Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 | 06:03 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Dasaklis winery | Αμπελουργία - Παραγωγή & Εμφιάλωση Οίνου - Οινοποιείο Αργολίδα

  Οινοποιείο Δασακλής Η Οινοποιια Δασακλή εδω και 25 χρονια εδρευει στο Μαλανδρένι Αργολιδας και ασχολειται με την παραγωγη και εμφιαλωση οινου. Οινοποιείο Δασακλής Η Οινοποιια Δασακλή εδω και 25 χρονια εδρευει στο Μαλανδρένι Αργολιδας και ασχολειται με την παραγωγη και εμφιαλωση οινου. Οινοποιείο Δασακλής Η Οινοποιια Δασακλή εδω και 25 χρονια εδρευει στο Μαλανδρένι Αργολιδας και ασχολειται με την παραγωγη και εμφιαλωση οινου. Οινοποιείο Δασακλής Η Οινοποιια Δασακλή εδω και 25 χρονια εδρευει στο Μαλανδρένι Αργολιδας και ασχολειται με την παραγωγη και εμφιαλωση οινου. Οινοποιείο Δασακλής Η Οινοποιια Δασακλή εδω και 25 χρονια εδρευει στο Μαλανδρένι Αργολιδας και ασχολειται με την παραγωγη και εμφιαλωση οινου.   Dasaklis winery _____ η ιστορία μας   Πέντε γενιές τώρα,στο Μαλανδρένι Αργολίδας η οικογένεια Δασακλή καλλιεργεί αμπελώνες. Η πολύχρονη εμπειρία σε αμπελουργία- οινοποιία έφεραν ως αποτέλεσμα την κατασκευή του οινοποιείου το έτος του 2000. Το ευνοϊκό μικροκλίμα του Μαλανδρενίου, καθώς λογίζεται σε ένα από τα καλύτερα αμπελοτόπια της Αμπελοοινικής Ζώνης Νεμέας, λόγο της ποικιλομορφίας του εδάφους και των πολλών επικλινών αγροτεμαχίων, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες οινολογικές τεχνικές που ακολουθούμε, οδηγούν στην παραγωγή οίνων εξαιρετικής ποιότητας αναδεικνύωντας το Terroir του. Καλλιεργούμε τους ιδιοκτήτους αμπελώνες μας σύμφωνα με τις ορθές μεθόδους βιολογικής γεωργίας,με σεβασμό προς το περιβάλλον,διατηρώντας χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις. Επίσης το οινοποιείο μας διαθέτει προδιαγραφές για παραγωγή οίνων Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης και Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης Νεμέα.   Η ποικιλία Αγιωργίτικο Νεμέας, είναι αυτή που καλλιεργούμε στο μεγαλύτερο ποσοστό, προσφέροντας μας φρέσκους ερυθρούς- ερυθρωπούς οίνους, και ερυθρούς οίνους παλαίωσης. Ακολουθούν οι διεθνής ποικιλίες όπως το Chardonnay σε λευκές και οι Cabernet Franc και Merlot σε ερυθρές αντιστοιχα.    

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Μαλανδρένι Άργους - Αργολίδα
  2751072041
  6959566648
 • EΥΡΥΤΟΣ WINES - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΣΟΠΕΛΑΚΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  Καλώς ήρθατε στο ταξιδι του Μύθου και της Απόλαυσης Ο Εύρυτος, βασιλιάς της αρχαίας Οιχαλίας (Μεσσηνία) με άριστες τοξευτικές ικανότητες, χάρισε το θεικό τόξο του, δώρο του Απόλλωνα, στον Οδυσσέα. Ως ανταπόδωση, έλαβε από εκείνον δόρυ και ξίφος. Με το τόξο του Εύρυτου, ο Οδυσσέας εξόντωσε τους μνηστήρες της Πηνελόπης. Σήμερα, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας και του τόπου μας, έχουμε την τιμή να σας προσφέρουμε τρία εκλεκτά κρασιά,από τις ποικιλίες Ροδίτη, Μοσχοφίλερο και Syrah - Merlot. Η προσεκτική επιλογή των σταφυλιών από τους ημιορεινούς αμπελώνες της Πυλίας στη Μεσσηνία, η τεχνογνωσία και η αγάπη μας για το κρασί σε κάθε στάδιο οινοποίησης, φερνουν στο ποτήρ σας τον Εύρυτο και σας καλούν να τον απολαύσετε. Για εμάς, το καλό κρασί αρχίζει και τελειώνει με ένα χαμόγελο.. Tsopelakos Winery  

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  4ο χλμ Τσακώνας - Καλού Νερού - Μεσσηνίας
  2724022435
  6972013141
 • Frousios Wines | Οινοποιείο Νεμέα Κορινθίας

        Frousios Wines Οινοποιείο Νεμέα Κορινθίας Το οινοποιείο μας “Frousios Wines” το οποίο εδρεύει στη Νεμέα Κορινθίας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμφιάλωση κρασιών μοναδικής ποιότητας και γεύσης. Με αγάπη και μεράκι, όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργούμε ασταμάτητα κρασιά που μιλάνε στην καρδιά των ανθρώπων και συνοδεύουν ευχάριστα τις πιο όμορφες στιγμές τους. Στους ιδιωτικούς αμπελώνες μας στη Νεμέα καλλιεργούμε με αφοσίωση και κληροδοτημένη γνώση στην αμπελουργία, διάφορες ποικιλίες σταφυλιών όπως αγιωργίτικο, σαρντονέ και μαλαγουζιά άριστης ποιότητας. Το έδαφος και το ήπιο κλίμα της Νεμέας μας δίνουν την δυνατότητα να παράγουμε λευκά, ερυθροπά και ερυθρά κρασιά με έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά και ισορροπημένη γεύση.         Το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης των κρασιών μας βρίσκεται στο συνδυασμό της άριστης ποιότητας των πρώτων υλών με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, τηρώντας παράλληλα όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Οι τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι και οι σχολαστικές παρακολουθήσεις κάθε σταδίου ωρίμανσης μέχρι την τελική στιγμή παράδοσης στον καταναλωτή επισφραγίζει την κορυφαία ποιότητα και το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα. Με αυστηρή προσήλωση στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας και εξαιρετική σχέση ποιότητας - τιμής, στο οινοποιείο μας έχουμε σαν όραμα και στόχο την συνεχόμενη βελτίωση των κρασιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους. Στο οινοποιείο μας στην Νεμέα όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καταφέρει να μετατρέψουμε την αγάπη μας για τα αμπέλια και το κρασί σε ένα μέσο ιδιαίτερης επικοινωνίας με τους οινόφιλους της Νεμέας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας.                 Μια επίσκεψη στους αμπελώνες μας και στο οινοποιείο μας θα σας δώσει την ευκαιρία να γευτείτε και να ταξιδέψετε ευχάριστα μέσα από τα πλούσια σε αρώματα και μοναδικά σε γεύση κρασιά μας.      

