Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ALBINA TRANS AND MONTAGE - ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

  Ειδικές μεταφορές Κόρινθος. Γερανομεταφορές Κόρινθος Κορινθία

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΘΕΣΗ ΓΑΛΟΤΑ - Κόρινθος
  6974738808
 • GLOBO TRANS-INTERNATIONAL TRANSPORT ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

      Η εταιρεία μας δρα στον χώρο της μεταφοράς και του forwarding εδώ και 25 χρόνια με αξιοπιστία, άμεση ενημέρωση απο ένα εξειδικευμένο προσωπικό που είναι διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο για τις αφίξεις των εμπορευμάτων σας, τον ασφαλή εκτελωνισμό τους και την άριστη επικοινωνία με τα εργοστάσια του εξωτερικού και του εσωτερικού.   Αναλαμβάνουμε τις εισαγωγές κι εξαγωγές εμπορευμάτων σε container μέσω θαλάσσης απο τα μεγαλύτερα λιμάνια της ευρώπης. Συνεργαζόμαστε με τις κυριότερες ναυτιλιακές εταιρείες παγκοσμίως (M.S.C., Maersk, Cosco). Οι αφίξεις μας ειναι εβδομαδιαίες.   Στο οδικό κομμάτι αναλαμβάνουμε εισαγωγές κι εξαγωγές απο Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, όλες τις χώρες των Βαλκανίων καθώς και των εκτελωνισμό τους.   Η έδρα μας είναι στο κέντρο του Πειραιά, πολύ κοντά στις ναυτιλιακές εταιρείες και στο τελωνίο.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 183 - Πειραιάς
  2104128724
  6974034766
 • INTERNATIONAL SPEDITION DRAKOPOULOS DIMITRIS - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά προιόντων σε όλη την Ευρώπη. Εγγυημένο αποτέλεσμα, άμεση εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 5B - Καβάλα
  00302510600161
  00306944387485
 • SPEED AIR - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ

  Η Speed Air ιδρύθηκε το 1986 στην Αθήνα και από τότε συνεχώς αναπτύσσεται στους τομείς των Διεθνών Μεταφορών (Αεροπορικές, Οδικές, Θαλάσσιες), 3PL Logistics, Reverse Logistics, e-Waist, Εκτελωνισμούς και Συσκευασίες έργων τέχνης κλπ. Στεγάζεται σε πενταόροφο ιδιόκτητο κτίριο στην Αργυρούπολη με αποθηκευτικούς χώρους και πλήρη εξοπλισμό για την σωστή διαχείριση των αεροπορικών και οδικών της φορτίων. Η Speed Air διατηρεί γραφεία στην Θεσσαλονίκη για να εξυπηρετήσει τα φορτία από και προς τη Βόρεια Ελλάδα και τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες. Επίσης, εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, Μεταμόρφωση, Ασπρόπυργο, Πέραμα, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης. Στο Cargo terminal του αεροδρομίου Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος'' η Speed Air φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της διαθέτει χώρους γραφείων και εξυπηρέτησης πελατών. Το εξειδικευμένο προσωπικό, η ολοκληρωμένη μηχανογράφηση, ο άρτιος εξοπλισμός καθώς και οι προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο, καθιστούν την Speed Air ικανή να προσφέρει στους πελάτες της ένα πλήρες πακέτο υποστήριξης το οποίο καλύπτει : - Παραλαβή-αποθήκευση των εμπορευμάτων - Έκδοση των φορτωτικών εγγράφων - Διεκπεραίωση τελωνιακών διατυπώσεων - Συσκευασία και ασφαλιστική κάλυψη - Σχεδιασμό και εκτέλεση της μεταφοράς οδικώς, αεροπορικώς ή θαλασσίως. Η Speed Air καλύπτοντας τις απαιτήσεις πολλών διεθνών οργανισμών, αποτελεί μέλος: - Του Διεθνή Οργανισμού Αερομεταφορών (ΙΑΤΑ), κατέχοντας μάλιστα θέση μέσα στην πρώτη δεκάδα των Ελληνικών εταιριών ΙΑΤΑ agents. - Του Συνδέσμου Διεθνών Διαμεταφορέων Ελλάδος (ΣΥΝΔΔΕ) - Της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων(ΕΕΤΤ)

