Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 | 01:18 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΓΩΤΑ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗ - ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ - ΠΑΓΩΤΙΝΙΑ - ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ - ΤΟΥΡΤΕΣ - ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ - ΣΦΟΛΙΑΤΕΣ ΓΛΥΚΑ - BONITO

  Η ιστορία μιας οικογένειας.. 1976:Τα αδέρφια Δημήτρης και Μιχάλης Δρουγγάνης, ιδρυτές της εταιρείας, ανοίγουν μια μικρή βιοτεχνία παραγωγής παγωτού στην Αθήνα και διανέμουν παγωτό στα ζαχαροπλαστεία της Αττικής με το παραδοσιακό τρίκυκλο της εποχής. 1986: Η Bonito είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παράγει τα γνωστά πλέον σε όλους μας παγωτο-σοκολατάκια. 1993: Στα πλαίσια συνεχούς ανάπτυξης, η εταιρεία που έως τότε λειτουργούσε με τη νομική μορφή ομόρρυθμης εταιρείας μετατρέπεται σε ανώνυμη εταιρεία μετονομαζόμενη από Αφοί Δρουγγάνη Ο.Ε. σε ΜΠΟΝΙΤΟ Α.Ε.Β.Ε. 1999: Μεταφερόμαστε σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο. 2004: Μια νέα περίοδος ξεκινά με την πραγματοποίηση μεγάλων επενδύσεων σε τεχνολογικό εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα: Η Bonito είναι μια σύγχρονη βιομηχανία παγωτού και γλυκού που δραστηριοποιείται σε εθνικό επίπεδο έχοντας κατακτήσει μια από τις πρώτες θέσεις στην αγορά «Παγωτίνια». Κοιτάζοντας στο μέλλον: Πιστή στην παράδοση των άριστων προϊόντων, στη συνέπεια προς τους συνεργάτες της και στο σεβασμό απέναντι στους καταναλωτές, η Bonito θα συνεχίσει να παράγει προϊόντα με ιδιαίτερη φροντίδα. Η συνταγή μας… Επιλογή των καλύτερων Α΄ υλών από τους πλέον καταξιωμένους προμηθευτές. Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής Υψηλή ποιότητα και φροντίδα για τα προϊόντα μας Σεβασμός στους συνεργάτες και στον καταναλωτή Αγάπη για αυτό που δημιουργούμε.

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΒΙ.ΠΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Ηράκλειο
  2810333707
  6958357816
 • Εργαστήριο Παρασκευής Παγωτού Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδική - Παραγωγή Διάθεση Εμπόριο Ιταλικού Παγωτού - Γλυκά - Gelato Italiano

        GELATO ITALIANO  Εργαστήριο Παρασκευής Ιταλικού Παγωτού Νέα Καλλικράτεια - Χαλκιδική Η επιχειρηση GELATO ITALIANO ιδρύθηκε το 2010 στην Ν.Καλλικρατεια Χαλκιδικης και δραστηριοποιείτε στο χώρο του παγωτού έχοντας ως βασικά συστατικά τις αγνές πρώτες ύλες. Σήμερα αποτελεί πλέον έναν απαραίτητο σταθμό για κάθε νέο επισκέπτη, καθώς και μία σταθερή αξία για τους κατοίκους της Χαλκιδικης. Με κύριο συστατικό το φρέσκο γάλα, σε συνδυασμό με την αρωματική σοκολάτα ή τη γεύση από φρέσκα φρούτα και τραγανούς ξηρούς καρπούς, η ποιότητα των παγωτών είναι αδιαπραγμάτευτη. Όσο για την ποικιλία τους: Μέχρι τώρα έχουμε δημιουργήσει και έχουν δοκιμαστεί 100 διαφορετικές γεύσεις για να ικανοποιούν όλα τα γούστα και συνεχίζουμε να τις αυξάνουμε. Όλα τα παγωτά μας μπορείτε να τα γευτείτε σε χωνάκι ή σε μπωλ – κύπελο.     Το GELATO ITALIANO εξασφαλίζει στα παγωτά την αληθινή, πρωτότυπη γεύση τους και με την εντυπωσιακή, χειμαρρώδη παρουσίαση τους σε «βουνά», έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των Ελλήνων και να τους δημιουργήσει μανία για παγωτό! Μια γλυκιά νότα παιχνιδίσματος. Παγωτό όχι όμως όπως το έχουμε συνηθίσει. Μαγικό! Φτιαγμένο με την αυθεντική συνταγή του ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ με φρέσκο γάλα που ρέει σαν μαγικό φίλτρο. Βελούδινη βανίλια, πλούσια σοκολάτα, ή ανάμεικτο, σε τραγανό χωνάκι ή σε μπολ κάθε μπουκιά αφήνει στο στόμα μια δροσερή αίσθηση πληρότητας. Εάν είστε τυχεροί μπορεί να δοκιμάσετε και άλλες γεύσεις καθώς παρελαύνουν από το καταστημα μας κατά διαστήματα όλες οι γεύσεις του GELATO ITALIANO.. Οσίας Παρασκευής 12, Νέα Καλλικράτεια 63080 / Θεσσαλονίκη Τηλ: 6945498226 ..

