Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 | 07:43 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • 4 Seasons Fruit | Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Αγρίνιο

                  4 Seasons Fruit Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Αγρίνιο Η επιχείρησή μας “4 Seasons Fruit” η οποία βρίσκεται στο Αγρίνιο, δραστηριοποιείται με το εμπόριο φρούτων και λαχανικών, προσφέροντας με συνέπεια και επαγγελματισμό, προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης. Συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και εισάγοντας τα καλύτερα προϊόντα, στην επιχείρησή μας, μπορείτε να βρείτε καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από απλά και εξωτικά φρούτα, λαχανικά, όσπρια καθώς και ξηρούς καρπούς εποχής.                                               Καθημερινά διανέμουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας σε εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, mini market, οπωροπωλεία, καταστήματα λιανικής αλλά και σε κάθε επιχείρηση στο Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.  Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και την πιο άμεση εξυπηρέτηση. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις αυστηρές διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε, διασφαλίζουν την άρτια συντήρηση των φρούτων και των λαχανικών μέχρι να φτάσουν στην πόρτα σας.                             ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ διατίθενται σε χονδρική πώληση, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε και την παράδοση της παραγγελία σας στο χώρο σας, εξυπηρετώντας άμεσα όλο το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.           ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ είναι αφενός να μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε φρούτα και λαχανικά, καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να εξασφαλίσουμε την άρτια εξυπηρέτηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.                         ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ         ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές.    

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Κόμβος Εθνικού Σταδίου, Έναντι ΚΤΕΟ - Αγρίνιο
  2641400152
  6973826041
 • Completely Manana

    THE BIRTH O F  H E A L T H Y  P R O D U C T S     Από αρχαιοτάτων χρόνων, η διατροφή του ανθρώπου στηριζόταν σε τέσσερα βασικά διαχρονικά προïόντα της φύσης: λαχανικά, όσπρια, μέλι και ελαιόλαδο. Στο manana μόνο αρχαίοι δεν είμαστε... Πρεσβεύουμε όμως τις απόψεις των αρχαίων γιατί το μέλλον στηρίζεται στο παρελθόν. Γι’ αυτό κρατήσαμε από το παρελθόν την αγνότητα των προϊόντων. Η 4F ΑΕ και οι μικροπαραγωγοί, που συνεργάζεται, μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε καθημερινά, νέες, φρέσκιες και προσεγμένες παραλαβές, με αποτέλεσμα οι πάγκοι μας να μην έχουν τίποτα χτεσινό. Επειδή λοιπόν, όλοι μαζί αγαπάμε τη δουλειά μας, πιστεύουμε ότι μέσω της υγιεινής διατροφής και των ιδεών που πρεσβεύουμε, θα φτιάξουμε καλύτερους και υγιέστερους ανθρώπους!                                                                    

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Λεωφόρος Λαυρίου 125 - Παιανία
  2106646494
  6970000677
 • Fruit store | Μανάβικο - Οπωροπωλείο Νέο Ηράκλειο Αττικής

      Fruit Store Μανάβικο - Οπωροπωλείο Νέο Ηράκλειο Αττικής Το οπωροπωλείο μας “Fruit Store” το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα, λαχανικά καθώς και είδη delicatessen σε οικονομικές τιμές. Καθημερινά επιλέγουμε προσεκτικά τους προμηθευτές μας και μεταφέρουμε στο τραπέζι σας φρέσκα φρούτα, λαχανικά και Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, προσφέροντας έτσι στην γειτονιά αλλά πλέον και στις γύρω περιοχές, την εγγύηση της ποιότητας μας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας αυτό που επιδιώκουμε συνεχώς είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολόφρεσκα προϊόντα με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.           Στο οπωροπωλείο μας θα βρείτε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, Ελληνικά και εισαγωγής καθώς και διάφορα είδη delicatessen ενώ αναλαμβάνουμε και την διανομή των προϊόντων μας κατοίκων εξυπηρετώντας άμεσα το Νέο Ηράκλειο Αττικής και τις γύρω περιοχές. Προτεραιότητά μας η άριστη ποιότητα των προϊόντων, η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας αλλά και η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας είναι καθημερινά στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για το τραπέζι σας. Σκοπός μας είναι να στεκόμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντάς σας πάντα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και παραδοσιακά προϊόντα που σίγουρα μπορούν να σας κερδίσουν.              επισκεφτείτε το οπωροπωλείο μας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας για να μας δώσετε την παραγγελία σας.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Αυγής 33 - Νέο Ηράκλειο
  2114133966
  6942487549
 • Gountaras | Εισαγωγές - Εξαγωγές Φρούτων & Λαχανικών Λάρισα

