπορίου ειδών ξυλείας η εταιρεία μας αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για την κατασκευή της ξύλινης κατοικίας σας ή την κατασκευή διαφόρων ξύλινων κατασκευών που επιθυμείτε όπως σκεπές υπόστεγα κιόσκια και άλλα πολλά τα οποία μπορούμε να σχεδιάσουμε κατ΄επιθυμία σας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε πληθώρα επιλογών για οποιαδήποτε ξύλινη κατασκευή την οποία επιθυμείτε. Όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας εξυπηρετήσει έναν σημαντικό αριθμό πελατών, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας διότι η εταιρεία μας τηρεί όλα τα σύγχρονα πρότυπα για την μοντέρνα δόμηση ξύλινης κατοικίας με σκοπό να μπορεί  να παρέχει σε εσάς ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, με αντοχή στο χρόνο και φυσικά κάτι που να ταιριάζει στο γούστο σας.                   Εξυπηρετούμε άμεσα με κατασκευές ξύλινων σπιτιών, ξύλινων σκεπών, ξύλινων υπόστεγων αλλά και διάφορων ξύλινων αντικειμένων την Ξάνθη, τις περιοχές της Θράκης αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.                             ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ Η εταιρεία WOODISLAND τηρεί όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και σεβόμενη πλήρως το περιβάλλον λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα κάθε φορά που προχωράει σε μια ξύλινη κατασκευή κατοικίας ή οποιασδήποτε άλλης δημιουργίας. Το προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται πάντα με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενώ είναι εξειδικευμένο πάνω στο κομμάτι των ξύλινων σπιτιών αλλά και του εμπορίου ειδών ξυλίας ώστε να μπορεί να ολοκληρώσει κάθε έργο που αναλαμβάνουμε στον προκαθορισμένο χρόνο που έχουμε ορίσει στο εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα που εκδίδουμε για κάθε κατασκευή ώστε να γνωρίζει ο πελάτης κάθε λεπτομέρεια για την κατασκεή που επιθυμεί.         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Αναζητάτε λύσεις για κατοικία, στέγες, υπόστεγα ή διαφόρων ξύλινων ειδών; Επικοινωνήστε μαζί μας ή κλείστε άμεσα ραντεβού.     

  Κατηγορία: ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΓΑΛΑΝΗ - Ξάνθη
  6944820281
  6955444122
 • Ξύλινες Κατοικίες Αριδαία Πέλλα - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΑ

                  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΑ  Ξύλινες Κατοικίες Αριδαία Πέλλα Πανελλαδικά - Ειδικές Ξύλινες Κατασκευές Η επιχείρησή μας “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΘΕΟΧΑΡΙΑ” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στην Αριδαία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την μελέτη, τον σχεδιασμό και την κατασκευή ξύλινων κατοικιών καθώς και με ειδικές ξύλινες κατασκευές σε όλη την Πέλλα αλλά και πανελλαδικά. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, μπορούμε να δημιουργήσουμε το σχέδιο της ξύλινης κατοικίας που επιθυμείτε και να φροντίσουμε ακόμα και για την πιο μικρή λεπτομέρεια. Σας προσφέρουμε ξύλινες κατοικίες που ξεχωρίζουν για την υψηλή ποιότητα, την αδιαπραγμάτευτη λειτουργικότητα αλλά και για την μοναδική αισθητική τους.                                               Χρησιμοποιώντας την καλύτερη & ποιοτικότερη ξυλεία μπορούμε να κατασκευάσουμε από οικονομικές ξύλινες κατοικίες μέχρι πολυτελή σαλέ και σπίτια κήπου τα οποία χαρακτηρίζονται για την υψηλή αντοχή τους, την αντισεισμικότητα, τη θερμοηχομόνωση και τους άριστους δείκτες πυρασφάλειας. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να συζητήσει μαζί σας και να καταλήξετε στο ιδανικό σχέδιο για την ξύλινη κατοικία ή την ειδική ξύλινη κατασκευή που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Παράλληλα, χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στις ξυλουργικές κατασκευές, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας ειδικές ξύλινες κατασκευές, ξύλινα κιόσκια, πέργκολες, πάρκα και παιδικές χαρές.                          ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ   Σχεδιασμό και κατασκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας   Ποιότητα και αξιοπιστία     Άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα   Αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες   Πλήρως πιστοποιημένη εργασία και υποστήριξη                   ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ που δραστηριοποιούμαστε στις κατασκευές ξύλινων κατοικιών και στις ξυλουργικές κατασκευές, έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα. Έργα που ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στο χρόνο αλλά και την κομψή αισθητική τους.           ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι αφενός να προσφέρουμε σε κάθε πελάτη μας την κατοικία που πάντα ονειρευόταν και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να προτείνουμε πάντα τις πιο σύγχρονες και συμφέρουσες για εσάς λύσεις.                     ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ           Επικοινωνήστε μαζί μας  για οποιαδήποτε απορία ή για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πέλλα αλλά και Πανελλαδικά.      

  Κατηγορία: ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αριδαία - Πέλλας
  6906893588
 • ΣΕΛΗΝΑΣ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ ΕΥΒΟΙΑ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ

  Εμπορία ξύλινων σπιτιών, εισαγωγή ξύλινων σπιτιών, στη Νέα Αρτάκη, Εύβοια. Η ΣΕΛΗΝΑΣ Α.Β.Ε.Ε. Ξύλινα Σπίτια είναι από τις κύριότερες εταιρείες στον ελλάδικό χώρο, με 15ετή πείρα στο τομέα των ξύλινων κατασκευών. Η κατασκευή άνω των 300 ξύλινων προκατασκευασμένων σπιτιών σε κάθε περιοχή της Ελλάδας αποτελεί εγγύηση ποιότητας. Η εταιρία αποτελείται από έμπειρα στελέχη και εξειδικευμένους μηχανικούς, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς στην διάθεσή σας, πριν, κατά την διάρκεια και μετά την κατασκευή του σπιτιού σας. Τα συνεργεία τα οποία αναλαμβάνουν τις κατασκευές είναι καταρτισμένα σύμφωνα με τους νόμους και κανόνες περί των ξύλινων κατασκευών και εκπαιδεύονται συνεπώς πάνω στις καινούργιες μεθόδους και τεχνολογίες κατασκευής. Η ΣΕΛΗΝΑΣ ΑΒΕΕ συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα φινλανδικά εργοστάσια επεξεργασίας ξύλου, τα KUUSAMO HIRSITALOT, POLKYY και KUUSISTO GROUP, ώστε να σας προσφέρει πάντοτε την καλύτερη ποιότητα ξυλείας. Πέρα από την κατασκευή ξύλινων κατοικιών, η ΣΕΛΗΝΑΣ ΑΒΕΕ πρωτοπορεί εντάσσοντας στις προσφερόμενες υπηρεσίες και τον ενεργειακό σχεδιασμό της κατοικίας σας και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η ΣΕΛΗΝΑΣ Α.Β.Ε.Ε. Ξύλινα Σπίτια εδρεύει στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, βόρεια της Χαλκίδας και μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα, σε ιδιόκτητη έκταση 5 στρεμμάτων, όπου διατηρεί την έκθεση της, στην οποία με χαρά θα σας υποδεχτεί (χάρτης). Η εταιρία από τη σύσταση της λειτουργεί με έγκριση του συστήματος προκατασκευής του ΥΠΕΧΩΔΕ με αρ. 11201/213-26/4/1996.

  Κατηγορία: ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ

  Φωτογραφίες [16]
  Στείλτε e-mail
  1ο ΧΛΜ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - Νέα Αρτάκη
  2221045230