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Στείλτε e-mail
  ΟΣΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 12 - Νέα Καλλικράτεια
  6945498226
 • ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ - ΠΑΓΩΤΑ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗ - ΒΑΦΛΕΣ - ΤΟΥΡΤΕΣ - ΓΛΥΚΑ - ΚΑΦΕΣ - ΚΡΕΠΕΡΙ - ΤΖΕΛΕΤΕΡΙΑ

  Η ιδέα για την δημιουργία της «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑΣ» γεννήθηκε σε ένα ταξίδι διακοπών στην Ιταλία. Εκεί όπου το Gelato δεν είναι απλά μόδα η καλοκαιρινή τάση αλλά… απολαυστική μανία, και μάλιστα καθ’ ολη την διάρκεια του χρόνου. Με την «μυστική» ιταλική συνταγή του 1895 μ.Χ., η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ απέδειξε ότι το παγωτό είναι ένα προϊόν διαχρονικό αλλά ταυτόχρονα μοντέρνο. Όταν το 2003 στην συμβολή των οδών Αισώπου και Τάκη στην γραφική γειτονιά του Ψυρρή, ο Γιάννης Πανάγος άνοιγε το πρώτο κατάστημα «ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ», πολλοί αμφισβήτησαν την κίνηση του. Σήμερα 9 χρόνια μετά, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη στην αλυσίδα των καταστημάτων που έχουν ανοίξει, έχει διαψεύσει κάθε αμφιβολία τους. Στο πρώτο κατάστημα στου Ψυρρή, προστέθηκε πολύ γρήγορα και το 2ο στη Γλυφάδα. Σύντομα ακολούθησαν στο Ναύπλιο και στο Τολό. Η αύξηση της παραγωγής έφερε την ανάγκη να μεταφερθεί το πρώτο, μικρό παρασκευαστήριο παγωτού-gelato που είχε στηθεί δίπλα στο κατάστημα του Ψυρρή. Έτσι η εταιρεία ίδρυσε έδρα και παρασκευαστήριο στην περιοχή της Καλλιθέας. Αλλά και αυτό με την πάροδο του χρόνου φάνηκε ανυπαρκές να καλύψει τις ανάγκες των συνεχών αυξανόμενων καταστημάτων. Το αμέσως επόμενο βήμα ήταν να μετακομίσει σε μεγαλύτερο, σύγχρονο και τελευταίας τεχνολογίας και υγειονομικών προδιαγραφών εργαστήριο παραγωγής παγωτού gelato στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στο Ρέντη, έχοντας πλέον την δυνατότητα τεράστιας παραγωγής παγωτού, πάντα με τα ίδια αγνά υλικά και τη σταθερή υψηλή ποιότητα. Φτάνοντας ως σήμερα, που πλέον τα καταστήματά της έχουν φτάσει τα 27, νοιώθει υπερήφανη για την πρόοδο της, αλλά ταυτόχρονα νοιώθει υπεύθυνη για τους επιχειρηματίες που την εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν σε αυτήν. Η ΠΑΓΩΤΟΜΑΝΙΑ εξασφαλίζει στα παγωτά την αληθινή, πρωτότυπη γεύση τους και με την εντυπωσιακή, χειμαρρώδη παρουσίαση τους σε «βουνά», έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των Ελλήνων και να τους δημιουργήσει μανία για παγωτό!!! … και μην ξεχνάτε: το παγωτό είναι κορυφαία απόλαυση για όλες τις εποχές !

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  ΣΠΕΤΣΩΝ 60 - Περιστέρι
  2105718332,2105718321
 • ARTE ITALIANA ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΓΑΛΑ ΑΘΗΝΑ - ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΑΘΗΝΑ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΑΘΗΝΑ

  Αυθεντικό ιταλικό παγωτό, Αθήνα. Χειροποίητο παραδοσιακό παγωτό, Αθήνα. Παγωτό με φρέσκο γάλα, Αθήνα. Παγωτό με φρέσκα φρούτα, Αθήνα. Αγνά υλικά, Αθήνα.  