    GOUNTARAS Εισαγωγές - Εξαγωγές - Εσωτερικό Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Λάρισα Η επιχείρηση “GOUNTARAS” δραστηριοποιείται από το 2004 με εισαγωγές, εξαγωγές και το εσωτερικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας στην Ελληνική αγορά αλλά και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη σε συνδυασμό με τις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς, τα προϊόντα της, είναι άμεσα στην διάθεση του κάθε καταναλωτή και επιχειρηματία που τα χρειάζεται. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Λάρισα, τα εμπορεύματά συσκευάζονται την ημέρα της συγκομιδής και στη συνέχεια μεταφέρονται στις αποθήκες στην κεντρική αγορά της Ελλάδας όπου από εκεί διατίθενται, την ημέρα άφιξης τους, για άμεση αναχώρηση σε όλο τον κόσμο.         Επιθυμώντας να προσφέρουμε πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, πριν αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό τους, κάθε παλέτα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο. Πρωταρχικός στόχος της επιχείρησης αποτελεί η παροχή ποιοτικών προϊόντων στην αγορά και η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Γι αυτό το λόγο, διαθέτουμε μία μεγάλη ποικιλία από φρούτα και λαχανικά, τα οποία δέχονται την απαιτούμενη φροντίδα σε κάθε στάδιο της παραγωγής τους. Επιπλέον, όλοι οι συνεργαζόμενοι παραγωγοί της επιχείρησης είναι ειδικά επιλεγμένοι εξασφαλίζοντας, έτσι, βέλτιστη ποιότητα αλλά και ελεγχόμενη παραγωγή στο σύνολο της. Σκοπός της επιχείρησης είναι να καλύπτει τις προτιμήσεις όλων των πελατών της σε φρούτα και λαχανικά από όλο τον κόσμο.     Όλα αυτά τα χρόνια που η επιχείρηση δραστηροποιείται στο εμπόριο φρούτων και λαχανικών έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο στην Λάρισα, σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, το οποίο την εμπιστεύεται και την προτείνει για τον συνδυασμό της άριστης ποιότητας και των ανταγωνιστικών τιμών της.          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε.  

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  8ο χλμ Λάρισας - Συκουρίου - Λάρισα
  2410575585
  6947268910
 • MD FRUITS of NAOUSSA ΙΚΕ | Εισαγωγές - Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων Νάουσα Ημαθίας

             MD FRUITS of NAOUSSA ΙΚΕ Εισαγωγές - Εξαγωγές Αγροτικών Προϊόντων Νάουσα Ημαθίας Η επιχείρησή μας “MD FRUITS of NAOUSSA ΙΚΕ” η οποία βρίσκεται στην Νάουσα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Χαρίεσσα, δραστηριοποιείται με εισαγωγές και εξαγωγές αγροτικών προϊόντων. Ιδρύθηκε το 2020 από ανθρώπους με γνώση στο αντικείμενο και πολύ μεράκι αλλά και με στόχο να προσφέρει ποιοτικά και πάντα φρέσκα φρούτα, λαχανικά και λοιπά αγροτικά προϊόντα σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.                         Με συνέπεια & επαγγελματισμό εξάγουμε τα προϊόντα μας προς Ουγγαρία, Ουκρανία, Πολωνία, Ιταλία κ.α. και εισάγουμε τα καλύτερα προϊόντα από Τουρκία, Ισπανία κ.α. Εργαζόμενοι με αγάπη και μεράκι για τα αγροτικά προϊόντα, εξασφαλίζουμε τα καλύτερα προϊόντα και δεσμευόμαστε ότι θα φτάσουν φρέσκα στους πελάτες μας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού.     Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε με συνέπεια, διασφαλίζουν την άρτια συντήρησή τους μέχρι να φτάσουν κοντά σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας που τηρούν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την πλήρη ικανοποίησή σας.           Στόχοι μας είναι αφενός ή άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.             ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία  σας. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.          