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Ελ. Βενιζέλου 100, Νεμέα - Κορινθίας
  2746024393
  6974768920
 • Koroniotis Winery | Οινοποιείο Πανόραμα Αργολίδα

          ΙΣΤΟΡΙΑ Koroniotis Winery | Οινοποιείο Πανόραμα Αργολίδα Ο Κυριάκος Κορωνιώτης γεννήθηκε στο Άργος το 1958. Σπούδασε στην Αγγλία και Ολλανδία Χημεία και Φυσικές Επιστήμες και κατόπιν εργάστηκε σε διάφορα εργαστήρια σαν χημικός μηχανικός, αποκτώντας εμπειρία σε θέματα Γεωπονίας, στον κλάδο των τροφίμων και της οινολογίας. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα το 1990, ίδρυσε ένα Αγροδιαγνωστικό κέντρο όπου ασχολήθηκε με αναλύσεις εδάφους, οίνου και τη θρέψη φυτών, ενώ παράλληλα δημιούργησε 2 αμπελώνες, έναν στις Μυκήνες Αργολίδας με την ποικιλία Ασύρτικο και έναν πειραματικό στο Πανόραμα Άργους με διάφορες ποικιλίες.                   Το 1999 ξεκινάει να δουλεύει στο όνειρο του να οινοποιήσει τα δικά του κρασιά σε ιδιόκτητο οινοποιείο και ένα χρόνο αργότερα το 2000 η ανάγκη να εκφράσει τη δημιουργία και αγάπη του για το κρασί γίνεται πραγματικότητα με την ίδρυση του οινοποιείου στο Πανόραμα Άργους. Είναι αφοσιωμένος στην ποιότητα και καθοδηγεί προσωπικά τη διαδικασία οινοποίησης από το άνοιγμα του μπουμπουκιού μέχρι τη συγκομιδή μέχρι και την εμφιάλωση. Παράλληλα, διατηρεί προσεκτικά τους αμπελώνες σε άριστη κατάσταση χρησιμοποιώντας το αγροτικό και εδαφολογικό του υπόβαθρο. Ως ιδιοκτήτης και οινοποιός, Κυριάκος Κορωνιώτης, δημιουργεί τα κρασιά για να πετύχει ένα αυθεντικό ελληνικό στυλ με βάθος συμπύκνωσης φρούτων και γεύσεων.                Στόχος του οινοποιού Κυριάκου Κορωνιώτη είναι να δημιουργεί κρασιά που εκφράζουν την ολιστική έννοια του terroir, της ποικιλίας και προσωπικότητας του.    

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Πανόραμα - Αργολίδα
  2751091785
  6981279049, 6974452845
 • Kosmidis Winery

            Kosmidis Winery Οινοποιείο Τρίλοφο Ημαθίας Εδώ και έναν αιώνα η καλλιέργεια αμπέλου αποτελεί την κύρια απασχόληση της οικογένειάς μας, η οποία καθημερινά εργαζόνταν και εργάζεται με πολύ μεράκι. Από το έτος 1926 η τέχνη και τα μυστικά παραγωγής ποιοτικού οίνου συνοδεύουν την ιστορία μας. Το οινοποιείο “Kosmidis Winery” βρίσκεται στον Τρίλοφο Ημαθίας, στην ανατολική άκρη του χωριού, ακριβώς δίπλα στον αμπελώνα μας. Στους ιδιόκτητους αμπελώνες μας, εκτάσεως 100 στρεμμάτων, που βρίσκονται στον Τρίλοφο Ημαθίας (εντός της ΠΟΠ Νάουσας) και στο Αξιόκαστρο Κοζάνης, καλλιεργούμε τις ερυθρές ποικιλίες ξινόμαυρο και Syrah και τις λευκές ποικιλίες Gewürztraminer και Ασύρτικο.                       Οι αμπελώνες του Τριλόφου, είναι φυτεμένοι το 1980, σε αργιλοαμμώδες έδαφος, με χαμηλή περιεκτικότητα ασβεστίου και βρίσκονται σε υψόμετρο 160 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βερμίου, παράγοντας ερυθρούς οίνους με γεμάτο σώμα και έντονα αρώματα.     Οι αμπελώνες του Τριλόφου, είναι φυτεμένοι το 1980, σε αργιλοαμμώδες έδαφος, με χαμηλή περιεκτικότητα ασβεστίου και βρίσκονται σε υψόμετρο 160 μέτρων, στους πρόποδες του όρους Βερμίου, παράγοντας ερυθρούς οίνους με γεμάτο σώμα και έντονα αρώματα.                               Με πάθος, αγάπη, γνώση και εμπειρία ετών, διανύοντας ήδη την 4η γενιά, συνεχίζουμε την παράδοση της οικογένειάς μας, παράγοντας ποιοτικούς και ξεχωριστούς οίνους που στόχο έχουν να σας μυήσουν ευχάριστα στον κόσμο του ποιοτικού κρασιού. Για την παραγωγή και την εμφιάλωση των οίνων μας ενώνουμε την παράδοση και το μεράκι με την τεχνογνωσία και την εμπειρία, δημιουργώντας έτσι εξαιρετικά αποτελέσματα. Φιλοσοφία μας είναι η παραγωγή και η διάθεση εκλεκτών και ποιοτικών οίνων που θα δίνουν μια όμορφη νότα σε κάθε γεύμα αλλά και κάθε στιγμή σας.                   Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σχετική με τους οίνους μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Τρίλοφος - Ημαθίας
  2331093243
  6931120165,6974752410
 • Lafkioti Winery | Οινοποιείο Νεμέα Κορινθίας - Κρασιά Κόρινθος

