Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 | 04:26 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AUTO MOTO TRANS - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο, χωρίς συνδρομές για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, αποσύρσεις, ανελκύσεις, στη Νίκαια. Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο για επιχειρήσεις.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  55676
  Στείλτε e-mail
  ΟΛΥΜΠΟΥ 5 - Νίκαια
  2104621800
  6972683838
 • Auto Moto Μεταφορική | Οδική Βοήθεια Βόλος

  AUTO MOTO ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Λουκίδης Οδική Βοήθεια στο Βόλο Μεταφορές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στο Βόλο. Η εταιρεία AUTO MOTO ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο Βόλο δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια έχοντας στην κατοχή της ιδιόκτητους γερανούς για την καλύτερη άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας AUTO MOTO ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών, χάρη στα επαγγελματικά οχήματα που διαθέτουμε. Με τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα και άψογο επαγγελματισμό παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, αναπτύσσοντας σχέσεις απολύτου εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας! Είμαστε στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες. Οδική βοήθεια άμεσης 24ωρης ανταπόκρισης ! Με ένα τηλέφωνο σας βρισκόμαστε στο σημείο που μας χρειάζεστε.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΣΤΙΓΓΟΣ 5 - Βόλος
  6977463435
  6976725003
 • AUTO SUPPORT - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

  Οδική βοήθεια οχημάτων 24ωρη οδική βοήθεια auto moto,τεχνική εξυπηρέτηση οχημάτων. Η επιχείρηση Auto Support O.E είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών,ελαφρών φορτηγών, κάι van από το 1997. Με την επαγγελματική εμπειρία μας στον τομέα μεταφοράς, την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το στόλο οχημάτων μας, είμαστε ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Εύβοια. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντιστρόφως.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΠΑΡΤΗΣ 4 - Καλλιθέα
  2103474446,2103467707
  6946116879, 6955665833
 • AUTO SUPPORT ΕΠΕ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ATTIKH

  Οδική βοήθεια οχημάτων 24ωρη οδική βοήθεια auto moto,τεχνική εξυπηρέτηση οχημάτων. Η επιχείρηση Auto Support ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ελαφρών φορτηγών, και van από το 1997. Με την επαγγελματική εμπειρία μας στον τομέα μεταφοράς, την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το στόλο οχημάτων μας, είμαστε ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Εύβοια. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντιστρόφως.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σπάρτης 4 - Καλλιθέα
  2103474446,2103467707
  6946116879, 6955665833
 • EF & VAN CARLOGISTICS - Ε ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΕΕ | Οδική Βοήθεια Αξός Γιαννιτσά - Μεταφορές Οχημάτων Γιαννιτσά

            EF & VAN CARLOGISTICS Οδική Βοήθεια Αξός Γιαννιτσά - Μεταφορές Οχημάτων Γιαννιτσά  Η εταιρεία μας “EF & VAN CARLOGISTICS - Ε ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ ΕΕ” η οποία βρίσκεται στα Γιαννιτσά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αξός, δραστηριοποιείται για σχεδόν 20 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας και της μεταφοράς οχημάτων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άρτια εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας, είναι καθημερινά δίπλα σας και έτοιμη όλο το 24ωρο να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη.           ΤΗΛΕΦΩΝΟ +306975260036                       ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ     Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την άμεση περισυλλογή, μεταφορά και αποθήκευση πολυτελών και μη οχημάτων, καθώς και σκαφών, τροχόσπιτων, γεωργικών μηχανημάτων, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται.           Με ένα τηλεφώνημα θα είμαστε άμεσα στο σημείο που βρίσκεστε ώστε να φροντίσουμε για την άμεση και σωστή εξυπηρέτησή σας, ακόμα και χωρίς συμβόλαιο. Πραγματοποιούμε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων μεταφορών, βάσει των απαιτήσεών σας.                       Η μόνη εταιρεία που ασφαλίζει το όχημα κατά τη μεταφορά! Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα (και τα νησιά), Βαλκάνια, Ευρώπη και Τουρκία.                 ΤΗΛΕΦΩΝΟ +306975260036                         Μείνατε στο δρόμο από βλάβη ή ατύχημα; Χρειάζεστε μεταφορά αυτοκινήτου ή άλλου τροχοφόρου οχήματος εντός ή εκτός συνόρων;  Τότε η οδική βοήθειά μας έχει τις ιδανικές υπηρεσίες και την πιο άρτια εκπαιδευμένη ομάδα ώστε να φροντίσει για την άμεση και άριστη εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.                 ΣΧΕΔΟΝ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ - ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΠΟΙΟΤΗΤΑ           Με μια εμπειρία σχεδόν 20 χρόνων στο χώρο της οδικής βοήθειας αλλα και με ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών, η εταιρεία μας, έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο αξιόπιστες επιχειρήσεις οδικής βοήθειας.  Επιδιώκει την απόλυτη ικανοποίηση κάθε ιδιώτη και επαγγελματία, για αυτό και στέκεται υπεύθυνα δίπλα σε κάθε πελάτη, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες με αίσθημα ευθύνης και άψογου επαγγελματισμού.           Στόχος μας, όλα αυτά τα χρόνια, είναι αφενός η άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες υπηρεσίες. Επικοινωνήστε μαζί μας και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα (και τα νησιά), στα Βαλκάνια, στην Ευρώπη αλλά και στην Τουρκία.          