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Χαρίεσσα - Ναουσα
  2332087777
  6977484859
 • My fruit | Συσκευασία & Εμπόριο Φρούτων Αγιά Λάρισας & Κεντρική Λαχαναγορά Αθήνα

          MY FRUIT  Συσκευασία & Εμπόριο Φρούτων Αγιά Λάρισας & Κεντρική Λαχαναγορά Αθήνα Η εταιρεία μας “My fruit” η οποία βρίσκεται στην Αγιά Λάρισας, δραστηριοποιείται από το 2008 με το χονδρικό εμπόριο φρούτων προσφέροντας σε κάθε πελάτη φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευτές μας είναι Έλληνες παραγωγοί οι οποίοι επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα. Έτσι, σας προσφέρουμε σε χονδρική πώληση τα καλύτερα μήλα, αχλάδια, κεράσια, κάστανα και κυδώνια. Παράλληλα, από το υποκατάστημα που διαθέτουμε στην Αθήνα, στην Κεντρική Λαχαναγορά Α 19-21, μπορείτε να προμηθευτείτε μια μεγάλη ποικιλία από Ελληνικά φρούτα σε λιανική πώληση.           ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Αγιά, διανέμουμε τα φρούτα μας σε εστιατόρια, ταβέρνες, mini market, οπωροπωλεία, καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, αεροπλάνα και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα ενώ πραγματοποιούμε και εξαγωγές στην Αίγυπτο, την Αλβανία και σε όλο τον κόσμο. Ενώ από το κατάστημά μας στην Κεντρική Λαχαναγορά μπορείτε να προμηθευτείτε σε λιανική πώληση όλων των ειδών τα ελληνικά φρούτα για το τραπέζι σας.   Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε με συνέπεια, διασφαλίζουν την άρτια συντήρηση των φρούτων μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό σας. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με το εμπόριο φρούτων φροντίζουμε να διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και πελάτες μας, ενώ διακρινόμαστε για την ειλικρίνεια και τη συνέπεια μας. Στόχος μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των απαιτήσεων σας και προσβλέπουμε σε μια μόνιμη και σταθερή συνεργασία. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το πετύχουμε.                  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Χατζή Δημητρίου 2, Αγιά - Λάρισα
  2494022667
  6972621508
 • Passion Fruit | Χονδρικό Εμπόριο Φρούτων Βόλος - Χονδρικό Εμπόριο Λαχανικών Βόλος Μαγνησία - Τροφοδοσία Φρούτων & Λαχανικών Βόλος

  Χονδρικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών Βόλος Μαγνησία Χονδρικό εμπόριο πατάτες,κρεμμύδια Βόλος Μαγνησία Χονδρικό εμπόριο οπωροκηπευτικών Βόλος Μαγνησία   Χονδρικό Εμπόριο οπωροκηπευτικών, εισαγωγή και εμπορία επιλεγμένων φρούτων και λαχανικών (πατάτες ,κρεμμύδια,σκόρδα,καρπούζια κ.λ.π ) Με συνέπεια απέναντι και στον πιο απαιτητικό πελάτη παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα των προιόντων μας και συνεχίζουμε σταθερά την πορεία μας στον τομέα των οπωροκηπευτικών στη χονδρική πώληση   για περισσότερες πληροφορίες : 2421091603  

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Διμηνίου 25, Διμήνι - Βόλος
  2421091603
  6992412968
 • SALAD SHOP FRUIT COLLECTION - Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗ - ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗΣ

  Η εποχή των φρούτων στην γειτονιά σας !!! Salad Shop Fruit Collection...Σε μας θα βρείτε ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά εποχής.  - Μήλα - Αχλάδια - Καρπούζια - Γλυκές φράουλες - Λαχανικά

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  ΚΡΗΝΗΣ 1 - Πειραιάς
  2104182494
  6932736714
 • Sklavos potatoes | Πατατοπαραγωγός - Παραγωγός πατάτας - Πατάτες Ηλεία

