Κατάλογος Επιχειρήσεων

σε: Θεσσαλονίκη
Κατηγορίες
-
ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΟΙΝΩΝ ΠΟΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Χύμα τσίπουρο, Θεσσαλονίκη. Χύμα τσίπουρο, Μακεδονία. Χύμα τσίπουρο, Κορδελιό. Χύμα τσίπουρο, κέντρο Θεσσαλονίκη. Το 1993 ο Χρήστος και ο Κυριάκος Γαρδίκης ίδρυσαν την εταιρεία "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" με σκοπό να αντιπροσωπεύσουν και να διαθέσουν στην αγορά της Β. Ελλάδας προιόντα του τόπου καταγωγής τους και πιο συγκεκριμένα του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου (κρασί-ούζο-τσίπουρο). Η προσπάθεια καρποφόρησε και με το πέρασμα των χρόνων η άνοδος της εταιρείας ήταν ραγδαία, το όραμα των ιδρυτών της σε συνάρτηση με την ανταπόκριση των πελατών, ώθησαν την εταιρεία στη δημιουργία - παραγωγή προιόντων όπως Ούζο - Τσίπουρο - Κονιάκ - Λικέρ - Vodka σε διάφορους κωδικούς και συσκευασίες, καθώς και στη δημιουργίας μιας πρότυπης μονάδας εμφιάλωσης οίνου που η γκάμα της περιλαμβάνει Λαικά κρασιά, - κρασιά Πολυτελείας (Ο.Π.Α.Π. - Ο.Π.Ε.), Ασκούς, Νταμιτζάνες κ.α. σε πολλές συσκευασίες, για την πλήρη κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Η συνεχόμενη άνοδος της εταιρείας "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" είναι αποτέλεσμα της ιδιαίτερης έμφασης που δίνεται στο εμπορικό της κομμάτι, η συνεχής οργάνωση σε όλα τα επίπεδα, καθώς και η πίστη των ιδρυτών της γι' αυτό που κάνουν. Επίσης σε αυτό συντελούν η μεγάλη γκάμα των προιόντων της, οι αυστηροί και συνεχείς ποιοτικοί έλεγχοι, οι ασυναγώνιστες τιμές με βάση την τιμολογιακή της πολιτική, η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, ο ευέλικτος διακανονισμός σε σχέση με το χρηματοοικονομικό και φυσικά το κυριώτερο, η ευχαρίστηση που προσφέρουν τα προιόντα "ΓΑΡΔΙΚΗΣ" στον τελικό καταναλωτή. Οι παραγγελίες έρχονται στην εταιρεία από ένα δίκτυο έμπειρων πωλητών και επιθεωρητών πωλήσεων, ειδικευμένων στο χώρο του ποτού, οι οποίοι σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα (κύκλος 20 ημερών) επισκέπτονται τους πελάτες της. Η διάθεση - διακίνηση των προιόντων, γίνεται άμεσα με τα ιδιόκτητα φορτηγά της, καλύπτοντας όλη τη Β. Ελλάδα. Τα προιόντα που παράγει η εταιρεία είναι τα παρακάτω: -κρασί -τσίπουρο -κονιάκ -ούζο -λικέρ -βότκα ΠΩΣ ΠΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ===================== Το προσωπικό γούστο είναι πιο σημαντικό από οποιονδήποτε κανόνα. Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε μερικούς κλασικούς τρόπους - κανόνες για το πώς σερβίρονται και πίνονται τα διαφορά είδη κρασιών . ›› Τα ελαφρά κρασιά πίνονται πριν από τα πλούσια σε σώμα κρασιά ››Τα ξηρά πίνονται πριν από τα γλύκα. ››Τα κρασιά με μεγάλο αλκοολικό τίτλο πίνονται στο τέλος του φαγητού . ››Τα λευκά και ρόζε κρασιά πίνονται δροσερά ( σαμπάνια παγωμένη ) ››Τα κόκκινα κρασιά πίνονται σε θερμοκρασία δωματίου και είναι κάλο να ανοίγονται 2 περίπου ώρες πριν από την κατανάλωση τους ώστε να αποδώσουν τα άρωμα τους σωστά . ›› Τα κόκκινα παλιά κρασιά καλό είναι να μεταγγίζονται σε καράφα λίγο πριν από το σερβίρισμα προσεκτικά ώστε να φαίνεται το χρώμα και η διαύγεια του. ΜΕ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ===================== Το άσπρο αφρώδη στους 7 βαθμούς με ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ- ΨΑΡΙΑ. Το ροζέ γύρο στους 10 βαθμούς για όλα τα ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΛΥΚΙΖΟΥΝ. Το κόκκινο