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  2831
  Στείλτε e-mail
  Αξός Πέλλας - Γιαννιτσά
  6975260036
 • ELPITRANS | Ρυμουλκύσεις - Ανελκύσεις - Μεταφορά οχημάτων - Οδικές μεταφορές - Οδική βοήθεια Μοίρες Ηρακλείου

          ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Οδική Βοήθεια & Μεταφορές Οχημάτων Μοίρες Ηρακλείου Μεσσαρά Η επιχείρησή μας “ELPITRANS - ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ” η οποία βρίσκεται στις Μοίρες Ηρακλείου, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας καθώς και στις μεταφορές οχημάτων, προσφέροντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο οχημάτων καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει όπου και αν βρίσκεστε στην περιοχή Μεσσαρά, άμεσα και οικονομικά.     ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6945725794                                     ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, σκάφη, κλαρκ, αγροτικά και χωματουργικά μηχανήματα καθώς και φορτηγά έως 5 τόνους. Παράλληλα, μπορούμε να αναλάβουμε την άμεση και σωστή μεταφορά των παραπάνω οχημάτων σε οποιοδήποτε σημείο της Μεσσαράς επιθυμείτε.                          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στις Μοίρες και σε όλη την περιοχή της Μεσσαράς.                 ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6945725794                         Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ στο χώρο της οδικής βοήθειας και μεταφοράς οχημάτων, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μας, καθώς και ο σύγχρονος στόλος οχημάτων που διαθέτουμε, μας καθιστούν την ιδανική επιλογή για την ρυμούλκηση, ανέλκυση ή μεταφορά κάθε οχήματος.         ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι αφενός η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε μελλοντική σας ανάγκη.                                         Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το όχημά σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας ή αναζητάτε αξιόπιστες μεταφορές οχημάτων, εμπιστευτείτε μας για μια άμεση και επαγγελματική λύση.            6945725794                                      ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ    

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1ο χλμ. Μοιρών Τυμπακίου, Μοίρες - Ηράκλειο
  6945725794
 • Express Service Ρόδος - ΚΟΥΦΟΣ ΚΟΥΤΡΗΣ - Οδική Βοήθεια Ρόδος - Οδική Βοήθεια Βαρέων Οχημάτων Ρόδος - Extra Assistance Ρόδος - Ρόδος Δωδεκάνησα

  Η επιχείρηση μας ΚΟΥΦΟΣ ΚΟΥΤΡΗΣ εδώ και χρόνια βρίσκεται δίπλα σας και σας προσφέρει υπηρεσίες οδικής βοήθειας οχημάτων και βαρέων οχημάτων σε όλη την Ρόδο.   Μαζί με τα εξειδικευμένα μας οχήματα αναλαμβάνουμε την μεταφορά κάθε οχήματος ανεξαρτήτως βάρους και μεγέθους καθώς διαθέτουμε οχήματα για κάθε αποστολή.   Σκοπός μας είναι να βρεθούμε δίπλα σας το συντομότερο δυνατόν και να βοηθήσουμε με κάθε πρόβλημα που μπορεί να έχει το όχημα σας.  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  4ο Χλμ. Ρόδου - Λίνδου - Ρόδος
  2241066373
  6942799559
 • INFO ASSISTANCE ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ | 24ωρη Οδική Βοήθεια - Μεταφορά Οχημάτων - Επισκευή & Αντικατάσταση Ελαστικών Θεσσαλονίκη

        Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ INFO ASSISTANCE ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ | Μεταφορά Αυτοκινήτων - Μοτοσυκλετών - Φορτηγών - Τρακτέρ - Τροχόσπιτων - Σκαφών Θεσσαλονίκη Στην INFO ASSISTANCE, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρουμε ολοκληρωμένα  υπηρεσιών οδικής βοήθειας και μεταφοράς οχημάτων. Ο σύγχρονος στόλος μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία μας είναι η εγγύηση για άμεσες και υψηλά ποιοτικές υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα.  Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και τον υπερσύγχρονα εξοπλισμένο στόλο μας μας δίνουν την δυνατότητα να αναλάβουμε παντός τύπου μεταφορές. Με την εκπαίδευση που κατέχουμε μπορούμε να υπερβούμε κάθε δυσκολία και αναλαμβάνουμε ακόμα και την ανάκτηση οχημάτων εκτός οδοστρώματος, απεγκλωβισμούς αλλά και να μεταφέρουμε το όχημα σας σε κάποιο κοντινό συνεργαζόμενο συνεργείο ή σε συνεργείο της επιλογής σας. Για να κάνετε χρήση της οδικής βοήθειας INFO ASSISTANCE δεν χρειάζεται να έχετε συνδρομή, μπορούμε απλά με ένα τηλεφώνημα να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.             ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ Για τα ολοκληρωμένα και άμεσα πακέτα υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε...     24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 365 το χρόνο στην Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων   ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό έμπειρο και ειδικευμένο                Παρέχουμε άμεσα οδική βοηθεια στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα               ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ Για οποιαδήποτε βλάβη ή ατύχημα έχετε με το όχημα σας και το προσωπικό της εταιρείας μας θα σας εντοπίσει αμέσως και θα έρθει για βοήθεια...  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 212 Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ - Θεσσαλονίκη
  2310553165
  6942213658
 • Kefalas Assistance | Οδική Βοήθεια Κάρυστος Εύβοια - Μεταφορές - Γερανοί Εύβοια

        Kefalas Assistance Οδική Βοήθεια Κάρυστος Εύβοια - Μεταφορές - Γερανοί Εύβοια     Η οδική βοήθεια “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κάρυστο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 18 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετώντας άμεσα την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα με γερανούς καθώς και καλαθοφόρα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμα, αναλαμβάνουμε εργασίες με γερανούς αλλά και μεταφορές βαρέων αντικειμένων και οχημάτων στην Εύβοια, την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.                         Είμαστε πάντα κοντά σας Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε άμεσα και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας. Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων μεταφορών βάσει των απαιτήσεών σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και μέχρι σήμερα έχει μεταφέρει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και οχημάτων προς κάθε γωνιά της Ελλάδας, φροντίζοντας πάντα να φτάνετε στην ώρα σας.                     Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, της μεταφοράς οχημάτων και στις υπηρεσίες με γερανούς, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  69275
  Στείλτε e-mail
  1χλμ Καρύστου - Χαλκίδας - Κάρυστος
  2224026420
  6932317434, 6980079970
 • KELESIS | Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων & Γερανομεταφορές Καλαμάτα