        Sklavos potatoes Παραγωγός πατάτας Πύργος Λίγα λόγια για εμάς Η Sklavos Potatoes είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στην παραγωγή υψηλής ποιότητας πατάτας για περισσότερες από πέντε δεκαετίες. Με πάθος για την καλλιέργεια της πατάτας, η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες της τις πιο φρέσκες, νόστιμες και ποιοτικές πατάτες.           ΚΑΘΕ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ελέγχεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ότι οι πατάτες μας είναι πάντα φρέσκες, γεμάτες γεύση και με θρεπτικά αξία. Από τη στιγμή που σπείρουμε το πρώτο σπόρο μέχρι τη στιγμή που φτάνει στα χέρια των πελατών μας, η αφοσίωσή μας στην ποιότητα παραμένει ακλόνητη.                             Γεύση & ποιότητα Επενδύουμε σε πρακτικές βιώσιμης γεωργίας που διατηρούν τη γονιμότητα του εδάφους και προστατεύουν το περιβάλλον. Αυτός ο σεβασμός στη φύση μας επιτρέπει να παράγουμε πατάτες που είναι όχι μόνο νόστιμες αλλά και υγιεινές, χωρίς τη χρήση επιβλαβών χημικών ουσιών.                                   ΣΧΕΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ Στην εταιρεία Sklavos Potatoes, θεωρούμε τους πελάτες μας ως μέρος της οικογένειάς μας. Από εστιατόρια και σούπερ μάρκετ έως τα απλά νοικοκυριά, οι πατάτες μας φτάνουν σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, φέρνοντας μια ποιοτική γεύση σε κάθε πιάτο. Επιλέγοντας τα προϊόντα μας, δεν αγοράζετε απλώς πατάτες - αποκτάτε έναν συνεργάτη στην κουζίνα σας, έναν φίλο που μοιράζεται την αγάπη για την εξαιρετική ποιότητα και τη γεύση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ            

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Θέση Χονδροκόπι, Παλούκι Αμαλιάδας - Ηλείας
  6970111533
 • Special Farm - Οπωροκηπευτικά - Χαρισόπουλος - Χανιά

    SPECIAL FARM Εκλεκτά Κηπευτικά Κρήτης   Η εταιρεία μας Special Farm με έδρα τα Χανιά, δραστηριοποιείται στην συσκευασία και εμπορία νωπών κηπευτικών, με μεγάλη εμπειρία στον χώρο. Κύριες αγορές μας είναι χώρες των Βαλκανίων αλλά και η ελληνική αγορά, με πελάτες που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται για την ποιότητα, την συνέπεια και την εξυπηρέτηση που τους παρέχουμε.   Μετά από χρόνια στο χώρο συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια αγάπη αλλά ακόμα πιο ενημερωμένοι και επιλεκτικοί να εμπλουτίζουμε με ποιότητα το γεύμα σας και εναρμονισμένοι με τους μοντέρνους καιρούς να σας δίνουμε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στη σελίδα μας από το σπίτι σας και να κάνετε την παραγγελία σας με ένα τηλεφώνημα ή με ένα email.   Δείξτε μας εμπιστοσύνη και εμείς θα σας στο ανταποδώδουμε με φρέσκα λαχανικά!     Βρισκόμαστε στη Κουντούρα Χανιών Τηλέφωνο: 2823042419  |  Κινητό: 6978550698    

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ - Χανιά
  2823042419
  6978550698
 • Spitieris Fruit | Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Κέρκυρα