γύρο στους 15 βαθμούς για ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ- ΑΣΠΡΟ ΚΡΕΑΣ -ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ - ΦΤΕΡΩΤΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ - ΤΥΡΙΑ . Τα βαριά κόκκινα γύρο στους 10( η chambre όπως λένε οιΓάλλοι σε θερμοκρασία δωματίου αλλά όχι υπερθερμαινόμενης πολυκατοικίας ) με ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΡΕΑΤΑ- ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ- ΔΥΝΑΤΑ ΤΥΡΙΑ -ΘΗΡΑΜΑΤΑ Τα γλυκά κρασιά στους 12 με ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ . Αφρώδης σαμπάνια γύρο στους 8 , αν είναι brut ξηρή δηλαδή για ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. Οι άλλες ποιότητες στην αρχή ή το τέλος του γεύματος . ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ===================== Ίσως κανένα άλλο προϊόν δεν γίνεται με τόσο μεράκι όσο το κρασί, αλλά όσο δύσκολα δημιουργείται τόσο εύκολα καταστρέφεται γιατί το κρασί ζει μέσα στο μπουκάλι και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη και είναι προικισμένο με μεγάλη ευαισθησιά που αν την προστατεύσετε σωστα θα πετύχετε τη μεγαλύτερη δυνατή απόλαυση. Το κρασί έχει από δροσιά και σκιά ετσι δημιουργήστε λοιπόν την κάβα σας στο πιο σκιερό και δροσερό μέρος του σπιτιού σας μακρία από θερμαντικά σώματα, φωτισμό και κραδασμούς ακόμα και κάτω από την σκάλα ή κάπου στην αποθήκη σας. Μισό τετραγωνικό είναι ικανό να διατηρήσει 30 μπουκάλια. Τοποθετήστε το πλαγιαστά ώστε να βρέχει το κρασί πάντα το φελλό . Τα γλυκά κρασιά αντίθετα τοποθετήστε τα όρθια, έτσι κανονικά φυλαγμένα τα κρασιά συνεχίζουν κανονικά τον κύκλο της ζωής τους και καλό είναι να ανοίγονται αφού έχουν συμπληρώσει μερικές μέρες ξεκούρασης.Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
Φωτογραφίες [10] 117713Στείλτε e-mailΑρκαδίου & 25ης Μαρτίου - Άνωθεν Περιφερειακού - Κορδελιό - Θεσσαλονίκη2310704202,2310903438 -
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ & ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΚΟΥΜΑΡΑΣ ΝΕΣΤΩΡ | Οίνος - Ρετσίνα - Τσίπουρο Θεσσαλονίκη
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ & ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΚΟΥΜΑΡΑΣ ΝΕΣΤΩΡ Οίνος - Ρετσίνα - Τσίπουρο Θεσσαλονίκη Με πίστη στην οικογενειακή παράδοση και την παραγωγή εκλεκτών οίνων, ρετσίνας και τσίπουρου από το 1968, το Οινοποιείο - Αποστακτήριο ΝΕΣΤΩΡ συνεχίζει το μοναδικό αυτό έργο στην Θεσσαλονίκη. Ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης, Νέστωρας Κουμαράς, έχει γαλουχηθεί από μικρή ηλικία στην γεωργία και στην τέχνη του κρασιού, σε μια εποχή που η παραγωγή του είχε αρκετές δυσκολίες αφού δεν υπήρχαν τα μηχανήματα και τα σύγχρονα μέσα που διαθέτουμε τη σήμερον ημέρα. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας, παράγουμε με παραδοσιακούς τρόπους λευκό, ροζέ και ερυθρό κρασί, ρετσίνα, και τσίπουρο με ή χωρίς γλυκάνισο χρησιμοποιώντας τους καρπούς από τους ιδιόκτητους αμπελώνες που διαθέτουμε. Σας προσφέρουμε ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων μέσα από όλα μας τα προϊόντα τα οποία εμφιαλώνουμε και τα διανέμουμε σε ολόκληρο το νομό Θεσσαλονίκης αλλά υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Η τεχνογνωσία, η αγάπη, το μεράκι και το πάθος για την γη και τους αμπελώνες μας, μας οδηγεί στην συνέχιση του πρωταρχικού μας στόχου που δεν είναι άλλος από την δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας ενώ η δέσμευση μας είναι ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ αυτήν την διαδικασία αλλά και την συνεχή εξέλιξη πάνω στον τομέα μας. ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ Το Οινοποιείο - Αποστακτήριο ΝΕΣΤΩΡ, θέλοντας να εξελίσσεται διαρκώς και να προσφέρει στους πελάτες του ολοένα και ποιοτικότερα προϊόντα, προσαρμόζεται σε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και διαθέτει όλα τα σύγχρονα μηχανήματα που είναι απαραίτητα για την παραγωγή του οίνου, της ρετσίνας και του τσίπουρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι επηρεάζονται οι παραδοσιακές συνταγές τις οποίες τηρούμε πιστά από την πρώτη μέρα έναρξης λειτουργείας της οικογενειακής μας επιχείρησης. Ο τρύγος των σταφυλιών γίνεται παραδοσιακά και στην συνέχεια γίνεται διαλογή με το χέρι στην τράπεζα δόνησης και τον ιμάντα διαλογής όπου εκεί απομακρύνονται φύλλα αλλά οποιαδήποτε ακατάλληλα για οινοποίηση σταφύλια. Η οινοποίηση γίνεται με σύγχρονα μέσα όπως το ανοξείδωτο πιεστήριο και εισέρχεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές - οινοποιητές. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Για να παραλάβετε το κρασί, την ρετσίνα ή το τσίπουρο που θέλετε στην ποσότητα που θέλετε στον χώρο σας. Παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Θεσσαλονίκη και έχουμε την δυνατότητα να αποστείλουμε σε όλη την Ελλάδα.Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
Φωτογραφίες [10] 17859 -
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΙΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - VINUM WINES - ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ
Οινοποιείο - αποστακτήριο στην Θεσσαλονίκη. Η Vinum είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους, με αγάπη, μεράκι και γνώσεις για το καλό κρασί που οινοποιείται αποκλειστικά από επιλεγμένους αμπελώνες ελλήνων αμπελουργών. Ένα δυναμικό δίκτυο πωλήσεων προωθεί τα προϊόντα που διακρίνονται από την εκπληκτική σχέση τιμής/ποιότητας. Μια ολοκληρωμένη σειρά από ετικέτες κρασιού, που καλύπτουν κάθε απαίτηση και ο παραδοσιακός ρητινίτης οίνος (η γνωστή μας ρετσίνα όπως θα έπρεπε να είναι), είναι διαθέσιμα για τους επαγγελματίες με απευθείας διάθεση από την εταιρία αλλά και για τους φίλους του κρασιού σε επιλεγμένες κάβες και αλυσίδες Super Market.Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
Φωτογραφίες [10] 37036 -
Οινοποιείο Παπαγρηγορίου - Παπαγρηγορίου Βασίλειος - Παραγωγή Οίνου και Τσίπουρου - Αγχίαλος Θεσσαλονίκη
Οινοποιείο Παπαγρηγορίου Παπαγρηγορίου Βασίλειος - Παραγωγή Οίνου και Τσίπουρου - Αγχίαλος Θεσσαλονίκη Το οινοποιείο Παπαγρηγορίου δραστηριοποιείται εδώ και τρεις γενεές στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών και του παραδοσιακού τσίπουρου. Ο Παπαγρηγορίου Βασίλειος συνδυάζοντας άριστα τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής οίνου με τις πιο σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, προσφέρει στους καταναλωτές κρασιά άριστης ποιότητας και παραδοσιακού τσίπουρου, ένα προϊόν που ο Έλληνας αγαπά ιδιαίτερα. Μέριμνά μας είναι η βελτίωση των προϊόντων μας. Η παραγωγή των κρασιών μας, γίνεται από τις ονομαστές ποικιλίες σταφυλιού. Τα ερυθρά από merlot, sirah, granaze, rouze, μοσχόμαυρο και μοσχάτο, ενώ τα λευκά ροδίτη, uni blank, σαββατιανό, ζουμιάτικο. Το τσίπουρο παράγεται με παραδοσιακό άμβυκα διήμερων και διατίθεται χύμα.Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
Φωτογραφίες [32] 23317