  Από το 1963, η οικογένεια Λαυκιώτη, άρχισε να οινοποιεί μερικές από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες στις Αρχαίες Κλεωνές της Νεμέας. Σήμερα μετά την εμπειρία πολλών χρόνων, επιλέγει τους καταλληλότερους αμπελώνες, οινοποιεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της και ωριμάζει τα κρασιά της σε δρύινα γαλλικά βαρέλια στην κλιματιζόμενη κάβα της. Τα κρασιά Λαυκιώτη εξάγονται στις χώρες : Γερμανία , Σουηδία , Βέλγιο, Αυστρία, U.S.A, Ολλανδία , Αυστραλία, Δανία, Πολωνία, Ιαπωνία ,Τσεχία, Γαλλία, Κύπρος, Ελβετία, Ιταλία, Καναδά και Αγγλία. Στην Ελλάδα θα τα συναντήσετε σε επιλεγμένα εστιατόρια και κάβες. Στο οινοποιείο Λαυκιώτη, σε χώρους ανακαινισμένους και κατάλληλα διαμορφωμένους, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά, να ξεναγηθούν, να ενημερωθούν για την δημιουργία του κρασιού από τους οινοποιούς και να γνωρίσουν τον οινικό κόσμο των Αρχαίων Κλεωνών και της Νεμέας από video wall.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αρχαίες Κλεωνές, Νεμέα - Κορινθίας
  2746031000
 • Sclavos Wines | Οινοποιείο - Αμπελώνες Ληξούρι - Κεφαλονιά

  Sclavos Wines Οινοποιείο - Αμπελώνες Ληξούρι - Κεφαλονιά Η οικογένεια Σκλάβου με καταγωγή τα Ντομάτα της Λειβαθούς είναι οικογένεια ναυτικών καραβοκύρηδων που στα 1700 ένας κλάδος της μεταναστεύει στην Οδυσσό της Ρωσίας και ασχολείται με την διακίνηση του σταριού με τα ιδιόκτητα εμπορικά τους πλοία. Γύρω στα 1860 βρίσκουμε τον προπάππο μας Ευρυβιάδη να διευθύνει στην Οδησσό μεγάλη Vinaria, ιδιοκτησία της οικογένειας. Στα χρόνια που ακολουθούν και συγκεκριμένα στα 1919 μετά την επανάσταση του 1917 στη Ρωσία ο παππούς Ευρυβιάδης επιστρέφει στην Κεφαλονιά όπου στο ιδιόκτητο κτήμα (50στρ.) στην περιοχή Κεχριών της Πάλλης στις παρυφές του Λόφου του Λασκαράτου φυτεύει τα πρώτα αμπέλια. Με αρχή το 1990 δύο γενιές μετά, αναμορφώσαμε με τις φροντίδες και την ιδιαίτερη επιμέλεια του πατέρα μας Σπύρου τον παλαιό αμπελώνα και καλλιεργούμε με βιοδυναμική- ομοιοδυναμική μέθοδο τις ποικιλίες Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας και Βοστιλίδι. Το κτήμα βρίσκεται εντός των ορίων της ζώνης καλλιέργειας της Μαυροδάφνης Κεφαλληνίας στην περιοχή της Πάλλης και πιστοποιείται από 20ετίας από τον ελεγκτικό οργανισμό της ΔΗΩ. Ενδεικτικά αναφέρονται μερικές βασικές διαδικασίες της ομοιοδυναμικής μεθόδου όπως η χρησιμοποίηση του ημερολογίου για την εφαρμογή καλλιεργητικών πρακτικών και τέλεση εργασιών, η χρησιμοποίηση ομοιοδυναμικών σκευασμάτων , η ενδυνάμωση του συστήματος έδαφος-φυτό-περιβάλλον και το άνοιγμα στις θετικές συμπαντικές επιρροές.    Από το 2015 η ατομική επιχείρηση έχει μετατραπεί σε Ε.Π.Ε με την συμμετοχή σε ποσοστό 50% της οικογένειας Ζησιμάτου Σ. και λειτουργεί υπό την επωνυμία ΣΚΛΑΒΟΣ –ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ Ε.Π.Ε και ευρίσκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης ενός επενδυτικού σχεδίου βάσει του οποίου έχει γίνει επέκταση και αναβάθμιση του παλαιού κτίσματος καθώς και προμήθεια νέου σύγχρονου οινοποιητικού εξοπλισμού. Η παραγωγή χαρακτηρίζεται από τις μικρές στρεμματικές αποδόσεις 400 περίπου κιλά το στρέμμα, τον αυτόριζο αμπελώνα ,το κυπελλοειδές σχήμα διαμόρφωσης και την παλαιότητα των πρέμνων (μέση ηλικία των αμπελώνων μεγαλύτερη των 70 χρόνων). Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τα φτωχά σε οργανική ουσία εδάφη που έχουν δημιουργηθεί σε ασβεστολιθικό μητρικό πέτρωμα δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την εξαιρετική ποιότητα των σταφυλιών της περιοχής. Πέρα όμως από τα παραπάνω σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο αμπελώνας δεν είναι ενιαίος αλλά παρεμβάλλονται δασικές εκτάσεις, ελαιώνες και εκτάσεις σε αγρανάπαυση. Χαρακτηριστική είναι για την περιοχή μεγάλη ποικιλομορφία σπάνιων μεσογειακών φυτικών ειδών με επικρατέστερα τα αυτοφυή αρωματικά ,τις μεσογειακές ορχιδέες και άλλα είδη. Το έδαφος στους αμπελώνες και τις λοιπές καλλιεργούμενες εκτάσεις λόγω των ήπιων μεθόδων που εφαρμόζονται φιλοξενεί πλήθος γαιοσκωλήκων που συμβάλουν στην ευφορία του εδάφους και την εν γένει εύρυθμη λειτουργία του κτήματος.        Προοπτική Η επιχείρηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στην διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων γεγονός όμως που σε κάθε περίπτωση δεν διαταράζει την αρμονική σχέση με το συγκεκριμένο αγροτικό περιβάλλον και τον πολιτισμό του που τελικώς τα χαρακτηρίζει. Στόχος είναι η δημιουργία φυσικών βιολογικών κρασιών στα οποία θα αναδεικνύονται όλα εκείνα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των τοπικών ποικιλιών τα οποία εκφράζονται στις συγκεκριμένες συνθήκες του τόπου της καλλιέργειας(μικροπεριοχή του αμπελώνα). Μετά τον τρύγο των σταφυλιών ακολουθεί προσεκτική διαλογή με το χέρι στην τράπεζα δόνησης και τον ιμάντα διαλογής κατά την οποία απομακρύνονται φύλλα αλλά και τυχόν μη κατάλληλα για οινοποίηση σταφύλια.   Η οινοποίηση γίνεται με σύγχρονα μέσα (ανοξείδωτο πνευματικό πιεστήριο με περιβάλλον αζώτου , ανοξείδωτες δεξαμενές-οινοποιητές), δρύινες fundre και οινοποιητές. Η αλκοολική ζύμωση της Μαυροδάφνης διαρκεί περίπου 3 εβδομάδες. Το κρασί που προκύπτει ωριμάζει παλαιώνοντας πλέον του ενός έτους σε δρύινα Γαλλικά βαρέλια τύπου Allier 225 , 500 και 3 δρύινες δεξαμενές οινοποίησης. Στα επόμενα έτη θα παρουσιαστούν νέες εκδοχές της δουλειάς μας στην ποικιλία της Μαυροδάφνης Κεφαλληνίας. Η εργασία αυτή (ξηρή οινοποίηση με παλαίωση) με απαρχή για πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα πριν από 25 χρόνια από το οινοποιείο μας, πιστεύουμε ότι συνέβαλε στην δημιουργία οίνων που αναδεικνύουν το μεγάλο δυναμικό της ποικιλίας. Στην προσπάθεια αυτή συντάσσονται και άλλα οινοποιεία με εξαιρετικά αποτελέσματα κάτι που μας οδηγεί να αιτηθούμε συντεταγμένα στο άμεσο μέλλον την κατοχύρωση ερυθρών ξηρών οίνων Ο.Π.Ε από την ποικιλία αυτή.  Αντίστοιχη είναι η διαδικασία παραγωγής - οινοποίησης για την ποικιλία Βοστιλίδι και Ζακυνθινό με διαφορά μόνο στην εκχύλιση που δεν γίνεται στις λευκές ποικιλίες. Στόχος είναι στην πενταετία που ακολουθεί το σύνολο των παραγόμενων οίνων να προέρχεται από σταφύλια που θα έχουν παραχθεί με τις αρχές της βιολογικής –βιοδυναμικής καλλιέργειας. Επίσης θα αναπτυχθούν οίνοι προερχόμενοι από αμπελοτεμάχια με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά.       Προώθηση Στα 20 αυτά χρόνια τα προϊόντα μας προωθούνται στην Ελληνική αγορά και επίσης το 65% σε 10 προορισμούς στο εξωτερικό, ενδεικτικά σε Γαλλία, Ελβετία, Λουξεμβούργο, Γερμανία, Δανία, Αγγλία, Βέλγιο, Ιταλία, Αυστρία, Κύπρος, Πορτογαλία, Νορβηγία, Ιαπωνία, Αμερική, Καναδά.   

