Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 05:48 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΚΡΥΩΝΑΣ FITNESS - ΚΡΥΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Εμπόριο οργάνων γυμναστικής Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness η εταιρείας μας εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία που ανέπτυξαν οι πιο καταξιωμένες εταιρίες του χώρου διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα. Το krionasfitness.gr είναι στη διάθεση σας με πάνω από 450 είδη οργάνων γυμναστικής για κάθε δραστηριότητα και κάθε ηλικία. Τα είδη μας είναι ταξινομημένα σε κατηγόριες που βλέπετε αριστερά και παρουσιάζονται με αναλυτικά σχόλια. Ξεκινήστε λοιπόν την περιήγηση σας στο πιο μοντέρνο και πλήρες site αθλητικού υλικού krionasfitness.gr Η εταιρία μας εξυπηρετεί και μέσω ηλεκτρονικού εμπορίου, προσφέροντας παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές, με άριστη και γρήγορη εξυπηρέτηση!

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  Στείλτε e-mail
  ΒΕΛΙΚΑ ΡΩΜΑ 19 - Γιαννιτσά
  2382026166
  6938423583
 • ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΣ - ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

  Εμπόριο οργάνων γυμναστικής Έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του fittnes η εταιρείας μας εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία που ανέπτυξαν οι πιο καταξιωμένες εταιρίες του χώρου διατηρώντας την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα. Το Χ-ΤΡΕΜΕ είναι στην διάθεση σας με δύο καταστήματα όπου θα βρείτε ότι έχει σχέση με τον αθλήτισμο. Στο πρώτο μας κατάστημα (ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 25) υπάρχει έκθεση με όργανα γυμναστικής , συμπληρώματα διατροφής των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου όλα με την έγκριση του Ε.Ο.Φ, ρουχισμό για bodybuilding (αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της γερμανικής BRACHIAL), είδη πολεμικών τεχνών ( ΕVERLAST – ADIDAS-OLYMPUS-TWINS), μπασκέτες , τραπέζια πινγκ πονγκ, αθλιατρικά είδη, προπονητικό υλικό ( κώνοι , εμπόδια κλπ ). Στο δεύτερο κατάστημα μας (ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ 23) θα βρείτε είδη αθλητικής ένδυσης και υπόδησης των εταιριών ( UNDER ARMUR, EVERLAST , TAPOUT, JOMA , PEAK, CUP) . Επίσης θα βρείτε εμφανίσεις για συλλόγους ποδοσφαίρου μπάσκετ, βόλλευ σε τιμές χονδρικής.

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  Στείλτε e-mail
  Αδειμάντου 57 - Κόρινθος
  2741074177
  6936166080
 • N.T.F. LTD

  Η εταιρία Ν.Τ.F. αντιπροσωπεύει επώνυμους αμερικάνικους οίκους με είδη Fitness όπως τη γνωστή σε όλους εταιρία Everlast που εξειδικεύεται πό το 1910 στα είδη Box, την εταιρία Vektor με όργανα γυμναστικής για το σπίτι, διαδρόμους, ελλεπτικά, ποδήλατα, πλατφόρμες δόνησης, πολυόργανα, πάγκους, είδη μασάζ και σάουνες. και την εταιρία e-vo equipments που ειδικεύεται στον επαγγελματικό εξοπλισμό οργάνων γυμναστικής, επαγγελματικών διαδρόμων για γυμναστήρια, ξενοδοχεία, συλλόγους και λοιπούς αθλητικόυς χώρους. Η Ν.Τ.F.διαθέτει δίκτυο πωλήσεων και service για την ελληνική, κυπριακή και βαλκανική αγορά.

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΠΑΠΑΓΟΥ - Έυοσμος
  2310758887