Τρίτη 21 Μαΐου 2024 | 10:30 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
σε: Μαγνησίας, Πήλιο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Ξυλουργικές Εργασίες Βόλος - Ξύλινα Πατώματα - Έπιπλα κουζίνας - Ντουλάπες - Στέγες - Κιόσκια - Σαλαμούρας Νικόλαος - Μηλίνα Βόλος

  ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΒΟΛΟΣ, ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΒΟΛΟΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ, ΣΤΕΓΕΣ, ΚΙΟΣΚΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΠΙΠΛΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ, WOODWORKING, FURNITURE, ROOFING, TRADITIONAL FURNITURE VOLOS PILIO Η επιχείρησή μας, δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου εδώ και 20 χρόνια. Η μακροχρόνια ενασχόλησή μας με την κατασκευή του επίπλου μαζί με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε εγγυημένης ποιότητας προϊόντα. Αναλαμβάνουμε ξυλουργικές εργασίες σε όλο το νομό Μαγνησίας και στην ευρύτερη περιοχή. Η χρήση των πιο σύγχρονων και ασφαλών υλικών αποτελεί εγγύηση οτι τα έπιπλά μας διαθέτουν κορυφαία ποιότητα, αντοχή και ασφάλεια. Επιλέγοντας να κατασκευάσετε τα έπιπλά σας σε μας, κερδίζετε γιατί πουλάμε σε πραγματικές τιμές εργοστασίου. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε για σας: έπιπλα κουζίνας ντουλάπες ειδικές κατασκευές ξύλινα κουφώματα και πόρτες παραδοσιακά έπιπλα στέγες κιόσκια σκάλες πατώματα κουφώματα γερμανικού τύπου εμφανείς στέγες Αναλαμβάνουμε να εξοπλίσουμε το χώρο σας σε όποια διάσταση και να είναι με παντός τύπου έπιπλα και μικροέπιπλα. Επιλέγοντας να κατασκευάσετε τα έπιπλά σας ή οτι άλλο χρειάζεστε σε μας, κερδίζετε γιατί πουλάμε σε τιμές εργοστασίου. Όλες οι κατασκευές μας είναι εξαιρετικής ποιότητας. Αυτό μόνο εμείς σαν κατασκευαστές μπορούμε να σας το εξασφαλίσουμε.

  Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Μηλίνα, Πήλιο - Πήλιο
  2423065749
  6936765665
 • ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΜΟΥΡΕΣΙ ΠΗΛΙΟ - ΦΕΥΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  Ο Παναγιώτης Φεύγας ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του σε νεαρή ηλικία 14 ετών το 1979. Μαθητευόμενος κοντά σε έναν έμπειρο μάστορα τον κύριο Κορκαλά Απόστολο. Κύρια ασχολία του ήταν το παραδοσιακό κούφωμα και ότι έχει σχέση αποκλειστικά με ξύλα και όχι με βιομηχανικά είδη. Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας δημιούργησε το 1990 τη δική του επιχείρηση που βρίσκεται στο χωριό Μούρεσι του Πηλίου στο 2ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Μουρεσίου - Αγ. Ιωαννη. Ασχολείται με την κατασκευή παραδοσιακών ξύλινων κουφωμάτων, παντζούρια, υαλοστάσια, πόρτες εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, πατώματα, ταβάνια, ντουλάπες και ντουλάπια κουζίνας, κάγκελα, χαγιάτια, πέργκολες. Το ξύλο είναι Α' ποιότητας και όλες οι κατασκευές παραδίδονται βαμένες ή άβεφες κατόπιν συννενόησης με τον πελάτη. Οι τιμές είναι λογικές.

  Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Μούρεσι - Πήλιο
  2426048930
  6972506280
 • ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥΡΕΣΙ ΠΗΛΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ - ΞΥΛΙΝΕΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ - ΠΑΤΩΜΑΤΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ - ΣΚΑΛΕΣ - ΚΙΟΣΚΙΑ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΞΥΛΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια παντός είδους ξυλουργικές εργασίες, όπως ξύλινες κουζίνες, ντουλάπες, πατώματα, κουφώματα, κιόσκια, σκάλες, παραδοσιακές ξύλινες κατασκευές ,αναπαλαιώσεις κτιρίων εσωτερικά εξωτερικά με υλικά εξαιρετικής ποιότητας και σε συνεργασία με επώνυμες εταιρίες.Δημιουργούμε , κατασκευάζουμε , συντηρούμε με γούστο και μεράκι όποιο και αν είναι το αντικείμενο που θα μας αναθέσετε γιατί σκοπός μας είναι η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη.

  Κατηγορία: ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

  Φωτογραφίες [17]
  ΜΟΥΡΕΣΙ - Πήλιο
  2426049987
  6974307468