      KELESIS Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων & Γερανομεταφορές Καλαμάτα Η εταιρεία μας “KELESIS” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται από ιδιόκτητους γερανούς και φορτηγά, το άριστα εκπαιδευμένο και μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας και την ανύψωση αντικειμένων, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, δεν σταματάμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό με πιστοποιητικά άριστης λειτουργίας, ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής.                     Συνέπεια & Επαγγελματισμός Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας. Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων και ανυψώσεις αντικειμένων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών βάσει των απαιτήσεών σας. Στοχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, μεταφοράς οχημάτων και ανύψωσης αντικειμένων, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.                          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αθηνών 202 - Καλαμάτα
  2721090011
  6944263416
 • Lioulios Assistance Οδική Βοήθεια Χαλκίδα Εύβοια - Εθνικές Μεταφορές Αυτοκινήτων - Γερανοί Μεταφορές - Μεταφορά Αυτοκινήτων Σε Όλη Την Ελλάδα - Ρυμούλκηση Οχημάτων - Οδική Βοήθεια Όλο Το 24Ωρο - Εσωτερικός και Εξωτερικός Επαναπατρισμός Οχημάτων

  Lioulios Assistance Οδική Βοήθεια Χαλκίδα Εύβοια         ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ       ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ       ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ       ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ- ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ       ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ       ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η Οδική Βοήθεια Ευβοίας “Lioulios  Assistance “ η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στην Χαλκίδα, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το έτος 2006, και από ιδρύσεως της το 1998, και με την εμπειρία που αποκτήθηκε μέχρι σήμερα έχοντας ως βάση την γνώση και την άρτια οργάνωση, ξεχώρισε τόσο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της όσο και για την ιδιαίτερη ευαισθησία αντιμετώπισης του οδηγού και των συνεπιβατών των οχημάτων, εξασφαλίζοντας έτσι έναν άριστο συνδυασμό παρεχομένων υπηρεσιών.     Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόχο οχημάτων αναλαμβάνει εθνικές μεταφορές αυτοκινήτων, μεταφορές αυτοκινήτων με γερανό, ρυμούλκηση οχημάτων, εσωτερικό επαναπατρισμό οχημάτων καθώς και οδική βοήθεια όλο το 24ωρο εξυπηρετόντας άμεσα την Χαλκίδα, την Εύβοια και όλη την Ελλάδα.  Lioulios Οδική Βοήθεια Χαλκίδα Εύβοια, Εθνικές Μεταφορές Αυτοκινήτων Χαλκίδα Εύβοια, Γερανοί Μεταφορές Χαλκίδα Εύβοια, Μεταφορά Αυτοκινήτων με Γερανό Χαλκίδα Εύβοια, Μεταφορά Αυτοκινήτων Σε Όλη Την Ελλάδα, Ρυμούλκηση Οχημάτων Χαλκίδα Εύβοια, Οδική Βοήθεια Όλο Το 24Ωρο Χαλκίδα Εύβοια, Εσωτερικός Επαναπατρισμός οχημάτων    Χαλκίδα Εύβοια, Οδική Βοήθεια Ευβοίας  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ. Χαλκίδας - Αλιβερίου - Χαλκίδα
  2221044665
  6983656565
 • M&D Transportation | Οδική βοήθεια - Μεταφορές - Ηράκλειο Κρήτης

