Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022 | 08:27 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AUTO MOTO TRANS - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΙΚΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΜΑΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

  Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο, χωρίς συνδρομές για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, αποσύρσεις, ανελκύσεις, στη Νίκαια. Οδική βοήθεια όλο το 24ωρο για επιχειρήσεις.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  39013
  Στείλτε e-mail
  ΟΛΥΜΠΟΥ 5 - Νίκαια
  2104621800
  6972683838
 • Auto Moto Μεταφορική | Οδική Βοήθεια Βόλος

  AUTO MOTO ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ | Λουκίδης Οδική Βοήθεια στο Βόλο Μεταφορές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών στο Βόλο. Η εταιρεία AUTO MOTO ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο Βόλο δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια έχοντας στην κατοχή της ιδιόκτητους γερανούς για την καλύτερη άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας AUTO MOTO ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μεταφορών, χάρη στα επαγγελματικά οχήματα που διαθέτουμε. Με τα πλέον σύγχρονα τεχνικά μέσα και άψογο επαγγελματισμό παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες οδικής βοήθειας, αναπτύσσοντας σχέσεις απολύτου εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας! Είμαστε στη διάθεσή σας για επιπλέον πληροφορίες. Οδική βοήθεια άμεσης 24ωρης ανταπόκρισης ! Με ένα τηλέφωνο σας βρισκόμαστε στο σημείο που μας χρειάζεστε.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΣΤΙΓΓΟΣ 5 - Βόλος
  6977463435
  6976725003
 • AUTO SUPPORT - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

  Οδική βοήθεια οχημάτων 24ωρη οδική βοήθεια auto moto,τεχνική εξυπηρέτηση οχημάτων. Η επιχείρηση Auto Support O.E είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών,ελαφρών φορτηγών, κάι van από το 1997. Με την επαγγελματική εμπειρία μας στον τομέα μεταφοράς, την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το στόλο οχημάτων μας, είμαστε ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Εύβοια. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντιστρόφως.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΠΑΡΤΗΣ 4 - Καλλιθέα
  2103474446,2103467707
  6946116879, 6955665833
 • AUTO SUPPORT ΕΠΕ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ATTIKH

  Οδική βοήθεια οχημάτων 24ωρη οδική βοήθεια auto moto,τεχνική εξυπηρέτηση οχημάτων. Η επιχείρηση Auto Support O.E είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ελαφρών φορτηγών, κάι van από το 1997. Με την επαγγελματική εμπειρία μας στον τομέα μεταφοράς, την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το στόλο οχημάτων μας, είμαστε ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Εύβοια. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντιστρόφως.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σπάρτης 4 - Καλλιθέα
  2103474446,2103467707
  6946116879, 6955665833
 • EUROSERVICE ASSISTANCE - ΚΑΛΟΥΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ ΒΟΛΟΣ

  EUROSERVICE ASSISTANCE - ΚΑΛΟΥΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Οδική βοήθεια Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Ρυμούλκηση αυτοκινήτων Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Ρυμούλκηση φορτηγών Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλος Οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών σε τοπικό συνεργείο, ρυμούλκηση φορτηγών Τρίκαλα Καρδίτσα Λάρισα.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  6ο ΧΛΜ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - Τρίκαλα
  2431085858
  6942841325
 • Express Service - Σπάρτη - νομός Λακωνίας - οδική βοήθεια - 698161589

  Το έμπειρο και καταξιωμένο προσωπικό μας είναι δίπλα σας όποια στιγμή της ημέρας μας χρειαστείτε. 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα σε όλο το νομό Λακωνίας αν παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα ή ακόμα και αν πάθετε λάστιχο ή μείνετε από καύσιμα, καλέστε στο 1154 και η Οδική Βοήθεια Express Service βρίσκεται άμεσα κοντά σας.   Με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, σας προσφέρουμε ταχύτατη εξυπηρέτηση για την μεταφορά/ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο. Σε περίπτωση που μείνετε από καύσιμα θα σας φέρουμε εμείς και σε περίπτωση που σας σκάσει το λάστιχο και δεν έχετε τα μέσα να το αντικαταστήσετε με την ρεζέρβα θα το κάνουμε εμείς για εσάς για πάτε με ασφάλεια στο πλησιέστερο συνεργείο. Eξυπηρετούμε όλα τα οχήματα στο νομό Λακωνίας μικρά και μεσαία (εώς 3,5 τόνους)   ✔ Ρυμούλκηση - Μεταφορά στο πλησιέστερο συνεργείο αυτοκινήτων  ✔ Ανέλκηση  ✔ Εκκίνηση μπαταρίας & τοποθέτηση ρεζέρβας  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  5ο χλμ Εθνικής Οδού Σπάρτης - Τρίπολης - Νομός Λακωνίας - Σπαρτη
  2731028073
  6981615889
 • Kefalas Assistance | Οδική Βοήθεια Κάρυστος Εύβοια - Μεταφορές - Γερανοί Εύβοια

