Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:16 μμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ
σε: Μεσσηνίας
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • EΥΡΥΤΟΣ WINES - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΣΟΠΕΛΑΚΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  Καλώς ήρθατε στο ταξιδι του Μύθου και της Απόλαυσης Ο Εύρυτος, βασιλιάς της αρχαίας Οιχαλίας (Μεσσηνία) με άριστες τοξευτικές ικανότητες, χάρισε το θεικό τόξο του, δώρο του Απόλλωνα, στον Οδυσσέα. Ως ανταπόδωση, έλαβε από εκείνον δόρυ και ξίφος. Με το τόξο του Εύρυτου, ο Οδυσσέας εξόντωσε τους μνηστήρες της Πηνελόπης. Σήμερα, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας και του τόπου μας, έχουμε την τιμή να σας προσφέρουμε τρία εκλεκτά κρασιά,από τις ποικιλίες Ροδίτη, Μοσχοφίλερο και Syrah - Merlot. Η προσεκτική επιλογή των σταφυλιών από τους ημιορεινούς αμπελώνες της Πυλίας στη Μεσσηνία, η τεχνογνωσία και η αγάπη μας για το κρασί σε κάθε στάδιο οινοποίησης, φερνουν στο ποτήρ σας τον Εύρυτο και σας καλούν να τον απολαύσετε. Για εμάς, το καλό κρασί αρχίζει και τελειώνει με ένα χαμόγελο.. Tsopelakos Winery  

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  4ο χλμ Τσακώνας - Καλού Νερού - Μεσσηνίας
  2724022435
  6972013141
 • ΟΙΝΟΠΟΙIA ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ - ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΗ - ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΟ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΝΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

  Οινοποιείο - Αποστακτήριο ΦΩΤΕΙΝΑΚΗ στην Μεσσήνη. Χονδρική - Λιανική πώληση οίνου στην Μεσσηνία και την υπόλοιπη Ελλάδα.   

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΘΕΣΗ ΞΕΡΑΚΙΑ - Μεσσήνη
  6945007445
 • ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - BIOVIN - ΚΡΑΣΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

  Είστε έμπειρος δοκιμαστής που ψάχνει για ποιοτικά κρασιά, φτιαγμένα από έμπειρα χέρια που αποτελούν πια παράδοση στο χώρο του κρασιού; Είστε περίεργος επισκέπτης, που θέλει να ανακαλύψει τις αυθεντικές γεύσεις της περιοχής; Είστε ερασιτέχνης του καλού κρασιού, που ταυτόχρονα νοιάζεται για το σεβασμό του περιβάλλοντος και δίνει προτεραιότητα στα ποιοτικά βιολογικά προϊόντα; Όποια κι αν είναι η ιδιότητά σας, καλώς ορίσατε στον ιστότοπο του οινοποιείου BIOVIN - Tsavolakis Wines, τον ιστότοπο των βιολογικών κρασιών της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου. Τα κρασιά μας, τα οποία φτιάχνονται με τέχνη και μεράκι από τον οινολόγο Ιωάννη Τσαβολάκη, προέρχονται από αυστηρά επιλεγμένα σταφύλια, προϊόντα βιολογικής γεωργίας. Φέρουν όλα τους, τα μοναδικά γνωρίσματα της γης που τα ανέθρεψε, της ανάγλυφης από βουνά Πελοποννήσου, αλλά και της ηλιόλουστης Μεσσηνίας που βρέχεται από τα γαλανά νερά της Μεσογείου. Στο καθημερινό σας τραπέζι, σε ένα καλό γεύμα μεταξύ φίλων ή στις εξαιρετικές σας περιπτώσεις, τα κρασιά Τσαβολάκη πάντα θα μπορούν να έχουν τη δική τους θέση, συνοδεύοντας σας σε κάθε περίσταση. Ελάτε να τα ανακαλύψετε μαζί μας και είμαστε σίγουροι ότι θα τα λατρέψετε.

  Κατηγορία: ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ – ΑΠΟΣΤΑΚΤΗΡΙΑ

  Στείλτε e-mail
  6ο ΧΛΜ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ - Καλαμάτα
  2721099644
  6944206400