Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 | 08:53 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
σε: Αττικής, Αττική
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Διοργάνωση Εκδηλώσεων Συνεδρίων Κορωπί Αττικής - ΚΤΗΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ - Νυφική Σουίτα Κορωπί Αττικής - Αίθουσα Δεξιώσεων Κορωπί Αττικής - Κτήμα Γάμου Με Εκκλησία Κορωπί Αττικής - Κτημα Γαμου Με Πισίνα Κορωπί Αττικής - Κτήμα Γάμου Με Αίθουσα Δεξιώσεων

  Η Θεά Άρτεμις είχε σαν καθολικό της γνώρισμα την κυριαρχία της στη φύση και την αρμονία. Μια αρμονία κι επαφή με τη φύση για κάθε κοινωνική περίστασηόπως Γάμος, Βάφτιση, Δεξιώσεις.   Το κτήμα Άρτεμις είναι ένας χώρος υψηλής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στο Κορωπί, στη γη της Μεσογαίας και τις πλαγιές του Υμηττού, ώστε η θέα του ελαιώνα που τον περιβάλλει να ταξιδεύει τις αισθήσεις και να αφήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις στους διοργανωτές και τους καλεσμένους τους.   Η υψηλής αρχιτεκτονικής εκκλησία του και οι μεγάλες νυφικές του σουίτες, είναι μόνο μερικές από τις ακαταμάχητες παροχές του.   Με πολυτελή, ενιαία αίθουσα χωρητικότητας 500 ατόμων, είναι διαθέσιμη τόσο για διοργάνωση της εκδήλωσή κατά τους χειμερινούς μήνες, όσο και για να αποτελέσει την εναλλακτική-εξίσου εντυπωσιακή- πρόταση σε περίπτωση κακοκαιρίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για το διοργανωτή, ενώ μεγάλη σημασία έχει δοθεί στους βοηθητικούς χώρους, αφού διαθέτει parking 300 θέσεων.   Η μεγάλη μαρμάρινη πίστα χορού αγκαλιάζεται συμμετρικά, από τους ροτόντες του φαγητού ενώ η ηχητική εγκατάσταση του χώρου εξασφαλίζει άψογο αποτέλεσμα.   Η Άρτεμη σαν θεά αεικίνητη, δεν θα μπορούσε παρά να μας παρακινήσει ώστε σε αυτά τα πρότυπα, το έμπειρο προσωπικό του κτήματος να εξυπηρετεί τους καλεσμένους από το πρώτο λεπτό άφιξης τους στο χώρο.   Μια πολυτέλεια προσιτή σε τιμές, με γεύση ελληνικής φιλοξενίας και φαντασίας.  

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  Στείλτε e-mail
  Κορωπί - Αττική
  2109589965
  6972339795
 • ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΑΙΜΝΙΩΤΗΣ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΟΡΩΠΙ ΑΘΗΝΑ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΑΙΜΝΙΩΤΗΣ

  Το κτήμα Σ. Μπραϊμνιώτη δεν υπάρχει μόνο σαν χώρος, αλλά διακρίνεται και για τις extra παροχές που προσφέρει. Κάθε Ιανουάριο και Φεβρουάριο, τις Κυριακές από τις 11:00-18:00 μ.μ. διοργανώνονται ειδικά σεμινάρια κατά τα οποία τα ζευγάρια ενημερώνονται αναλυτικά από όλους τους συνεργάτες για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη βάπτιση ή το γάμο και τη δεξίωση που θα επακολουθήσει (βίντεο, φωτογραφία, ανθοστολισμός, νυφικά, φωτισμός, DJ, μπομπονιέρες, wedding planners κλπ). Σχετικά με την διακόσμηση των εξωτερικών χώρων, αναλαμβάνεται από το ίδιο το κτήμα, χωρίς επιβάρυνση. Το κτήμα διαθέτει χώρο τον οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει η νύφη για να αλλάξει αν επιθυμεί μετά την τελετή ή ακόμα και για να ξεκουραστεί μέχρι να περάσει με το γαμπρό στη σάλα δεξιώσεων. Για την χειμερινή περίοδο, το κτήμα διαθέτει εσωτερική αίθουσα χωρητικότητας 300 ατόμων, με βυζαντινή διακόσμηση από πέτρα και ξύλο, τζάκι και υπέροχη θέα στο καταπράσινο κτήμα. Επίσης η δεξίωση μπορεί να διεκπεραιωθεί και στον εξωτερικό χώρο προσθέτοντας πολυτελή τέντα με κλείσιμο στα πλαϊνά και με σόμπες εξωτερικού χώρου. Επίσης διαθέτει parking χωρητικότητας 700 αυτοκινήτων.

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  Στείλτε e-mail
  ΟΝΕΙΡΩΝ 35 - Κορωπί
  2108975538
  6974210995
 • APOPSI X3

  Ορίσατε ημερομηνία και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε??? Μην χάνεστε σε περιοδικά και blogs, οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με ιδέες και προτάσεις, ώστε να κάνετε το γάμος σας τόσο μοναδικό όσο εσείς. Με εμμονή στη τελειότητα και παίρνοντας κάθε επιθυμία σας προσωπικά,αναλαμβάνουμε να το κάνουμε πραγματικότητα! Οι ομορφότερες στιγμές της ζωής σας αξίζουν να έχουν το καλύτερο...

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΚΑΛΥΒΙΑ - ΛΑΓΟΝΗΣΙ - Καλύβια
  2299049371
  6937247358
 • ΚΤΗΜΑ

  ΚΤΗΜΑ Το κτήμα Οριζόντες αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οποιαδήποτε κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση. Σε μια μαγευτική έκταση 7,5 στρεμμάτων, ο καταπράσινος κήπος, οι πισίνες, οι καταρράκτες, οι εξωτικοί φοίνικες, το πέτρινο bbq και η επιμέρους αισθητική συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό ικανό, να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Συγκεκριμένα διατίθεται για γάμο, βάπτιση, παιδικά parties, επαγγελματικά συνέδρια και άλλα events. Το κτήμα διαθέτει έναν εξωτερικό χώρο χωρητικότητας 1000 ατόμων για καθιστό buffet - 2000 ατόμων για δεξίωση coctail και έναν εσωτερικό χώρο χωρητικότητας 350 ατόμων για καθιστό buffet - 700 ατόμων για δεξίωση coctail. Το κτήμα συνεργάζεται με τα καλύτερα επώνυμα caterings του χώρου προσφέροντας εντυπωσιακά πιάτα και γεύσεις υψηλής ποιότητας σε ελληνική και διεθνή κουζίνα. Τέλος για μια αρμονική επιμέλεια του συνόλου κάθε εκδήλωσης συνεργάζεται με επαγγελματίες διακοσμητές, φωτογράφους και γραφεία ηχητικής κάλυψης. Οι υπεύθυνοι του κτήματος πάντα πρόθυμοι, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε το event που θα έχει την υπογραφή σας μέσα σε έναν ειδυλλιακό περιβάλλον.

  Κατηγορία: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

  Φωτογραφίες [17]
  Στείλτε e-mail
  ΓΑΛΗΝΗΣ 13 - Κορωπί
  2109681421
  6937229422