        Kefalas Assistance Οδική Βοήθεια Κάρυστος Εύβοια - Μεταφορές - Γερανοί Εύβοια     Η οδική βοήθεια “Kefalas Assistance” η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στην Κάρυστο, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 18 χρόνια στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και εξυπηρετώντας άμεσα την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.  Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται ιδιόκτητα τελευταίας τεχνολογίας οχήματα με γερανούς καθώς και καλαθοφόρα, το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμα, αναλαμβάνουμε εργασίες με γερανούς αλλά και μεταφορές βαρέων αντικειμένων και οχημάτων στην Εύβοια, την Αττική και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.                         Είμαστε πάντα κοντά σας Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε άμεσα και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας. Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων μεταφορών βάσει των απαιτήσεών σας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και μέχρι σήμερα έχει μεταφέρει ένα μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων και οχημάτων προς κάθε γωνιά της Ελλάδας, φροντίζοντας πάντα να φτάνετε στην ώρα σας.                     Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, της μεταφοράς οχημάτων και στις υπηρεσίες με γερανούς, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.               ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας. Εξυπηρετούμε την Εύβοια, την Αττική και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  30220
  Στείλτε e-mail
  1χλμ Καρύστου - Χαλκίδας - Κάρυστος
  2224026420
  6932317434, 6980079970
 • KELESIS | Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων & Γερανομεταφορές Καλαμάτα

      KELESIS Οδική Βοήθεια, Μεταφορές Οχημάτων & Γερανομεταφορές Καλαμάτα Η εταιρεία μας “KELESIS” η οποία βρίσκεται στην Μεσσηνία και πιό συγκεκριμένα στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται από το 1994 στο χώρο της οδικής βοήθειας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στολο που αποτελείται από ιδιόκτητους γερανούς και φορτηγά, το άριστα εκπαιδευμένο και μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας, σας προσφέρει με υπευθυνότητα αξιόπιστες ολοκληρωμένες λύσεις για την άμεση και ασφαλή μεταφορά του οχήματός σας και την ανύψωση αντικειμένων, πάντα στις πιό ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, δεν σταματάμε να επενδύουμε σε υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό με πιστοποιητικά άριστης λειτουργίας, ακολουθώντας τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής.                     Συνέπεια & Επαγγελματισμός Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το όχημά σας, είμαστε εδώ όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο για να σπεύσουμε και να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας. Με αρωγό την εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και τον άρτια εξοπλισμένο στόλο μας, μπορούμε να προβούμε σε ασφαλείς μεταφορές οχημάτων και ανυψώσεις αντικειμένων, τόσο στις έκτακτες ανάγκες σας, όσο και στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών βάσει των απαιτήσεών σας. Στοχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι η επιτυχής διεκπεραίωση των εργασιών μας στους τομείς της οδικής βοήθειας, μεταφοράς οχημάτων και ανύψωσης αντικειμένων, αλλά και η διαρκείς προσπάθειά μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.                          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε άμεσα τις υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αθηνών 202 - Καλαμάτα
  2721090011
  6944263416
 • Lioulios Assistance Οδική Βοήθεια Χαλκίδα Εύβοια - Εθνικές Μεταφορές Αυτοκινήτων - Γερανοί Μεταφορές - Μεταφορά Αυτοκινήτων Σε Όλη Την Ελλάδα - Ρυμούλκηση Οχημάτων - Οδική Βοήθεια Όλο Το 24Ωρο - Εσωτερικός και Εξωτερικός Επαναπατρισμός Οχημάτων

