Σάββατο 06 Ιουνίου 2020 | 04:12 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ
σε: Ηρακλείου, Ηράκλειο
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ - ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ - ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ - ΜΟΙΡΑΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  Το κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων "Αγία Ελένη" βρίσκεται στο Ηράκλειο και παρέχει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, με σκοπό την παροχή αγάπης και φροντίδας στους ηλικιωμένους ασθενείς από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Σας παρέχει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, μέσα από οικονομικά πακέτα και προσιτές τιμές. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι επιλεγμένο με αυστηρά κριτήρια, δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εμπειρία και στο προσωπικό ήθος των στελεχών. Με ζεστή ατμόσφαιρα και διακριτική πολυτέλεια σύμφωνα πάντα με διεθνή πρότυπα.

  Κατηγορία: ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ

  Στείλτε e-mail
  Έβρου 18 - Ηράκλειο
  2810251770
  6949835661
 • ΗΡΑ - ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΟΙΚΟΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ - ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ - ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων   Η δεύτερη οικογένεια των αγαπημένων σας! Ένα ζεστό σπίτι με όλα όσα χρειάζεστε για άνετη, ασφαλή και ποιοτική διαβίωση! Φροντίδα, προστασία, επικοινωνία, ψυχαγωγία, σωστή κρητική διατροφή & ιατρική παρακολούθηση!   Στους πρόσφατα ανακαινισμένους χώρους μας, υψηλής αισθητικής προσφέρουμε ένα ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης που διασφαλίζεται από τις δομές, το προσωπικό και τη φιλοσοφία της μονάδας μας. Μιας μονάδας που βρίσκεται σταθερά κοντά σας εδώ και 20 χρόνια στην πόλη του Ηρακλείου.   Οι ειδικές υποδομές πρόσβασης & το εξειδικευμένο προσωπικό όλων των σημαντικών επιστημονικών ειδικοτήτων που απαιτούνται για την ολοκληρωμένη σωματική και ψυχική υποστήριξη των μελών μας, εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον που καλύπτει όλες τις ανάγκες της τρίτης ηλικίας και των οικογενειών τους.   Σχεδιάζουμε δρώμενα και δραστηριότητες ψυχαγωγικού και ενημερωτικού ενδιαφέροντος, πάντα με σεβασμό στα βιώματα και την προσωπικότητα του κάθε μέλους μας, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή, την κοινωνικοποίηση και την επικοινωνία. Υποκατάστημα: ΗΡΑ 2, Γούβες Ηρακλείου.

  Κατηγορία: ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ

  Στείλτε e-mail
  ΓΡΑΜΜΟΥ 76 (ΠΟΡΟΣ) - Ηράκλειο
  2810244174(ΗΡΑ1),2897043388(ΗΡΑ2)
  6972824996
 • ΙΡΙΔΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΠΡΟΤΥΠΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΕΛΕΝΗ ΝΕΟΚΟΣΜΙΔΗ ΠΟΔΑΡΑ

  Οι Πρότυποι Ξενώνες Ηλικιωμένων Ηλιαχτίδα και Ίριδα αποτελούν πλαίσια κλειστής προστασίας που απευθύνονται σε άτομα τρίτης ηλικίας και προσφέρουν εξατομικευμένη φροντίδα διασφαλίζοντας ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής για τους φιλοξενούμενούς μας. Οι Ξενώνες μας ξεκίνησαν τη λειτουργία τους το Δεκέμβριο του 2005 με την δημιουργία του Πρότυπου Ξενώνα Ηλικιωμένων, πραγματοποιώντας ένα όνειρο των ιδιοκτητών του, Βασίλη Ποδάρα και Ελένης Νεοκοσμίδη-Ποδάρα, για τη δημιουργία ενός χώρου που θα απευθύνεται σε ηλικιωμένους. Στόχος μας ήταν και τότε αλλά και σήμερα οι φιλοξενούμενοί να ζουν τα ώριμα χρόνια της ζωής τους με αρμονικό τρόπο μέσα σε ένα περιβάλλον που θα τους δημιουργεί μια αίσθηση ασφάλειας, προστασίας και ηρεμίας. Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχούς λειτουργίας η εμπιστοσύνη που μας δείξατε, σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία που αποκτήσαμε, μας οδήγησαν στην απόφαση δημιουργίας μιας δεύτερης μονάδας με στόχο την όσο το δυνατό περισσότερο ανθρωποκεντρική προσέγγιση με έμφαση στις συχνά διαφορετικές ανάγκες των ηλικιωμένων φιλοξενούμενων μας . Η δημιουργία των δύο ξεχωριστών αλλά απόλυτα συνεργαζόμενων μονάδων με τα ονόματα Ηλιαχτίδα και Ίριδα που συμβολίζουν την αισιοδοξία, την ομορφιά, την ζεστασιά και την ίδια την ζωή, μας δίνει την μοναδική ευκαιρία για τα δεδομένα της Κρήτης να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη και συνεχή φροντίδα με κριτήριο τον τύπο υπηρεσιών που έχει ανάγκη κάθε ηλικιωμένος χωριστά.

  Κατηγορία: ΟΙΚΟΙ ΕΥΓΗΡΙΑΣ

  ΚΑΤΩ ΓΟΥΒΕΣ - Ηράκλειο
  2897041544,2897042412
  6974486745