Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 | 05:08 πμ

Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδας

Κατάλογος Επιχειρήσεων

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
σε: Όλη την Ελλάδα
Περιοχή

Κατηγορίες

 

 

 • Poseidon - Βιοτεχνία Απορρυπαντικών - Βλαχόπουλος Ελευθέριος - Βόλος

    Poseidon Βιοτεχνία Απορρυπαντικών - Βλαχόπουλος Ελευθέριος - Βόλος Μαγνησία /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Το εργαστήριο παραγωγής απορρυπαντικών ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2018 από τον χημικό μηχανικό Βλαχόπουλο Ελευθέριο. Με έδρα τον Βόλο παράγουμε απορρυπαντικά τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες των χώρων κατατημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, των ξενοδοχείων, των στεγνοκαθαριστηρίων, των συνεργείων, της βιομηχανίας.                 Τα απορρυπαντικά που παράγουμε περιέχουν φυτικό γλυκονικό νάτριο το οποίο προστατεύει από τη διάβρωση του επαγγελματικού εξοπλισμού  και είναι απαλλαγμένα από ουσίες που δημιουργούν πρόβλημα υπερτροφισμού στο υδάτινο περιβάλλον όπως EDTA, φωσφορικά και φωσφονικά άλατα. Προσπαθούμε να εξελίσσουμε τα προϊόντα μας ώστε και λύσεις στους επαγγελματίες να δίνουμε και να σεβόμαστε τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όλα τα προϊόντα είναι δηλωμένα στο χημείο του κράτους και συνοδεύονται από τα δελτία ασφαλείας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις που τηρούν τις διαδικασίες του HACCP όπως προβλέπεται.                  

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Θεοχάρη 4 - Βόλος
  6945105662
 • Μυτιληναίος Ελευθέριος Χειροποίητα Σαπούνια Νίκαια Αττική - Βιοτεχνία Σαπουνιού Ελαιολάδου Νίκαια Αττική

  Η Βιοτεχνία σαπουνιού ελαιολάδου του κυρίου Μυτιληναίου Ελευθέριου με χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή χειροποίητου σαπουνιού με άριστη ποιότητα και με τις καλύτερες τιμές στην αγορά. Παράγει αγνά σαπούνια ελαιολάδου, πράσινα σαπούνια, αρωματικά σαπούνια, χρωματιστά σαπούνια. Η Βιοτεχνία βρίσκεται Βυζαντίου 15 στην Νίκαια Αττικής και εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα.

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Στείλτε e-mail
  Βυζαντίου 15 - Νίκαια
  6946653652
 • ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ - OSCAR

  Η εταιρεία “OSCAR” του Κοργιανίτη Χρήστου με έδρα την Ζάκυνθο, δραστηριοποιείται εδώ και 13 χρόνια που με συνέπεια και αξιοπιστία κέρδισε την εμπιστοσύνη των συνεργατών της. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι το εμπόριο, η παραγωγή απορρυπαντικών, χαρτικών, είδη ατομικής υγιεινής, πάνες, σακούλες σκουπιδιών, αναλώσιμα είδη καταστήματος μαζικής εστίασης, ποτήρια πλαστικά κ.α. Εξοπλίζουμε : βιομηχανίες, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, σχολεία, ιατρεία, συνεργεία καθαρισμού κλπ. Σκοπός της εταιρείας είναι να συνδυάζουμε την καλή ποιότητα σε ανταγωνιστικές τιμές και καλό service, έτσι ώστε να διατηρούμε ευχαριστημένους τους συνεργάτες μας, έχοντας άμεση προσωπική φιλική και εμπορική σχέση μαζί τους. Με εκτίμηση Κοργιανίτης Χρήστος

  Κατηγορία: ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΔΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Φωτογραφίες [8]
  ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ 1 - Ζακύνθου
  2695027627
  6974277929