  Lioulios Assistance Οδική Βοήθεια Χαλκίδα Εύβοια         ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ       ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ       ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ       ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ- ΓΕΡΑΝΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ       ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ       ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Η Οδική Βοήθεια Ευβοίας “Lioulios  Assistance “ η οποία βρίσκεται στην Εύβοια και πιό συγκεκριμένα στην Χαλκίδα, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το έτος 2006, και από ιδρύσεως της το 1998, και με την εμπειρία που αποκτήθηκε μέχρι σήμερα έχοντας ως βάση την γνώση και την άρτια οργάνωση, ξεχώρισε τόσο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της όσο και για την ιδιαίτερη ευαισθησία αντιμετώπισης του οδηγού και των συνεπιβατών των οχημάτων, εξασφαλίζοντας έτσι έναν άριστο συνδυασμό παρεχομένων υπηρεσιών.     Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόχο οχημάτων αναλαμβάνει εθνικές μεταφορές αυτοκινήτων, μεταφορές αυτοκινήτων με γερανό, ρυμούλκηση οχημάτων, εσωτερικό επαναπατρισμό οχημάτων καθώς και οδική βοήθεια όλο το 24ωρο εξυπηρετόντας άμεσα την Χαλκίδα, την Εύβοια και όλη την Ελλάδα.  Lioulios Οδική Βοήθεια Χαλκίδα Εύβοια, Εθνικές Μεταφορές Αυτοκινήτων Χαλκίδα Εύβοια, Γερανοί Μεταφορές Χαλκίδα Εύβοια, Μεταφορά Αυτοκινήτων με Γερανό Χαλκίδα Εύβοια, Μεταφορά Αυτοκινήτων Σε Όλη Την Ελλάδα, Ρυμούλκηση Οχημάτων Χαλκίδα Εύβοια, Οδική Βοήθεια Όλο Το 24Ωρο Χαλκίδα Εύβοια, Εσωτερικός Επαναπατρισμός οχημάτων    Χαλκίδα Εύβοια, Οδική Βοήθεια Ευβοίας  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ. Χαλκίδας - Αλιβερίου - Χαλκίδα
  2221044665
  6983656565
 • MAX TRANS - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΙΜΟΣ - ΓΕΡΑΝΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΗΧΑΝΩΝ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ & ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΜΥΛΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Η εταιρεία Max Trans Δημήτριος Μυλωνάς δραστηριοποιείται τα τελευταία 7 χρόνια στο χώρο των μεταφορών με γερανό, παρέχοντας υπηρεσίες οδικής βοήθειας και όχι μόνο. Υπηρεσίες: • Μεταφορά μηχανών. • Μεταφορά επιβατικών οχημάτων. • Μεταφορά μικρών φορτηγών. Επιπλέον είναι δυνατή κάθε είδους υπηρεσία με γερανοφόρο όχημα όπως: • Aνυψώσεις με γερανό. • Aνυψώσεις με καλαθοφόρο.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΝ 48 - Αλιμος
  2109826261
  6944174496, 6973047151
 • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ | Οδική Βοήθεια Νέα Μουδανιά Χαλκιδική

        ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ   Οδική Βοήθεια Χαλκιδική Η οδική βοήθεια “ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στο 1,5 χλμ Μουδανιών - Ποτίδαιας, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας από το 1992 προσφέροντας πλήρη και ασφαλή εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, άριστη τεχνογνωσία και εξειδικευμένο προσωπικό, αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτο περιστατικό, με συνέπεια απέναντι στον πελάτη και με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτησή του. Παράλληλα, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, αλλά ανανεώνουμε διαρκώς των στόλο οχημάτων μας και προσπαθούμε διαρκώς προκειμένου να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες σας με απώτερο σκοπό την πλήρη κάλυψη κάθε πελάτη.           ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ   κάθε στιγμή για να σας εξυπηρετήσουμε με την υψηλή τεχνογνωσία μας και να διασφαλίσουμε την άριστη μεταφορά του οχήματός σας στο σημείο που επιθυμείτε, άμεσα και κυρίως οικονομικά. Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο μας καθιστά μία ιδανική επιλογή για την οδική σας βοήθεια καθώς θα είμαστε πάντα δίπλα σας στοχεύοντας στην επίλυση του προβλήματός σας με το βέλτιστο και ταυτόχρονα οικονομικότερο τρόπο. Ο επαγγελματισμός και το αμείωτο ενδιαφέρον για τους πελάτες μας, μας διακρίνουν και μας καθιστούν υπεύθυνους στην πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την συνέχεια του έργου μας. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της οδικής βοήθειας, έχουμε εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό πελατών έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την άψογη ικανοποίηση των πελατων. Έτσι, έχουμε καταφέρει η οδική βοήθειά μας να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ είμαστε στην διάθεσή σας όλο το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Χαλκιδική.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  1,5 χλμ Μουδανιών - Ποτίδαιας - Χαλκιδικής
  2373026696
  6944343786, 6971582363
 • Γκράβας | Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Κόρινθος

              ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΚΡΑΒΑΣ Οδική Βοήθεια Αυτοκινήτων & Μοτοσυκλετών Κόρινθος Η επιχείρησή μας “Οδική Βοήθεια Γκράβας” η οποία εδρεύει στην Κόρινθο, εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σιγουριά και εμπιστοσύνη στην οδική βοήθεια αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην Κορινθία και σε όλη την Ελλάδα. Διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό και ένα μεγάλο στόλο οχημάτων, η οδική βοήθεια αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας σας στο μέρος που επιθυμείτε. Μεταφέρουμε κάθε είδους αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα στο σημείο που θα μας υποδείξετε χωρίς την υποχρέωση συνδρομής - πληρώνετε μόνο τα έξοδα φόρτωσης και μεταφοράς.                Η εμπειρία πολλών ετών και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας διασφαλίζουν τη γρήγορη, κατάλληλη και ασφαλή εξυπηρέτηση των πελατών που εμπιστεύονται την οδική βοήθεια μας. Με συνεχή και επιτυχημένη παρουσία στον τομέα της οδικής βοήθειας, παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες υπηρεσίες, με γνώμονα την άριστη και τάχιστη εξυπηρέτησή σας. Οι ευχαριστημένοι πελάτες μας που επαναλαμβανόμενα χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, καθώς και η μακροχρόνια συνεργασία μας με μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, είναι απόδειξη της αξιόλογης δουλειάς μας. Σκοπός και στόχος μας είναι η “Οδική Βοήθεια Γκράβας” να γίνει πρότυπο και σημείο αναφοράς σε όλη την  Κορινθία και τους όμορους νομούς. Οποιαδήποτε στιγμή και αν χρειαστείτε οδική βοήθεια για το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας, είμαστε εδώ για να λύσουμε κάθε πρόβλημά σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.               Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2741028020 Είμαστε στην διάθεσή σας 365 ημέρες το χρόνο και όλο το 24ωρο για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αμεινοκλέους 17 - Κόρινθος
  2741028020
  6946255029, 6993522783
 • ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ | Μεταφορές - Γερανοί - Οδική Βοήθεια Αχαρνές Αθήνα

  Ν & Κ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ | ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ - ΑΧΑΡΝΑΙ   προφίλ   Η εταιρεία Ν. & Κ. ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ δημιουργήθηκε το 2004 με αντικείμενο τις μεταφορές αυτοκινήτων και οδικές μεταφορές εμπορευμάτων ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ! Η μεταφορική μας, μεταφέρει το αυτοκίνητο, τη μηχανή, το τρέιλερ, το τροχόσπιτό σας και κάθε είδος οχήματος, άμεσα και υπεύθυνα. Το έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας και σας παρέχει άμεση και ταχεία εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε, εξυπηρετώντας όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα.   Παροχές υπηρεσιών Μεταφορά οχημάτων, moto, van Ρυμούλκηση τρέιλερ/τροχόσπιτο (μέχρι 2μιση τόνους) Μεταφορά ειδικών οχημάτων αγώνων & super car με τα ιδιαίτερα οχήματα οδικής βοηθείας που διαθέτουμε για το σκοπό αυτό.   Επίσης  παρέχουμε & χώρο φύλαξης για οποιοδήποτε όχημα.     Κατάστημα: Πλοιάδων 1-3 & Βασιλείου Ρωτα, Αχαρνές Υποκατάστημα:  Λεωφόρο Καραμανλή 197, Αχαρνές   ΝΙΚΟΣ 6977303241 - 6972023200, ΚΩΣΤΑΣ 6987752872 email  dam1@otenet.gr / odiki.damianidis25@gmail.com    Για τις υπηρεσίες μετά τις 12.00 το  βράδυ καλέστε μας στο 6934 440 200  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!      

