Τρίτη 23 Ιουλίου 2024 | 08:30 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ANOΔΙΚΗ - ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΥΒΟΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ - ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΑΝΟΔΙΚΗ-ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ "Πρότυπος βιοτεχνία παγόκυβων & επεξεργασίας νερού - Ενοικίαση & πώληση επαγγελματικών εξοπλισμών".

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΠΗΘΕΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ - Χαλκίδα
  2221026210
 • AQUA LIFE GREEN | Γεωργιάδης Χρυσόστομος - Επεξεργαστής Νερού - Φίλτρα Νερού Βόλος

    H AQUA LIFE GREEN με έδρα το Βόλο, εξειδικεύεται εδώ και χρόνια στην εμπορία φίλτρων και συστημάτων επεξεργασίας νερού.    Η AQUA LIFE GREEN διευρύνει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων που έχει στη διάθεση της με κύριο άξονα το καθαρό πόσιμο νερό, διαθέτοντας από φίλτρα έως & εξαρτήματα φίλτρων για τον ιδιώτη αλλά και για τον επαγγελματία, δίνοντας οριστικά λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα νερού και αν αντιμετωπίζεται.   Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας για οποιαδήποτε απορία, πληροφορία ή τεχνικό θέμα που αφορά το προϊόν που τους ενδιαφέρει. ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Φίλτρα Αμπελόκηποι Καστοριάς τηλ: 2467085244

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Ογλ Καρόλου 1 - Βόλος
  2421021888
  6937473302
 • D - ICE

  Μηχανές παραγωγής πάγου σε κύβους, τρίμμα ή λέπι ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε επιχείρησης. Καλύπτουν από ένα μικρό καφενείο μέχρι βιοτεχνίες και εργοστάσια παραγωγής και διανομής πάγου.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  20314
  ΣΠΕΥΣΙΠΟΥ 3 - Πάτρα
  6979779775
  6979779757
 • ICE CLUB - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΑ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΝΕΡΑ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΑΓΟΚΥΒΟΙ ΤΡΙΜΜΑ ΠΑΓΟΥ - ΤΣΑΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

  Πρατήριο πάγου και εμφιαλωμένων επιτραπέζιων νερών.  Μεταλλικό νερό Παγάκια Παγοκολώνες Τρίμμα πάγου Παγοκύβοι Διανομή υπέυθυνα με λογικές τιμές σε επαγγελματικούς χώρους: εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering. 

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 30 - Σταυρούπολη
  2310602737
  6937372063
 • Ice Factory 42 | Παραγωγή & Εμπορία Πάγου Μέγαρα

            ICE FACTORY 42 Παραγωγή & Εμπορία Πάγου Μέγαρα Η εταιρεία μας "Ice Factory 42" η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στα Μέγαρα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμπορία προϊόντων πάγου, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και εξυπηρετώντας άμεσα τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες σε όλη την Αττική. Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες από επαγγελματίες σε προϊόντα πάγου και χάρη στην ποιότητα των προϊόντων, την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές έχει καταφέρει να αποτελεί την πρώτη επιλογή για παγάκια και κολώνες πάγου.             Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Μέγαρα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, λειτουργεί μια σειρά από σύγχρονες παγομηχανές, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή παραγωγική ικανότητα και τεχνολογική ικανότητα ανάδευσης. Έτσι, μπορούμε να καλύψουμε και πολύ μεγάλες παραγγελίες και να ανταποκριθούμε άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας για παγάκια και πάγο. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να ανταποκρινόμαστε, πάντα, στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών μας καλύπτοντας τις ανάγκες τους σε πάγο και παγάκια ταχύτατα και με συνέπεια. Η διανομή του πάγου γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία κατάλληλα για τη μεταφορά παγοκύβων ώστε τα παγάκια να φτάνουν σε εσάς χωρίς να έχουν αλλοιωθεί. Με άμεση παράδοση, εγγυημένη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές σας εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα και ελπίζουμε στην ανάπτυξη μιας ασφαλούς και μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί σας.         ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ                 Σας ευχαριστούμε που μας επιλέγετε όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε αλλά και να προσπαθούμε διαρκώς προκειμένου να σας προσφέρουμε τον καλύτερο ποιοτικά πάγο. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.      