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  25524
  Στείλτε e-mail
  ΤΕΓΕΑΣ 18 - Αργυρούπολη
  2109951002,2109951024
 • SPOURGITIS - ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΗΡΑΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Η εταιρεία "ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ" αναλαμβάνει μεταφορές ξηράς, μεταφορές εξωτερικού (Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία, Ευρώπη), οδικές μεταφορές, μετακομίσεις, άμεσα, με συνέπεια και άψογη εξυπηρέτηση!!

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΣΑΛΑΜΙΝΙΑΣ 14 - Βοτανικός
  2103475114
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΒΟΛΟΣ - ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η "ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ" λειτουργεί τους τελευταίους μήνες στην πόλη του Βόλου, το προσωπικό της ωστόσο, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο. Αναλαμβάνουμε την μεταφορά σε όλη την Ελλάδα, με ανταποκριτές μας σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Η "ΜΑΓΝΗΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ" αποτελείται απο τέσσερα αυτοκίνητα και συνεργάζεται με δύο φορτοταξί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Μεταφορές από Βόλο: Για: ΑΘΗΝΑ, ΧΑΛΚΙΔΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΗ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΑΛΜΥΡΟΣ, Ν.ΑΓΧΙΑΛΟ, ΠΗΛΙΟ, ΣΚΙΑΘΟΣ, ΣΚΟΠΕΛΟΣ, ΑΛΛΟΝΗΣΟΣ και ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Διαθέτουμε: ΚΛΑΡΚ, ΓΕΡΑΝΟΥΣ, ΦΟΡΤΟΤΑΞΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. Αναλαμβάνουμε: ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΜΑΣ..ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ !!!