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Καραμανλή 197 - Αχαρνές
  2102400581
  6972023200, 6977303241
 • Εμμανουηλίδης Γ. Και Σια Οε - Οδική Βοήθεια Κοζάνη - Φροντίδα Ατυχήματος - Μεταφορά Οχήματος - Επιτόπου Εξυπηρέτηση

  Οδική βοήθεια, φροντίδα ατυχήματος, άμεση υποστήριξη και εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24 ωρο 365 μέρες το χρόνο.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  3ο χλμ Κοζάνης Θεσσαλονίκης - Κοζάνης
  2461033000,2461028990
  6975863200
 • ΚΕΚΗΣ - Οδική Βοήθεια - Κάρυστος - Εύβοια - Βουλκανιζατέρ - Κινητό Service - Εμπορία Αυτοκινήτων - Γερανομεταφορές

  ΚΕΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Κάρυστος, Εύβοια     Απόσυρση αυτοκινήτων Οδική βοήθεια χωρίς συνδρομή ή με συνδρομή όλων των μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών σε όλη την Ελλάδα Κινητό service ελαστικών   Οδική βοήθεια 24 ώρες 365 ημέρες το χρόνο Οδική βοήθεια σε οχήματα με ανακλινόμενη καρότσα Οδική βοήθεια αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών με γερανό Γερανομεταφορές 24 ώρες κινητό συνεργείο οδικής βοήθειας     Ρυμούλκηση οχημάτων  Περισυλλογή οχημάτων που βρίσκονται εκτός ή εντός οδοστρώματος   Συνεργασία με ασφαλιστικές εταιρείες για αυτοκίνητα που έχουν υποστεί βλάβη.              

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Επαρχιακή Οδός Καρύστου - Χαλκίδας - Κάρυστος
  2224024044
  6937718866
 • Λεμπέσης Δημήτριος Γ. - Οδική Βοήθεια - Καλαμάτα - Μεσσηνίας

  Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, η οδική βοήθεια του Λεμπέση Δημήτριου Γ.  παρέχει εδώ και πολλά χρόνια, υπηρεσίες μεταφορών για μικρά και μεγάλα οχήματα σε όλη την περιοχή της Μεσσηνίας. Η εμπειρία του προσωπικού και ο σύγχρονος στόλος μας, μας καθιστά ηγέτιδα δύναμη στο χώρο μας.   Έχοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές εποχές που διανύουμε, έχουμε δημιουργήσει πολύ φθηνά πακέτα οδικής βοήθειας τόσο για ετήσια συνεργασία, όσο και για μεμονωμένα περιστατικά.    Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος λόγω  ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης  καλέστε την Οδική Βοήθεια. Επικοινωνήστε με το 694 5436 583 και  Οδική Βοήθεια θα φροντίσει για την μεταφορά του αυτοκινήτου στο πλησιέστερο Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης.     Έτσι λοιπόν διαθέτοντας την τεχνογνωσία για την ευρύτερη παροχή υπηρεσιών στο σημείο της βλάβης ή ατυχήματος του εκάστοτε οχήματος παρέχει την δυνατότητα στον οδηγό του για την αμεσότερη διαδικασία της ζημιάς. Καταγραφή συνθηκών ατυχήματος. Φωτογράφιση του τόπου ατυχήματος Άμεση αναγγελία ζημιάς Τοπική μεταφορά οχήματος σε χώρο φύλαξης Μεταφορά οχήματος σε συνεργείο επισκευής.  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  4962
  Καλαμάτα - Μεσσηνίας
  6945436583
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ - ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΥΜΗ ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑ - ΔΡΙΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

  ΔΡΙΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ | ΚΑΡΥΣΤΟΣ EYBOIA Φανοποιείο - Οδική Βοήθεια - Ανταλλακτικά - Γερανοί - Ειδικές Μεταφορές   Το συνεργείο - φανοποιείο ΔΡΙΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ έχει την έδρα του στην Κάρυστο Ευβοίας εξυπηρετώντας σε πάσης φύσεως ζητήματα αυτοκινήτων. Διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση στο μηχανολογικό, ηλεκτρικό service και τις ειδικές μεταφορές έχουμε 24ωρη εξυπηρέτηση σε όλη την Εύβοια.   Η επιχείρησή μας περιλαμβάνει την υπηρεσία οδικής βοήθειας και μεταφοράς οχημάτων με ειδικό γερανοφόρο όχημα για άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας βλάβη. Στο συνεργείο μας λειτουργεί ειδικό βαφείο και φανοποιείο και θα βρείτε επίσης επώνυμα ανταλλακτικά γνωστών εταιρειών.   Εγγυόμαστε άψογο αποτέλεσμα σε κάθε μας εργασία στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο με ένα μόνο τηλεφώνημα.  