    Spitieris Fruit Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών Κέρκυρα Το κατάστημα μας “Spitieris Fruit” το οποίο εδρεύει Νικηφόρου Θεοτόκη 50 στην Κέρκυρα, αποτελεί από τα πιο παλαιά καταστήματα του νησιού που δραστηριοποιείται με μεράκι και αγάπη στο χώρο του εμπορίου και της διανομής φρούτων και λαχανικών.   Συλλέγουμε καθημερινά από κάθε γωνιά της Ελλάδος τα ποιο ποιοτικά φρούτα, λαχανικά και κηπευτικά τα οποία τα μεταφέρουμε στο κατάστημά μας όπου από εκεί αρχίζει η διανομή προς όλη την Κέρκυρα.    Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας αυτό που επιδιώκουμε συνεχώς είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολόφρεσκα προϊόντα με ξεχωριστά ποιοτικά χαρακτηριστικά.   Σας προσφέρουμε φρέσκα φρούτα, λαχανικά και κηπευτικά, ελληνικά και εισαγωγής, σε απίστευτη ποικιλία για κάθε σας ανάγκη με έγκαιρες καθημερινές παραδόσεις σε όλη την Κέρκυρα.   Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα για χονδρική και λιανική πώληση και πραγματοποιούμε διανομή κατ οίκον με ένα τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 2661045934.         Τροφοδοτούμε καθημερινά με φρέσκα φρούτα και λαχανικά ξενοδοχεία, super market, πλοία, εστιατόρια κ.α. σε όλη την Κέρκυρα.    Προτεραιότητά μας η άριστη ποιότητα των προϊόντων που διακινούμε, η συνεχής διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων μας αλλά και η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Σκοπός μας είναι να στεκόμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντάς σας πάντα φρέσκα φρούτα και λαχανικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Spitieris Fruit | Εμπόριο Φρούτων & Λαχανικών  Νικηφόρου Θεοτόκη 50, Κέρκυρα Τηλ: 2661045934

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Νικηφόρου Θεοτόκη 50 - Κέρκυρα
  2661045934
 • STAR FRUIT - ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΞΑΝΘΗ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ ΞΑΝΘΗ - ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ ΣΕ ΜΑΡΚΕΤ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  Χονδρικό εμπόριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Με μεγάλη ποικιλία σε όλα μας τα προϊόντα στην Ξάνθη.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ 2-4 - Ξάνθη
  2541084478
  6979200090
 • ΒΑΣΙΛΙΚΑΚΗΣ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ - ΦΡΕΣΚΑ ΦΡΟΥΤΑ - ΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΦΡΟΥΤΑ - ΜΑΝΑΒΙΚΟ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ DELIVERY - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΒΡΟΣ

  Έχοντας πλήρη επίγνωση των αναγκών στον τομέα της τροφοδοσίας φρούτων και λαχανικών λόγω της πολυετούς εμπειρίας, η εταιρεία μας εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη και μπορεί να σας προμηθεύσει τα φρούτα που χρειάζεστε, στην ποσότητα που θέλετε και πάντα στις καλύτερες τιμές στην αγορά. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία φρέσκων φρούτων, λαχανικών και εσπεριδοειδών με ποιότητα και γεύση κάθε μέρα και καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Και για να είναι εύκολο, φέρουμε τα προϊόντα που θέλετε στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Ελένης Φιλιππίδη 33 - Αλεξανδρούπολη
  6982698901
  6975831345
 • ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΜΑΝΑΒΙΚΟ

  ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ. ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ-ΡΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΟΔΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ & ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ' ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΕ ΣΥΧΡΟΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ,EXONTAΣ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ.... ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ....ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 71 & ΨΑΡΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΒΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΡΙΕΖΩΤΟΥ 71 ΧΑΛΚΙΔΑ - Χαλκίδα
  2221077725
  +306977671370
 • ΕΔΕΣΜΑΤΑ | Παντοπωλείο - Οπωροπωλείο Νέα Σμύρνη Αττική