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κεχριώνας - Κεφαλληνίας
  +302671092215
  +306946000748
 • SILVA - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΡΑΣΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

  Βιολογικά κρασιά, λευκά, ερυθρά, βιοδυναμικά κρασιά βιολογικής και βιοδυναμικής καλλιέργειας. Ηράκλειο.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  18933
  Στείλτε e-mail
  ΣΙΒΑ - Ηρακλείου
  2810792021
  6944501619, 6948369139
 • VAKAKIS WINES - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΚΚΑ ΣΑΜΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ ΛΕΥΚΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ - ΜΟΣΧΑΤΟ ΓΛΥΚΟ ΛΕΥΚΟ - ΡΗΤΙΝΟ ΡΟΖΕ - ΜΟΣΧΑΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΡΥΘΡΟ ΗΜΙΓΛΥΚΟ - ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΡΥΘΡΟ ΓΛΥΚΟ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΟΙΝΟΥ ΒΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011. Όραμα και οδηγός των Vakaki Wines είναι η δημιουργία περιορισμένων φιαλών κρασιών υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή των προϊόντων της, η εταιρεία δίνει όλη τη βαρύτητα στην επιλογή της πρώτης ύλης και στη διαδικασία οινοποίησης. Ταυτοχρόνως, η εταιρεία προσπαθεί από το ξεκίνημά της να αναδείξει άγνωστους και κρυμμένους οινολογικούς θηραυρούς της Σάμου. Ενδεικτικές είναι οι Ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποιες από τις ετικέτες όπως το Φωκιανό, ο Αυγουστιάτης και το Ρητινό. Επίσκεψη στο κτήμα και στο Μουσείο Οίνου κατόπιν συνεννόησης. 

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΚΚΑ - ΚΟΝΤΕΙΚΑ - Σάμου
  2273079282
  6944941118
 • VOTSARI WINES - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΣΙΦΝΟΣ - ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ & ΕΡΥΘΡΟ - ΒΟΤΣΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Η αμπελουργική μας δραστηριότητα στη Σίφνο ξεκίνησε πριν από 14 χρόνια, όταν φυτέψαμε τα πρώτα 12 στρέμματα με γηγενείς ποικιλίες λευκές και ερυθρές. Τον επόμενο χρόνο συνεχίσαμε τις φυτεύσεις, ώσπου φτάσαμε τα 20 στρέμματα σε 5 διαφορετικά αμπελοτόπια του νησιού. Ο χρόνος έδειξε ότι το ξηροθερμικό κλίμα του νησιού αλατότητα της θάλασσας, όπως και οι ξάνεμες πλαγιές που επιλέξαμε για την αμπελοκαλλιέργεια μας, ήταν οι ιδανικότερες συνθήκες για τα αμπέλια μας. Ξεκινήσαμε με συμβατική καλλιέργεια, αλλά γρήγορα διαπιστώσαμε ότι σε δύσκολα κλίματα και εδάφη, όπως αυτά των Κυκλάδων, έπρεπε να στραφούμε σε φυσικές μεθόδους για τα αμπέλια μας. Έκτοτε εκμεταλλευόμαστε τον φυσικό λιπαντικό πλούτο του νησιού μας, όπως φύκια, χλωρολιπάνσεις και κομπόστ που παρασκευάζουμε οι ίδιοι. Και ακόμη, ψεκάσματα με εκχυλίσματα τσουκνίδας, σκόρδου και άλλων βοτάνων. Αποτέλεσμα αυτών είναι να παίρνουμε άριστης ποιότητας πρωτογεννές υλικό, που είναι τα σταφύλια μας, ώστε με λιγότερες παρεμβάσεις στο μούστο τους και αυστηρότατη διαχείριση θειωδών, να παράγουμε τα 2 είδη κρασιών μας. Το ΛΕΥΚΟ και το ΕΡΥΘΡΩΠΟ Ξεχωρίζουν για τα λεπτά αρώματα τους, τη δομή, το σώμα και τη δυνατή τους επίγευση. Επόμενος στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε στην αγορά ένα ΛΙΑΣΤΟ γλυκό κρασί, φτιαγμένο σύμφωνα με την παράδοση της Σίφνου. Η παραγωγή του κρασιού γίνεται στο ιδιωτικό μας οινοποιείο, κτισμένο και ανασκευασμένο στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού, έτσι που να εκμεταλλευόμαστε φυσικά την δροσερή αύρα των Βορείων ανέμων, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΑΣΤΡΟ ΣΙΦΝΟΥ - Σίφνος
  6979982660
 • ZAFIRI WINES - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΝΕΜΕΑ - ΚΡΑΣΙ ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ - ΕΡΥΘΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΡΟΔΙΤΗΣ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ & ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΖΑΦΕΙΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