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΑΜΑΝΕΪΚΑ - Κάρυστος
  2224025042
 • ΜΠΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΠΥΡΓΟΣ - HELLAS SERVICE - ΕΛΠΑ

  Οδική βοήθεια Ηλείας, γερανοί, Hellas Service, Αρκαδία, Ηλεία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Αργολίδα, Κορινθία, Πελοπόννησος. HELLAS SERVICE ELPA (ΕΞΥΠ/ΤΗΣΗ ΕΝΤΟΣ ΝΟΜΟΥ)- ΓΕΡΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ -ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΤΕΡΜΑ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ - Αμαλιάδα
  ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ:2622028851,ΠΥΡΓΟΥ:6947005330
  6947005330
 • Ο Άλκης | Οδική Βοήθεια, Γερανοί, Μεταφορά Σκαφών Γλυφάδα Αττικής

    Σχετικά με εμάς Γερανοί Ο Άλκης - Οδική Βοήθεια Γλυφάδα / Αθήνα Η εταιρεία μας “Γερανοί Ο Άλκης”, η οποία εδρεύει Αντρέα Παπανδρέου 135 στην Γλυφάδα, αποτελεί μία εταιρεία η οποία έχει κύριο μέλημα την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του συνεχώς αυξανόμενου πελατολόγιού της.   Δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο και αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε εργασία με γερανό καθώς και οδική βοήθεια.   Διαθέτουμε μηχανήματα διαφόρων τύπων, σε άριστη κατάσταση που σας εγγυούνται τη σωστή και κυρίως ασφαλή φόρτωση, εκφόρτωση, μεταφορά και ανύψωση παντός φορτίου.   Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από καταρτισμένους χειριστές που κύριο μέλημά τους έχουν πάντα την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.   Με πολυετή εμπειρία, συνέπεια, εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να προτείνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία έχετε για εμάς.             Εξυπηρετούμε τις παρακάτω περιοχές: Γλυφάδα, Βούλα, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Άλιμος, Καλαμάκι, Άγιος Δημήτριος, Παλαιό Φάληρο, Καλλιθέα, Πειραιάς, Περιστέρι, Αιγάλεω, Παγκράτι, Ζωγράφου, Χολαργός, Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι και όλη την Αττική.  Σκοπός μας είναι η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη στη Γλυφάδα και όλη την Αττική.  Οδική Βοήθεια - Γερανοί Ο Άλκης Ανδρέα Παπανδρέου 135, Γλυφάδα / Αθήνα Τηλ: 2109621766 Κιν: 6944585234

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Ανδρέα Παπανδρέου 135 - Γλυφάδα
  2109621766
  6944585234
 • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

  ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Η εταιρεία Αρβανίτης οδική βοήθεια εδρεύει στην Θεσσαλονίκη, διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά με ανακλινόμενη καρότσα και ψαλίδι. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία να εξυπηρετήσει και 2 οχήματα ταυτοχρόνως. Το έμπειρο προσωπικό μας θα διασφαλίσει για εσάς την  ταχύτερη, ασφαλέστερη και ποιοτική εξυπηρέτηση σας καθώς και όλων των επιβατών του οχήματος. Είμαστε κοντά σας 365 μέρες τον χρόνο 24 ώρες τη μέρα χωρίς την καταβολή μηνιαίας  συνδρομής έχοντας την δυνατότητα εξυπηρέτησης πανελλαδικά . Υπηρεσίες Μας Οδική βοήθεια Μεταφορά οχήματος σε τοπικό συνεργείο Μεταφορά οχήματος, δικύκλων, φορτηγών (μέχρι 3500 τόνους), γεωργικά μηχανήματα, βάρκες, τροχόσπιτα σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται Ανέλκυση οχημάτων, φορτηγών (μέχρι 3500 τόνους), δικύκλων σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται Μερίμνηση για επιτόπου εξυπηρέτηση Δυνατότητα ρυμούλκησης από υπόγεια γκαράζ Δυνατότητα φύλαξης οχημάτων    Η εταιρεία Αρβανιτης παρέχει υπηρεσίες σε επιχειρηματίες και εταιρείες Οδική βοήθεια - μεταφορά οχημάτων  Μεταφορά οχημάτων από και προς τις μάντρες αυτοκινήτων  Μεταφορές οχημάτων από και προς τις εκθέσεις   Η εταιρεία Αρβανιτης είναι πάντα δίπλα σας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία που αφορά το όχημα σας και την οδική σας ασφάλεια.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ 30 - ΕΥΟΣΜΟΣ - Θεσσαλονίκη
  2310685002
  6979989565
Σελίδα 1 από 3