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΔΙΜΗΝΙ - Βόλος
  2421080177
  6977240892
 • ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΑΜΟΣ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ ΣΑΜΟΣ - ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΣ - ΑΜΥΡΣΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Καλωσήλθατε στο δικτυακό τόπο της επιχείρησης ΑΜΥΡΣΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Γενικές μεταφορές Σάμος  Μεταφορες στη Σαμο Χωματουργικές εργασίες Χωματουργικα εργα Σάμος Καυσόξυλα Σάμος Οικοδομικά υλικά Σάμος Μανδρα οικοδομικων υλικων στη Σαμο Χωματουργικες εργολαβιες Σαμος   Η επιχείρηση ΑΜΥΡΣΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ που εδρεύει στη Σάμο,είναι μια αξιόπιστη οικογενειακή επιχείρηση, εδώ και πολλα χρονια αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες  ΓΕΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ και προμήθεια των υλικών που είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση των χωματουργικών εργασιών.   Είμαστε εργολάβοι καθαριότητας στη Σάμο (καθαρίζουμε, ισοπεδώνουμε χωράφια, οικοπεδα). Δραστηριοποιουμαστει σε ολόκληρο το νησί της ΣΑΜΟΥ. Συνεργαζόμαστε με ιδιώτες, τεχνικές εταιρείες, εργολάβους οικοδομών, δήμους και κοινότητες με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.   Η επιχείριση ΑΜΥΡΣΩΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ έχει αποκτήσει μεγάλη εμπείρα στην εκτέλεση χωματουργικών εργασιών και εγγυάται το καλύτερο αποτέλεσμα για τις εργασίες σας, είτε είναι μικρού προϋπολογισμού ή μεγάλου, αποφεύγοντας περιττά έξοδα και χαμένο χρόνο.   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Εκσκαφές Εκβραχισμοί Κατεδαφίσεις Διανοίξεις δρόμων Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Καθαρισμός οικοπέδων Αρδευτικά έργα Μεταφορα Κηπευτικων χωματων Αποκομιδή μπαζών Κατασκευή δεξαμενών λυμάτων Μεταφορα και πωλιση  αδρανων υλικων με τα ιδιωκτιτα φορτηγα μας στο χωρο σας(τσιμέντα, αμμοχάλικο) Μπαζώματα – επιχωματώσεις   ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ: Μεγάλη γκάμα οικοδομικών υλικών( Στην μανδρα που διατηρουμε ) Υλικά λατομείου  Αμμοχάλικα ποταμού  Κοσκινισμένο χώμα Τσιμέντα Τούβλα Θερμομονωτικά υλικά Φυσικές ακανόνιστες πέτρες για πετρόχτιστα και τοιχοποιίες   ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ - ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ (Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Ο χώρος των χωματουργικών εργασιών απαιτεί προσοχή και εξειδίκευση, για αυτό το λόγο η εταιρία μας συνδυάζει μοντέρνα μηχανήματα μικρά και μεγάλα με έμπειρους χειριστές που καλύπτουν κάθε ανάγκη των πελατών μας.   Διαθέτουμε πλήρη γκάμα χωματουργικών μηχανημάτων: Φορτωτές Τσάπες Τσαπακια  bob cats). Φορτηγά ανατρεπόμενα ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ  Μίνι εκσκαφές – σφύρα – φορτωτή (για πολύ δύσκολα σημεία σε περιορισμένους χώρους) Αρμοκόφτες μπετού Κομπρεσέρ αέρος   To έργο μας   Με γνώση και πίστη στις δυνατότητες μας και εμπειρία στις απαιτήσεις του κλάδου μας έχουμε δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον ευρύτερο τομέα.   Στόχος μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με γνώμονα την αξιοπιστία, τη λεπτομέρεια και τις λογικές τιμές.  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Σάμου
  2273094740
  6947891893
 • ΓΕΡΑΝΟΙ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΝΟΣ - ΠΕΡΑΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΧΤΣΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Γερανοί - γερανομεταφορές - μεταφορές παντός τύπου. Ανυψώσεις με καλαθοφόρα - σταθερό καλάθι. Παπαγάλοι, κλάρκ, ανυψωτικά.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  45799
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 126Α - Πέραμα
  2104020115
  6945104908
 • ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΡΕΝΤΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΛΑΓΩΝΗΣ - ΠΟΡΕΙΑ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ

  Γραφείο Εθνικών Μεταφορών - Γραφείο Μετακομίσεων, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Τακτικές καθημερινές αναχωρήσεις για Θεσσαλονίκη, Βόρεια Ελλάδα, Χαλκιδική, Έβρο, Κομοτηνή, Καβάλα, Δράμα, Βέροια, Σέρρες. Γρήγορο service, ασφάλεια, οικονομία. Οικοσυσκευές σε όλη την Ελλάδα. Άμεση εξυπηρέτηση αντικαταβολών. Κεντρικά: Κωνσταντινουπόλεως 20, Αγ. Ιωάννης Ρέντης Υποκατάστημα: Διαλογής 10, Κορδελιό Θεσσαλονίκης, τηλ.: 23107581131, 23107581432, Φαξ: 2310558144

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΡΟΔΟΣ ΛΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104836674
  6976000861
 • ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΡΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ

  Μεταφορές, μετακομίσεις, ανυψώσεις, συσκευασία, εξειδικευμένο προσωπικό. 30 χρόνια δίπλα σας.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  35014
  Στείλτε e-mail
  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 24 - Πειραιάς
  2104833521
  6932277435
 • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - INTER TRUCK - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Η INTER TRUCK E.Π.E. είναι μία καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο των διεθνών μεταφορών που συνδυάζει ιδανικά τη γνώση και την εμπειρία των ανθρώπων της, με τη συνέπεια, την ασφάλεια και την ταχύτητα στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 και η έδρα της βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Με σκοπό την ολοκληρωμένη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών της και ταυτόχρονα, τη μείωση των κοστολογίων, η INTER TRUCK ανέπτυξε μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Παρέχει υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας, αποθήκευσης ξηρού και ειδικού φορτίου, κατέχει τελωνειακούς αποθηκευτικούς χώρους για υποκείμενα εμπορεύματα και προσφέρει μεταφορές ειδικών και επικίνδυνων φορτίων, με πλήρη ασφάλεια. Η INTER TRUCK, υλοποιώντας το αναπτυξιακό της πρόγραμμα, οδηγήθηκε γρήγορα στην ίδρυση θυγατρικών εταιρειών στην Ευρώπη και σήμερα, υποκαταστήματά της λειτουργούν στη Ουγγαρία, στη Γερμανία, στη Βουλγαρία και στα Σκόπια. Η εταιρεία συνεχώς εξελίσσεται, επεκτείνεται και βελτιώνει τις υπηρεσίες της, με σαφή στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  11o ΧΛΜ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (COSMOS OFFICES) - Θεσσαλονίκη
  2310472103
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΡΓΟΣ - ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στις μεταφορές σε όλη την επικράτεια. Σύγχρονος στόλος φορτηγών αυτοκινήτων, που χρησιμοποιεί, την καθιστά ιδανική στην παροχή υπηρεσιών εθνικών μεταφορών, σε όλη την επικράτεια.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  25117
  Στείλτε e-mail
  ΕΛΛΗΝΙΚΟ - Άργος
  2751086403
  6944382029
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

  Μεταφορές, Περιστέρι. Μεταφορές, Αγρίνιο. Μεταφορές, Μεσολόγγι. Μεταφορές, Ναύπακτος.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ 2 - Περιστέρι
  2105732979
  6985779702, 6949737455
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΤΡΙΠΟΛΗ - LOSADA - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Η εταιρεία των Αφων Ηλιόπουλοι, αναλαμβάνει εθνικές μεταφορές - μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, μεταφορές ζώων, λιπασμάτων, φρούτων, ψυγειομεταφορές, στην Τρίπολη.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  27201
  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΗ 7 - Τριπολη
  2710241988
  6947201225, 6944574680
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ CONTAINER - ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας περιλαμβάνουν: Εθνικές μεταφορές Αποθήκευση & Μεταφόρτωση κοντέινερ Συσκευασίες - αμπαλάζ Μεταφορα εμπορευματοκιβωτιων, κοντεινερ Εκκενωσεις Διανομες - εξαγωγες   Μεταφορές με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στις καλύτερες τιμές!