      εδέσματα Παντοπωλείο - Οπωροπωλείο Νέα Σμύρνη Αττική Το οπωροπωλείο μας “Εδέσματα” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη Αττικής, είναι καθημερινά κοντά σας και σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Σταθερά πιστοί στην ποιότητα όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε κοντά σας, σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από φρέσκα φρούτα και λαχανικά για να διαλέξετε αυτά της αρεσκείας σας χωρίς να ανησυχείτε για την ποιότητα αλλά ούτε και για την τιμή. Με μεράκι και γνώση στην εύρεση και προμήθεια εκλεκτών, ποιοτικών και παραδοσιακών τροφίμων από όλα τα μέρη της πατρίδας μας, το κατάστημά μας σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα παντοπωλείου όπως ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, όσπρια, μπαχαρικά και πολλά ακόμα είδη παντοπωλείου καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού.     ποικιλία & ποιότητα Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, είμαστε αφοσιωμένοι στη προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας που τηρούν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την πλήρη ικανοποίησή σας. Στο οπωροπωλείο μας στην Νέα Σμύρνη, εργαζόμαστε με συνέπεια κάθε μέρα για να εξασφαλίσουμε πως τα καλύτερα φρούτα, λαχανικά και πολλά ακόμα προϊόντα, από τους καλύτερους προμηθευτές μας, θα φτάσουν φρέσκα σε εσάς. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να κάνετε την ιδανική αγορά για το τραπέζι σας, άμεσα και οικονομικά.          επισκεφτείτε το οπωροπωλείο μας στην Νέα Σμύρνη Αττικής ή επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας προσφέρουμε τα φρέσκα και μοναδικά προϊόντα μας.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Προσκόπων Αϊδινίου 10 - Νέα Σμύρνη
  2109333225
  6946132671
 • ΕΜΠΟΡΙΑ & ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΡΟΥΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ - QUALITY FRUIT - ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΙΚΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΝΩΠΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΣΠΙΓΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

  Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1985 από την Ειρήνη Σπίγγου και το 1995 ανέλαβε τα ηνία ο Σπύρος Σπίγγος. Εξειδικεύεται στην εμπορία και διανομή οπωρολαχανικών και φρούτων. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην κεντρική αγορά της Κέρκυρας, στην είσοδο του νέου φρουρίου. Είμαστε δίπλα στον επαγγελματία που ψάχνει το καλύτερο και κοντά του σε κάθε δυσκολία ή πιθανό πρόβλημα. Καθημερινές παραλαβές στην καλύτερη ποιότητα και λογικές τιμές με τη μεγαλύτερη ποικιλία και πληρότητα φρούτων λαχανικών. Εισαγόμενα και εξωτικά φρούτα. Μεγάλος στόλος από αυτοκίνητα-ψυγεία διανομής και έμπειρο προσωπικό για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Το 2008 ο Σπύρος Σπίγγος πήρε την απόφαση να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα ανανέωσης και προέβη στην αγορά οικοπέδου στην Αλεπού Κέρκυρας όπου εντός του 2009 αναγέρθηκε νέα υπερσύγχρονη μονάδα η οποία θα στεγάσει από τις αρχές του 2011 το σύνολο των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η νέα μονάδα έχει κατασκευασθεί βάσει των πλέον σύγχρονων προδιαγραφών κτιρίων ελεγχόμενης θερμοκρασίας και έχει συνολική στεγασμένη έκταση 1000 m2. Στη νέα μονάδα μπορούν να αποθηκευθούν προϊόντα σε θερμοκρασίες από -20οC έως +25οC σε 8 ξεχωριστούς θαλάμους. Εμπορία Η εταιρεία μας διαθέτει 10 ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 8 είναι ψυχόμενα. Παραδίδει καθημερινά σε όλη την Κέρκυρα και λειτουργεί καθημερινά, συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής. Η επιλογή των προμηθευτών μας γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια και φροντίζουμε ο καθένας εξ αυτών να είναι ο καλύτερος στο είδος του. Οι προμηθευτές μας βρίσκονται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και μας τροφοδοτούν καθημερινά. Παραδίδουμε σε: Μανάβικα, Σούπερ Μάρκετς, Εστιατόρια, Ξενοδοχεία. Αναλαμβάνουμε τροφοδοσίες για Κρουαζιερόπλοια, καφέ μπαρ και καράβια της γραμμής. Eχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε οποιοδήποτε προϊόν θελήσουν οι πελάτες μας (κατόπιν παραγγελίας). Οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην Κέρκυρα και μπορούν να αποθηκεύσουν με ασφάλεια νωπά προϊόντα από -20οC έως 25οC. Σε συνολικά στεγασμένο χώρο 1.000 m2 υπάρχουν 8 ξεχωριστοί θάλαμοι Για κάθε θάλαμο υπάρχει ξεχωριστό καταγραφικό μηχάνημα με ενσωματωμένο συναγερμό και διαφορετικές συνθήκες φύλαξης Η εταιρεία βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας λήψης ISO 9001-2008. Εντός του 2011 θα έχει εγκατασταθεί και σύγχρονο σύστημα WMS, ηλεκτρονικής παρακολούθησης της αποθήκης και διανομής με τη χρήση bar code Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι: - Αποθήκευση - Παραλαβή και ζύγιση - Τυποποίηση, ανασυσκευασίες - Εκτέλεση παραγγελιών (picking) με δυνατότητα διαχείρισης μεταβλητού βάρους - Διανομή (ψυχόμενη ή ξηρού φόρτου) από -20οC έως + 25οC.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΑΛΕΠΟΥ - Κέρκυρας
  2661034552,2661049471
  6945796445
 • Εμπόριο Καυσόξυλων Σέρρες - ΜΑΓΓΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ - Πέλλετ Σέρρες - Μπρικέτες Σέρρες - Ξύλο Ελιάς Σέρρες - Ξύλο Οξιάς Σέρρες - Ξύλο Δρις Σέρρες - Ξύλο Πεύκου Σέρρες