    Οδική Βοήθεια M&D TRANSPORTATION | Ηράκλειο Κρήτης       Η εταιρεία μας M&D TRANSPORTATION καλύπτει  όλες τις υπηρεσίες για οδική βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Το προσωπικό μας διασφαλίζει ότι τα οχήματα σας μεταφέρονται με ασφάλεια σε ένα γκαράζ, στο σπίτι ή την εργασία. Καταλαβαίνουμε το άγχος που συνοδεύει τέτοιες καταστάσεις, γι ‘αυτό σας παρέχουμε υπηρεσίες οδικής βοήθειας άμεσα και αποτελεσματικά. Η εταιρία μας M&D TRANSPORTATION δραστηριοποιείται 15 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας και της μεταφοράς οχημάτων και δίνει λύσεις ακόμη και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Ανανεώνουμε τον στόλο μας συνεχώς με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παρέχοντας πάντα άψογες υπηρεσίες.       Διεκπεραιώνουμε όλες τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας οχημάτων ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από τον καιρό και χωρίς συνδρομή. Κατανοούμε απόλυτα πόσο σημαντικά και αναγκαία είναι τα οχήματα σας για τις καθημερινές σας δραστηριότητες, από απλή μετακίνηση έως εργαλείο δουλειάς. Αυτή είναι η αιτία όπου προσφέρουμε την γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη εξυπηρέτηση στην Κρήτη και πανελλαδικά.     Για οποιαδήποτε επείγων υπηρεσία χρειάζεστε από τις παρακάτω - τηλεφωνήστε μας τώρα        Ρυμούλκηση και μεταφορά οχημάτων.   Σκασμένα / φθαρμένα λάστιχα.   Άδεια ή ελαττωματική μπαταρία.   Γενικά ζητήματα κινητήρα.   Λάθος καύσιμα ή έλλειψη καυσίμων.   Υπηρεσίες μεταφοράς οχημάτων    (μικρό φορτηγό, σχολικό λεωφορείο, μίνι βαν, μοτοσικλέτας, 4 x 4, τζιπ κ.α.).   Ελαττωματικά καλώδια υψηλής τάσης.   Υπηρεσίες απομάκρυνσης οχημάτων    (ταξί, βαρέα οχήματα, δίκυκλα, τρίκυκλα, Ι.Χ.Ε, Ι.Χ.Φ. κ.α. ).   Μπουζί.   Ανάκτηση σε ατύχημα, ντεραπάρισμα, τουμπάρισμα, εκτροπή, τρακάρισμα κ.α.   Φλάντζα.   Κόλλημα λόγω καιρικών συνθηκών   (παγετός, χιόνι, πλημμύρα κ.α. ).   Καλώδια συμπλέκτη.   Ανάκτηση σε οχήματα εκτός οδοστρώματος   (χαντάκι, ρέμα κ.α. ).         24ωρη Εξυπηρέτηση   Είμαστε στη διάθεσή σας με άμεση εξυπηρέτηση σε όλην την Κρήτη.   M&D Transportation | Οδική βοήθεια Ηράκλειο Κρήτης     

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  62 ΜΑΡΤΥΡΩΝ 240 - Ηράκλειο
  2811810798
  6936709916, 6978489380
 • MAX TRANS - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΙΜΟΣ - ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Η εταιρεία Max Trans Δημήτριος Μυλωνάς δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια στο χώρο των μεταφορών με γερανό, παρέχοντας υπηρεσίες οδικής βοήθειας και όχι μόνο. Υπηρεσίες: • Μεταφορά μηχανών. • Μεταφορά επιβατικών οχημάτων. • Μεταφορά μικρών φορτηγών. Επιπλέον είναι δυνατή κάθε είδους υπηρεσία με γερανοφόρο όχημα όπως: • Aνυψώσεις με γερανό. • Aνυψώσεις με καλαθοφόρο.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ 48 - Αλιμος
  2109826261
  6944174496, 6973047151
 • MOTO TOP ASSIST | ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

                                                                         ΑΦΙΞΗ ΟΔΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 30 ΛΕΠΤΑ       2105574658        ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ 24/7                               MOTO TOP ASSIST ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ Η MOTO TOP ASSIST προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσία οδικής βοήθειας για μοτοσυκλέτες, με μια έμπειρη ομάδα εκπαιδευμένου προσωπικού και εξειδικευμένα οχήματα. Είμαστε εδώ για να μεταφέρουμε με ασφάλεια διάφορα είδη μοτοσυκλετών, συμπεριλαμβανομένων μικρών και μεγάλων κυβισμών, σκούτερ, τρικύκλων και τετράτροχων ATV, καθώς και να τα παραδώσουμε στον προορισμό της επιλογής σας με ένα απλό τηλεφώνημα. Οι έμπειροι οδηγοί μας φροντίζουν για τη φορτοεκφόρτωση και την ασφαλή μεταφορά της μηχανής σας. Και όλα αυτά σε μικρό χρονικό διάστημα, με μέσο όρο μεταφοράς λιγότερο από 30 λεπτά εντός του νομού Αττικής.                             ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ NA ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ       Μηχανάκια Είτε πρόκειται για μικρά μηχανάκια για είτε για μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού, εμείς μπορούμε να τα μεταφέρουμε με ασφάλεια στον προορισμό που επιθυμείτε.                 Μηχανές Είτε πρόκειται για μηχανές μεγάλου κυβισμού για τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας, είτε για αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, είμαστε εξειδικευμένοι στη μεταφορά τους.                 Scooters Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και τον εξοπλισμό για να προσφέρει ασφαλή μεταφορά των σκούτερ σας στον προορισμό της επιλογής σας.                 ATV Τα τετράτροχα ATV απαιτούν ειδική μεταχείριση κατά τη μεταφορά τους, και είμαστε εξοπλισμένοι για να τα μεταφέρουμε ασφαλώς στον προορισμό σας                                 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΤΕΡΜΑ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ - Αττική
  2105574658
  6936508513
 • Tsergas Assistance and Special Transports | Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων Εύοσμος Θεσσαλονίκη

