Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 | 04:12 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ
σε: Λάρισας, Λάρισα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • KosmasLab - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑ - ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ - ΟΔΟΝΤΟΣΤΟΙΧΙΕΣ

  Ολοκεραμικά (emax, Vita Enamic, zircon, alumina) Μεταλλοκεραμικα (Cad-Cam, Laser Sintering) Εμφυτέυματα Ολικές οδοντοστοιχίες Μερικές οδοντοστοιχίες (Σύνδεσμοι Ακριβείας, Τηλεσκοπικά) Νάρθηκες (λεύκανσης, χειρουργικοί, βριγμού, ροχαλητού)

  Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ 19 - Λάρισα
  2410259045
 • Νικολάου Δημήτρης - Οδοντοτεχνίτης Λάρισα

  ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο του κ. Νικολάου Δημήτρη, που εδρεύει στη ΛΑΡΙΣΑ διαθέτει τη γνώση και την πολυετή εμπειρία για την προσθετική αποκατάσταση και με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Ακολουθώντας την εξέλιξη στον τομέα της οδοντοπροσθετικής και με διαρκή εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες, το εργαστήριο μας επιδιώκει την άριστη αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση σε στενή συνεργασία φυσικά και με τον οδοντίατρο.   Αναλαμβάνουμε οδοντικές αποκαταστάσεις όπως: Μεταλλοκεραμικές Ολοκεραμικές Όψεις πορσελάνης Εμφυτεύματα Ολικές και μερικές οδοντοστοιχίες   Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα των ασθενών σας. Η συνεργασία με κάθε οδοντίατρο θεωρείται προνόμιο, ευχαρίστηση και τιμή μας. Παροχές του εργαστηρίου μας: Οδοντοστοιχίες (μερική, ολική, vitalium), οδοντιατρικά εμφυτεύματα, μεταλλοκεραμικά, ολοκεραμικά, νάρθηκες νυκτός (λεύκανσης, βρουξισμού), όψεις πορσελάνης, προσθετική κινητή, ακίνητη προσθετικη, ζιρκόνιο, μεταλλοκεραμικές εργασίες, επιεμφυτευματικές εργασίες. Δέσμευση μας απέναντι στον πελάτη, η καλύτερή δυνατή εξυπηρέτησή του, για όλη την Θεσσαλία. ΛΑΡΙΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΒΟΛΟΣ  Εργαζόμαστε για την δημιουργία υψηλής ποιότητας οδοντοτεχνικών εργασιών. Στόχος μας είναι η κατασκευή οδοντοπροσθετικών εργασιών με τα καλύτερα και πιο σύγχρονα υλικά, που φροντίζουν την στοματική υγεία των πελατών μας και βέβαια σε ανταγωνιστικές τιμές είναι εμφυτευτικές εργασίες, κινητική προσθετική, αποκαταστάσεις με ρητίνες, νάρθηκες. Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, ηλεκτρονικά, είτε επισκεφθείτε το χώρο μας!    

  Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  Αλ. Παναγούλη 9 - Λάρισα
  2410238300
  6970803563
 • Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο Λάρισα - Κυριάκος Κανελλίδης - Οδοντοτεχνίτης - Εμφυτεύματα - Οδοντοστοιχίες Θεσσαλία

  Ο Κυριάκος Κανελλίδης γεννήθηκε στη Λάρισα το 1972. Μεγάλωσε παίρνοντας πολλά ερεθίσματα για την οδοντοτεχνική από τον πατέρα του,ο οποίος διατηρούσε εργαστήριο στη Λάρισα από τη δεκαετία του ’60. Έτσι το 1995 αποφοίτησε από την οδοντοτεχνική σχολή ¨ΠΑΣΤΕΡ¨ με άριστα συνεχίζοντας την παράδοση. Στη συνέχεια παρακολούθησε πολλά σεμινάρια κεραμικής και ολοκεραμικής στην έδρα της εταιρίας Ivoclar-Vivadent,φρεζαριστών στην Bredent και εμφυτευμάτων Frialit και IMZ. Κάνοντας ταυτόχρονα την πρακτική του στο εργαστήριο του πατέρα του πήρε την άδεια λειτουργίας οδοντοτεχνικού εργαστηρίου μετά από εξετάσεις του Υπουργείου Υγείας το 1999 ξεκινώντας έτσι τη δική του πορεία. Σήμερα συνεχίζει να διατηρεί το εργαστήριό του στη Λάρισα προσπαθώντας πάντα να εξελίσσεται και να ενημερώνεται για τις νέες τεχνικές του επαγγέλματος. Έχοντας ένα επίπεδο εξοπλισμού αρκετά υψηλό,στοχεύει πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες μεθόδους και υλικά από τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο. Στόχος του εργαστηρίου παραμένει πάντα η γρήγορη εξυπηρέτηση και η απόλυτη ικανοποίηση για το τελικό αποτέλεσμα. Ακίνητη Προσθετική: Μεταλλοακρυλικά Μεταλλοπορσελάνες Ολοκεραμικά Ζιρκονία Σύνθετες Ρητίνες Αισθητικές Αποκαταστάσεις Εμφυτεύματα Κινητή Προσθετική: Ολικές Οδοντοστοιχίες Μερικές Οδοντοστοιχίες Νάρθηκες όλων των τύπων.

  Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ

  Στείλτε e-mail
  23ης Οκτωβρίου 8-14 - Λάρισα
  2410289084
  6944907213
 • ΓΩΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΖΙΑΦΟΥΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε.- ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ - ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΛΑΡΙΣΑ

  Ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει πολλά. Όπως όλοι γνωρίζουμε η καλή διάθεση είναι μεταδοτική. Αυτός που γελά πολύ παραμένει υγιής και το αστραφτερό χαμόγελο αντανακλά αυτοπεποίθηση και επιτυχία, όμορφα και περιποιημένα δόντια που είναι ελκυστικά στον απέναντί μας και φανερώνουν υγεία και ευεξία. Φαίνεται από την πρώτη ματιά. Αυτό που θέλετε σαν ασθενής είναι η τέλεια αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση με τα καλύτερα υλικά. Με την τριακονταετή εμπειρία μας στην αισθητική και αποκατάσταση και τη στενή συνεργασία του προσωπικού σας οδοντιάτρου, επιτυγχάνουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Υλικά που χρησιμοποιούμε (όλα πιο σύγχρονα): μέταλλο, κεραμεικά, όλο κεραμεικά, εμφυτεύματα, lazer, digital χρωματολήπτης, zircon – πορσελάνη. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

  Κατηγορία: ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΤΕΣ

  Φωτογραφίες [3]
  ΙΩΝΟΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗ 6 - Λάρισα
  2410252859
  6932854695