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  42ο ΧΛΜ ΠΕΟΑΚ - Μέγαρα
  2296027427
  6986875520, 6985605790
 • ICE KING - ΠΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΞΗΡΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΛΑΡΙΣΑ - ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ ΦΩΤΗΣ

  ICE KING Πάγος, παγάκια, ξηρός πάγος, επεξεργασία νερού, εμπορία πάγου, τροφοδοσίες σε όλες τις επιχειρήσεις στα Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Βόλο. HACCP : ISO 22000 Ξηρός πάγος, τριμμένος, παγάκια σε συσκευασία 3 κιλών, διανομή παγοκύβων. Η επιχείρηση ΙCE KING είναι μια οικογενειακή επιχείρηση στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων, παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγάκια ice cubes σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Η διανομή του πάγου γίνεται με φορτηγά αυτοκίνητα, ψυγεία, σε όλο το νομό Τρικάλων, αντιμετωπίζοντας τους πελάτες μας με σεβασμό και συνέπεια. Ο ξηρός πάγος δεν προέρχεται απο παγάκια ή νερό. Είναι ένα προϊόν σε βαθιά κατάψυξη που κατά την συντήρησή του και τη μεταφορά εξαχνώνεται. Πρόκειται για στέρεη μορφή διοξειδίου του άνθρακα και χρησιμοποιείται σε coctail show και εφέ. Η άμεση εξυπηρέτηση, η άριστη ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές, είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σε κάθε συνεργασία μας.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ - Τρίκαλα
  6971778552
  6971778552
 • ICE MAN | Πρατήριο Πάγου Βόλος - Εμπόριο Πάγου - Παγάκια & Τρίμμα Πάγου

        ICE MAN Πρατήριο Πάγου Βόλος - Εμπόριο Πάγου - Παγάκια & Τρίμμα Πάγου Η επιχείρησή μας “ICE MAN” δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και διανομή πάγου, συσκευασμένου σε σακούλες, εξυπηρετώντας άμεσα επαγγελματίες και ιδιώτες στον Βόλο, στο Πήλιο και σε όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας βρίσκονται στον Βόλο, όπου καθημερινά το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, παράγει προϊόντα πάγου, με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και ακολουθώντας τα αυστηρότερα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας. Τα παγάκια μας και γενικά όλα τα προϊόντα πάγου που σας προσφέρει η επιχείρησή μας, διανέμονται σε συσκευασίες ευέλικτες για κάθε χρήση, ανεξαρτήτου ποσότητας παραγγελίας.                           ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ Η καθαρότητα του νερού ως πρώτη ύλη, η διαύγεια του προϊόντος, η σωστή ποσότητα και η επιλεγμένη σακούλα συσκευασίας, είναι μερικοί από τους λόγους που ξεχωρίζουν την επιχείρησή μας και κάνουν τα προϊόντα πάγου που σας προσφέρουμε τα ιδανικά προϊόντα. Διαθέτοντας ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την ασφαλή και άμεση διανομή της παραγγελίας σας στο χώρο σας εξυπηρετώντας τον Βόλο, το Πήλιο και όλη την Μαγνησία κατόπιν συνεννόησης. Απευθυνόμαστε σε καφετέριες, ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης, catering, σε πωλητές λιανικής που ενδιαφέρονται να παρέχουν προϊόντα πάγου στους πελάτες τους καθώς και σε ιδιώτες. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με την παραγωγή και διανομή πάγου, λειτουργούμε με σοβαρότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα των προϊόντων μας.                    ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών παραγωγής των προϊόντων που σας προσφέρουμε καθώς και ο διαρκής εκσυγχρονισμός της επιχείρησής μας.                  Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας Είμαστε πάντα στη διάθεση σας, να εκτελέσουμε τη παραγγελία σας, να σας δώσουμε τη προσφορά μας ή να απαντήσουμε σε όποια ερώτηση έχετε.    

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Ευριπίδου & Επίκουρου - Νέο Δέλτα - Βόλος
  6973420984
 • ICE PLANET ΕΠΕ | Εμπόριο Πάγου Αττική & Κεφαλονιά