  Οινοποιείο. Πώληση χονδρική - λιανική. Πανελλαδική πώληση, αγιωργίτικο ερυθρό ΟΠΑΠ - ΝΕΜΕΑ. Λευκό απο ποικιλία Ροδίτη.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΒΡΑΧΟΥ 2 - ΝΕΜΕΑ - Κορινθίας
  2746022324
  6944452968
 • Αμπελουργία - Οινοποιία Παπαγιαννόπουλου | Αμπελώνες Οινοποιείο Αποστακτήριο Δίδυμα Ερμιονίδας Αργολίδα

    Παπαγιαννόπουλος Αμπελουργία - Οινοποιία Αργολίδα Η Αμπελουργία - Οινοποιία Παπαγιαννόπουλου δραστηριοποιείται στους ιδιόκτητους αμπελώνες στις περιοχές Ηλιόκαστρο & Δίδυμα Ερμιονίδος στον Νομό Αργολίδας, προσφέροντας μοναδικά σε γεύση και ποιότητα, κρασιά.   Ξεκίνησε το 1978 από τον Νικόλαο Σ. Παπαγιαννόπουλο με τη φύτευση 7000 κλημάτων σε έκταση 20 στρεμμάτων στην Αμπελουργική ζώνη Ηλιοκάστρου.   Το 1981 και πάλι στο Ηλιόκαστρο προσθέσαμε άλλα 3600 κλήματα σε έκταση 10 στρεμμάτων.   Το 1985 πειραματιστήκαμε στην γραμμική καλλιέργεια φυτεύοντας στα Δίδυμα 1200 κλήματα σε έκταση 3 στρεμμάτων.   Το 1998 επεκτείναμε την υπάρχουσα γραμμική καλλιέργεια στα Δίδυμα με τη φύτευση άλλων 2350 κλημάτων σε έκταση 6 στρεμμάτων.   Το 2002 είχαμε επίσης μια γραμμική φύτευση 4150 κλημάτων σε έκταση 11 στρεμμάτων στα Δίδυμα, ενώ το 2009 προσθέσαμε μια ακόμα ποικιλία στους αμπελώνες μας φυτεύοντας 1000 κλήματα Μοσχοφίλερο σε έκταση 3 στρεμμάτων.   Από το 2009 συσκευάζουμε τους οίνους μας σε ασκούς (bag-in-box) 5lt, 10lt & 20lt, καθώς και σε φιάλες PET 1,5 lt & 5 lt, σύμφωνα με την υπ' αριθμό 01/2009 άδεια εμφιάλωσης από την Χημική Υπηρεσία Ναυπλίου.   Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε στην Επαρχία Ερμιονίδος αλλά και στα διπλανά νησιά του Αργοσαρωνικού, Υδρα, Πόρο και Σπέτσες. Παπαγιαννόπουλος Αμπελουργία - Οινοποιία Αργολίδα Δίδυμα Ερμιονίδας, Αργολίδα Τηλέφωνο: 2754071541 Κινητό: 6977350204

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Δίδυμα Ερμιονίδας - Δίδυμα
  2754071541
  6977350204
 • ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΠΛΟΥΣΣΟΥ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΡΑΚΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΡΑΣΙ ΑΤΤΙΚΗ

  Παραγωγή και Εμπορία Οίνων και Τσικουδιάς στο Παλαιό Φάληρο, Αττικής. Τσικουδιά χύμα, ρακί χύμα, τσίπουρο χύμα, κρασί χύμα. Την γεύση και το κέφι σας έρχεται να ταράξει ένα υπέροχο κρασί. Εύγευστο, με ζωηρό χρώμα και προκλητικό άρωμα, σας ταξιδεύει σε ένα κόσμο απόλαυσης που μόνο η παραδοσιακή γεύση ενός Κρητικού κρασιού μπορεί να σας προσφέρει. Το περίφημο αυτό κρασί αποτέλεσε να συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα κύρια προϊόντα του χωριού, του οποίου η ποιότητα κατέκτησε την αγορά. Επιτραπέζια ξηρά κρασιά δημιουργημένα με τέχνη και μεράκι από εκλεκτές τοπικές ποικιλίες σταφυλιών και παραδοσιακή συνταγή. Τα κρασιά των Αμπελώνων Πλούσου παράγονται στο χωριό Δαφνές, 15 χιλιόμετρα νότια του ηρακλείου Κρήτης. Οι άριστες εδαφολογικές συνθήκες καταξίωσαν και έδωσαν στη περιοχή μία από τις τέσσερις ονομασίες προέλευσης ανώτερης ποιότητας. Τα περίφημα αυτά κρασιά αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα κύρια προϊόντα του χωριού, του οποίου η ποιότητα κατέκτησε την αγορά. Η οικογένεια Πλούσου πιστή στη παράδοση και στη ποιότητα, συνεχίζει να παράγει με το ίδιο μεράκι εδώ και 80 χρόνια εκτός από τα εκλεκτά κρασιά και την παραδοσιακή τσικουδιά το ξακουστό ποτό της Κρήτης. Τα προϊόντα κυκλοφορούν και σε συσκευασία ασκού. Η τεχνολογία ασκού μέσα σε κουτί (bag in box) εξασφαλίζει καλύτερη διατήρηση στη γεύση, το άρωμα και το χρώμα του κρασιού. Το προϊόν βρίσκεται σε διαρκές κενό αέρος και προστατεύεται από το φως. Είναι πρακτική στη μεταφορά και τη φύλαξη. Εύκολη στο σερβίρισμα όποτε θέλετε, για την καθημερινή σας απόλαυση. Λευκός Χαρακτηριστικά: Η μεγάλη μας πείρα στη αμπελοκαλλιέργεια και η συνέπειά μας στην οικογενειακή παράδοση, δημιούργησαν το ¨ Λευκό¨ μας κρασί. Ένα φρέσκο κρασί που η ζωντανή γεύση, το κρυστάλλινο χρώμα και το προκλητικό του άρωμα είναι τα στοιχεία που του προσδίδουν το ζωηρό χαρακτήρα του και ο λόγος που έχει γίνει αγαπητό στο καθημερινό τραπέζι. Συσκευασία: Διατίθεται σε Ασκό 5, 10 και 20 λίτρων καθώς και σε μπουκάλια του 1,5 λίτρου. Ροζέ Χαρακτηριστικά: Η ισορροπημένη γεύση, το ξεχωριστό άρωμα και το ζωηρό χρώμα που προέρχονται από επιλεγμένες ποικιλίες σταφυλιών, είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ¨Ροζέ¨ οίνου. Πρόκειται για κρασί με έντονο χαρακτήρα, που αφήνει μια φρέσκια αίσθηση στο στόμα. Συσκευασία: Διατίθεται σε Ασκό 5, 10 και 20 λίτρων καθώς και σε μπουκάλια του 1,5 λίτρου. Ερυθρός Χαρακτηριστικά: Ο ερυθρός των Αμπελώνων Πλούσου είναι ένα κρασί με βαθύ πορφυρό χρώμα, πλούσιο άρωμα και πληθωρική γεύση. Οι εξαιρετικές ποικιλίες Μαντιλάρι και Κοτσυφάλι που καλλιεργούνται στην ευρύτερη περιοχή των Δαφνών προσδίδουν στο κρασί τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και την βελούδινη επίγευσή του. Συσκευασία: Διατίθεται σε Ασκό 5, 10 και 20 λίτρων καθώς και σε μπουκάλια του 1,5 λίτρου. Τσικουδιά Χαρακτηριστικά: Τσικουδιά είναι το αγνό απόσταγμα των ποιοτικών σταφυλιών που δημιουργείται με τέχνη και παραδοσιακή συνταγή σε όλη τη Κρήτη… Τσικουδιά είναι το ποτό που έχει γίνει συνώνυμο της παρέας, του γλεντιού και της καλής διασκέδασης… Αφεθείτε στο κρυστάλλινο διάφανο χρώμα της, μυρίστε το μεθυστικό της άρωμα, νιώστε την απόλυτη και απαλή της γεύση… Συσκευασία: Διατίθεται σε Γυάλινα μπουκάλια 500 ml, 1 λίτρων και 5 λίτρων.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ 14 - Παλαιό Φάληρο
  2109822071
  6977783837
 • ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ ΛΙΑΠΠΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ - ΚΡΑΣΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ - ΚΟΚΚΙΝΟ & ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ

  Τα στέμφυλα απ' οπού παράγεται το τσίπουρο προέρχονται από τις εκλεκτές ντόπιες ποικιλίες των ιδιόκτητων αμπελώνων (Μοσχάτο-Λενώ-Μοσχάτο μαύρο-Μπατίκι-Λημνιώνα).Είναι προϊόν με ιδιαίτερα λεπτά χαρακτηριστικά και αποτελεί την καρδιά αποστάγματος. Η οικογένεια Λιάππα καλλιεργεί αμπέλια και παράγει τσίπουρο για περισσότερο από εκατό χρόνια. Η γνώση και η εμπειρία σε συνδυασμό με τα τελειότερα αποστακτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από το 1999 δίνουν το σημερινό ποιοτικό προϊόν. Παράγεται σε χάλκινο άμβυκα μικρής χωρητικότητας εφοδιασμένο με στήλη κλασματικής απόσταξης (απομεθυλίωσης).Έτσι, το τσίπουρο είναι απαλλαγμένο από τα βλαβερά συστατικά, κυρίως της μεθανόλης και κρατά μόνο την υπέροχη πλούσια γεύση των στεμφύλων. Το τσίπουρο εμφιαλώνεται σε φιάλες των 100-200-500-700 ml με ή χωρίς γλυκάνισο. Η αποσταγματοποιεία-ποτοποιεία με επωνυμία ''Τσίπουρο Λιάππα'' εδρεύει στο Μουζάκι Καρδίτσας. Η ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου με υψόμετρο 180 μέτρα, αποτελεί από τον 4ο αιώνα π.Χ ιδανική περιοχή για αμπελοκαλλιέργεις. Σήμερα η κωμόπολη του Μουζακίου βρίσκεται στην οδική σύνδεση της λίμνης Πλαστήρα και Περτουλίου. Λίστα Προϊόντων: Τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο που εμφιαλώνεται σε φιάλες των 100-200-500-700 ml. Πιστοποιήσεις: Για τη διασφάλιση της ποιότητας του παραγόμενου προϊόντος εφαρμόζεται σύστημα πιστοποίησης HACCP.   Tο Τσίπουρο Μουζακίου πληροί τους αυστηρότερους κανονισμούς οσον αφορά την περιεκτικότητα σε μεθανόλη.Δεν υπερβαίνει τα 300γραμμάρια ανά εκατόλιτρο άνυδρης αλκοόλης, Ενώ για τα υπόλοιπα εμφιαλωμένα τσίπουρα το όριο είναι τα 1000γραμμάρια.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΜΟΥΖΑΚΙ - Καρδίτσας
  2445041678
  6974729574
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ ΝΕΜΕΑΣ - ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ - ΕΡΥΘΡΟ ΡΟΖΕ ΛΕΥΚΟ - ΠΕΤΙΜΕΖΙ - ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΛΕΟΝΤΙΟ

  Παραγωγή βιολογικών κρασιών. Βιολογική καλλιέργεια, κρασιά παραγωγής μας. Πετιμέζι, ελαιόλαδο, καλιδορπιο, αναλεκτος.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΛΕΟΝΤΙΟ - ΝΕΜΕΑ - Κόρινθος
  2746061231
  6976371790
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΠΕΤΡΩΝ - ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ - ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ - ΑΠΟΣΤΑΚΤΙΡΙΟ ΠΕΤΡΕΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΠΟΙΪΑΣ

  Στις Πέτρες Αμύνταιου η οικογένεια Πετρίδη οινοποιει απο το 2003 με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό τα σταφύλια των αμπελώνων τις που καλλιεργούνται βιολογικα με καινοτομες εφαρμογες με σεβασμό στην προστασία του μοναδικού οικοσυστήματος του νομού Φλώρινας . Σκοπός μας είναι η δημιουργία εκλεκτών κρασιών που θα συνδυάζονται αρμονικά με το μοναδικό μικρόκλιμα της περιοχής μας . Οι ποικιλίες μας έχουν δώσει δείγματα οίνων εξαιρετικών που έχουν γίνει γνωστές και χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης σε πανελλήνιο επίπεδο ενώ ταυτόχρονα θεωρούνται από πολλούς οι μελλοντικοί πρεσβευτές του Μακεδονικού κρασιού Παράλληλη η επιχείρηση δραστηριοποιείτε στο έμποριο ειδών αμπελουργίας και οινοποιίας σε μεγάλη ποικιλία όπως βαρέλια , δεξαμενές, ξύλινα , δρύινα ανοξείδωτα , πλαστικά ,γαλλικού και ιταλικού τύπου για το βράσιμο και τον καθαρισμό των κρασιών και του τσίπουρου …. Επίσης θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε οινοποιητικά είδη εμφιάλωσης , νταμιτζάνες , σπαστήρες , στεμφυλοπιεστήρια , τάπες βαρελιών κ.α. Πώληση χονδρική – λιανική σε όλη την Βόρεια Ελλάδα Με εκτίμηση Πετρίδης Λάζαρος

