Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 06:15 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • ELLIS FUN PARK Ο.Ε. - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ

  Ο παιδότοπος Elli's Fun Park είναι ιδανικός για παιδιά και ενηλίκους. Ατελείωτο παιχνίδι, έξυπνες και ασφαλείς κατασκευές και ένας όμορφος χώρος για να απολαύσουν οι γονείς τον καφέ ή το αναψυκτικό τους.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΙΑΝΤΙΟΥ ΚΑΙ Θ. ΚΑΡΡΑ - Σαλαμινα
  2155001911
  6970049510
 • Service Playground - Παιχνοδοκατασκευές - Επισκευή & Ενοικίαση Φουσκωτών Παιχνιδιών - Γεωργόπουλος

  Service Playground Φουσκωτά παιχνίδια   Στο Playground, αναλαμβάνουμε επισκευή και συντήρηση σε φουσκωτά παιχνίδια και τραμπολίνο όλων των διαστάσεων, διαθέτουμε φουσκωτά παιχνίδια σε άριστη κατάσταση προς πώληση σε λογικές τιμές για συνεχή συνεργασία και επίσης συντηρούμε και τροποποιούμε την παιχνιδοκατασκευή σας. Βρίσκουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για τον παιδότοπό σας!! Φέρνοντας το φουσκωτό για επισκευή στον χώρο μας υπάρχει η δυνατότητα σε συνεργασία με την εταιρεία "ΚΑΘΑΡΟΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ" για πλήρη καθαρισμό και απολύμανση του φουσκωτου σας με ειδικά απορρυπαντικα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΣΕΖΟΝ (ΔΙΑΡΚΕΙΑ 3 - 4 - 5 ΜΗΝΩΝ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Επισκευές παιχνιδοκατασκευών Αναλώσιμα για παιδότοπους (δετικά, μπαλάκια, κλπ) Πωλήσεις μεταχειρισμών φουσκωτών παιχνιδιών Αναλαμβάνουμε την πώληση του δικού σας φουσκωτού (βασική προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση Ερχόμαστε στον χώρο σας για επισκευή ράβοντας την ζημιά του φουσκωτου Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις (αναλαμβάνουμε την πιστοποίηση των φουσκωτών παιχνίδιων σας) Απευθύνομαστε σε Όσους θέλουν να επισκευάσουν φουσκωτά παιχνίδια. Όσους θέλουν να αγοράσουν ή να πουλήσουν φουσκωτά παιχνίδια. Όσους θέλουν να συντηρήσουν ή να τροποποιήσουν την παιχνιδοκατασκευή τους. Η εταιρεία Service Playground με έδρα την Αττική εξυπηρετει τις παρακάτω περιοχές: Αττική, Νησιά Αιγαίου και Ιονίου, Κεντρική & Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Κρήτη Ερχόμαστε στον χώρο σας κατόπιν συννενόησης* Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και ραντεβού στα τηλέφωνα 6932710363 (κος Παναγιώτης) & 6932711046 (κος Γιάννης)  

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Στείλτε e-mail
  Εμ. Κομνηνού 48 - Ανω Λιόσια
  6932710363
  6978104670
 • ΛΙΒΑΔΙΤΗ ΛΕΩΝΗ - ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙΑ

  Όλα και όλοι … για το παιδί!!! Αυτό που κάνει τα ΦΑΤΣΟΥΛΙΝΙΑ έναν ξεχωριστό Παιχνιδότοπο, είναι η προσωπική φροντίδα για κάθε λεπτομέρεια. Στο ελληνικό, Ιασωνίδου 35 (στο αίθριο μέσα στο Εμπορικό Κέντρο) δημιουργήσαμε έναν ιδιαίτερα ζεστό και καλαίσθητο χώρο για τα παιδιά και τους γονείς!!! Η λύση για το παιχνίδι, το πάρτι και τη φύλαξη των παιδιών. Ειδικές τιμές για τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς. Ειδικές τιμές για επίσκεψη στο χώρο μας των παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Φωτογραφίες [3]
  Στείλτε e-mail
  ΙΑΣΟΝΙΔΟΥ 35 - Ελληνικό
  2109622848
  6936981395
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΛΥΓΟΥΡΗ ΕΙΡΗΝΗ - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΖΟΥΓΚΛΑ

  Παιδότοπος, παιδικά πάρτυ, πάρτυ γενεθλίων, γιορτή, στην Καλαμάτα.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Στείλτε e-mail
  ΜΑΝΤΙΚΛΟΥ 3 - ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ - Καλαμάτα
  2721029092
  6937047722
 • ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - FUN CLUB - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΣΑΜΟΓΛΟΥ

  Παιδότοπος στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης. Ατελείωτο παιχνίδι, διοργάνωση πάρτυ.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 147 - ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ - Θεσσαλονίκη
  2392034128
  6944322255
 • ΠΑΙΧΝΙΔΟΥΠΟΛΗ ΚΟΡΔΟΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

  Παιδότοπος, παιχνιδότοπος Πάτρα.

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Φωτογραφίες [2]
  ΑΧΕΛΩΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Πάτρα
  2610423234
 • ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΧΑΝΙΑ - ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ - ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ - ΒΛΑΖΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

  Η παράσταση εσύ και το παιδί είναι ένας καινούργιος  πολυχώρος όπου προσφέρει ένα ασφαλές εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον για τα παιδιά όπως παράλληλα και ένα χώρο απόλυτης χαλάρωσης για τους μεγάλους.   Με τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες όπου παρέχουμε προσπαθούμε να δώσουμε μία καινοτόμα και διαφορετική νότα στους παιδότοπους από ότι έχουμε συνηθίσει τόσο φιλικό  για την οικογένεια όσο και προοδευτικό ,καλλιτεχνικό και μοναδικό για το παιδί.   Στην παράσταση εσύ και το παιδί  τα πάρτι  γενεθλίων των μικρών σας θα είναι αξέχαστα!!!!

  Κατηγορία: ΠΑΙΧΝΙΔΟΤΟΠΟΙ

  Φωτογραφίες [10]
  Στείλτε e-mail
  ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ 19 - Χανιά
  2821008103