      ICE PLANET ΕΠΕ Εμπόριο Πάγου Αττική & Κεφαλονιά Η εταιρεία μας “ICE PLANET ΕΠΕ” δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας πάγου από τον 2012 με αρκετά υψηλό δείκτη ανάπτυξης και συνεχής αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείτε από 6 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων όπως, τεχνικοί, οδηγοί, λογιστές οι οποίοι συνεργαζόμενοι δίνουν μια αρκετά σταθερή και δυνατή λύση στην εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.   Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές Αττικής και στην Κεφαλονιά καθημερινά παράγουμε, συσκευάζουμε και διανέμουμε παγάκια, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας παγομηχανές τελευταίας τεχνολογίας που χαρακτηρίζονται για την υψηλή παραγωγική ικανότητά τους.           Ο ΣΤΟΛΟΣ των οχημάτων μας αριθμεί συνολικά 4 φορτηγά με θαλάμους κατάψυξης που μας δίνουν την δυνατότητα να εξυπηρετούμε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη παρουσιαστεί σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής, το Αργοστόλι και όλη την Κεφαλονιά, την Ιθάκη αλλά και τις γύρω περιοχές.   Με σκοπό την διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών η εταιρία μας συνεργάστηκε με ιδιωτικό χημικό εργαστήριο με σκοπό την δεκαπενθήμερη δειγματοληψία των προϊόντων μας. Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων μπορούμε να τα διαβιβάζουμε στο τμήμα διασφάλισης ποιότητας του ομίλου σας προς έλεγχο και έγκρισή.   Δίνοντας έμφαση στην σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη, η εταιρεία μας καταφέρνει να χτίζει μακροχρόνιες σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης με κάθε πελάτη.   Η αγάπη και η γνώση του αντικειμένου εργασίας, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός, η ομαδικότητα και η διάθεση για εξέλιξη αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της εταιρείας μας αλλά και τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται και μας προτιμούν οι πελάτες μας όλα αυτά τα χρόνια.          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία αλλά και για να μας δώσετε την παραγγελία σας.  

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Φιλοκτήτου 22-24 - Αχαρνές
  2102478880
  6936003843
 • MISTER ICE | Παγάκια Ναύπλιο Αργολίδα - Παραγωγή, Συσκευασία & Εμπόριο Πάγου Ναύπλιο Αργολίδα

              MISTER ICE Παγάκια Ναύπλιο Αργολίδα - Παραγωγή, Συσκευασία & Εμπόριο Πάγου Ναύπλιο Αργολίδα Η επιχείρησή μας “MISTER ICE” η οποία βρίσκεται στο Ναύπλιο, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με την παραγωγή, την συσκευασία, το εμπόριο και την διανομή πάγου. Έχοντας ενταχθεί στην ομάδα εδώ και αρκετα χρόνια η 2η γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα ενώ δεν σταματά να εξελίσσεται προκειμένου να μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη επαγγελματία.                           Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας     καθημερινά παράγουμε, με αγάπη και μεράκι, προϊόντα πάγου με την χρήση σύγχρονων μηχανημάτων και ακολουθώντας πιστά τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων που υπάρχουν στον κλάδο. Πέραν όμως των κλασικών προϊόντων πάγου που μπορείτε να βρείτε σε εμάς, εμπορευόμαστε και σας προσφέρουμε και special προϊόντα πάγου για εσάς που θέλετε κάτι ξεχωριστό για την επιχείρησή σας.  Απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα της εστίασης, σε catering αλλά και σε πωλητές λιανικής που ενδιαφέρονται να παρέχουν προϊόντα πάγου στους πελάτες τους.                   Η διανομή των προϊόντων πάγου γίνεται με τα φορτηγά ψυγεία μας που μπορούν να διασφαλίσουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων και τα οποία εξυπηρετούν καθημερινά επαγγελματίες και ιδιώτες στο Ναύπλιο, σε όλη την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία καθώς και στα νησιά της Αττικής.                 Παράλληλα, σε εμάς μπορείτε να βρείτε παγωτά, άριστης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων για χώρους μαζικής εστίασης. Στόχος μας είναι να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας αλλά και να ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες σας σε υψηλών προδιαγραφών πάγο και παγάκια.                       ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ναύπλιο, όλη την Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία καθώς και τα νησιά της Αττικής        

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Παραλιακή Οδός Νέας Κίου - Ναυπλίου, Θέση Κιόσκια - Ναύπλιο
  2752098770
  6947150422
 • NORTH PENGUIN - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΟΥ - ΠΑΓΑΚΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΟΥ ΛΙΑΝΙΚΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

  Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή συσκευασμένου βρώσιμου πάγου σε σακούλες. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας χρησιμοποιούμε μια σειρά απο σύγχρονες επαγγελματικές παγομηχανές, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά μιας κάθετης παραγωγικής μονάδας παγοκύβων. Ο πάγος μας παράγεται απο πόσιμο νερό του δικτύου το οποίο επεξεργάζεται απο μια σειρά ειδικών φίλτρων της εταιρείας ΤΕΜΑΚ α) αφαίρεση αλάτων (μείωση σκληρότητας) β) αφαίρεση μικροσωματιδίων και χλωρίου γ) αποστείρωση απο βλαβερά σωματίδια - ουσίες με λάμπες UV Η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, εφοδιασμένα με θερμογράφους (καταγραφή θερμοκρασίας θαλάμου, κοινοτική οδηγία Ε.Ε.), έτσι καταλήγει στο πελάτη αναλλοίωτο (-18°C), με καθημερινά δρομολόγια. Παρέχονται: α) καταψύκτες β) ειδικά βαρέλια ψύξης (για ποτά, αναψυκτικά) σε κοινωνικές εκδηλώσεις (party, catering κ.α.) Ο ΠΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΙΟΝ-ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΣ.   Από τη νέα season(2014) οι πελάτες μας θα μπορούν επίσης να τροφοδοτούνται απ΄την εταιρεία μας με επαγγελματικές συσκευασίες τυποποιημένου παγωτού γνωστής ελληνικής παγωτοβιομηχανίας.   (Παραγωγή πάγου, Χαλκιδική. Παγοκύβοι, Χαλκιδική. Πώληση πάγου χονδρική και λιανική, Κασσάνδρα. Παγοκύβοι, Κασσάνδρα. Χονδρική πώληση τυποποιημένου - συσκευασμένου παγωτού)

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΠΑΛΙΟΥΡΙ - Χαλκιδικής
  6942939393
  6942939393
 • Paros Ice Παγοποιείο | Παραγωγή και Διανομή Πάγου Πάρος

          PAROS ICE Παγοποιείο | Παραγωγή και Διανομή Πάγου Πάρος 22840 23251   6937 170699         Το παγοποιείο μας “Paros Ice” το οποίο βρίσκεται στην Πάρο και πιό συγκεκριμένα στην Παροικία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και διανομή πάγου συσκευασμένου σε σακούλες, εξυπηρετώντας άμεσα τόσο επαγγελματίες όσο και ιδιώτες σε όλη την Πάρο. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην Παροικία, η παράγωγη και η συσκευασία του πάγου γίνεται με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο προσωπικό και τις αυστηρές διαδικασίες υγιεινής που τηρούνται, μας διασφαλίζουν την σταθερή ποιότητα του προϊόντος. Σας προσφέρουμε παγάκια και τρίμμα πάγο σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες για χρήση στο σπίτι, στο μπαρ, στο εστιατόριο αλλά και πάγο για ψύξη στο αλιευτικό σκάφος, στο ιχθυοπωλείο, στο κατάστημα κατεψυγμένων ειδών.                 Η διανομή του πάγου γίνεται με φορτηγά ψυγεία, ώστε ο πάγος να φτάνει στα χέρια σας σε αρίστη κατάσταση και πάνω από όλα όταν τον χρειάζεσαι. Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηροποιούμαστε με την παραγωγή και διανομή πάγου, φροντίζουμε διαρκώς ώστε οι εγκαταστάσεις, ο εξοπλισμός και τα προϊόντα μας να ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών μας. Η συνέπεια μας, η ποιότητα των προϊόντων και η υπευθυνότητα, σε συνάρτηση με τις τιμές μας, αποτελούν τα κριτήρια βάσει των οποίων μας επιλέγουν οι πελάτες μας και διατηρούν πολύχρονη συνεργασία με την επιχείρησή μας. Με το μεράκι, τον επαγγελματισμό και την σκληρή δουλειά, όσων εργάζονται σ’ αυτήν, έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο την καλή ποιότητα των υπηρεσιών μας αλλά και την επέκταση του κύκλου εργασιών στα σημερινά επίπεδα.                           ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για να μας δώσετε την παραγγελία σας ή για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετική με τα προϊόντα μας. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ      

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Παροικία - Πάρος
  2284023251
  6937170699
 • PENGUIN - ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΓΟΥ - ΠΑΓΟΠΟΙΕΙΟ - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΠΑΓΟΤΡΙΜΜΑΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ

  Εμπόριο πάγου, παγάκια, παγοτρίμματα, Ηγουμενίτσα. H εταιρεία "PENGUIN" δραστηροποιείται απο το 2005 στην πόλη της Ηγουμενίτσας.   Η οργάνωση, η εκπαίδευση, η τεχνογνωσία και η φροντίδα των ιδρυτών της,δραστηριοποιείται διπλά, με δύο καταστήματα παραγωγής και εμπορίας πάγου , η μία στην περιοχή της Πλαταρίας και η δεύτερη στην Ηγουμενίτσα.   Βασική μας αρχή είναι η επαγγελματική δεοντολογία στις σχέσεις με τους πελάτες και τους συνεργάτες της , η διαρκής ποιοτική βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού. Σε καθημερινή και 24ωρη βάση για το νόμο Θεσπρωτίας.   Οι παροχές μας αφορούν ευρύτερα χώρους εστίασης και διασκέδασης.Διαθέτουμε 6 αυτοκίνητα και 1 μηχανάκι.Ειδικότερα, απευθύνονται σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, αναψυκτήρια, κυλικεία, καντίνες, καφέ-μπαρ, catering, μουσικές σκηνές, καθώς επίσης και σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι, βαφτίσια, γενέθλια, πάρτι.    Στόχος μας είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας πάγου με τους πιο αυστηρούς και πιο ασφαλείς τρόπους μεταφοράς του.Διαθέτουμε 17 παγομηχανές δυνατότητας δημιουργίας παγοκύβων,πάγου λέπι,παγοτρίμματα για coctail.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΜΥΡΩΝΟΣ 7 - Ηγουμενίτσα
  6944888222
 • SUPERICE - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΠΑΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΠΑΓΟΚΥΒΟΙ - ΠΑΓΟΤΡΙΜΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΑΓΟΣ

  Πάγος, παγάκια, παγόκυβοι, παγοτρίμματα Θεσσαλονίκη Πάγος,παγάκια,παγοκύβοι,παγοτρίμματα Αμπελόκηποι,Πολίχνη,Νεάπολη,Έυοσμος,Συκιές,Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΓΟΥ - ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ 15 ΤΟΝΟΥΣ!!!   Η εταιρεία μας παράγει, συσκευάζει και διανέμει παγοκύβους (παγάκια), ice cubes, σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.   Σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, λειτουργούμε μια σειρά απο σύγχρονες παγομηχανές, οι οποίες χαρακτηρίζονται απο υψηλή παραγωγική ικανότητα και τεχνολογική ικανότητα ανάδευσης, ιδανικές για σκληρά νερά με ευρωπαϊκές προδιαγραφές.   Τα παγάκια παρασκευάζονται απο νερό, που έχει υποστεί κατάλληλη επεξεργασία και καθαρισμό με ειδικά φίλτρα. Ο πάγος συσκευάζεται σε σακούλες που τηρούν τις προδιαγραφές αποθήκευσής του, κατάλληλες για συσκευασία τροφίμων. Η αποθήκευση και συντήρηση, γίνεται σε ειδικούς σύγχρονους ψυκτικούς θαλάμους.   Η διανομή του πάγου γίνεται με αυτοκίνητα ψυγείου σε όλη την Θεσσαλονίκη, ώστε ο πάγος να διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Πραγματοποιούμε καθημερινά δρομολόγια αντιμετωπίζοντας τους πελάτες μας με σεβασμό και συνέπεια. Εξυπηρετούμε: ξενοδοχεία, καφετέριες, μπαρ, νυχτερινά κέντρα, ουζερί, μεζεδοπωλεία.   Φιλικά ΤΖΟΝΤΖΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 65 - Θεσσαλονίκη
  2310253950
  6942442531
 • Βετούλας Ιωάννης - Παγάκια Πάτρα | Παραγωγή - Συσκευασία & Διανομή Πάγου Πάτρα