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΠΕΤΡΕΣ - Αμύνταιο
  2386022380
  6972860673
 • ΒΟΡΙΖΑΝΑΚΗΣ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΔΑΦΝΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΡΑΣΙΩΝ - ΚΡΑΣΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΧΑΝΙΑ ΛΑΣΙΘΙ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ - ΑΣΚΟΣ - ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ

  Το οινοποιείο μας ιδρύθηκε το 1986, στην περιοχή των Δαφνών Ηρακλείου Κρήτης, περιοχή ιδιαίτερα φημισμένη για την καλή ποιότητα σταφυλιών και οίνου. Το 2004, μεταφερθήκαμε σε νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο, επί του επαρχιακού δρόμου Δαφνών – Βενεράτου. Σκοπός του οινοποιείου μας είναι η παραγωγή, εμφιάλωση και εμπορία οίνου ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κύριος στόχος μας, είναι η ιδιόκτητη καλλιέργεια των αμπελώνων και η παραγωγή σταθερών και συγκεκριμένων ποιοτήτων κρασιού. Αρχικά, η παραγωγή μας τον χρόνο ήταν 20 τόνοι, σήμερα φτάνει να ξεπερνά τους 700 τόνους ετησίως. Παράλληλα με την αγορά οινοσταφύλων από ντόπιους παραγωγούς, η οικογένεια Βοριζανάκη καλλιεργεί ιδιόκτητους αμπελώνες με τις παρακάτω τοπικές και διεθνής ποικιλίες: Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Μαντηλάρι Μερκούρι, Μοσχάτο κόκκινο Αμβούργου, Βηλάνα, Μοσχάτο λευκό αλεξανδρείας, Θραψαθήρι, Μοσχοφίλερο, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Capernet Sauvignon, Grenache Rouse και Syrah. Το οινοποιείο μας διαθέτει τον πλέον νέο και σύγχρονο εξοπλισμό και βρίσκεται σε διαδικασία πιστοποίησης HACCP & ISO 9001.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΔΑΦΝΕΣ - Ηρακλείου
  2810792071,2815004357
  6945724238, 6977672014
 • Δούρος Ευάγγελος - Οινοποιείο - Παραγωγή & Εμπορία Κρασιού - Μαλαντρένι Αργολίδα

    Οινοποιείο Δούρου Δούρος Ευάγγελος - Οινοποιείο - Παραγωγή & Εμπορία Κρασιού - Μαλαντρένι Αργολίδα   Το οινοποιείο μας δημιουργήθηκε το 1979 από τον Δούρο Ευάγγελο στο Μαλαντρένι Αργολίδας και λειτουργεί παραδοσιακά ως και σήμερα.  Το κρασί παράγεται κάθε χρόνο με αγάπη και πάνω απ’ όλα το μεράκι που διακατέχει την οικογένεια Δούρου. Με σκληρή δουλειά, αγάπη και προσήλωση, ο Δούρος έχει καταφέρει τα 35 στρέμματα με αμπελώνες να τα έχει φτάσει σήμερα, πάνω από 120 στρέμματα. Στο οινοποιείο μας θα βρείτε εκλεκτούς οίνους σε διάφορες ποικιλίες, όπως είναι ο Ροδίτης, Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο και το Μερλό.                    Το 1992 το οινοποιείο μας εκσυγχρονίστηκε και οικοδομήθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, εποχής και αγοράς. Η κατασκευή του έγινε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα,  για διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων, την προστασία του καταναλωτή και την ασφάλεια των εργαζομένων. Συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης του οινοποιείου, είναι ο Νικόλαος Δούρος, υιός του Ευάγγελου Δούρου, ο οποίος και αυτός με την ίδια αγάπη, προσήλωση και πάνω απ’ όλα το μεράκι, συνεχίζει το τόσο επιτυχημένο έργο του πατέρα του.                             