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΧΙΣΤΟΥ 4 - Σκαραμαγκάς
  2105573601
  6944304194
 • ΕΘΝΙΚΕΣ ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΘΕΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΓΑΜΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Η μεταφορική Βαλίδης με την πολυετή πείρα της εγγυάται συνέπεια, άρτια οργάνωση και ανταγωνιστικές τιμές στις εθνικές ψυγειομεταφορές και κάθε είδους μεταφορές στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί μεταφορές ευπαθών προϊόντων σε όλη την Ελλάδα. Τα ευπαθή προϊόντα αποτελούν μια ξεχωριστή κατηγορία προϊόντων, η βιωσιμότητα των οποίων απαιτεί την τοποθέτησή τους σε ψυγεία. Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία έχει να κάνει με μεταφορά ευπαθών προϊόντων με εξειδίκευση την μεταφορά ανθέων , μεταφορά λουλουδιών και μεταφορά ανθοστολισμού πανελλαδικά. Φρέσκα οπωροκηπευτικά, άνθη, λουλούδια, αλλά και ανθοστολισμοί για γάμους και βαπτίσεις, τα οποία είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία και αλλοιώνονται πολύ εύκολα, τοποθετούνται στα ειδικού τύπου φορτηγά – ψυγεία που διαθέτουμε και μεταφέρονται γρήγορα και με ασφάλεια στον προορισμό που μας έχετε υποδείξει. Αναλαμβάνουμε: μεταφορες με φορτηγο ψυγειο   θεσσαλονικη πανελλαδικα μετακομισεις  θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες  θεσσαλονικη πανελλαδικα ψυγειομεταφορες  θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες ανθεων θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες λουλουδιων θεσσαλονικη πανελλαδικα μεταφορες ανθοστολισμων θεσσαλονικη πανελλαδικα ανυψωσεις  θεσσαλονικη πανελλαδικα αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επιπλώσεων αποσύνδεση και σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών συσκευασία επίπλωσης και οικοσκευών από έμπειρο προσωπικό. Χρησιμοποιούνται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα για μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς φθορές αντικειμένων και ζημιές. Με εκτίμηση μεταφορική θεσσαλονίκης  Βαλίδης Χρήστος.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΓΚΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΗ 56 - Θεσσαλονίκη
  2310902891
  6974418585
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΔΡΟΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΔΡΟΥ - ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΝΔΡΟΥ

  Μεταφορική εταιρεία, εθνικές μεταφορές. Πρακτορείο - Κασσάνδρας 34, Βοτανικός-Αθήνα.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΓΑΥΡΙΟ - Ανδρος
  2103471145
  6972016527
 • Μεταφορές – Ανυψωτικά Μηχανήματα – Γερανοί, Παπαϊωάννου Δημήτρης, Λάρισα

       Παπαϊωάννου Δημήτρης     Μεταφορές - Τοποθετήσεις Σχετικά με μας Η εταιρία του Παπαϊωάννου Δημήτρη με έδρα της τη Λάρισα, εδώ και πολλά χρόνια αναλαμβάνει:  την οδική μεταφορά και την τοποθέτηση  Μηχανημάτων την οδική μεταφορά και την τοποθέτηση Σκαφών την οδική μεταφορά και την τοποθέτηση Οχημάτων την οδική μεταφορά και την τοποθέτηση Προκάτ Στήσιμο κατασκευών Εργασίες με καλάθι. Σκοπός της εταιρίας μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η κάθε μεταφορά να γίνεται με αμέριστη προσοχή. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε μεταφορά!! Περιφερειακή Τρικάλων – Λάρισας, Λάρισα Τηλέφωνο: 2410620707 -  Φαξ: 2410620707 - Κινητό: 6932256335 Υπεύθυνος: ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Περιφερειακή Τρικάλων - Λάρισα - Λάρισα
  2410620707
  6932256335
 • ΓΕΡΑΝΟΙ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΑΝΟΣ - ΠΕΡΑΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΑΧΤΣΕΒΑΝΟΓΛΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

  Αναλαμβάνουμε με συνέπεια, υπευθυνότητα και ασφάλεια, διανομές, μεταφορές, μετακομίσεις, αποθηκεύσεις επίπλων, αμπαλάζ και συσκευασίες. Διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά, ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και γερανούς (παπαγαλάκια) για τη μεταφορά και ανύψωση οποιουδήποτε αντικειμένου σας. Άμεση εξυπηρέτηση. Πάντα με τις καλύτερες τιμές τις αγοράς, χωρίς να κάνουμε καμιά "έκπτωση" στην ποιότητα της δουλειάς μας!

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 126 Α - Πέραμα
  2104020115
  6945104908
 • ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΛΟΣ - ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

  Οδικές μεταφορές, ξεμπαζώματα, καθαρισμοί χώρων στον Αδάμαντα Μήλου.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

  ΑΔΑΜΑΝΤΑΣ - Μήλος
  6973385568
Σελίδα 1 από 2