              ΠΡΟΦΙΛ Βετούλας Ιωάννης - Παγάκια Πάτρα | Παραγωγή - Συσκευασία & Διανομή Πάγου Πάτρα Η εταιρεία μας “Βετούλας Ιωάννης” η οποία βρίσκεται στο Άνω Καστρίτσι Πατρών, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με την παραγωγή, τη συσκευασία και διανομή βρώσιμου πάγου στην Αχαΐα και όλη την Δυτική Ελλάδα. Έχοντας λάβει ξεχωριστή θέση στον τομέα της παραγωγής και διανομής βρώσιμου πάγου, η επιχείρησή μας απευθύνεται σε επαγγελματίες του ευρύτερου τομέα της εστίασης/HORECA, στο λιανεμπόριο αλλά και στο χονδρεμπόριο.                       ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ   Η παραγωγή και αποθήκευση του πάγου πραγματοποιείται στον χώρο της επιχείρησης μας, σύμφωνα πάντα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές ISO 9000/22000. Οι μηχανές παραγωγής είναι τοποθετημένες σε κλειστό ελεγχόμενο/κλιματιζόμενο χώρο και το έτοιμο προϊόν μεταφέρεται με ταινιόδρομους σε διαφορετικό ψυχόμενο χώρο για να συσκευαστεί. Με αυτή την διαδικασία διατήρησης σταθερής θερμοκρασίας σε όλα τα παραγωγικά στάδια, το προϊόν δεν έρχεται σε καμία επαφή με παράγοντες του περιβάλλοντος, που μπορούν να επηρεάσουν την άριστη ποιότητα του ή να μεταβάλουν το σχήμα και την ακεραιότητα της μονάδας.       Η συσκευασία των παγοκύβων γίνεται σε πιστοποιημένες σακούλες από κατάλληλο πλαστικό για τρόφιμα. Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρηση μας, εξυπηρετεί όλη την Δυτική Ελλάδα με ex-van πώληση, έχοντας πρωταρχικό στόχο τη συνεπή και άμεση εξυπηρέτηση του συνεργάτη. Η ευελιξία μας, μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τα καταστήματα όχι μόνο τις ημέρες προγραμματισμένης παράδοσης, αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή μας ζητηθεί.  Με δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, έχουμε την δυνατότητα με το σωστό τρόπο, να  εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας, στο σωστό χρόνο.                   Στόχοι μας όλα αυτά τα χρόνια είναι αφενός η άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου η παροχή άριστης ποιότητας προϊόντων, πάντα σε ανταγωνιστικές τιμές.                      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας ή για να μας δώσετε την παραγγελία σας.        

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Άνω Καστρίτσι - Αχαΐας
  2610936266
  6944909927
 • Βιομηχανία Πάγου Ηράκλειο Κρήτη - CRETA ICE - Πρατήριο Πάγου Ηράκλειο Κρήτη - Εμπόριο Πάγου Ηράκλειο Κρήτη

  CRETA ICE: Η Πρώτη Επιλογή στη Βιομηχανία Πάγου στο Ηράκλειο Κρήτης Καλωσορίσατε στην CRETA ICE, την κορυφαία εταιρεία στη βιομηχανία πάγου στο Ηράκλειο Κρήτης. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα, η CRETA ICE προσφέρει παγωμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε ανάγκη, από την εστίαση μέχρι την οικιακή χρήση.   Ανώτερη Ποιότητα Προϊόντων Στην CRETA ICE, η ποιότητα είναι η προτεραιότητά μας. Χρησιμοποιούμε μόνο το πιο καθαρό και ασφαλές νερό για την παραγωγή των παγωμένων προϊόντων μας, εξασφαλίζοντας ότι κάθε παγάκι που παράγουμε πληροί τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Τα παγάκια μας διακρίνονται για τη διαφάνεια και την ανθεκτικότητά τους, παρέχοντας τη μέγιστη διάρκεια σε κάθε χρήση.   Ευρεία Γκάμα Προϊόντων Η CRETA ICE προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παγωμένων προϊόντων για να καλύψει κάθε ανάγκη. Από παγάκια για ποτά μέχρι πάγο θρυμματισμένο για κοκτέιλ και ψύξη τροφίμων, οι επιλογές μας είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των πελατών μας. Είτε είστε επαγγελματίας στην εστίαση είτε απλά αναζητάτε τον καλύτερο πάγο για το σπίτι σας, η CRETA ICE έχει τη λύση.   Άμεση και Αξιόπιστη Παράδοση Η έγκαιρη παράδοση είναι κλειδί για την ικανοποίηση των πελατών μας. Στην CRETA ICE, κατανοούμε πόσο σημαντικό είναι να έχετε πρόσβαση σε φρέσκο πάγο όταν τον χρειάζεστε. Με τον στόλο των οχημάτων μας και το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής μας, εγγυόμαστε γρήγορη και αξιόπιστη παράδοση σε όλο το Ηράκλειο και τις γύρω περιοχές.   Υπηρεσίες Προσαρμοσμένες στις Ανάγκες σας Κάθε πελάτης είναι μοναδικός, γι' αυτό και προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Από την προμήθεια μεγάλων ποσοτήτων για εκδηλώσεις μέχρι την καθημερινή παράδοση σε καταστήματα, η CRETA ICE προσαρμόζει τις υπηρεσίες της ώστε να καλύψει τις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.   Πελατοκεντρική Προσέγγιση Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι η κινητήριος δύναμή μας. Στην CRETA ICE, η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη να σας εξυπηρετήσει με επαγγελματισμό και φιλικότητα. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας προσφέρουμε μια άριστη εμπειρία πελάτη, από την πρώτη επαφή μέχρι την τελική παράδοση των προϊόντων μας.   Επικοινωνήστε Μαζί Μας Αν αναζητάτε την καλύτερη ποιότητα πάγου στο Ηράκλειο Κρήτης, μην ψάχνετε αλλού. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η CRETA ICE είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη με τον πιο αξιόπιστο και επαγγελματικό τρόπο. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την ποιότητα της CRETA ICE για όλες τις ανάγκες σας σε πάγο. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας απαιτήσεις.