  Η εταιρία μας ΜΑΓΓΟΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ δραστηριοποιείται στο νομό Σερρών  στη λιανική πώληση.   Εμπορεύομαστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς και προμηθεύουμε με επαγγελματισμό και μεγάλη υπευθυνότητα στερεά καύσιμα της καλύτερης ποιότητας. Κυριότερος στόχος μας είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες σας, σε καυσόξυλα, πέλλετ ξύλου και μπριγκέτες ξύλου.   Σε εμάς θα βρείτε: Άριστα ξερά καυσόξυλα (ελιά, δρυς, οξιά κ.α.), πέλλετ ξύλου από πιστοποιημένα εργοστάσια, μπριγκέτες ξύλου για το τζάκι ή την σόμπα σας, επαγγελματικά και οικιακά κάρβουνα. Η εταιρία μας διαθέτει : Δυνατότητα άμεσης παράδοσης στο χώρο σας και φυσικά πάντα πώληση με το κυβικό.   Τα καυσόξυλα μας είναι συσκευασμένα σε big bag, ξερά έτοιμα προς χρήση.   Διανομή κατ΄οίκον.   Με εκτίμηση: Μαγγόλης Χρίστος.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  9ο χλμ Σερρών - Δράμας - Σέρρες
  2321074250
  6973350463 / 6973350460
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - ΔΕΝΤΑΚΗΣ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ - ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗ

  Η Λ. και Α. ΔΕΝΤΑΚΗΣ ΟΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου φρουτών και κηπευτικών από το 1930. Καθόλη την 80ετή πορεία της έχει αναπτύξει και δημιοργήσει δυναμικές σχέσεις συνεργασίας με μεγάλες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Επίσης μεταφέρει από γενιά σε γενιά τις σταθερές αξίες της όπως η συνέπεια, η αξιοπιστία και η ποιότητα. Καθημερινά καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τις διατηρήσουμε. Η Λ. και Α. ΔΕΝΤΑΚΗΣ ΟΕ με αίσθηση ευθύνης απέναντι στον πελάτη επιδιώκει την σταθερή ποιότητα των προιόντων που παρέχει στην αγορά με πιστοποίηση ISO 22000:2005, με συχνούς υγειονομικούς ελέγχους τόσο στο χώρο συσκευασίας (Κουντούρα), όσο και στο χώρο πώλησης (Λ-20-22-24) από την (PCH) Pest Control Hellas.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ Λ 20 22 24 - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104819201
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΣΙΘΙ - ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΑ - ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ - ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

  Εμπόριο οπωροκηπευτικών, εξαγωγές, εισαγωγές, χονδρική πώληση, Λασίθι. Πανελλαδική κάλυψη.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  ΣΤΟΜΙΟ - Λασιθίου
  2842041432
  6944913390
 • ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΑΘΗΝΑ - ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΟΕ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ

  Εμπόριο οπωροκηπευτικών, λαχανικών, Αγ. Ιωάννης Ρέντης, λαχαναγορά.

  Κατηγορία: ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΑ

  Στείλτε e-mail
  Θ2 - ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ - Άγιος Ιωαννης Ρέντης
  2104826329
  6934295256
Σελίδα 1 από 7