            Tsergas Assistance and Special Transports Οδική Βοήθεια - Μεταφορές Οχημάτων  Εύοσμος Θεσσαλονίκη Η επιχείρησή μας “Tsergas Assistance and Special Transports” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στον Εύοσμο, είναι καθημερινά δίπλα σας και πάντα έτοιμη να σας προσφέρει άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, η επιχείρησή μας, παρέχει υπηρεσίες οδικής βοήθειας καθώς και μεταφορές οχημάτων με απόλυτο επαγγελματισμό και αφοσίωση στην ικανοποίηση των αναγκών κάθε πελάτη.            ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6948052534                                 ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ     μεταφέρουμε μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, τροχόσπιτα, μηχανήματα, σκάφη, καντίνες καθώς και φορτηγά έως 3,5 τόνους σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε. Προσφέροντας αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά κάθε οχήματος, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το αυτοκίνητο ή το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επιτόπου αλλαγή ελαστικών στο όχημά σας, ενώ χάρη στο σύγχρονο στόλο που διαθέτουμε, έχουμε την δυνατότητα εξυπηρέτησής σας και εκτός δρόμου.                   ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ την επιχείρησή μας για τις ανάγκες σας στον δρόμο και εξασφαλίστε την άριστη εξυπηρέτηση που αξίζετε. Παρέχουμε υπηρεσίες οδικής βοήθειας και μεταφοράς οχημάτων καλύπτοντας την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.                       ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα!                 6948052534                                 ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6948052534           Ανεξάρτητα από το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το όχημά σας, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να το ξεπεράσετε με άνεση και ασφάλεια.           Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικο μας, είναι δίπλα σας και πάντα έτοιμο να έρθει στο σημείο που βρίσκεστε και να φροντίσει για την άρτια και άμεση εξυπηρέτησή σας.                 ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να σας παρέχουμε πάντα τις πιο άρτιες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στο χώρο της οδικής βοήθειας και της μεταφοράς οχημάτων.                 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Εξυπηρετούμε την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.              6948052534          

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αμφιτρίτης 19, Εύοσμος - Θεσσαλονίκη
  6948052534
 • ΒΕΡΟΥΤΗΣ Οδική Βοήθεια - Μεταφορά Οχημάτων - Μεταφορά Μηχανημάτων - Μεταφορά Σκαφών - Ασπρόπυργος

  Η VEROUTIS ΟΔΙΚΗ με έδρα τον Ασπρόπυργο δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια - μεταφορές οχημάτων χωρίς συνδρομή και συμβόλαιο και εξυπηρετεί όλη την Αττική. Έχουμε τη δυνατότητα να μεταφέρουμε από ένα Smart μέχρι ένα μεσαίο φορτηγό ή λεωφορείο μήκους 9 μέτρων, βάρους έως 10 τόνους και ύψους έως 3,20 μέτρα. Με τα οχήματά μας μεταφέρουμε σκάφη πλαστικά ή φουσκωτά, από ένα τζετ σκι μέχρι 8,5 μέτρα, πάνω σε τρέιλερ, καθώς και τροχόσπιτα έως 9 μέτρα. Σε όλες τις μεταφορές που αναλαμβάνουμε δίνουμε έμφαση στην ασφάλεια, στη συνέπεια και στις προσιτές τιμές, ώστε ο πελάτης μας να μένει πάντα ικανοποιημένος.  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σαλαμίνος 54 - Ασπρόπυργος
  2105580566
  6977543061
 • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ | Οδική Βοήθεια Νέα Μουδανιά Χαλκιδική

        ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ   Οδική Βοήθεια Χαλκιδική Η οδική βοήθεια “ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο 1,5 χλμ Μουδανιών - Ποτίδαιας, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας από το 1992 προσφέροντας πλήρη και ασφαλή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό, αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό, με συνέπεια απέναντι στον πελάτη και με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτησή του. Παράλληλα, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αλλά ανανεώνουμε διαρκώς των στόλο οχημάτων μας και προσπαθούμε διαρκώς προκειμένου να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες σας με απώτερο σκοπό την πλήρη κάλυψη κάθε πελάτη.           ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ   κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με την υψηλή τεχνογνωσία μας και να διασφαλίσουμε την άριστη μεταφορά του οχήματός σας στο σημείο που επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας καθιστά μία ιδανική επιλογή για την οδική σας βοήθεια καθώς θα είμαστε πάντα δίπλα σας στοχεύοντας στην επίλυση του προβλήματός σας με το βέλτιστο και ταυτόχρονα οικονομικότερο τρόπο. Ο επαγγελματισμός και το αμείωτο ενδιαφέρον για τους πελάτες μας, μας διακρίνουν και μας καθιστούν υπεύθυνους στην πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την συνέχεια του έργου μας. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της οδικής βοήθειας, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη ικανοποίηση των πελατων. Έτσι, έχουμε καταφέρει η οδική βοήθειά μας να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Χαλκιδική.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1,5 χλμ Μουδανιών - Ποτίδαιας - Χαλκιδικής
  2373026696
  6944343786, 6971582363
 • Γκράβας | Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Κόρινθος

              ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΚΡΑΒΑΣ Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Κόρινθος Η επιχείρησή μας “Οδική Βοήθεια Γκράβας” η οποία εδρεύει στην Κόρινθο, εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σιγουριά και εμπιστοσύνη στην οδική βοήθεια αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό και ένα μεγάλο στόλο οχημάτων, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας στο μέρος που επιθυμείτε. Μεταφέρουμε κάθε είδους αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα στο σημείο που θα μας υποδείξετε χωρίς την υποχρέωση συνδρομής - πληρώνετε μόνο τα έξοδα φόρτωσης και μεταφοράς.                Η εμπειρία πολλών ετών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζουν τη γρήγορη, κατάλληλη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών που εμπιστεύονται την οδική βοήθεια μας. Με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στον τομέα της οδικής βοήθειας, παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, με γνώμονα την άριστη και τάχιστη εξυπηρέτησή σας. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που επαναλαμβανόμενα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, καθώς και η μακροχρόνια συνεργασία μας με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, είναι απόδειξη της αξιόλογης δουλειάς μας. Σκοπός και στόχος μας είναι η “Οδική Βοήθεια Γκράβας” να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την  Κορινθία και τους όμορους νομούς. Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.               Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2741028020 Είμαστε στην διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο και όλο το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αμεινοκλέους 17 - Κόρινθος
  2741028020
  6946255029, 6993522783
 • ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Μεταφορές - Γερανοί - Οδική Βοήθεια Αχαρνές Αθήνα

  Ν & Κ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ | ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ - ΑΧΑΡΝΑΙ   προφίλ   Η εταιρεία Ν. & Κ. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ δημιουργήθηκε το 2004 με αντικείμενο τις μεταφορές αυτοκινήτων και οδικές μεταφορές εμπορευμάτων ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ! Η μεταφορική μας, μεταφέρει το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το τρέιλερ, το τροχόσπιτό σας και κάθε είδος οχήματος, άμεσα και υπεύθυνα. Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και σας παρέχει άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε, εξυπηρετώντας όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα.   Παροχές υπηρεσιών Μεταφορά οχημάτων, moto, van Ρυμούλκηση τρέιλερ/τροχόσπιτο (μέχρι 2μιση τόνους) Μεταφορά ειδικών οχημάτων αγώνων & super car με τα ιδιαίτερα οχήματα οδικής βοηθείας που διαθέτουμε για το σκοπό αυτό.   Επίσης  παρέχουμε & χώρο φύλαξης για οποιοδήποτε όχημα.     ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1. Πλοιάδων & Βασιλείου Ρωτά 1-3 - Αχαρνές
  6972023200
Σελίδα 1 από 5