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Τυμπάκι - Ηράκλειο
  6908645300
 • ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΑΓΟΚΥΒΩΝ ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑ - GK FROST ICE - ΠΑΓΑΚΙΑ - ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείτε στον χώρο της παραγωγικής διαδικασίας και επεξεργασίας πάγου από το 2000 . Στα 21 χρόνια λειτουργίας επενδύουμε στην ποιότητα , στην άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και στον σεβασμό προς τον καταναλωτή. Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και τις συνθήκες παραγωγής : Την απαιτούμενη τεχνογνωσία , την σημαντικότητα των προδιαγραφών υγείας και ασφαλείας καθώς και το ρόλο των υπευθύνων παραγωγής τις μεθόδους ποιοτικού έλεγχου των προϊόντων ,την διαχείριση απορριμμάτων και την σημασία ύπαρξης μιας παραγωγικής μονάδας στην περιοχή . H GK frost ice θεωρεί ότι ο ποιοτικός έλεγχος είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του κεφαλαίου Διαχείριση Ποιότητας για τον λόγο αυτό η εταιρεία χωρίς να φείδετε εξόδων έχει επενδύσει στην ορθή οργάνωση ενός συγχρόνου πρότυπου εργοστασίου και έχει προμηθευτεί με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ελέγχοντας : Φυσικά χαρακτηριστικά του προϊόντος (μέγεθος κολλημένα παγάκια μεταξύ τους κτλ) Μικροβιολογικές επιβαρύνσεις με εξέταση του προϊόντος στο Γενικό Χημείο του Κράτους Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά (καθαρότητα ,διαύγεια ,τυχών υπολείμματα) Ο ποιοτικός έλεγχος ξεκινά από το στάδιο παραλαβής των πρώτων υλών (νερό , υλικά συσκευασίας )συνεχίζετε σε όλα τα παραγωγικά σταδία (παραγωγή-συσκευασια- αποθήκευση) και τελειώνει με την φόρτωση των ετοίμων προϊόντων όπου και εκεί μετριέται η εσωτερική ψύξη του προϊόντος και η καταλληλότητα της συσκευασίας για την ασφαλή μεταφορά . Λογω της φύσης του προϊόντος που παράγουμε ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να είναι συνεχές. Έτσι πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό που έχει προληφθεί ,οι χειριστές του μηχανολογικού εξοπλισμού εκπαιδεύονται συνεχώς πάνω στα θέματα βελτιστοποίησης και διατήρησης της ποιότητας. Η υψηλή ποιότητα και η διατροφική αξία επιτυγχάνετε κυρίως μιας τεχνολογίας που εφαρμόζουμε IQF (individually quick frozen ) ταχεία κατάψυξη και δεν επιτρέπει την συσσώρευση άμορφων μαζών κολλημένου πάγου μέσα στην σακούλα Πίσω από την λέξη ποιότητα κρύβετε ένας ολόκληρος μηχανισμός μια φιλοσοφία και μια σειρά διαδικασιών που κατά νόμο εφαρμόζονται πιστά . Η G.K. frost ice όμως δεν εμμένει μόνο στην ποιότητα που δεν είναι το μόνο μέλημα της αλλά και στον όγκο παραγωγής που χρειάζεται να καλύψει την αγορά και τις ανάγκες των πελατών της. Στις ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις της έχει δυνατότητα παραγωγής 15.000 λίτρα πάγου ανά 24 ωρο καθώς και δυνατότητα αποθήκευσης 35.000 σακούλες . Σκοπός της εταιρείας είναι: Η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας Η πλήρη –γρήγορη και ευέλικτη εξυπηρέτηση του πελάτη Η ενίσχυση της θέσης της στην ελληνική αγορά Η ανάπτυξη του δικτύου της H G.K. frost ice είναι εταιρεία παραγωγής και διανομής που επιδιώκει σταθερή επαφή με κάθε έναν πελάτη κτίζοντας σχέσεις ποιότητας και εμπιστοσύνης δίνοντας έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα εντος και εκτός εταιρείας Κύριος στόχος είναι η παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων καθώς και επίσης και η πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Πουλιοπούλου 31 - Θήβα
  2262089591
  6972515603 whats up
 • ΚΑΡΑΤΖΕΝΗ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑ - ΕΜΠΟΡΙΑ ΠΟΣΙΜΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΟΥ ΣΥΡΟΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

  Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διανομή συσκευασμένου βρώσιμου πάγου σε σακούλες. Ο πάγος παράγεται από φυσικό πόσιμο νερό το οποίο επεξεργάζεται από μια σειρά ειδικών φυσικών φίλτρων για την αφαίρεση των αλάτων και την αφαίρεση των μικροσωματιδίων.  Η διανομή γίνεται με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και καταλήγει στον πελάτη αναλλοίωτο .  Η εταιρεία προσφέρει το καλύτερο προϊόν στις καλύτερες τιμές.     

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ - Σύρος
  2281088540
  6974356222
 • Μονάδα Παραγωγής Πάγου - Πανταζής - Παγοποιείο - Ιωάννινα

  Παγοποιείο | Πανταζής Μονάδα παραγωγής πάγου στα Ιωάννινα   Σας δροσίζουμε με τον πάγο μας. Εδώ και χρόνια έχουμε αναλάβει τη διανομή πάγου στα Ιωάννινα και κάνουμε μεταφορά με το φορτηγό ψυγείο μας. Παρασκευάζουμε πάγο σε σακουλές για οικιακή και επαγγελματική χρήση αλλά και πάγο για επαγγελματίες στην εστίαση. Χρησιμοποιούμε νερά από το τόπο μας και ειδικά φίλτρα νερού που μόνο καθαρό πάγο μπορούν να σας εγγυηθούν. Με ένα τηλεφώνημα το μεταφέρουμε σπίτι σας η στην επιχείρηση σας. Το παγοποιείο μας διαθέτει: παγάκια, παγολεπίδες, τριμμένο πάγο, ξηρό πάγο, παγοκολόνες. Τα προϊόντα μας: Παγάκια Παγολεπίδες Τριμμένος παγος Ξηρός πάγος   Η διανομή του πάγου γίνεται με συνέπεια και υπευθυνότητα σε δεκάδες σημεία στα Ιωάννινα, αξιοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα και καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας. Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και το κάνουμε καλά!  Βρισκόμαστε στη Κρύα Ιωαννίνων, Τ: 2651063408, Κ: 6937150787    

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  ΚΡΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ιωάννινα
  2651063408
  6937150787
 • Ντουρανάκης | Πάγος - Παγοποιείο Μυκόνου - Παραγωγή Τεμαχισμένων Πατατών Μύκονος

    Παγοποιείο & Παραγωγή Πατάτας Μυκόνου DOURANAKIS SMPC   Σχετικά με εμάς   Εδώ και 20 χρόνια το παγοποιείο Ντουρανάκη παρασκευάζει και τροφοδοτεί με άριστης ποιότητας πάγο το νησί της Μυκόνου. Με γνώση και συνέπεια γύρω από το αντικείμενο μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε επαγγελματία εστίασης. Επίσης η επιχείρηση διαθέτει εργαστήριο φρέσκιας πατάτας προσφέροντας ποιότητα και γεύση με δυνατότητα αποφλοίωσης και τεμαχισμού. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συνεργαστούμε. Η εταιρεία μας, παράγει, συσκευάζει και διανέμει πάγο υψηλής ποιότητας, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με μια σειρά από σύγχρονες παγομηχανές MASTER FROST, στα Καντούνια Μυκόνου. Πραγματοποιείται διανομή καθημερινά με φορτηγά ψυγεία έτσι ώστε να διατηρείται ο πάγος σε άριστη κατάσταση. Με σεβασμό στους πελάτες μας είμαστε πάντα κοντά τους οποιαδήποτε ώρα μας χρειαστούν. Παράλληλα, εμπορευόμαστε υψηλής ποιότητας Πατάτες Νάξου, σε διάφορα μεγέθη και τύπους κοψίματος δικής σας επιλογής.   Στόχος μας είναι πάντα η δική σας σωστή εξυπηρέτηση!       Πάγος               Πατάτες Στοιχεία Επικοινωνίας Τηλ. 22890 28193 | Κιν. 6908683250, 6932320138 Email: ntoustef@gmail.com

  Κατηγορία: ΠΑΓΟΣ – ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Καντούνια - Μύκονος
  2289028193
  6908683250, 6932320138
Σελίδα 1 από 3