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  2ας ΜΑΙΟΥ 24 - Νέα Σμύρνη
  2109356593
 • DEZATO PASTRY BAR - ΠΑΓΩΤΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΚΡΕΠΕΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΚΑΠΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ - FROZEN YOGURT - BUBBLE TEA - ΓΛΥΚΑ - ROLL ICE CREAM

  Dezato Pastry Bar | Αναψυκτήριο Καπάλου Ελένη https://www.facebook.com/dezatopastrybar/ Αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις ήρθαν για να σε καθηλώσουν. Το φημισμένο roll ice τωρα και στην Νέα Φιλαδέλφεια. Επέλεξε τη γεύση του παγωτού που θες,τα topping που σου αρέσουν και εμπιστεύσου εμάς για να στο rollάρουμε, μπροστα στα μάτια σου....   Σ' αρέσει η σοκολάτα; Εμάς να δεις...γι αυτό και πήραμε έναν ολόκληρο γύρο με κανονική και λευκή σοκολάτα και είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τη δική σου choco pita με κομμάτια γύρου,κρέμα patisserie και τα υλικά της αρεσκείας σου. Frozen Yogurt σε όλα τα μεγέθη και με γεύση έκπληξη που θα αλλάζει κάθε μήνα για όλα τα γουστα.   Γλυκιά κρέπα ή παγωτό μηχανης; Δίλλημα; Πάρε μια κρέπα και ζήτησε να σου βάλουμε από πάνω παγωτό μηχανής!!! Θες το τσάι σου να έχει ποκιλία γεύσεων; Φέραμε για σένα το Bubble Tea..επέλεξε ανάμεσα στο πλήθος των γευσεών μας και διάλεξε τη γευση της πέρλας που θες να "εκραγεί" μεσα στο στόμα σου!!! Σοκολάτα ζεστή ή κρύα; 10 μοναδικές γεύσεις σοκολάτας ήρθαν για να μην ξέρεις ποια να πρωτο διαλέξεις!!! Και δεν θα μπορουσαν φυσικα να λείπουν απο το μαγαζί μας αφράτα γευστικά βαφλάκια έτοιμα να περιλουστούν με την πραλίνα της επιλογης σου...!!! Μην αργείς! Σε περιμένουμε να δοκιμάσεις!

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 120 - Νέα Φιλαδέλφεια
  2102587256
 • ΠΑΓΩΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟ - ANTICA GELATERIA DI ROMA

  Το παραδοσιακό ιταλικό παγωτό που διαθέτουμε, μοναδικό στη γεύση του, παράγεται στα εργαστήριά μας με την παλιά συνταγή της Σικελίας (Γενέτειρας του παγωτού) του 1870, συνταγή που διαφύλαξε η πολυβραβευμένη Gelateria Tassi της Ρώμης και που κληρονόμησε ο Marcello, Ο Μάστορας του παγωτού.

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Φωτογραφίες [5]
  Στείλτε e-mail
  ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 3 - Ναύπλιο
  2752023520
  6945972700
 • ΠΑΓΩΤΑ ΠΑΓΩΤΟΓΛΥΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΒΡΟΣ ΘΡΑΚΗ - ΠΑΓΩΤΑ ΧΥΜΑ - ΚΟΥΦΟΣ Α. & ΣΙΑ ΟΕ

  Επιλογή των καλύτερων Α΄ υλών από τους πλέον καταξιωμένους προμηθευτές. Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής. Υψηλή ποιότητα και φροντίδα για τα προϊόντα μας. Σεβασμός στους συνεργάτες και στον καταναλωτή. Αγάπη για αυτό που δημιουργούμε.

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Φωτογραφίες [20]
  ΚΙΚΟΝΩΝ 40 - Αλεξανδρούπολη
  2551020871
  6946000880
 • ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΟΡΩΠΙ - ΠΑΓΩΤΑ - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΠΑΓΩΤΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ - ΚΟΚΚΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

  Ο Κοκκώνης Βασίλης διαθέτει καροτσάκι παγωτού και αναλαμβάνει την τροφοδοσία βαπτίσεων, παιδικών πάρτυ και παντός τύπου κοινωνικών εκδηλώσεων σε όλη την Αττική.  Ποιοτικό και νόστιμο παγωτό, καλή τιμή, για παιδικά event και άλλα.  

  Κατηγορία: ΠΑΓΩΤΑ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - Κορωπί
  6984327950