Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 | 02:11 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
σε: Αττικής, Αθήνα, Καλλιθέα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • AUTO SUPPORT - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΠΕ

  Οδική βοήθεια οχημάτων 24ωρη οδική βοήθεια auto moto,τεχνική εξυπηρέτηση οχημάτων. Η επιχείρηση Auto Support O.E είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών,ελαφρών φορτηγών, κάι van από το 1997. Με την επαγγελματική εμπειρία μας στον τομέα μεταφοράς, την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το στόλο οχημάτων μας, είμαστε ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Εύβοια. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντιστρόφως.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΠΑΡΤΗΣ 4 - Καλλιθέα
  2103474446,2103467707
  6946116879, 6955665833
 • AUTO SUPPORT ΕΠΕ - ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΘΗΝΑ ATTIKH

  Οδική βοήθεια οχημάτων 24ωρη οδική βοήθεια auto moto,τεχνική εξυπηρέτηση οχημάτων. Η επιχείρηση Auto Support ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στην οδική βοήθεια αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ελαφρών φορτηγών, και van από το 1997. Με την επαγγελματική εμπειρία μας στον τομέα μεταφοράς, την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και το στόλο οχημάτων μας, είμαστε ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης σας για οποιαδήποτε ανάγκη μεταφοράς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Καλέστε μας να σας εξυπηρετήσουμε όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε δύσκολη θέση και αν έχετε βρεθεί. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια σε όλη την Αττική, Βοιωτία, Κορινθία και Εύβοια. Επίσης, προσφέρουμε οδική βοήθεια από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και αντιστρόφως.

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Σπάρτης 4 - Καλλιθέα
  2103474446,2103467707
  6946116879, 6955665833
 • Οδική Βοήθεια Καλλιθέα Αττική - Οδική Βοήθεια Κωνσταντίνος - Μεταφορά Αυτοκινήτων - Μεταφορά Μοτοσυκλετών - Μεταφορά Σκαφών - Αλλαγή Ελαστικού - Εκκίνηση Μπαταρίας Καλλιθέα Αττική

          Οδική Βοήθεια Κωνσταντίνος Μεταφορά οχημάτων - Οδική Βοήθεια | Καλλιθέα Αττική Η Οδική Βοήθεια Κωνσταντίνος έχει έδρα στην Καλλιθέα αναλαμβάνοντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και εξυπηρετώντας όλη την Αττική. Με πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας άμεσα και υπεύθυνα με ένα απλό τηλεφώνημα και 24ωρη εξυπηρέτηση. Με σύγχρονα οχήματα και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε μεταφορά ή ρυμούλκηση αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, σκαφών και λοιπών οχημάτων, επιτόπου αλλαγή ελαστικού, εκκίνηση μπαταρίας με ειδικό booster, καθώς και μεταφορά του οχήματός σας σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας με προηγμένες υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε όλη την Αττική, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά.         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Εξυπηρετούμε άμεσα με υπηρεσίες οδικής βοήθειας την Καλλιθέα και όλη την Αττική 24 ώρες το 24ωρο.    

  Κατηγορία: ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφ. Συγγρού 196 - Καλλιθέα
  6977582626