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  76854
  Στείλτε e-mail
  Μαλαντρένι Άργους - Αργολίδα
  2751077355
  6947425388
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΟΙΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Χύμα τσίπουρο, Θεσσαλονίκη. Χύμα τσίπουρο, Μακεδονία. Χύμα τσίπουρο, Κορδελιό. Χύμα τσίπουρο, κέντρο Θεσσαλονίκη. Το 1993 ο Χρήστος και ο Κυριάκος Γαρδίκης ίδρυσαν την εταιρεία "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" με σκοπό να αντιπροσωπεύσουν και να διαθέσουν στην αγορά της Β. Ελλάδας προιόντα του τόπου καταγωγής τους και πιο συγκεκριμένα του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου (κρασί-ούζο-τσίπουρο). Η προσπάθεια καρποφόρησε και με το πέρασμα των χρόνων η άνοδος της εταιρείας ήταν ραγδαία, το όραμα των ιδρυτών της σε συνάρτηση με την ανταπόκριση των πελατών, ώθησαν την εταιρεία στη δημιουργία - παραγωγή προιόντων όπως Ούζο - Τσίπουρο - Κονιάκ - Λικέρ - Vodka σε διάφορους κωδικούς και συσκευασίες, καθώς και στη δημιουργίας μιας πρότυπης μονάδας εμφιάλωσης οίνου που η γκάμα της περιλαμβάνει Λαικά κρασιά, - κρασιά Πολυτελείας (Ο.Π.Α.Π. - Ο.Π.Ε.), Ασκούς, Νταμιτζάνες κ.α. σε πολλές συσκευασίες, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Η συνεχόμενη άνοδος της εταιρείας "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης έμφασης που δίνεται στο εμπορικό της κομμάτι, η συνεχής οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η πίστη των ιδρυτών της γι' αυτό που κάνουν. Επίσης σε αυτό συντελούν η μεγάλη γκάμα των προιόντων της, οι αυστηροί και συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι, οι ασυναγώνιστες τιμές με βάση την τιμολογιακή της πολιτική, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, ο ευέλικτος διακανονισμός σε σχέση με το χρηματοοικονομικό και φυσικά το κυριώτερο, η ευχαρίστηση που προσφέρουν τα προιόντα "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" στον τελικό καταναλωτή. Οι παραγγελίες έρχονται στην εταιρεία από ένα δίκτυο έμπειρων πωλητών και επιθεωρητών πωλήσεων, ειδικευμένων στο χώρο του ποτού, οι οποίοι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (κύκλος 20 ημερών) επισκέπτονται τους πελάτες της. Η διάθεση - διακίνηση των προιόντων, γίνεται άμεσα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της, καλύπτοντας όλη τη Β. Ελλάδα. Τα προιόντα που παράγει η εταιρεία είναι τα παρακάτω: -κρασί -τσίπουρο -κονιάκ -ούζο -λικέρ -βότκα ΠΩΣ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ===================== Το προσωπικό γούστο είναι πιο σημαντικό από οποιονδήποτε κανόνα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε μερικούς κλασικούς τρόπους - κανόνες για το πώς σερβίρονται και πίνονται τα διαφορά είδη κρασιών . ›› Τα ελαφρά κρασιά πίνονται πριν από τα πλούσια σε σώμα κρασιά ››Τα ξηρά πίνονται πριν από τα γλύκα. ››Τα κρασιά με μεγάλο αλκοολικό τίτλο πίνονται στο τέλος του φαγητού . ››Τα λευκά και ρόζε κρασιά πίνονται δροσερά ( σαμπάνια παγωμένη ) ››Τα κόκκινα κρασιά πίνονται σε θερμοκρασία δωματίου και είναι κάλο να ανοίγονται 2 περίπου ώρες πριν από την κατανάλωση τους ώστε να αποδώσουν τα άρωμα τους σωστά . ›› Τα κόκκινα παλιά κρασιά καλό είναι να μεταγγίζονται σε καράφα λίγο πριν από το σερβίρισμα προσεκτικά ώστε να φαίνεται το χρώμα και η διαύγεια του. ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ===================== Το άσπρο αφρώδη στους 7 βαθμούς με ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ- ΨΑΡΙΑ. Το ροζέ γύρο στους 10 βαθμούς για όλα τα ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΛΥΚΙΖΟΥΝ. Το κόκκινο γύρο στους 15 βαθμούς για ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ- ΑΣΠΡΟ ΚΡΕΑΣ -ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ - ΦΤΕΡΩΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ - ΤΥΡΙΑ . Τα βαριά κόκκινα γύρο στους 10( η chambre όπως λένε οιΓάλλοι σε θερμοκρασία δωματίου αλλά όχι υπερθερμαινόμενης πολυκατοικίας ) με ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΑΤΑ- ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ- ΔΥΝΑΤΑ ΤΥΡΙΑ -ΘΗΡΑΜΑΤΑ Τα γλυκά κρασιά στους 12 με ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ . Αφρώδης σαμπάνια γύρο στους 8 , αν είναι brut ξηρή δηλαδή για ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. Οι άλλες ποιότητες στην αρχή ή το τέλος του γεύματος . ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ===================== Ίσως κανένα άλλο προϊόν δεν γίνεται με τόσο μεράκι όσο το κρασί, αλλά όσο δύσκολα δημιουργείται τόσο εύκολα καταστρέφεται γιατί το κρασί ζει μέσα στο μπουκάλι και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και είναι προικισμένο με μεγάλη ευαισθησιά που αν την προστατεύσετε σωστα θα πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση. Το κρασί έχει από δροσιά και σκιά ετσι δημιουργήστε λοιπόν την κάβα σας στο πιο σκιερό και δροσερό μέρος του σπιτιού σας μακρία από θερμαντικά σώματα, φωτισμό και κραδασμούς ακόμα και κάτω από την σκάλα ή κάπου στην αποθήκη σας. Μισό τετραγωνικό είναι ικανό να διατηρήσει 30 μπουκάλια. Τοποθετήστε το πλαγιαστά ώστε να βρέχει το κρασί πάντα το φελλό . Τα γλυκά κρασιά αντίθετα τοποθετήστε τα όρθια, έτσι κανονικά φυλαγμένα τα κρασιά συνεχίζουν κανονικά τον κύκλο της ζωής τους και καλό είναι να ανοίγονται αφού έχουν συμπληρώσει μερικές μέρες ξεκούρασης.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αρκαδίου & 25ης Μαρτίου - Άνωθεν Περιφερειακού - Κορδελιό - Θεσσαλονίκη
  2310704202,2310903438
 • Εύγευσις | Οινόμελο Ρόδος

        Εύγευσις Οινόμελο Ρόδος Η εταιρεία μας “Εύγευσις” η οποία εδρεύει στην Ρόδο, δραστηριοποιείται με την παραγωγή και το εμπόριο αρωματισμένων οίνων και οινοπνευματωδών ποτών, προσφέροντας προϊόντα μοναδικά σε γεύση και ποιότητα.   Το πάθος μας για δημιουργία και η αγάπη μας για την παράδοση, μας έδωσαν την έμπνευση ώστε να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε το δικό μας οινόμελο. Το οινόμελο έχει τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και αποτελεί ένα τοπικό Ροδίτικο προϊόν που κάθε επισκέπτης στο νησί μας θα πρέπει να δοκιμάσει.             Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, παράγουμε με παραδοσιακές αξίες λευκό, ροζέ και ερυθρό οινόμελο, χρησιμοποιώντας κρασί και μέλι από τους καλύτερους τοπικούς παραγωγούς. Σας προσφέρουμε ποικιλία γεύσεων και απόλαυσης μέσα από δύο εξαιρετικές σειρά οινόμελων, το ΜΕΛΙΤΙΟ και τη NOSTALGIA. Κάθε σειρά και ένα ξεχωριστό ταξίδι στην παράδοση μία ξεχωριστή και γλυκιά γεύση.   Η επιστημονική κατάρτιση, το πάθος, η αγάπη και το μεράκι γι αυτό που αξίζει να ονομάζεται ποιοτικό οινόμελο έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ξεχωριστού ποτού.    Πρωταρχικός μας στόχος είναι η δημιουργία εκλεκτών προϊόντων υψηλής ποιότητας, σεβόμενοι την παράδοση του νησιού, ενώ δεσμευόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ να παρακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις προσπαθώντας διαρκώς για το καλύτερο αποτέλεσμα.         Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε καταστήματα και επιχειρήσεις εστίασης σε όλη την Ρόδο, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε την παραγγελία σας.        

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  117200
  Στείλτε e-mail
  Σκεύου Ζερβού 24 - Ρόδος
  6978084190
Σελίδα 1 από 6